Retete Supe:
Supa de ciuperci sau de hribi
Supa
de ciuperci sau de hribi din: ciuperci, ceapa, lapte, unt, faina, sare,
piper. Ingrediente: 500 g ciuperci sau 6-7 hribi mari 1 ceapa 1 pahar
lapte nefiert 1 lingura cu unt 1 lingura cu faina sare piper Mod de
preparare: Curăţaţi ciupercile de frunze şi nisip, spălaţi în mai multe
ape, înlăturaţi codiţele…
Read more »
Read more »
Supa cu piept de pui si lemongrass
Supa
cu piept de pui si lemongrass din: ardei curry, usturoi, seminte de
coriandru, ghimbir, lamaie, lemongrass, ceapa rosie, supa de pui, piept
de pui, ulei de masline, sare, piper. Ingrediente: 10 ardei curry 6
catei de usturoi 1/2 lingurita seminte de coriandru 2 linguri ghimbir
ras 1 lamaie 2 fire lemongrass 2 cepe rosii…
Read more »
Read more »
Supa Tom Yum Goong
Supa
Tom Yum Goong din: lime, tulpini de lemongrass, ardei iute, supa de
pui, ciuperci, creveti, caracatita, coriandru, piper, zahar brun. Tom
Yum Goong, devenită un adevărat simbol naţional al Thailandei, este j o
supă de creveţi, carne de pui, peşte sau fructe de mare şi ciuperci. La
toate acestea, se adaugă frunze de coriandru,…
Read more »
Read more »
Mini tarte cu carne de pui
Mini
tarte cu carne de pui din: piept de pui, supa, ceapa verde, unt, faina,
mazare, smantana, sare, piper, suc de lamaie, galbenusuri, aluat de
foi. Ingrediente: 500 g file de piept de pui 300 ml supa 3 cepe verzi 1
lingura unt 1 lingura faina 250 g mazare congelata 200 g smantana sare
piper…
Read more »
Read more »
Supa aromata de morcov
Supa
aromata de morcov din: morcov, fenicul, ulei, cartofi, sare, lamaie,
patrunjel. Ingrediente: un kg morcov 1/2 bulb fenicul o lingura ulei 3
cartofi sare pentru servit: cateva felii de lamaie patrunjel Mod de
preparare: Morcovii se taie rondele fine, feniculul se feliază subţire,
iar cartofii se taie cuburi. In oala de fiert supa…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Supa de pui cu paste si morcovi
Supa
de pui cu paste si morcovi din: maruntaie de pui, ceapa, morcovi,
telina, usturoi, foaie de dafin, sare, piper, ulei de masline,
patrunjel. Ingrediente: 1 kg maruntaie de pui (gaturi, spate si aripi)
1 ceapa, taiata bucati mari 2-3 morcovi taiati bucati 1 telina, taiata
bucati mari 1 capatana usturoi, taiat in jumatate…
Read more »
Read more »
Supa rece de patrunjel
Supa
rece de patrunjel din: iaurt, patrunjel, paine, lapte, suc de lamaie,
sare. Ingrediente: un kg iaurt 2 legaturi patrunjel 3-4 felii de paine
cu miez 100 ml lapte sucul unei jumatati de lamaie sare pentru servit:
crutoane Mod de preparare: Iaurtul se pune la scurs într-un tifon
pentru a elimina apa în exces.…
Read more »
Read more »
Supa de bere cu ou si carnat
Supa
de bere cu ou si carnat din: bere neagra, castarvete, ridichi, marar,
ceapa verde, oua, carnat de casa, sare. Ingrediente: 2 l bere neagra cu
5% alcool un castravete mare o legatura ridichi 2 legaturi marar o
legatura ceapa verde 2 oua fierte tari un carnat de casa sare Mod de
preparare: Se…
Read more »
Read more »
Gazpacho cu rosii, castraveti si ardei
Gazpacho
cu rosii, castraveti si ardei din: rosii, castravete, ardei gras,
ceapa, miez de paine, supa din concentrat de vita, usturoi, otet, ulei,
boia, sare, piper. Ingrediente: un kg rosii bine coapte un castravete un
ardei gras rosu o ceapa 200 g miez de paine 250 ml supa din concentrat
de vita 3 catei de…
