Retete Supe:
Supă cremă de pui cu legume
O
reteta delicioasa de supa cu: ciuperci, ceapa, orez, pipept de pui,
spanac, morcov, telina, ardei capia, ardei iute, ulei, sare, piper,
tarhon, smantana. Ingrediente: 400 g ciuperci o ceapă 80 g orez două
piepturi de pui 300 g spanac verde un morcov o felie de ţelină un ardei
capia un ardei iute uscat 100…
Read more »
Read more »
Supa thailandeza cu ardei iute si avocado
Supa
thailandeza cu ardei iute si avocado din: lapte de cocos, alge
deshidratate, rosie, avocado, ardei iute, zeama de lamaie, sofran,
curry. Ingrediente: lapte de cocos alge deshidratate 1 roșie medie 1
avocado mic ardei iute (uscat sau proaspăt), după gust zeama de la ½
lămâie șofran curry sau turmeric Mod de rpeparare: Se…
Read more »
Read more »
Supă rece de castraveţi cu menta
Supă
rece de castraveţi cu menta din: castraveciori, usturoi, ulei,
smantana, iaurt, sare, piper, patrunjel, marar, menta. Ingrediente: 4-5
castraveciori 4 catei de usturoi 3 linguri ulei 500 g smantana lichida
500 g iaurt sare piper patrunjel marar menta proaspata Mod de
preparare: Amestecaţi usturoiul pisat cu puţină sare, cu mărar şi
pătrunjel şi…
Read more »
Read more »
Supa de fructe de mare cu legume
Supa
de fructe de mare cu legume din: fructe de mare, midii, creveti,
calamari, ulei de masline, rosii decojite, usturoi, ardei, ceapa,
morcov. Ingrediente: fructe de mare proaspete midii creveti decorticati
calamari 1 lingura de ulei de masline 300 g de rosii decojite si tocate
marunt 2-3 catei de usturoi 1 jumatate de ardei rosu…
Read more »
Read more »
Tăiţei de orez cu carne de vită
Tăiţei
de orez cu carne de vită din: pulpa de vita, ulei de floarea soarelui,
sos de peste, praf de chilli, boia dulce, usturoi, rosii, pasta de
crevete, lemongrass, ceapa, scortisoara, taitei de orez, ceapa verde,
cotlete de porc, oase de porc. Ingrediente: 500 g pulpa de vita ulei de
floarea soarelui sos de peste…
Read more »
Read more »
Supa crema italiana
Supa
crema italiana din: cartofi, praz, rosii, morcovi, apa, sare, piper.
Ingrediente: 400 g cartofi 200 gpraz 200 g rosii 200 g morcovi 1,5 l apa
sare piper Mod de preparare: Curăţaţi şi tăiaţi în bucăţi potrivite
cartofii, prazul, roşiile şi morcovii. Apoi puneţi-le la fiert în apă
rece cu sare. După ce s-au…
Read more »
Read more »
Supă andaluză tradiţională
Supă
andaluză tradiţională din: ulei de masline, paine, usturoi, rosii,
ceapa, castarveciori, ardei gras, apa, otet, chimen, sare, piper.
Ingrediente: 150 ml ulei de masline 150 g paine 2 catei de usturoi 400 g
rosii 2 cepe medii 2-3 castarveciori 1 ardei gras 1,5 l apa 2 linguri
otet chimen macinat sare piper Mod…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Supa cu ciuperci si fidea de orez
Supa
cu ciuperci si fidea de orez din: supa de pui, sos de soia, pasta miso,
mirin, sake, tofu, ciuperci, fidea de orez, ceapa verde. Ingrediente 4
cesti supa de pui 2 linguri de sos de soia 1 lingura pasta miso
(amestec de soia si orez brun) 1 lingura mirin 1 lingura sake (se…
Read more »
Read more »
Supă cu paste şi legume
O
reteta delicioasa de supa cu: dovlecei, fasole rosie, telina, gulii,
ceapa, spanac, morcov, tija de telina, radacina de patrunjel, ulei,
paste, pasta de ardei dulce, sare, piper, marar, smantana. Ingrediente:
doi dovlecei 100 g fasole roşie o tijă de ţelină două gulii o ceapă 200 g
spanac un morcov o felie de ţelină o…
Read more »
Read more »
Supa de varza noua cu afumatura
Supa
de varza noua cu afumatura din: varza noua, afumatura, ceapa, morcov,
radacina de patrunjel, orez, ulei, bulion, marar verde, sare, piper.
