Retete Supe:
Supa de rosii cu dovlecei si frunze de busuioc
Supa
de rosii cu dovlecei si frunze de busuioc din: rosii, dovlecei,
usturoi, supa de legume, ulei, suc de lamaie, frunze de busuioc, sare.
Ingrediente: 6 rosii foarte coapte 2 dovlecei 2 catei de usturoi 300 ml
supa din concentrat de legume 4 linguri ulei sucul unei lamai 2-3 frunze
busuioc sare Mod de…
Read more »
Read more »
Supa verde cu branza
Supa
verde cu branza din: fasole verde, unt, praz, ceapa, tije de telina,
morcov, pastarnac, patrunjel verde, piper, sare, smantana, branza.
Ingrediente: 200 g fasole verde 100 g unt 4 fire praz 2 cepe sau 4
legaturi ceapa verde 250 g tije de telina 1 morcov 1 pasarnac 1/2
radacina mica de telina 1 legatura…
Read more »
Read more »
Supa de rosii cu marar si orez
Supa
de rosii cu marar si orez din: rosii, morcov, radacina de patrunjel,
ceapa, zahar, ardei gras, orez, faina, unt, smantana, marar, sare.
Ingrediente: 1 kg rosii bine coapte 1 morcov 1 radacina de patrunjel 1
ceapa 1 lingurita zahar 2 ardei grasi 1 lingura orez 1 lingurita faina 1
lingura unt 1/2 pahar smantana…
Read more »
Read more »
Supa de mazare cu bacon
Supa
de mazare cu bacon din: ceapa, ulei de masline, boabe de mazare, faina,
supa de pasare, bacon, paine toast. Ingrediente: 1 ceapa 2 linguri ulei
de masline 600 g boabe de mazare 1 lingura faina 500 ml supa de pasare
250 g bacon 3 felii paine toast Mod de preparare: Se prajeste in…
Read more »
Read more »
Minestrone cu mazare
Minestrone
cu mazare din: ceapa, rosii, morcovi, radacina de patrujel, radacina de
telina, ulei de masline, supa de legume, boabe de mazare, boabe de
fasole, dovlecel, sare, piper. Ingrediente: 1 ceapa 400 g rosii 250 g
zarzavat de supa (morcovi, radacina de patrunjel, radacina de telina) 2
linguri ulei de masline 1,5 l supa de…
Read more »
Read more »
Supa de rosii cu clatite
Supa
de rosii cu clatite din: rosii, ceapa, usturoi, ulei, oua, faina, gris,
smantana, unt, supa de pui, piper, sare, busuioc. Ingrediente: 800 g
rosii 1 ceapa 1 capatana de usturoi 25 ml ulei 4 oua 2 linguri faina 1
lingura gris 60 g smantana 2 linguri unt 1 1/2 l supa din oase de…
Read more »
Read more »
Supa crema de dovlecei cu piept de pui
Supa
crema de dovlecei cu piept de pui din: dovlecei, piept de pui, supa de
legume, margarina, galbenusuri, smantana, marar. Ingrediente: 500 g
dovlecei 1 piept de pui 1 l supa de legume 2 linguri margarina sau unt 4
galbenusuri 200 ml smantana pentru gatit 1 legatura marar tocat Mod
de preparare: Pentru a…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Supa aromata cu carne de vita
Supa
aromata cu carne de vita din: carne de vita, ghimbir, iarba de lamaie,
ceapa, usturoi, anason, scortisoara, apa, sare, sos de peste, usturoi,
menta, ceapa, piper negru, piper alb. Ingrediente: 1 kg de carne de
vita 10 buc de ghimbir 5 tulpini de iarba de lamaie 1 ceapa 1 capatana
de usturoi 5…
Read more »
Read more »
Gazpacho de rosii
Gazpacho
de rosii din: rosii coapte, castraveciori, ardei, usturoi, ceapa,
paine, suc de lamaie, ulei de masline, busuioc, sare, piper.
Ingrediente: 4 rosii coapte 2 castraveciori 1 ardei 3-4 catei de usturoi
1 ceapa mica 1 felie paine 2 linguri suc de lamaie ulei de masline
busuioc sare piper Mod de preparare: Se curăţă…
Read more »
Read more »
Gazpacho de castraveti
Gazpacho
de castraveti din: castraveciori, ardei verde, usturoi, ceapa, paine,
suc de lamaie, ulei de masline, marar, sare, piper. Ingrediente: 500 g
castraveciori 1 ardei verde 3-4 catei de usturoi 1 ceapa mica sau 3 fire
ceapa verde 1 felie paine 2 linguri suc de lamaie 100 ml ulei de
masline marar sare piper …
Read more »
Read more »
Supa de usturoi cu patrunjel si crutoane
Supa
de usturoi cu patrunjel si crutoane din: usturoi, usturoi verde,
cartofi, ceapa, telina, apa, sare, piper, ulei, faina. Ingrediente: 3
capatani de usturoi 2 fire de usturoi verde 2 cartofi 1 ceapa medie o
telina mica 1 l apa sau supa de zarzavat sare piper 30 ml ulei 1 lingura
cu faina Mod…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Supa crema de creveti cu praz
Supa
crema de creveti cu praz din: creveti decorticati, supa de fructe de
mare, ulei de masline, praz, usturoi, piper cayenne, coniac, sherry,
faina, smantana, pasta de tomate, sare, piper. Ingrediente: 1 kg
creveti decorticati 4 cesti supa de fructe de mare 3 linguri de ulei de
masline 2 cesti de praz tocat 1…
Read more »
Read more »
Supa de salata
Supa
de salata din: capatani de salata, ceapa, orez, ulei, sare.