Read more »
Read more »
Supa de rosii cu smantana si busuioc
Supa
de rosii cu smantana si busuioc din: morcovi, rosii, smantana, busuioc,
sare, piper. Ingrediente: 2 morcovi 1 kg rosii bine coapte 100 g
smantana busuioc proaspat sare piper Mod de preparare: Curăţăm
morcovii şi îi tăiem rondele. Fierbem 30 minute în apă cu sare. Spălăm
roşiile şi le fierbem 10 minute în apă.…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Supa de linte
Supa
de linte din: linte rosie, supa de legume, rosii, sare, ulei de
masline, seminte de mustar, seminte de chimen, ardei iute, ghimbir,
usturoi, ceapa, coriandru, turmeric, chili, scortisoara, cuisoare,
lamaie verde, coriandru, sare. Ingrediente: 1 ½ cani linte rosie,
clatita 4 cani supa de legume 2 rosii, cuburi 1 lingurita de sare 1…
Read more »
Read more »
Supa cu fidea si fasole verde
Supa
cu fidea si fasole verde din: fasole verde, morcov, ceapa, telina,
patrunjel, fidea, ulei de floarea soarelui, usturoi, marar, sare, piper,
smantana. Ingrediente: 450 g fasole verde un morcov doua cepe un sfert
de telina o radacina de patrunjel 3 rotocoale de fidea 75ml ulei de
floarea soarelui doi catei de usturoi marar sare…
Read more »
Read more »
Supă de roşii excelentă
Supă
de roşii excelentă din: rosii, foi de dafin, cuisoare, coaja de lamaie,
patrunjel verde, zeama de legume, smantana, piper, sare, nucsoara,
ceapa verde, ulei de masline, crutoane de paine. Ingrediente: 500 g
rosii bine coapte 2 foi de dafin 2-3 cuisoare coaja unei lamai patrunjel
verde 1 ceapa 2-3 lingurite faina de grau zeama…
Read more »
Read more »
Supă cu paste, creveti si legume
Supă
cu paste, creveti si legume din: paste, mazare, ardei gras verde, ceapa
alba, ceapa rosie, creveti, morcovi baby, usturoi, sos de soia, ulei de
masline, marar, sare, piper, limeta. Ingrediente: 200 g paste de casa
200 g mazare un ardei gras verde o ceapa alba o ceapa rosie creveti 100 g
morcovi baby doi…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Supa picanta cu pui si legume
Supa
picanta cu pui si legume din: pulpe de pui, copane de pui, tulpina de
telina, morcovi, frunza de dafin, piper boabe, ulei, ceapa, usturoi,
ardei iute, ardei gras, coriandru, fasole neagra, rosii, fasole rosi,
supa de pui, praf de chili, chimen, oregano, zahar, sare, smantana.
Ingrediente: 2 pulpe de pui si 2 copane…
Read more »
Read more »
Cum se prepara Supa englezeasca de ceapa (video)
Retete video: Cum se prepara Supa englezeasca de ceapa Incoming search terms:retete muraturi jamie oliver
Read more »
Read more »
Supa de pui si curcan cu spanac, orz si linte
Supa
de pui si curcan cu spanac, orz si linte din: ceapa, piept de pui,
carne tocata de curcan, linte, apa, orz, supa din concentrat de pui,
naut, spanac, ulei, suc de rosii, patrunjel. Ingrediente: 1/2 piept de
pui o ceapa 200 g carne tocata de curcan 250 g linte un litru apa 125 g…
Read more »
Read more »
Supa de sfecla
Supa
de sfecla din: sfecla fiarta, usturoi, smantana, suc de lamaie,
coriandru, sare, piper. Ingrediente: 2 sfecle fierte un catel usturoi 4
linguri smantana 2 linguri suc de lamaie coriandru sau patrunjel sare
piper Mod de preparare: Se taie sfecla si se mixează cu smântână. Se
adaugă usturoiul şi sucul de lămâie, sare şi…
Read more »
Read more »
Supa de castravete
Supa
de castravete din: iaurt, castravete, menta, usturoi, lapte, sare.
