Va prezentam Trei retete cu carne de curcan pentru masa de Paşte:
Curcan in sos de piper
O reteta de curcan in sos de piper din: piper rosu, piept de curcan, ceapa, vin alb, faina, smantana, ulei de masline, sare si patrunjel. Ingrediente: 300 grame piper roşu 7-8 felii de piept de curcan 1 ceapă mică 1 pahar de vin alb, dulce făină 2,3 linguri de smântână ulei de măsline sare…Read more »
Piept de curcan umplut cu legume
O reteta de piept de curcan umplut cu legume din: piept de curcan, sare, piper, paine alba, lapte, kaizer afumat, spanac, supa de pasare, macis, unt, seminte de floarea soarelui si smantana. Ingrediente: 800 g piept de curcan fara piele sare piper 4 felii paine alba 120 ml lapte 120 g kaizer afumat 250…Read more »
Tocana de curcan cu legume
O reteta de tocana de curcan cu legume din: ulei de masline, pulpe de curcan, ceapa, telina, supa de pui, morcovi, pastarnac, busuioc, cimbru, tarhon, sare si piper. Ingrediente: 20 ml ulei de masline 1 kg pulpe de curcan 1 ceapa tocata 2 tije de telina tocate 500 ml supa de pui 2 morcovi…Read more »