Calitate – fără alcool Bază alcoolică – nici una Pahar – goblet mare
Categorie – No-alcool drinks Decoraţiune – felii de lămâie şi câteva frunze de
ţelină Se serveste la orice oră Ingrediente: 20 g sfeclă fiartă şi tocată
mărunt 80 g ţelină rădăcină crudă tăiată în felii 10 cl suc…
Calitate – slab alcoolizat Bază alcoolică – nici una Pahar – flute Categorie
– Wine drinks Decoratiune – fără Se serveşte înainte de mese Ingrediente: 9/10
şampanie 1/10 cremă de coacăze Reprezintă evoluţia şi cel mai bun amestec
rezultat din clasicul Kir. Este o combinaţie nobilă, potrivită nu numai ca
aperitiv eficient, ci…
Calitate – alcoolic Bază alcoolică – gin Pahar – cupă dublă de cocktail
Categorie – Apricot brandy drinks Decoraţiune – fără Se serveşte după-amiaza,
seara şi noaptea Ingrediente: 5/10 gin 3/10 apricot brandy 2/10 suc de
portocale Acest cocktail este o creaţie de peste Ocean, din anii ’20. Denumit
la…
Calitate – alcoolic Baza alcoolică – rom alb Pahar – old fashioned Categorie
– Maraschino drinks Decoraţiune – o felie de grapefruit pe margine şi paie
tăiate la jumătate Se serveşte la orice oră Ingrediente: 5/10 Rum Bacardi
Carta Bianca 2/10 suc proaspăt de lămâie verde 3/10 suc proaspăt de
grapefruit…
Calitate – alcoolic Bază alcoolică – gin Pahar – cupă mică de cocktail sau
goblet Categorie – Gin drinks Decoratiune – fără Se serveşte după-amiaza,
seara şi noaptea Ingrediente: 1/2 gin 1/2 suc de portocale (se recomandă
portocalele din varietăţile Bella Donna sau Paglino Denumirea sa înseamnă în
limba engleză…