Ingrediente: 400 g iaurt un castravete de sera o legatura de menta
proaspata un catel de usturoi 100 ml lapte sare Mod de preparare:
Castravetele se taie rondele care se presară cu sare şi se lasă 30 de
minute să elibereze sucul. Apoi, se…
Read more »
Read more »
Supa cu jambon uscat
Supa
cu jambon uscat din: rosii, paine, usturoi, ulei, otet de vin rosu,
sare, piper, oua, jambon uscat. Ingrediente: 4 rosii mari 4 felii de
paine fara coaja 3 catei de usturoi 4 linguri ulei o lingurita otet de
vin rosu sare piper 4 oua fierte tari 4 felii jambon uscat Mod de
preparare:…
Read more »
Read more »
Supa de iaurt turceasca
Supa
de iaurt turceasca din: iaurt, orez alb, supa din concentrat de vita,
unt, usturoi, oua, sare, piper. Ingrediente: 2 pahare mari iaurt 100 g
orez alb 150 ml supa din concentrat de vita 25 g unt un catel de usturoi
o legatura marar 2 oua sare piper Mod de preparare: In vase separate…
Read more »
Read more »
Supa de rosii cu branza
Supa
de rosii cu branza din: rosii, ceapa alba, usturoi, zahar pudra, ulei,
sare, frunze de busuioc, mozzarella, crutoane. Ingrediente: un kg rosii
bine coapte 2 cepe albe, vechi un catel de usturoi o lingura zahar pudra
2 linguri ulei un praf sare pentru servit: 3-4 frunze busuioc 100 g
mozzarella crutoane Mod de…
Read more »
Read more »
Supă cremă de ciuperci cu patrunjel
Supă
cremă de ciuperci cu patrunjel din: ciuperci albe, unt, faina, supa din
concentrat de pui, lapte, smantana, lamaie, usturoi, patrunjel,
nucsoara, sare, piper. Ingrediente: un kg ciuperci albe 100 g unt 3
linguri faina un litru supa din concentrat de pui 1/2 l lapte 4 linguri
smantana o lamaie un catel de usturoi o…
Read more »
Read more »
Supă picantă cu ciuperci
O
reteta delicioasa de supa cu: porumb, morcov, ardei iute, ardei gras,
ciuperci uscate, telina, ceapa, broccoli, usturoi, unt, faina, smantana,
ulei de masline, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 100 g porumb
boabe un morcov un ardei iute un ardei gras 200 g amestec de ciuperci
uscate o ţelină mică o ceapă 250 g broccoli 4…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Supa picanta
Supa
picanta din: ulei, ghimbir, ceapa verde, ardei gras, fasole, varza,
apa, sos de soia, zahar, amidon de porumb, piper. Ingrediente: 1/4
lingurita ulei 1 buc ghimbir taiata fasii 3 fire ceapa verde 1/2 cana
morcovi taiati fasii 1/4 ceasca ardei gras taiat fasii 1/4 ceasca fasole
taiata fasii 1/2 cana varza, taiata felii…
Read more »
Read more »
Supa crema de rosii cu smantana si patrunjel
Supa
crema de rosii cu smantana si patrunjel din: ulei de masline, ceapa,
usturoi, morcovi, telina, rosii, supa de pui, smantana, patrunjel, sare,
piper. Ingrediente: 2 linguri ulei de masline 2 cepe 5 catei de usturoi
3 morcovi medii 3 tije de telina 12 rosii mari, bine coapte 1 l supa de
pui sau de…
Read more »
Read more »
Supă rece de legume – Gazpacho
Supă
rece de legume din: rosii, castraveciori, usturoi, ardei, ulei de
masline, zeama de lamaie, ceapa rosie, rosie, sare, piper. Supa negătită
pe foc este cunoscuta şi sub denumirea de supă crudă sau supă raw.
Aceste combinaţii de legume amestecate la blender pot fi „gătite” extrem
de uşor şi rapid. în plus, nefiind fierte, legumele…
Read more »
Read more »
Supa crema de mazare cu spanac si patrunjel
Supa
crema de mazare spanac si patrunjel din: boabe de mazare, salata verde,
frunze de spanac, unt, faina, supa de carne, zahar, sare, piper,
patrunjel. Ingrediente: 1 kg boabe de mazare 3-4 foi de salata verde
cateva frunze de spanac 60 g unt 1 lingurita faina 1 l supa de carne
zahar sare piper patrunjel…
Read more »
Read more »
Supa de peste cu orez
Supa
de peste cu orez din: file de peste, morcovi, cartofi, telina, radacina
de patrunjel, ceapa, orez, zeama de lamaie, ulei de masline, marar,
