Va prezentam Sase retete cu carne de vita pentru masa de Paşte:
Muschiulet de vita la cuptor cu budinca
O reteta de muschiulet de vita la cuptor cu budinca din: carne de vita, ulei vegetal, sare, faina de grau, oua si lapte. Ingrediente: 1 kg carne de vita (muschiulet) 3 linguri ulei vegetal sare pentru budinca: un pahar faina de grau 3 oua 500 g lapte Mod de preparare: Se pune carnea…Read more »
Carne in aluat
O reteta de carne in aluat din: foitaj, file de vita, ceapa verde, morcovi, telina, pastarnac, rosii, ou, coriandru, patrunjel, ulei de masline, piper si sare. Ingrediente: foitaj dospit – 300 g file de vita – 800 g un fir de ceapa verde 2 morcovi telina – 4 fire o radacina de pastarnac rosii…Read more »
Boeuf Bourguignon cu ciuperci
O reteta de Boeuf bourguignon cu ciuperci din: ulei, muschi de vita, costita, ceapa, usturoi, foi de dafin, vin rosu sec, mustar dijon, bulion, ciuperci deshidratate si patrunjel. Ingrediente: 4 linguri ulei 1,2 kg vrabioara sau muschi de vita taiat bucati 300 g costita, taiata fasii 2 cepe mari, tocate 4 catei de usturoi…Read more »
Chifteluţe de porc şi vită cu sos de capere
O reteta de chiftelute de porc si vita cu sos de capere din: muschi de vita, file de porc, fileuri de ansoa, pesmet, ou, coaja de lamaie, patrunjel, piper, bulion de pui, vin alb sec, iaurt degresat, faina si capere. Ingrediente: 300 g muschi de vita 300 g file de porc 50 g fileuri…Read more »
Extra-burgeri de vita
O reteta de extra burgeri de vita din: muschi de vita, capere, rosii, fileuri de ansoa, ulei de masline, boabe de piper negru, usturoi, patrunjel, suc de lamaie, masline si frunze de patrunjel. Ingrediente: 600 g muschi de vita 1 lingura capere, scurse si taiate in bucati mari 35 g rosii uscate la soare,…Read more »
Muşchi de vită la grătar cu eşalote şi usturoi
O reteta de muschi de vita la gratar cu esalote si usturoi din: esalote, usturoi, ulei de masline, otet balsamic, patrunjel, sare, piper, muschi de vita si sos warcestershire. Ingrediente: 500 g esalote 2 capatani de usturoi, fara mustati si varfuri 3 linguri ulei de masline 1 lingurita otet balsamic 2 linguri patrunjel proaspat,…Read more »