Ingrediente: 1 varza noua 400 g afumatura 2 cepe 1 morcov mare 1
radacina patrunjel 30 g orez 100 ml ulei 2 linguri bulion 1 legatura
marar verde sare piper Mod de…
Read more »
Read more »
Supa din maruntaie de pasare
Supa
din maruntaie de pasare din: maruntaie de pasare, sare, ceapa, morcovi,
radacini de patrunjel, telina, unt, faina, piper, nucsoara, galbenus,
lapte, taitei, patrunjel. Ingrediente: 500 g maruntaie de pasare
(pipote, ficatei, inimioare) sare 2 cepe 100 g morcovi 2 radacini de
patrunjel 1 telina mica 2 linguri unt 1 lingura faina piper alb 1…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Supa de fructe de mare
Supa
de fructe de mare din: carnat, fenicul, ceapa, usturoi, pasta de
tomate, vin alb, supa de pui, rosii, somon, midii, creveti, piper,
patrunjel, lamaie, sare, ulei de masline, paine. Ingrediente: 1 carnat
maruntit 2 cesti fenicul fin tocat 1 ceasca ceapa tocata marunt 4 catei
de usturoi, zdrobit 2 linguri pasta de tomate…
Read more »
Read more »
Supă cu somon
Supă
cu somon din: file de somon, morcovi, ceapa, radacina de pastarnac,
telina, praz, cartofi, smantana, usturoi, marar, patrunjel, foaie de
dafin, boabe de piper, sare, piper. Ingrediente: 400 g file de somon 2
morcovi 1 ceapa mare 1 radacina de pastarnac 1 telina 100 g praz 3
cartofi mijlocii 200 g smantana grasa 3…
Read more »
Read more »
Supa de rosii cu dovlecei si frunze de busuioc
Supa
de rosii cu dovlecei si frunze de busuioc din: rosii, dovlecei,
usturoi, supa de legume, ulei, suc de lamaie, frunze de busuioc, sare.
Ingrediente: 6 rosii foarte coapte 2 dovlecei 2 catei de usturoi 300 ml
supa din concentrat de legume 4 linguri ulei sucul unei lamai 2-3 frunze
busuioc sare Mod de…
Read more »
Read more »
Supa verde cu branza
Supa
verde cu branza din: fasole verde, unt, praz, ceapa, tije de telina,
morcov, pastarnac, patrunjel verde, piper, sare, smantana, branza.
Ingrediente: 200 g fasole verde 100 g unt 4 fire praz 2 cepe sau 4
legaturi ceapa verde 250 g tije de telina 1 morcov 1 pasarnac 1/2
radacina mica de telina 1 legatura…
Read more »
Read more »
Supa de rosii cu marar si orez
Supa
de rosii cu marar si orez din: rosii, morcov, radacina de patrunjel,
ceapa, zahar, ardei gras, orez, faina, unt, smantana, marar, sare.
Ingrediente: 1 kg rosii bine coapte 1 morcov 1 radacina de patrunjel 1
ceapa 1 lingurita zahar 2 ardei grasi 1 lingura orez 1 lingurita faina 1
lingura unt 1/2 pahar smantana…
Read more »
Read more »
Supa de mazare cu bacon
Supa
de mazare cu bacon din: ceapa, ulei de masline, boabe de mazare, faina,
supa de pasare, bacon, paine toast. Ingrediente: 1 ceapa 2 linguri ulei
de masline 600 g boabe de mazare 1 lingura faina 500 ml supa de pasare
250 g bacon 3 felii paine toast Mod de preparare: Se prajeste in…
Read more »
Read more »
Minestrone cu mazare
Minestrone
cu mazare din: ceapa, rosii, morcovi, radacina de patrujel, radacina de
telina, ulei de masline, supa de legume, boabe de mazare, boabe de
fasole, dovlecel, sare, piper. Ingrediente: 1 ceapa 400 g rosii 250 g
zarzavat de supa (morcovi, radacina de patrunjel, radacina de telina) 2
linguri ulei de masline 1,5 l supa de…
Read more »
Read more »
Supa de rosii cu clatite
Supa
de rosii cu clatite din: rosii, ceapa, usturoi, ulei, oua, faina, gris,
smantana, unt, supa de pui, piper, sare, busuioc. Ingrediente: 800 g
rosii 1 ceapa 1 capatana de usturoi 25 ml ulei 4 oua 2 linguri faina 1
lingura gris 60 g smantana 2 linguri unt 1 1/2 l supa din oase de…
Read more »
Read more »
Supa crema de dovlecei cu piept de pui
Supa
crema de dovlecei cu piept de pui din: dovlecei, piept de pui, supa de
legume, margarina, galbenusuri, smantana, marar. Ingrediente: 500 g
dovlecei 1 piept de pui 1 l supa de legume 2 linguri margarina sau unt 4
galbenusuri 200 ml smantana pentru gatit 1 legatura marar tocat Mod
de preparare: Pentru a…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Supa aromata cu carne de vita
Supa
aromata cu carne de vita din: carne de vita, ghimbir, iarba de lamaie,
ceapa, usturoi, anason, scortisoara, apa, sare, sos de peste, usturoi,
menta, ceapa, piper negru, piper alb. Ingrediente: 1 kg de carne de
vita 10 buc de ghimbir 5 tulpini de iarba de lamaie 1 ceapa 1 capatana
de usturoi 5…
Read more »
Read more »
Gazpacho de rosii
Gazpacho
de rosii din: rosii coapte, castraveciori, ardei, usturoi, ceapa,
paine, suc de lamaie, ulei de masline, busuioc, sare, piper.