sare. Ingrediente: 500 g file de peste 2 morcovi 2-3 cartofi 1 telina
mica 1 radacina patrunjel 2 cepe 1 cescuta orez zeama de lamaie 1/2
ceascuta ulei de masline marar…
Read more »
Read more »
Supă cremă de pui cu legume
O
reteta delicioasa de supa cu: ciuperci, ceapa, orez, pipept de pui,
spanac, morcov, telina, ardei capia, ardei iute, ulei, sare, piper,
tarhon, smantana. Ingrediente: 400 g ciuperci o ceapă 80 g orez două
piepturi de pui 300 g spanac verde un morcov o felie de ţelină un ardei
capia un ardei iute uscat 100…
Read more »
Read more »
Supa thailandeza cu ardei iute si avocado
Supa
thailandeza cu ardei iute si avocado din: lapte de cocos, alge
deshidratate, rosie, avocado, ardei iute, zeama de lamaie, sofran,
curry. Ingrediente: lapte de cocos alge deshidratate 1 roșie medie 1
avocado mic ardei iute (uscat sau proaspăt), după gust zeama de la ½
lămâie șofran curry sau turmeric Mod de rpeparare: Se…
Read more »
Read more »
Supă rece de castraveţi cu menta
Supă
rece de castraveţi cu menta din: castraveciori, usturoi, ulei,
smantana, iaurt, sare, piper, patrunjel, marar, menta. Ingrediente: 4-5
castraveciori 4 catei de usturoi 3 linguri ulei 500 g smantana lichida
500 g iaurt sare piper patrunjel marar menta proaspata Mod de
preparare: Amestecaţi usturoiul pisat cu puţină sare, cu mărar şi
pătrunjel şi…
Read more »
Read more »
Supa de fructe de mare cu legume
Supa
de fructe de mare cu legume din: fructe de mare, midii, creveti,
calamari, ulei de masline, rosii decojite, usturoi, ardei, ceapa,
morcov. Ingrediente: fructe de mare proaspete midii creveti decorticati
calamari 1 lingura de ulei de masline 300 g de rosii decojite si tocate
marunt 2-3 catei de usturoi 1 jumatate de ardei rosu…
Read more »
Read more »
Tăiţei de orez cu carne de vită
Tăiţei
de orez cu carne de vită din: pulpa de vita, ulei de floarea soarelui,
sos de peste, praf de chilli, boia dulce, usturoi, rosii, pasta de
crevete, lemongrass, ceapa, scortisoara, taitei de orez, ceapa verde,
cotlete de porc, oase de porc. Ingrediente: 500 g pulpa de vita ulei de
floarea soarelui sos de peste…
Read more »
Read more »
Supa crema italiana
Supa
crema italiana din: cartofi, praz, rosii, morcovi, apa, sare, piper.
Ingrediente: 400 g cartofi 200 gpraz 200 g rosii 200 g morcovi 1,5 l apa
sare piper Mod de preparare: Curăţaţi şi tăiaţi în bucăţi potrivite
cartofii, prazul, roşiile şi morcovii. Apoi puneţi-le la fiert în apă
rece cu sare. După ce s-au…
Read more »
Read more »
Supă andaluză tradiţională
Supă
andaluză tradiţională din: ulei de masline, paine, usturoi, rosii,
ceapa, castarveciori, ardei gras, apa, otet, chimen, sare, piper.
Ingrediente: 150 ml ulei de masline 150 g paine 2 catei de usturoi 400 g
rosii 2 cepe medii 2-3 castarveciori 1 ardei gras 1,5 l apa 2 linguri
otet chimen macinat sare piper Mod…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Supa cu ciuperci si fidea de orez
Supa
cu ciuperci si fidea de orez din: supa de pui, sos de soia, pasta miso,
mirin, sake, tofu, ciuperci, fidea de orez, ceapa verde. Ingrediente 4
cesti supa de pui 2 linguri de sos de soia 1 lingura pasta miso
(amestec de soia si orez brun) 1 lingura mirin 1 lingura sake (se…
Read more »
Read more »
Supă cu paste şi legume
O
reteta delicioasa de supa cu: dovlecei, fasole rosie, telina, gulii,
ceapa, spanac, morcov, tija de telina, radacina de patrunjel, ulei,
paste, pasta de ardei dulce, sare, piper, marar, smantana. Ingrediente:
doi dovlecei 100 g fasole roşie o tijă de ţelină două gulii o ceapă 200 g
spanac un morcov o felie de ţelină o…
Read more »
Read more »
Supa de varza noua cu afumatura
Supa
de varza noua cu afumatura din: varza noua, afumatura, ceapa, morcov,
radacina de patrunjel, orez, ulei, bulion, marar verde, sare, piper.
