skip to main |
skip to sidebar
Cinci salate pentru masa de Pasti
O reteta de salata siciliana cu mere si ciuperci marinate din: rosii, mere,
radacina de telina, ciuperci marinate, maioneza, ou, masline, patrunjel si sare.
Ingrediente: 2 rosii 2 mere 150 g radacina de telina 100 g ciuperci marinate 4
linguri maioneza un ou fiert 30 g masline frunze de patrunjel sau de telina
sare…
O reteta deliciasa de salata de cartofi cu: fasole verde, boabe de soia,
ton, rucola, pasta harissa, otet din vin rosu, ulei de masline. Ingrediente:
300g de cartofi noi, tăiaţi bucăţi 175g de fasole verde, curăţată ţi tăiată pe
jumătate 175g boabe de soia, congelate 160g de ton bucăţi în apă, la conservă,
scurs…
Aroma de lemn-dulce a feniculului şi dulceaţa portocalelor formează o
combinaţie de vis. In Italia, acest duo dinamic este protagonistul unei
apreciate salate de iarnă. Salata se face de obicei doar din fenicul crud ras şi
felii de portocale curăţate de coajă. Tot ce mai trebuie să adăugaţi este puţin
ulei de măsline extravirgin,…
Se pun 500 g mazare congelata intr-un bol, se toarna apa fierbinte si se
lasa 10 minute. Se verifica daca s-a decongelat mazarea si apoi se scurge bine.
Se taie 1 castravete mare pe lungime, apoi se feliaza. Se taie 1 castravete mare
pe lungime, apoi se feliaza. Chiar inainte de a servi, se…
Se spală 1 kg de roşii de mai multe tipuri şi se taie în bucăţi de
dimensiuni similare – roşiile cherry în jumătăţi, roşiile mari în sferturi. Se
adaugă 1 ceapă roşie tăiată fin. Se amestecă 2 linguri de muştar cu boabe cu 2
linguri de oţet sherry şi 2 linguri de miere, sare…