Ingrediente: 4 rosii coapte 2 castraveciori 1 ardei 3-4 catei de usturoi
1 ceapa mica 1 felie paine 2 linguri suc de lamaie ulei de masline
busuioc sare piper Mod de preparare: Se curăţă…
Read more »
Read more »
Gazpacho de castraveti
Gazpacho
de castraveti din: castraveciori, ardei verde, usturoi, ceapa, paine,
suc de lamaie, ulei de masline, marar, sare, piper. Ingrediente: 500 g
castraveciori 1 ardei verde 3-4 catei de usturoi 1 ceapa mica sau 3 fire
ceapa verde 1 felie paine 2 linguri suc de lamaie 100 ml ulei de
masline marar sare piper …
Read more »
Read more »
Supa de usturoi cu patrunjel si crutoane
Supa
de usturoi cu patrunjel si crutoane din: usturoi, usturoi verde,
cartofi, ceapa, telina, apa, sare, piper, ulei, faina. Ingrediente: 3
capatani de usturoi 2 fire de usturoi verde 2 cartofi 1 ceapa medie o
telina mica 1 l apa sau supa de zarzavat sare piper 30 ml ulei 1 lingura
cu faina Mod…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Supa crema de creveti cu praz
Supa
crema de creveti cu praz din: creveti decorticati, supa de fructe de
mare, ulei de masline, praz, usturoi, piper cayenne, coniac, sherry,
faina, smantana, pasta de tomate, sare, piper. Ingrediente: 1 kg
creveti decorticati 4 cesti supa de fructe de mare 3 linguri de ulei de
masline 2 cesti de praz tocat 1…
Read more »
Read more »
Supa de salata
Supa
de salata din: capatani de salata, ceapa, orez, ulei, sare.
Ingrediente: 4 capatani de salata verde 3 cepe o ceasca de orez ulei
sare Mod de preparare: Salata se spală bine, se taie fâşii. Ceapa se
curăţă, se toacă mărunt şi se înăbuşe în ulei. Se adaugă orezul şi
salata şi se mai…
Read more »
Read more »
Supa de rosii cu taitei
Supa
de rosii cu taitei din: rosii, ceapa, usturoi, ulei, supa de legume,
taitei, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 1 kg rosii coapte 2 cepe
mici 3 catei de usturoi 200 ml ulei 1,5 l supa de legume 200 g taitei
sare piper patrunjel Mod de preparare: Se căleşte ceapa tocată mărunt
în ulei, se…
Read more »
Read more »
Supa de praz cu cartofi si crutoane
Supa
de praz cu cartofi si crutoane din: cartofi, morcov, patrunjel, telina,
praz, ulei, crutoane. Ingrediente: 0,4 kg cartofi 1 morcov 1 patrunjel 1
telina 1 fir de praz 2 linguri ulei crutoane Mod de preparare: Se
fierbe zarzavatul în apă cu sare, mai puţin cartofii. Când este fiert,
se strecoară, iar în zeamă…
Read more »
Read more »
Supa de dovlecei cu morcovi
Supa
de dovlecei cu morcovi din: dovlecei, ceapa verde, ceapa, morcovi,
pastarnac, rosii, ulei, marar, sare, piper. Ingrediente: 3 dovlecei
medii 2 fire ceapa verde 1 ceapa mica 2 morcovi 1 pastarnac 2 rosii mici
2 linguri de ulei marar sare piper Mod de preparare: Se curăţă
dovleceii de seminţe şi de coajă şi…
Read more »
Read more »
Supa de visine cu ceapa si smantana
Supa
de visine cu ceapa si smantana din: visine, faina, ceapa, smantana,
supa de pui, ulei, sare, piper. Ingrediente: 500 g visine fara samburi 1
lingura faina 1 ceapa 150 ml smantana 400 ml supa de zarzavat sau de
pui 1 linguri ulei sare piper Mod de preparare: Curatati ceapa,
tocati-o marunt si caliti-o…
Read more »
Read more »
Supa crema cu branza
O
reteta delicioasa de supa crema cu:cartofi, telina, radacina de
patrunjel, conopida, broccoli, ceapa, morcov, smantana, branza telemea,
lapte, sare. Ingrediente: 500 g cartofi 1 ţelină 1 rădăcină de pătrunjel
1 conopidă mai mică 1 broccoli mic 1 ceapă 1 morcov 200 g smântână 300 g
brânză telemea 1 ceşcuţă cu lapte sare Mod…
Read more »
Read more »
Supa de ceapa cu crutoane de paine
Supa