Ingrediente: 1 varza noua 400 g afumatura 2 cepe 1 morcov mare 1
radacina patrunjel 30 g orez 100 ml ulei 2 linguri bulion 1 legatura
marar verde sare piper Mod de…
Read more »
Read more »
Supa de visine cu ceapa si smantana
Supa
de visine cu ceapa si smantana din: visine, faina, ceapa, smantana,
supa de pui, ulei, sare, piper. Ingrediente: 500 g visine fara samburi 1
lingura faina 1 ceapa 150 ml smantana 400 ml supa de zarzavat sau de
pui 1 linguri ulei sare piper Mod de preparare: Curatati ceapa,
tocati-o marunt si caliti-o…
Read more »
Read more »
Supa crema cu branza
O
reteta delicioasa de supa crema cu:cartofi, telina, radacina de
patrunjel, conopida, broccoli, ceapa, morcov, smantana, branza telemea,
lapte, sare. Ingrediente: 500 g cartofi 1 ţelină 1 rădăcină de pătrunjel
1 conopidă mai mică 1 broccoli mic 1 ceapă 1 morcov 200 g smântână 300 g
brânză telemea 1 ceşcuţă cu lapte sare Mod…
Read more »
Read more »
Supa de ceapa cu crutoane de paine
Supa
de ceapa cu crutoane de paine din: ceapa uscata, ceapa, telina, ardei
gras, pastarnac, morcov, sare, ulei, patrunjel. Ingrediente: 0,35 kg
ceapa uscata 1 ceapa 1 telina mica 1 ardei gras 1 pastarnac 1 morcov
sare 2 linguri ulei patrunjel Mod de preparare: Se pun la fiert ceapa,
felina, păstârnacul, ardeiul gras şi…
Read more »
Read more »
Supa crema de sparanghel cu patrunjel
Supa
crema de sparanghel cu patrunjel din: sparanghel verde, ulei de
masline, ceapa, cartof, supa de legume, ceapa, morcov, ardei, pastarnac,
telina, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 1 manunchi sparanghel
verde 4 linguri ulei de masline 2 cepe medii, taiate marunt 1 cartof
potrivit, curatat si taiat felii 1,5 litri supa de legume o ceapa 1
morcov…
Read more »
Read more »
Supa rapida cu mei
Supa
rapida cu mei din: mei, supa degresata de pasare, sare, piper, boia
dulce, morcov, radacina de patrunjel, patrunjel verde, seminte de
chimen, ceapa, ulei. Ingrediente: 200 g mei decorticat 2 1/2 l apa sau
supa degresata de pasare sare piper boia dulce 1 morcov mare 1 radacina
de patrunjel 1 legatura patrunjel verde 1…
Read more »
Read more »
Supa crema de spanac cu patrunjel
Supa
crema de spanac cu patrunjel din: spanac, cartof, ceapa, telina, ardei
gras, pastarnac, sare, ulei, patrunjel. Ingrediente: 350 g spanac 1
cartof 2 cepe 1 telina mica 1 ardei rgas 1 pastarnac sare 2 linguri ulei
patrunjel frunze Mod de preparare: Se pun la fiert, în 2 l de apă,
ceapa, telina, păstârnacul,…
Read more »
Read more »
Supa crema de praz cu crutoane
Supa
crema de praz cu crutoane din: praz, cartofi, ceapa, patrunjel,
pastarnac, telina, ulei, sare, piper, crutoane. Ingrediente: 1/5 kg praz
2 cartofi 1 ceapa 1 legatura patrunjel 1 pastarnac 1 telina 3 linguri
de ulei sare piper crutoane Mod de preparare: Ceapa, prazul şi
cartofii se curăţă, se spală şi se taie mărunt.…
Read more »
Read more »
Supa cu paste, spanac si parmezan
Supa
cu paste, spanac si parmezan din: morcov, ceapa, telina, varza, ardei
rosu, spanac, paste, ulei de masline, patrunjel verde, sare, parmezan.
Ingrediente: 1 morcov 1 ceapa uscata 1 telina 1 varza 1 ardei rosu
spanac (proaspat sau congelat) 1 bol cu paste ulei de masline patrunjel
verde sare 150 g parmezan Mod de…
Read more »
Read more »
Supă toscană de curcan cu parmezan
Supă
toscană de curcan cu parmezan din: ceapa, telina, patrunjel, ulei de
masline, supa de pui, carne de curcan, dovleac, fasole boabe, sare,
busuioc, piper, parmezan. Ingrediente: 1 cana de ceapa tocata 1 cana de
telina tocata 1 lingurita patrunjel tocat 2 linguri ulei de masline 850
ml supa de pui 2 cani carne de…
Read more »
Read more »
Cartofi umpluti inveliti in sunca
Cartofi
umpluti inveliti in crusta de sunca din: cartofi, sare, cimbru, branza
gouda, branza de vaci, sunca, supa, rondele. Ingrediente: 500 g cartofi
noi mici sare 1/2 legatura cimbru 75 g branza Gouda rasa 2 linguri
branza de vaci 200 g sunca uscata feliata 100 ml supa 2 linguri rondele
de ceapa ciorii Mod…
Read more »
Read more »
Cartofi gratinati cu sparanghel si branzeturi
Cartofi
gratinati cu sparanghel si branzeturi din: cartofi noi, sare,
sparanghel alb, zahar, ceapa, unt, faina, supa, lapte, piper,
mozzarella, gorgonzola. Ingrediente: 500 g cartofi noi sare 500 g
sparanghel alb zahar 1 ceapa 20 g unt 20 g faina 150 ml supa 150 ml
lapte piper 50 g mozzarella 50 g gorgonzola Mod…
Read more »
Read more »
Supa de gulii cu carne de pui
Supa
de gulii cu carne de pui din: carne de pui, gulii, ceapa, ceapa,
morcovi, radacina de patrunjel, ou, smantana, faina, sare, piper.
