Noua idei pentru post:
Retete de post: Cartofi copti cu masline si capere
O reteta simpla de post de cartofi copti cu masline si capere din: cartofi, capere mici, masline negre, frunze de cimbru, rozmarin, ulei de masline si otet de vin alb. Ingrediente: un kg cartofi o jumatate de cana de capere mici o cana de masline negre o lingura frunze de cimbru putin rozmarin 6…
Read more »
Retete de post: Linguine cu dovlecel
O reteta simpla de post din: linguine, dovlecei, ulei de masline, usturoi, zeama de lamaie, chilli si frunze verzi de busuioc. Ingrediente: 400 grame linguine 3 dovlecei dati pe razatoare 3 linguri ulei de masline un catel de usturoi taiat marunt zeama de la o lamaie putin chilli o mana de frunze verzi de…
Read more »
Retete de post: Supa-crema de mazare si cartofi cu aroma de menta
O reteta simpla si delicioasa de post de supa-crema de mazare si cartofi cu aroma de menta din: ulei, ceapa alba, cartofi, supa de legume, mazare si menta. Ingrediente: doua lingurite ulei o ceapa alba tocata 800 grame cartofi, curatati si taiati cubulete un litru supa de legume 350 grame mazare congelata menta proaspata…
Read more »
Retete de post: Salata cu rucola si nuci
O reteta de post simpla si delicioasa de salata cu rucola si nuci din: ceapa, nuci, otet light, rucola, usturoi, patrunjel tocat, zema de lamaie, ulei de masline, sare si piper. Ingrediente: o jumatate de ceapa, taiata rondele jumatate de cana de nuci taiate bucati o cana apa fierbinte doua linguri otet light o…
Read more »
Retete de post: Iahnie de fasole
O reteta de post simpla si delicioasa de iahnie de fasole din: fasole boabe, ceapa, rosii, patrunjel verde, foi de dafin, piper boabe, cimbru, usturoi, sare, piper macinat si facultativ 3 linguri de untdelemn. Ingrediente: 500 g fasole boabe (albă) 200 g ceapă două roşii o legătură de pătrunjel verde foi de dafin piper…
Read more »
Retete de post: Supă de praz
O reteta de post de supa de praz din: praz, ceapa, cartofi, patrunjel verde si sare. Ingrediente: 500 g praz doi morcovi o ceapă 3 cartofi o legătură de pătrunjel verde sare facultativ: 100 ml untdelemn, 4 linguri de smântână, crutoane Mod de preparare: Prazul se curăţă de foile exterioare şi de partea…
Read more »
Retete de post:Taitei din morcov cu sos de migdale
Ingrediente: 1 morcov mare 3 linguri migdale crude 1 lingurita ulei de masline presat la rece 1 catel usturoi sare oregano Mod de preparare: Morcovul se razuie cu un curatator de coaja. Migdalele se rasnesc si se amesteca cu usturoiul pisat si restul ingredientelor. Se dilueaza cu apa dupa preferinta si se…
Read more »
Pilaf de orez cu cartofi si ciuperci
Ingrediente: 2 cani de orez 1 cutie de ciuperci 2 cartofi 1 ceapa Mod de preparare: Orezul se spala ,ceapa se caleste, ciupercile se taie marunt si cartofii se taie in cuburi mici. Se amesteca toate si se pun intr-un vas termorezistent se adauga 6 cani de apa,sare si delikat si se…Read more »
Retete de post:Tocanita de ceapa
Ingrediente: 6 cepe 4 buc. rosii 1 buc. morcov 3 catei de usturoi 1 legatura marar 1 pahar de ulei otet boia zahar sare piper Mod de preparare: Ceapa se curata, se taie solzisori, se caleste impreuna cu morcovul ras si cu boiaua. Cind ceapa s-a inmuiat, se adauga rosiile taiate marunt, otetul,…Read more »