de ceapa cu crutoane de paine din: ceapa uscata, ceapa, telina, ardei
gras, pastarnac, morcov, sare, ulei, patrunjel. Ingrediente: 0,35 kg
ceapa uscata 1 ceapa 1 telina mica 1 ardei gras 1 pastarnac 1 morcov
sare 2 linguri ulei patrunjel Mod de preparare: Se pun la fiert ceapa,
felina, păstârnacul, ardeiul gras şi…
Read more »
Read more »
Supa crema de sparanghel cu patrunjel
Supa
crema de sparanghel cu patrunjel din: sparanghel verde, ulei de
masline, ceapa, cartof, supa de legume, ceapa, morcov, ardei, pastarnac,
telina, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 1 manunchi sparanghel
verde 4 linguri ulei de masline 2 cepe medii, taiate marunt 1 cartof
potrivit, curatat si taiat felii 1,5 litri supa de legume o ceapa 1
morcov…
Read more »
Read more »
Supa rapida cu mei
Supa
rapida cu mei din: mei, supa degresata de pasare, sare, piper, boia
dulce, morcov, radacina de patrunjel, patrunjel verde, seminte de
chimen, ceapa, ulei. Ingrediente: 200 g mei decorticat 2 1/2 l apa sau
supa degresata de pasare sare piper boia dulce 1 morcov mare 1 radacina
de patrunjel 1 legatura patrunjel verde 1…
Read more »
Read more »
Supa crema de spanac cu patrunjel
Supa
crema de spanac cu patrunjel din: spanac, cartof, ceapa, telina, ardei
gras, pastarnac, sare, ulei, patrunjel. Ingrediente: 350 g spanac 1
cartof 2 cepe 1 telina mica 1 ardei rgas 1 pastarnac sare 2 linguri ulei
patrunjel frunze Mod de preparare: Se pun la fiert, în 2 l de apă,
ceapa, telina, păstârnacul,…
Read more »
Read more »
Supa crema de praz cu crutoane
Supa
crema de praz cu crutoane din: praz, cartofi, ceapa, patrunjel,
pastarnac, telina, ulei, sare, piper, crutoane. Ingrediente: 1/5 kg praz
2 cartofi 1 ceapa 1 legatura patrunjel 1 pastarnac 1 telina 3 linguri
de ulei sare piper crutoane Mod de preparare: Ceapa, prazul şi
cartofii se curăţă, se spală şi se taie mărunt.…
Read more »
Read more »
Supa cu paste, spanac si parmezan
Supa
cu paste, spanac si parmezan din: morcov, ceapa, telina, varza, ardei
rosu, spanac, paste, ulei de masline, patrunjel verde, sare, parmezan.
Ingrediente: 1 morcov 1 ceapa uscata 1 telina 1 varza 1 ardei rosu
spanac (proaspat sau congelat) 1 bol cu paste ulei de masline patrunjel
verde sare 150 g parmezan Mod de…
Read more »
Read more »
Supă toscană de curcan cu parmezan
Supă
toscană de curcan cu parmezan din: ceapa, telina, patrunjel, ulei de
masline, supa de pui, carne de curcan, dovleac, fasole boabe, sare,
busuioc, piper, parmezan. Ingrediente: 1 cana de ceapa tocata 1 cana de
telina tocata 1 lingurita patrunjel tocat 2 linguri ulei de masline 850
ml supa de pui 2 cani carne de…
Read more »
Read more »
Cartofi umpluti inveliti in sunca
Cartofi
umpluti inveliti in crusta de sunca din: cartofi, sare, cimbru, branza
gouda, branza de vaci, sunca, supa, rondele. Ingrediente: 500 g cartofi
noi mici sare 1/2 legatura cimbru 75 g branza Gouda rasa 2 linguri
branza de vaci 200 g sunca uscata feliata 100 ml supa 2 linguri rondele
de ceapa ciorii Mod…
Read more »
Read more »
Cartofi gratinati cu sparanghel si branzeturi
Cartofi
gratinati cu sparanghel si branzeturi din: cartofi noi, sare,
sparanghel alb, zahar, ceapa, unt, faina, supa, lapte, piper,
mozzarella, gorgonzola. Ingrediente: 500 g cartofi noi sare 500 g
sparanghel alb zahar 1 ceapa 20 g unt 20 g faina 150 ml supa 150 ml
lapte piper 50 g mozzarella 50 g gorgonzola Mod…
Read more »
Read more »
Supa de gulii cu carne de pui
Supa
de gulii cu carne de pui din: carne de pui, gulii, ceapa, ceapa,
morcovi, radacina de patrunjel, ou, smantana, faina, sare, piper.