Ingrediente: 500 g carne de pui (aripi, maruntaie, spate) 3 gulii tinere
1 ceapa 2 morcovi 1 radacina de patrunjel cu frunze 1 ou 100 g smantana
degresata 1 lingura faina sare…
Read more »
Read more »
Supa de linte cu morcovi si telina
Supa
de linte cu morcovi si telina din: linte, supa din concentrat de
legume, ceapa, telina, morcovi, ulei, sare, piper. Ingrediente: 200 g
linte un litru supa din concentrat de legume 2 cepe mici o tija de
telina 2 morcovi o lingura ulei sare piper Mod de preparare: In oala
de fiert se încinge…
Read more »
Read more »
Supa de spanac cu parmezan
Supa
de spanac cu parmezan din: spanac, unt, oua, parmezan, concentrat de
pui. Inrgediente: 800 g spanac 30 g unt 2 oua 2 linguri parmezan ras 1,4
l supa din concentrat de pui Mod de preparare: Se spală foarte bine
spanacul şi se taie mare. în oala de fiert supa se topeşte untul si…
Read more »
Read more »
Supa de napi si fasole verde
Supa
de napi si fasole verde din: napi, morcovi, praz, tulpina de telina,
pastai de fasole verde, frunze de salata, patrunjel, asmatui, sare,
piper. Ingrediente: 300 g napi 150 g morcovi 1 fir de praz 1 tulpina de
telina 150 g pastai de fasole verde 2-3 frunze de salata sau de spanac 1
legatura patrunjel…
Read more »
Read more »
Supa de salata cu ciuperci
Supa
de salata cu ciuperci din: telina, radacina de patrunjel, frunze de
telina, leustean, salata creata, ardei grasi, ciuperci, patrunjel verde,
sare, zeama de lamaie. Ingrediente: 1 telina mica 2 radacini de
patrunjel 1 legatura frunze de telina 1 legatura leustean 1 salata
creata 2 ardei grasi rosii 8 ciuperci (200 g) champignon mari 1…
Read more »
Read more »
Supă de pui cu tarhon
O
reteta delicioasa de supa cu: carne de pui, tarhon, ceapa, cartofi,
morcov, ardei, radacina de patrunjel, foi de dafin, sare, piper.
Ingrediente: 1 pui 2 cepe 3 cartofi 1 morcov 1 ardei 1 rădăcină de
pătrunjel 2 foi de dafin 1-2 fire tarhon sare piper Mod de preparere:
Tai puiul bucăţi şi îl pui…
Read more »
Read more »
Supa crema de porumb cu ardei iute
Supa
crema de porumb cu ardei iute din: porumb, ceapa, supa de legume, ulei,
zeama de lamaie, patrunjel verde, sare, piper. Ingrediente: 1 conserva
porumb boabe 1 ceapa supa de legume ulei zeama de lamaie 1 legatura
patrunjel verde sare piper Mod de preparare: Ceapa se curăţă, se
spală, se taie mărunt si se…
Read more »
Read more »
Supa crema de morcovi cu crutoane de paine si frunze de patrunjel
Supa
crema de morcovi cu crutoane de paine si frunze de patrunjel din:
morcovi, cartofi, ceapa, telina, ardei gras, pastarnac, sare, ulei,
patrunjel. Ingrediente: 0,5 kg morcovi 3 cartofi 1 ceapa 1 telina mica 1
ardei gras 1 pastarnac sare 2 linguri cu ulei patrunjel frunze Mod de
preparare: Se pun la fiert, în…
Read more »
Read more »
Supa crema de mazare cu patrunjel
Supa
crema de mazare cu patrunjel din: mazare, ceapa, telina, ardei gras,
pastarnac, morcov, sare, ulei, patrunjel. Ingrediente: 0,5 kg de mazare 1
ceapa 1 telina mica 1 ardei gras 1 pastarnac 1 morcov sare 2 linguri cu
ulei patrunjel Mod de preparare: Se pun la fiert, în 2 l de apă,
ceapa, felina, păstârnacul,…
Read more »
Read more »
Pilaf de pasare in aluat
O
reteta delicioasa de pilaf cu: rasol de pasare, orez, unt, supa, sare,
faina, ulei. Ingrediente: rest de rasol sau friptură de pasăre de circa
300 g 200 g orez 50 g unt 3 ceşti supă sare Ingrediente aluat: 250 g
făină 250 g unt 1 lingură ulei 1 ceşcuţă apă sare Mod de…
Read more »
Read more »
Supa de linte cu spanac
Supa
