Retete gustoase pentru Craciun si Revelion
eteta zilei: Supa cu perisoare, fasole alba si salata creata
Prajitura cu ciocolata amaruie
Cuscus picant cu sunca
Supa crema de dovleac cu nucsoara
Fasole cu carne tocată
Orez cu creveti si parmezan
Cozonac delicios cu mac
Reteta zilei: Vita si broccoli in sos de soia pe pat de orez fiert
Sufleu dulce cu mere şi mac
Supă cu somon fume
Prăjitură cu mere, caise uscate si nuci
Salata cu castane si rozmarin
Tarta cu prune si migdale
Tarta
cu prune si migdale din: oua, zahar, smantana, ulei, zahar vanilat,
praf de copt, faina, prune, zahar, scortisoara, fulgi de
Supă-cremă
de praz cu smantana din: praz, cartofi, morcov, telina, pastarnac, unt,
smantana, sare, piper. Ingrediente: 3 fire praz 2 cartofi 1 morcov 1/2
telina 1 pastarnac 100 g unt…
Oua umplute cu pasta de hrean
Reteta zilei: Galuste cu carne de porc si sos de chili
Briose cu kiwi
Ruladă cu spanac si cascaval
Tartă cu prune şi brânză
Ciorbă cu pui şi fasole păstăi
Rulada cu struguri si branza de vaci
Dieta satioasa
Reteta zilei: Prajitura cu glazura de zmeura
Peşte cu orez şi mandarine
Paste cu sos de mozzarella
Rinichi cu sos picant
Rulouri cu crema de nuca si cacao
Mere umplute cu carne de porc
Desert cu prune
Chiftele de fasole in sos de rosii
Găluşte de cartofi cu gem de prune
Dovleac copt, cu broccoli si sos de brânză
Tartă cu pere şi mere
Reteta zilei: Creveti in sos de portocale cu orez
Legume coapte cu sos tahini
Placinta cu sunca, branza si cascaval
Cartofi la cuptor, cu sos de urzici
Cheesecake cu mere şi caramel
Paine cu nuci si seminte de in
Lasagna cu broccoli si muguri de pin
Reteta zilei: Orez cu curry si legume
Rasol de pastrav cu legume
Salata cu piept de curcan si branza feta
Legume cu sos si coriandru
Cartofi copţi cu ton
Bascute cu stafide
Bascute
cu stafide din: aluat foitaj, branza de vaci, stafide aurii, ou, zahar
vanilinat, galbenus, lapte. Ingrediente: un pachet aluat foitaj 250 g
branza de
Piept
de curcan umplut cu caise, fistic si stafide din: piept de curcan,
caise uscate, fistic, stafide, smantana, vin alb sec, apa, concentrat de
pui, ulei, sare, piper. Ingrediente: un…
Penne cu sos de roşii si vinete
Rulada cu crema si nuci
Reteta zilei: Paste cu legume si sos de branza
Placinta cu mazare si morcovi
Rulada de zmeura garnisita cu petale de trandafir
Paste cu sos de vin, smântână şi legume
Gutui cu firimituri la cuptor
Sos delicios pentru gratar
Reteta zilei: Cheesecake cu mere si branza de vaci
Retete cu pere dulci si zemoase disponibile toamna
Dieta alba
Cum se prepara placinta de cartofi cu oua ochiuri si pancetta (video)
5 leacuri-condiment pentru ficat
Cum se prepara pasta de naut cu boia afumata (video)
Polenul crud
Tratament cu plante medicinale in raceala si gripa
Un
viciu de procedură: antibioticele În ultima vreme, venirea toamnei este
legată automat de boli. Răceala şi gripa sunt mai răspândite decât
frunzele căzătoare şi întunecă frumuseţea
Briose
de ciocolata cu glazura de bezea si ciocolata din: faina, zahar, cacao,
praf de copt, bicarbonat de sodiu, sare, cafea, lapte, ulei, ou, esenta
de vanilie, apa clocotita, albus…
Salata de fasole cu ceapa rosie si rosii
Salata
de fasole cu ceapa rosie si rosii din: fasole, mustar, otet de vin alb,
ulei, fasole boabe, ceapa rosie, salata verde, rosii. Ingrediente: 600 g
fasole
Lasagna
cu spanac şi sos din: spanac, smantana, unt, ulei de masline,
mozzarella, ceapa verde, usturoi verde, ardei capia, seminte de chimen,
foi de lasagna, sare, piper, sos de iaurt…
Briose cu gutui
Fasole pastai in sos alb cu nucsoara
Fasole
pastai in sos alb cu nucsoara din: fasole pastai, ceapa, unt, usturoi,
patrunjel, faina, lapte, sare, piper, nucsoara. Ingrediente: 1 kg fasole
pastai 1
Bors
de perisoare cu legume si orez din: carne tocata amestec, ou, orez,
praz, ceapa, ardei gras, fasole verde, suc de rosii, bors, sare, piper.
Ingrediente: 300 g carne tocata…
Salată vegetariană cu porumb şi avocado
Gutui umplute cu branza de vaci, stafide si miez de nuca
Tarta cu spanac, oua si cascaval
Crochete de telină cu sos de roşii
Reteta zilei: Ciorba de gaina cu conopida si iaurt
Gulas cu carne de vita si galuste
Piept de pui crocant
Dovlecei pane, cu sos de caşcaval
Sos de mustar cu smantana
Pateuri cu carne si masline
Tarta cu branza de capra si praz
Reteta zilei: Friptura de porc cu ciuperci si sos de rosii pe pat de taitei de orez
Vinul este cel mai bun digestiv
Rulada umpluta cu crema de ananas
Sos de smântână cu piper şi migdale
Plăcintă cu dovlecei si carne
Peste in crusta aurie
Briose cu quinoa
Actiunea antiinfectioasa, unul dintre beneficiile consumului moderat de vin
Profesorul
Masquelier a demonstrat actiunea antiinfectioasa a vinului ca urmare a
cercetarilor efectuate. Actiunea bactericida Daca se introduc zece