Ingrediente: 500 g carne de pui (aripi, maruntaie, spate) 3 gulii tinere
1 ceapa 2 morcovi 1 radacina de patrunjel cu frunze 1 ou 100 g smantana
degresata 1 lingura faina sare…
Read more »
Read more »
Supa de linte cu morcovi si telina
Supa
de linte cu morcovi si telina din: linte, supa din concentrat de
legume, ceapa, telina, morcovi, ulei, sare, piper. Ingrediente: 200 g
linte un litru supa din concentrat de legume 2 cepe mici o tija de
telina 2 morcovi o lingura ulei sare piper Mod de preparare: In oala
de fiert se încinge…
Read more »
Read more »
Supa de spanac cu parmezan
Supa
de spanac cu parmezan din: spanac, unt, oua, parmezan, concentrat de
pui. Inrgediente: 800 g spanac 30 g unt 2 oua 2 linguri parmezan ras 1,4
l supa din concentrat de pui Mod de preparare: Se spală foarte bine
spanacul şi se taie mare. în oala de fiert supa se topeşte untul si…
Read more »
Read more »
Supa de napi si fasole verde
Supa
de napi si fasole verde din: napi, morcovi, praz, tulpina de telina,
pastai de fasole verde, frunze de salata, patrunjel, asmatui, sare,
piper. Ingrediente: 300 g napi 150 g morcovi 1 fir de praz 1 tulpina de
telina 150 g pastai de fasole verde 2-3 frunze de salata sau de spanac 1
legatura patrunjel…
Read more »
Read more »
Supa de salata cu ciuperci
Supa
de salata cu ciuperci din: telina, radacina de patrunjel, frunze de
telina, leustean, salata creata, ardei grasi, ciuperci, patrunjel verde,
sare, zeama de lamaie. Ingrediente: 1 telina mica 2 radacini de
patrunjel 1 legatura frunze de telina 1 legatura leustean 1 salata
creata 2 ardei grasi rosii 8 ciuperci (200 g) champignon mari 1…
Read more »
Read more »
Supă de pui cu tarhon
O
reteta delicioasa de supa cu: carne de pui, tarhon, ceapa, cartofi,
morcov, ardei, radacina de patrunjel, foi de dafin, sare, piper.
Ingrediente: 1 pui 2 cepe 3 cartofi 1 morcov 1 ardei 1 rădăcină de
pătrunjel 2 foi de dafin 1-2 fire tarhon sare piper Mod de preparere:
Tai puiul bucăţi şi îl pui…
Read more »
Read more »
Supa crema de porumb cu ardei iute
Supa
crema de porumb cu ardei iute din: porumb, ceapa, supa de legume, ulei,
zeama de lamaie, patrunjel verde, sare, piper. Ingrediente: 1 conserva
porumb boabe 1 ceapa supa de legume ulei zeama de lamaie 1 legatura
patrunjel verde sare piper Mod de preparare: Ceapa se curăţă, se
spală, se taie mărunt si se…
Read more »
Read more »
Supa crema de morcovi cu crutoane de paine si frunze de patrunjel
Supa
crema de morcovi cu crutoane de paine si frunze de patrunjel din:
morcovi, cartofi, ceapa, telina, ardei gras, pastarnac, sare, ulei,
patrunjel. Ingrediente: 0,5 kg morcovi 3 cartofi 1 ceapa 1 telina mica 1
ardei gras 1 pastarnac sare 2 linguri cu ulei patrunjel frunze Mod de
preparare: Se pun la fiert, în…
Read more »
Read more »
Supa crema de mazare cu patrunjel
Supa
crema de mazare cu patrunjel din: mazare, ceapa, telina, ardei gras,
pastarnac, morcov, sare, ulei, patrunjel. Ingrediente: 0,5 kg de mazare 1
