Sarbatorile de Pasti se apropie si deja ne gandim cu totii la ce feluri de mancare sa pregatim pentru masa de sarbatoare.Va propun Patru retete cu carne de miel pentru Paşti:
Friptura de miel cu ierburi
O reteta de friptura de miel cu ierburi din: pulpa de miel, cartofi, morcov, ardei gras, ceapa, vin alb, usturoi, ulei, rozmarin, cimbru, maghiran, sare si piper. Ingrediente: 1 pulpa de miel 2-3 cartofi 1 morcov 1 ardei gras 2 cepe 2 pahare cu vin alb 7-8 catei de usturoi 200 ml ulei crengute…
Read more »
Miel cu menta si capere
O reteta de miel cu menta si capere din: usturoi, menta, coaja de lamaie, suc de lamaie, ulei de masline, costite de miel, ulei de floarea soarelui, sare, piper, capere, suc de lamaie, ceapa verde si ulei de masline. Ingrediente: 4 catei de usturoi 100 grame menta proaspata tocata fin 20 grame coaja rasa…
Read more »
Miel umplut cu spanac
O reteta de miel umplut cu spanac din: pulpa de miel, spanac, usturoi, oua, crutoane, ceapa, telina, patrunjel, ulei de masline parmezan, busuioc, rozmarin, piper si menta. Ingrediente: 1 pulpa de miel, dezosata 300 grame spanac tocat 3 catei de usturoi 2 oua batute 500 grame crutoane 1 ceapa mica tocata 100 ml apa…
Read more »
Miel la cuptor cu usturoi si oregano
O reteta de miel la cuptor cu usturoi si oregano din: usturoi, ulei de masline, oregano, pulpa de miel, iaurt, patrunjel, scortisoara, sare si piper. Ingrediente: 12 catei de usturoi 50 ml ulei de masline 10 grame oregano 1 pulpa de miel de 3 kilograme 300 ml iaurt patrunjel tocat scortisoara sare piper …
Read more »