skip to main |
skip to sidebar
10 retete culinare
Paste fusilli cu cârnati
O reteta de paste fusilli cu carneti din: seminte de fenicul, ardei iute,
ulei de masline, carnati, oregano, vin alb, coaja si zeama de lamaie, paste
fusilli, sare de mare, piper, unt, parmezan si patrunjel.
Restul il gasiti aici.
Pui cu măsline şi cartofi
O reteta delicioasa de pui cu masline si cartofi din: pui, usturoi, sare,
piper, foi de dafin, ulei de masline, vin, cartofi si masline verzi.
Restul il gasiti aici.
Spaghete cu pesto pe bază de pătrunjel
O reteta de spaghete cu pesto pe baza de patrunjel din: spaghete, sare,
usturoi, samburi de pin, patrunjel, ulei de masline, parmezn si suc de lamaie.
Restul il gasiti aici.
Ciorba de vita cu ardei iute
O reteta de ciorba de vita cu ardei iute din: ardei capia, ceapa rosie,
morcovi, telina, suc de rosii, fasole alba, ulei de masline, ardei iute, sare si
piper.
Restul il gasiti aici.
Reteta zilei: Salata de vinete
O reteta de Salata de vinete din: vinete, ulei de masline, ardei, usturoi,
chimen, sare, zahar, fulgi de ardei si piper.
Restul il gasiti aici.
Pulpa de miel la cuptor cu verdeata si usturoi
O reteta de pulpa de miel la cuptor cu verdeata si usturoi din: pulpa de
miel, faina, ulei de masline, ceapa, rozmarin, patrunjel, usturoi, vin alb, supa
de pui si sirop de rodie.
Restul il gasiti aici.
Retete delicioase: Ghiveci ardelenesc
O reteta delicioasa de ghiveci ardelenesc cu: carnati picanti, rosii, fasole
verde, ardei, usturoi, ceapa, sare, piper, marar, patrunjel, ulei.
Restul il gasiti aici.
Sufleu cu morcovi si carne tocată
O reteta de sufleu cu morcovi si carne tocata din: chifle, oua, morcovi,
ceapa, usturoi, patrunjel, amestec de carne tocata, sare si piper.
Restul il gasiti aici.
Cod la cuptor cu legume in stil provensal
O reteta de cod la cuptor cu legume in stil provensal din: ardei gras, ceapa
rosie, dovlecei, vanata, ulei de masline, vin alb sec, rosii, masline, busuioc,
oregano, boia dulce, ulei de masline, patrunjel, coaja de lamaie si bagheta de
paine.
Restul il gasiti aici.
Supa Tortellini in brodo
Provincia italiană Emilia-Romagna, locul de baştină a şuncii prosciutto, a
mortadellei şi a brânzei Parmigiano Reggiano, este considerată centrul
gastronomic al Italiei. In Bologna se prepară o supă legendară în care se
regăsesc toate cele trei ingrediente de mai sus.
Restul il gasiti aici.