Patru salate pentru masa de Pasti:
Salată caldă de raţă servită cu sos Merlot
O reteta delicioasa de salata cu: carne de rata, cartofi, andiva rosie, creson, sfecla rosie, vin rosu, hasma, supa de pui, ulei de masline. Ingrediente: 2 pulpe de raţă 2 cartofi, cu coajă 85g de bob verde (sau de fasole uscată) 1 andivă roşie, cu frunzele separate o mână bună de creson 2 sfecle roşii coaptei…
Read more »
Salată de cartofi noi cu capere si ceapa rosie
O reteta delicioasa de salata din: cartofi, ceapa rosie, capere, otet sherry, miere, ulei de masline. Ingrediente: l,5kg de cartofi noi mici 1 ceapă roşie mică 2 linguri de capere în oţet Ingrediente sos: 2 linguri de oţet din sherry 2 linguriţe de miere 100ml ulei de măsline Mod de preparare: Dacă dimensiunea cartofilor…
Read more »
Salată caldă cu sparanghel, bacon, ou de raţă şi alune de pădure
O reteta de salata calda cu sparanghel, bacon, ou de rata si alune de padure din: bacon, oua de rata, sparanghel, alune de padure, ulei de masline, ulei de rapita, otet de mere si mustar. Ingrediente: 6 felii de bacon sau de costita afumata, fara os 3 oua de rata (sau 5 oua mari…
Read more »
Salata de mango cu ton
O reteta de salata de mango cu ton din: ton, mango, rosie, castravete, ceapa verde, sos vinegrette, frunze de salata, branza feta si fasole neagra. Ingrediente: 2 conserve ton 1 mango 1 rosie 1 castravete 4 fire de ceapa verde sos vinegrette frunze de salata 50 g branza feta 1 cutie fasole neagra boabe…
Read more »