de linte cu spanac din: linte, frunze de spanac, cartofi, ceapa,
usturoi, ulei, sare, lamai. Ingrediente: 150 g linte 250 g frunze tinere
de spanac 3 cartofi 1 ceapa sau 1 legatura ceapa verde 2 catei de
usturoi 2 linguri ulei sare 2 lamai Mod de preparare: Speli lintea şi o
pui să…
Read more »
Read more »
Supa crema de conopida cu legume
Supa
crema de conopida cu legume din: conopida, ceapa, telina, arde gras,
pastarnac, morcov, sare, ulei, patrunjel. Ingrediente: 0,5 kg conopida 1
ceapa 1 telina mica 1 ardei gras 1 pastarnac 1 morcov sare 2 linguri
ulei patrunjel Mod de preparare: Se pun la fiert, în 2 l de apă,
ceapa, felina, păstârnacul, ardeiul…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Supa crema de conopida
Supa
crema de conopida din: ulei de masline, ceapa, conopida, supa de
legume, lapte, ceapa verde. Ingrediente: 2 linguri ulei de masline 1
ceapa, tocata 5 cesti buchetele conopida 1/2 lingurita de coriandru 2
cani de supa de legume 1 cana de lapte 1 fir ceapa verde, tocata Mod
de preparare: Intr-o…
Read more »
Read more »
Supa de legume si cuscus
Supa
de legume si cuscus din: cuscus, morcov, mazare, ceapa, ardei gras,
radacina de patrunjel, patrunjel, ulei de masline, sare. Ingrediente:
100 g cuscus 1 morcov 100 g mazare 2 cepe 1 ardei rgas 1 radacina de
patrunjel 1 legatura patrunjel 1 lingura ulei de masline sare Mod de
preparare: Cureţi şi speli legumele.…
Read more »
Read more »
Supa crema de ciuperci cu legume
Supa
crema de ciuperci cu legume din: ciuperci, ceapa, telina, ardei gras,
pastarnac, morcov, sare, ulei, patrunjel. Ingrediente: 0,5 kg ciuperci 1
ceapa 1 telina mica 1 ardei gras 1 pastarnac 1 morcov sare 2 linguri cu
ulei patrunjel Mod de preparare: Se pun la fiert, în 2 l de apă,
ceapa, felina, păstârnacul,…
Read more »
Read more »
Supa crema de fulgi de ovaz
Supa
crema de fulgi de ovaz din: morcovi, ceapa, radacina de patrunjel,
pastarnac, telina, cartofi, frunze de varza, ou, lapte, fulgi de ovaz,
ulei de masline, patrunjel, apa. Ingrediente: 2 morcovi 1 ceapa 1
radacina de patrunjel 1 pastarnac 1 telina 2 cartofi 2-3 frunze de varza
cruda 1 ou 1 pahar lapte 4-5 linguri…
Read more »
Read more »
Supa crema de broccoli cu ardei gras si pastarnac
Supa
crema de broccoli cu ardei gras si pastarnac din: broccoli, ceapa,
telina, ardei gras, pastarnac, morcov, sare, ulei, patrunjel.
Ingrediente: 0,5 kg broccoli 1 ceapa 1 telina mica 1 ardei gras 1
pastarnac 1 morcov sare 2 linguri cu ulei patrunjel Mod de preparare:
Se pun la fiert, în 2 l de apă,…
Read more »
Read more »
Retete zilei: Supa cu carne de vita, varza si sfecla
Supa
cu carne de vita, varza si sfecla din: carne de vita, cartofi, varza,
sfecla, ceapa, rosii, morcovi, ardei, marar, ulei de masline, sare,
piper, condimente. Ingrediente: 1 kg carne de vita 4-5 cartofi mari
1/2 varza 1 sfecla 1/2 ceapa 3 roșii 2 morcovi 1 ardei rosu 1/3 buchet
de marar ulei de masline…
Read more »
Read more »
Supa crema de linte rosie
Supa
crema de linte rosie din: linte, ceapa, morcov, pastarnac, usturoi,
sare, bulion, ulei, menta. Ingrediente: 0,3 kg linte 1 ceapa 1 morcov 1
pastarnac 3 catei de usturoi sare 3 linguri bulion 2 linguri de ulei
menta Mod de preparare: Se spală lintea şi se pune la înmuiat de
seara, pentru a doua…
Read more »
Read more »
Gnocchi cu carne si ruccola
Gnocchi
cu carne si ruccola din: ruccola, rosii cherry, sunca de parma, muschi
de vitel, gnocchi, sare, ulei de masline, mustar, otet de vin, supa, de