ceapa 1 telina mica 1 ardei gras 1 pastarnac 1 morcov sare 2 linguri cu
ulei patrunjel Mod de preparare: Se pun la fiert, în 2 l de apă,
ceapa, felina, păstârnacul,…
Read more »
Read more »
Pilaf de pasare in aluat
O
reteta delicioasa de pilaf cu: rasol de pasare, orez, unt, supa, sare,
faina, ulei. Ingrediente: rest de rasol sau friptură de pasăre de circa
300 g 200 g orez 50 g unt 3 ceşti supă sare Ingrediente aluat: 250 g
făină 250 g unt 1 lingură ulei 1 ceşcuţă apă sare Mod de…
Read more »
Read more »
Supa de linte cu spanac
Supa
de linte cu spanac din: linte, frunze de spanac, cartofi, ceapa,
usturoi, ulei, sare, lamai. Ingrediente: 150 g linte 250 g frunze tinere
de spanac 3 cartofi 1 ceapa sau 1 legatura ceapa verde 2 catei de
usturoi 2 linguri ulei sare 2 lamai Mod de preparare: Speli lintea şi o
pui să…
Read more »
Read more »
Supa crema de conopida cu legume
Supa
crema de conopida cu legume din: conopida, ceapa, telina, arde gras,
pastarnac, morcov, sare, ulei, patrunjel. Ingrediente: 0,5 kg conopida 1
ceapa 1 telina mica 1 ardei gras 1 pastarnac 1 morcov sare 2 linguri
ulei patrunjel Mod de preparare: Se pun la fiert, în 2 l de apă,
ceapa, felina, păstârnacul, ardeiul…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Supa crema de conopida
Supa
crema de conopida din: ulei de masline, ceapa, conopida, supa de
legume, lapte, ceapa verde. Ingrediente: 2 linguri ulei de masline 1
ceapa, tocata 5 cesti buchetele conopida 1/2 lingurita de coriandru 2
cani de supa de legume 1 cana de lapte 1 fir ceapa verde, tocata Mod
de preparare: Intr-o…
Read more »
Read more »
Supa de legume si cuscus
Supa
de legume si cuscus din: cuscus, morcov, mazare, ceapa, ardei gras,
radacina de patrunjel, patrunjel, ulei de masline, sare. Ingrediente:
100 g cuscus 1 morcov 100 g mazare 2 cepe 1 ardei rgas 1 radacina de
patrunjel 1 legatura patrunjel 1 lingura ulei de masline sare Mod de
preparare: Cureţi şi speli legumele.…
Read more »
Read more »
Supa crema de ciuperci cu legume
Supa
crema de ciuperci cu legume din: ciuperci, ceapa, telina, ardei gras,
pastarnac, morcov, sare, ulei, patrunjel. Ingrediente: 0,5 kg ciuperci 1
ceapa 1 telina mica 1 ardei gras 1 pastarnac 1 morcov sare 2 linguri cu
ulei patrunjel Mod de preparare: Se pun la fiert, în 2 l de apă,
ceapa, felina, păstârnacul,…
Read more »
Read more »
Supa crema de fulgi de ovaz
Supa
crema de fulgi de ovaz din: morcovi, ceapa, radacina de patrunjel,
pastarnac, telina, cartofi, frunze de varza, ou, lapte, fulgi de ovaz,
ulei de masline, patrunjel, apa. Ingrediente: 2 morcovi 1 ceapa 1
radacina de patrunjel 1 pastarnac 1 telina 2 cartofi 2-3 frunze de varza
cruda 1 ou 1 pahar lapte 4-5 linguri…
Read more »
Read more »
Supa crema de broccoli cu ardei gras si pastarnac
Supa
crema de broccoli cu ardei gras si pastarnac din: broccoli, ceapa,
telina, ardei gras, pastarnac, morcov, sare, ulei, patrunjel.
