skip to main |
skip to sidebar
Piept de pui la cuptor cu cartofi
Incingeţi cuptorul la 200°C (treapta 6). Curăţaţi o mână de cartofi,
tăiaţi-i în cubuleţe de 2,5 cm şi puneţi într-o cratiţă cu apă rece şi sărată.
Aduceţi la fierbere, lăsaţi cartofii să fiarbă câteva minute la foc mic, apoi
scurgeţi-i şi lăsaţi-i să stea puţin în sită.
Puneţi într-un bol o linguriţă cu vârf de curcuma, adăugaţi coaja rasă de la
o lamaie, o jumătate de linguriţă de chimion măcinat, 5 fire de coriandru
proaspăt, tocat mărunt, un sfert de ardei gras roşu, tăiat bucăţele, şi o
bucăţică de ghimbir proaspăt de 2,5 cm, curăţat şi tăiat beţişoare.
Restul il gasiti aici.