legume, piper. Ingrediente: 100 g ruccola 200 g rosii cherry 50 g sunca
de parma 150 g felii de muschi de vitel 550 g gnocchi (refrigerate) sare
3 linguri…
Read more »
Read more »
Supa crema de legume verzi
Supa
crema de legume verzi din: cartofi, telina, ceapa, ardei gras,
broccoli, fasole verde, sare, ulei, patrunjel. Ingrediente: 3 cartofi 1
telina 1 ceapa 1 ardei gras 3 buchetele de broccoli 1 mana de fasole
verde sare doua linguri cu ulei patrunjel Mod de preparare: Se pun la
fiert ceapa, felina, ardeiul gras şi…
Read more »
Read more »
Supa de legume clasica
Supa
de legume clasica din: cartofi, telina, ceapa, morcovi, pastarnac,
ardei gras, rosii, usturoi, sare, ulei. Ingrediente: 4 cartofi 1 telina 1
ceapa 2 morcovi 1 pastarnac 2 ardei grasi 2 rosii 2 catei de usturoi
sare 2 linguri ulei Mod de preparare: Se pun la fiert ceapa,
păstârnacul, morcovii şi ardeii graşi întregi,…
Read more »
Read more »
Ossobuco picant cu legume
Ossobuco
picant cu legume din: usturoi, pulpa de vitel, sare, piper, faina, ulei
de masline, bulion, vin roze, supa, morcov, cartofi rosii, ardei gras,
rosii, rozmarin, oregano. Ingrediente: 1 catel de usturoi 4 felii de
pulpa de vitel (a 300g) sare piper 1 lingura faina 2 linguri ulei de
masline 2 linguri bulion 200 ml…
Read more »
Read more »
Supa crema de gulii cu marar
Supa
crema de gulii cu marar din: gulii, cartofi, ceapa, telina, ardei gras,
pastarnac, sare, ulei, marar. Ingrediente: 3 gulii 3 cartofi 1 ceapa 1
telina mica 1 ardei gras 1 pastarnac sare 2 linguri cu ulei marar Mod
de preparare: Se pun la fiert, în 2 l de apă, ceapa, telina,
păstârnacul, ardeiul…
Read more »
Read more »
Supa crema de dovlecei cu marar
Supa
crema de dovlecei cu marar din: dovlecei, ceapa, telina, ardei gras,
pastarnac, morcov, sare, ulei, si marar. Ingrediente: 0,5 kg dovlecei 1
ceapa 1 telina mica 1 ardei gras 1 pastarnac 1 morcov sare 2 linguri
ulei marar Mod de preparare: Se pun la fiert, în 2 l de apă, ceapa,
felina, păstârnacul,…
Read more »
Read more »
Supa crema de dovleac cu crutoane si frunze de patrunjel
Supa
crema de dovleac cu crutoane si frunze de patrunjel din: dovleac,
cartofi, ceapa, telina, ardei gras, pastarnac, sare, ulei, patrunjel.
Ingrediente: 0,5 kg dovleac 3 cartofi 2 cepe 1 telina mica 1 ardei gras 1
pastarnac sare 5 linguri cu ulei patrunjel frunze Mod de preparare:
Se pun la fiert, în 2 l…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Supa de castraveti
Supa
de castraveti din: iaurt, ulei de masline, lapte, castraveti, marar,
usturoi, sare, piper alb, menta, suc de lamaie, nuci. Ingrediente: 3
cani iaurt 2 linguri ulei de masline 1-2 cani de lapte 1/2 kg castraveți
1/3 ceasca marar tocat 1 lingurița usturoi 1/2 lingurița de sare Piper
alb dupa gust Crengute de menta…
Read more »
Read more »
Chiftele de legume (Dal Kofta)
Chiftele
de legume din: linte, supa, caju, ceapa, pesmet, pasta de curry,
stafide. Ingrediente: o cana de linte 3 cani de supa sau apa 125 g caju
crud o ceapa tocata marunt o cana de pesmet 3 linguri de pasta de curry 3
linguri de stafide Mod de preparare: Preîrncălziti cuptorul la 180°C.
Aduceţi…
Read more »
Read more »
Supa thailandeza cu taitei
Supa
thailandeza cu taitei din: taitei de orez, tofu, ulei de rapita, hasme,
usturoi, ghimbir, lapte de cocos, broccoli, ceapa verde, ardei gras,
patrunjel. Ingrediente: un pachet de taitei de orez (se pot inlocui cu
linguine) o cutie de tofu scurs de lichid si taiat cubulete ulei de
rapita 2 hasme taiate inele 3 catei…
Read more »
Read more »