Ingrediente: 0,5 kg broccoli 1 ceapa 1 telina mica 1 ardei gras 1
pastarnac 1 morcov sare 2 linguri cu ulei patrunjel Mod de preparare:
Se pun la fiert, în 2 l de apă,…
Read more »
Read more »
Retete zilei: Supa cu carne de vita, varza si sfecla
Supa
cu carne de vita, varza si sfecla din: carne de vita, cartofi, varza,
sfecla, ceapa, rosii, morcovi, ardei, marar, ulei de masline, sare,
piper, condimente. Ingrediente: 1 kg carne de vita 4-5 cartofi mari
1/2 varza 1 sfecla 1/2 ceapa 3 roșii 2 morcovi 1 ardei rosu 1/3 buchet
de marar ulei de masline…
Read more »
Read more »
Supa rece de castraveti
Supa
rece de castraveti din: castraveti, iaurt, usturoi, frunze de menta,
apa, sare, zeama de lamaie, migdale prajite. Ingrediente: 2 castraveti
mari tocati cubulete 2 cani de iaurt grecesc sau un iaurt gros 2 catei
de usturoi zdrobiti o mana de frunze de menta (puteti folosi o
combinatie de menta cu marar) o cana de…
Read more »
Read more »
Crema de linte
Crema
de linte din: ulei de masline, chimion, seminte de mustar, ceapa,
ghimbir, usturoi, ardei iute, praf de curry, pasta de tomate, linte,
scortisoara, apa, lapte de cocos, sare de mare. Ingrediente: o lingura
ulei de masline 2 lingurite de chimion 2 lingurite de seminte de mustar o
ceapa tocata marunt o lingurita de ghimbir…
Read more »
Read more »
Supa groasa cu lapte batut
Supa
groasa cu lapte batut din: ulei vegetal, seminte de mustar, chimion,
turmeric, ceapa verde, ardei iute, apa, lapte batut, sare, coriandru,
paprika. Ingrediente: o lingura de ulei vegetal o lingurita si jumatate
de seminte de mustar jumatate de lingurita de chimion jumatate de
lingurita de turmeric 2 cepe verzi tocate un ardei iute tocat…
Read more »
Read more »
Supa de usturoi cu parmezan si crutoane
Supa
de usturoi cu parmezan si crutoane din: apa, frunza de dafin, frunze de
salvie, cimbru, usturoi, sare, piper, ou, galbenusuri de ou, parmezan,
ulei de masline, paine. Ingrediente: 4 cani de apa o frunza de dafin 2
frunze de salvie 2 lingurite de cimbru proaspat o duzina de catei de
usturoi zdrobiti sare si…
Read more »
Read more »
Supa de spanac cu limeta
Supa
de spanac cu limeta din: spanac, coriandru, suc de nuca de cocos, suc
de limeta, ulei de masline, sos de soia nepasteurizat, pasta miso, ardei
iute, usturoi. Ingrediente: 3 maini de spanac o legatura de coriandru
sau patrunjel sucul si carnea de la o nuca de cocos sucul unei limete 3
linguri ulei de…
Read more »
Read more »
Supa de pui cu galusti si cartofi
Supa
de pui cu galusti si cartofi din: pui, ardei, pastarnac, radacina de
telina, ceapa, morcovi, ardei, cartofi, ardei capia, sare, piper, ulei
de floarea soarelui, usturoi, patrunjel, oua, gris, cimbru. Ingrediente:
1 pui mic 2 ardei 1 rădăcină păstârnac 1 rădăcină ţelină 1 ceapă mare
2 morcovi 1-2 ardei 2 cartofi 1 ardei capia sau un gogoșar sare piper
boabe și măcinat 2-3 lingurite…
Read more »
Read more »
Supa de rosii si morcovi
Supa
de rosii si morcovi din: ceapa, rosii, morcovi, usturoi, ulei de
masline, frunze de busuioc, apa, lapte, sare, piper. Ingrediente: o
ceapa mare feliata subtire 6 rosii jumatate de kilogramd e morcovi 5
catei de usturoi o lingura de ulei de masline o mana de frunze de
busuioc tocate 2 cani de apa o…
Read more »
Read more »
Retete internationale: Caldo verde
Caldo
verde din: ciuperci, ulei de masline, praz, usturoi, ardei iute,
maghiran, cartofi, orez, supa de legume, spanac, frunze de telina,
salata, patrunjel. Ingrediente: 300 de grame de ciuperci (fie
champignon, fie pleurotus) 2 linguri de ulei de masline un praz feliat
subtire 3 catei de usturoi zdrobiti un ardei iute curatat sau nu de…
Read more »
Read more »
Supa de linte cu dovlecei
Supa
de linte cu dovlecei din: linte, frunza de dafin, apa, ulei, telina,
morcovi, ceapa, usturoi, dovlecei, rosii, supa de legume, patrunjel,
branza gruyere. Ingrediente: o cana de linte spalata bine o frunza de
dafin 4 cani de apa 3 linguri de ulei 2 tulpini de telina tocate 2
morcovi 2 cepe tocate 3 catei…
Read more »
Read more »
Supa de legume cu galuste si verdeturi
Supa
de legume cu galuste si verdeturi din: unt, oua, sare, praf de copt,
marar, patrunjel, pudra de usturoi granulat, piper, gris, supa de
legume, morcovi, telina, ceapa. Ingrediente: un sfert de pachet de un 2
oua sare dupa gust o lingurita praf de copt cateva fire de marar tocate
cateva fire de patrunjel tocate…
Read more »
Read more »
Supa de porumb cu avocado
Supa
de porumb cu avocado din: rosie, boabe de porumb, usturoi, nuci,
seminte de canepa, sos de soia, avocado, sare, piper, marar.
Ingrediente: o rosie o treime de cana de boabe de porumb 3 catei de
usturoi o mana de nuci o lingurita de seminte de canepa 2 lingurite de
sos de soia o cana…
Read more »
Read more »
Supa de mere cu morcovi
Supa
de mere cu morcovi din: morcov, mar, ghimbir, pasta de tahini, apa
filtrata, hasma, zeama de lamaie, sare de mare, seminte de susan.
Ingrediente: un morcov mare curăţat de coajă şi tocat în bucăţele mici
un măr mare curăţat de cotor şi tăiat bucăţele o bucată de ghimbir de
aproximativ 3 centimetri curăţat de…
Read more »
Read more »
Supa de ceapa cu branza Gruyere
Supa
de ceapa cu branza Gruyere din: ceapa, hasme, unt, ulei de masline, vin
rosu, sherry, supa de legume, piper, sare, ciabatta, branza gruyerre,
arpagic. Ingrediente: 4 cepe medii feliate subtire 4 hasme feliate un
sfert de pachet de unt o lingura de ulei de masline o cana de vin rosu o
lingurita de sherry…
Read more »
Read more »
Supa crema de sparanghel cu nucsoara
Supa
crema de sparanghel cu nucsoara din: sparanghel verde, unt, faina, supa
de legume, smantana, sare, nucsoara. Ingrediente: 400 g sparanghel
verde 4 linguri unt 3 linguri faina 1 l supa de legume 50 ml smantana
sare 1 praf nucsoara Mod de preparare: Sparanghelul se spală sub jet
de apă rece şi se decupează…
Read more »
Read more »
Supa de broccoli cu branza si crutoane
Supa
de broccoli cu branza si crutoane din: paine integrala, unt, mustar,
sare, ceapa, cartof, supa de legume, usturoi, broccoli, branza cheddar,
paprica. Ingrediente: 3 cani de paine integrala taiata cuburi un sfert
de pachet de unt o lingura si jumatate de mustar sare dupa gust o ceapa
tocata un cartof mare cuburi 2 catei…
Read more »
Read more »
Supa de anghinare cu usturoi copt
Supa
de anghinare cu usturoi copt din: usturoi, zahar brun, sare de mare,
anghinare, ceapa, unt, vin, sare, piper, supa de legume, cimbru.
Ingrediente: o capatana de usturoi o lingura de zahar brun sare de mare
500 g anghinare, curatata si feliata o ceapa de apa tocata o lingura de
unt nesarat 50 ml vin…
Read more »
Read more »
Supa crema de cartofi cu branza
Supa
crema de cartofi cu branza din: cartofi, unt, faina, lapte, ceapa,
smantana, branza, sare, piper. Ingrediente: 8 cartofi cuburi un sfert de
pachet de unt jumatate de cana de faina 8 cani de lapte o ceapa tocata o
cutie de smantana jumatate de cana de branza moale sau cascaval ras
sare si piper dupa…
Read more »
Read more »
Minestrone cu parmezan si verdeturi
Minestrone
cu parmezan si verdeturi din: ulei, praz, telina, ceapa, sare,
dovlecei, cartof, usturoi, apa, paste farfalle, naut, mazare, piper,
parmezan, patrunjel. Ingrediente: 3 linguri de ulei 2 tulpini de praz 2
tulpini de telina o ceapa tocata sare 2 dovlecei cuburi un cartof 2
catei de usturoi 8 cani de apa o cana de…
Read more »
Read more »
Supa de conopida si varza de Bruxelles
Supa
de conopida si varza de Bruxelles din: conopida, varza de bruxelles,
morcovi, ciuperci, praz, patrunjel, apa, sos de soia, zeama de lamaie,
boia dulce, usturoi, oregano, cimbru, rozmarin, piper. Ingrediente: un
sfert de conopida maruntita in robotul de padure 20 de verze de
Bruxelles taiate in bucati mici 2 morcovi cubulete 4 rosii mari…
Read more »
Read more »
Supa de cocos cu ghimbir
Supa
de cocos cu ghimbir din: nuca de cocos, usturoi, ghimbir, suc de
limeta, ulei, praf de curry, rosie, sare marina, ardie iute, coriandru,
ardei gras, rosii cherry, ciuperci. Ingrediente: o nuca de cocos 4 catei
de usturoi 2 lingurite de ghimbir ras 3 linguri suc de limeta 2 linguri
de ulei presat la rece…
Read more »
Read more »