Ingrediente: 4 capatani de salata verde 3 cepe o ceasca de orez ulei
sare Mod de preparare: Salata se spală bine, se taie fâşii. Ceapa se
curăţă, se toacă mărunt şi se înăbuşe în ulei. Se adaugă orezul şi
salata şi se mai…
Read more »
Read more »
Supa de rosii cu taitei
Supa
de rosii cu taitei din: rosii, ceapa, usturoi, ulei, supa de legume,
taitei, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 1 kg rosii coapte 2 cepe
mici 3 catei de usturoi 200 ml ulei 1,5 l supa de legume 200 g taitei
sare piper patrunjel Mod de preparare: Se căleşte ceapa tocată mărunt
în ulei, se…
Read more »
Read more »
Supa de praz cu cartofi si crutoane
Supa
de praz cu cartofi si crutoane din: cartofi, morcov, patrunjel, telina,
praz, ulei, crutoane. Ingrediente: 0,4 kg cartofi 1 morcov 1 patrunjel 1
telina 1 fir de praz 2 linguri ulei crutoane Mod de preparare: Se
fierbe zarzavatul în apă cu sare, mai puţin cartofii. Când este fiert,
se strecoară, iar în zeamă…
Read more »
Read more »
Supa de dovlecei cu morcovi
Supa
de dovlecei cu morcovi din: dovlecei, ceapa verde, ceapa, morcovi,
pastarnac, rosii, ulei, marar, sare, piper. Ingrediente: 3 dovlecei
medii 2 fire ceapa verde 1 ceapa mica 2 morcovi 1 pastarnac 2 rosii mici
2 linguri de ulei marar sare piper Mod de preparare: Se curăţă
dovleceii de seminţe şi de coajă şi…
Read more »
Read more »
Supa de visine cu ceapa si smantana
Supa
de visine cu ceapa si smantana din: visine, faina, ceapa, smantana,
supa de pui, ulei, sare, piper. Ingrediente: 500 g visine fara samburi 1
lingura faina 1 ceapa 150 ml smantana 400 ml supa de zarzavat sau de
pui 1 linguri ulei sare piper Mod de preparare: Curatati ceapa,
tocati-o marunt si caliti-o…
Read more »
Read more »
Supa crema cu branza
O
reteta delicioasa de supa crema cu:cartofi, telina, radacina de
patrunjel, conopida, broccoli, ceapa, morcov, smantana, branza telemea,
lapte, sare. Ingrediente: 500 g cartofi 1 ţelină 1 rădăcină de pătrunjel
1 conopidă mai mică 1 broccoli mic 1 ceapă 1 morcov 200 g smântână 300 g
brânză telemea 1 ceşcuţă cu lapte sare Mod…
Read more »
Read more »
Supa de ceapa cu crutoane de paine
Supa
de ceapa cu crutoane de paine din: ceapa uscata, ceapa, telina, ardei
gras, pastarnac, morcov, sare, ulei, patrunjel. Ingrediente: 0,35 kg
ceapa uscata 1 ceapa 1 telina mica 1 ardei gras 1 pastarnac 1 morcov
sare 2 linguri ulei patrunjel Mod de preparare: Se pun la fiert ceapa,
felina, păstârnacul, ardeiul gras şi…
Read more »
Read more »
Supa crema de sparanghel cu patrunjel
Supa
crema de sparanghel cu patrunjel din: sparanghel verde, ulei de
masline, ceapa, cartof, supa de legume, ceapa, morcov, ardei, pastarnac,
telina, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 1 manunchi sparanghel
verde 4 linguri ulei de masline 2 cepe medii, taiate marunt 1 cartof
potrivit, curatat si taiat felii 1,5 litri supa de legume o ceapa 1
morcov…
Read more »
Read more »
Supa de legume si cuscus
Supa
de legume si cuscus din: cuscus, morcov, mazare, ceapa, ardei gras,
radacina de patrunjel, patrunjel, ulei de masline, sare. Ingrediente:
100 g cuscus 1 morcov 100 g mazare 2 cepe 1 ardei rgas 1 radacina de
patrunjel 1 legatura patrunjel 1 lingura ulei de masline sare Mod de
preparare: Cureţi şi speli legumele.…
Read more »
Read more »
Supa crema de ciuperci cu legume
Supa
crema de ciuperci cu legume din: ciuperci, ceapa, telina, ardei gras,
pastarnac, morcov, sare, ulei, patrunjel. Ingrediente: 0,5 kg ciuperci 1
ceapa 1 telina mica 1 ardei gras 1 pastarnac 1 morcov sare 2 linguri cu
ulei patrunjel Mod de preparare: Se pun la fiert, în 2 l de apă,
ceapa, felina, păstârnacul,…
Read more »
Read more »
Supa crema de fulgi de ovaz
Supa
crema de fulgi de ovaz din: morcovi, ceapa, radacina de patrunjel,
pastarnac, telina, cartofi, frunze de varza, ou, lapte, fulgi de ovaz,
ulei de masline, patrunjel, apa. Ingrediente: 2 morcovi 1 ceapa 1
radacina de patrunjel 1 pastarnac 1 telina 2 cartofi 2-3 frunze de varza
cruda 1 ou 1 pahar lapte 4-5 linguri…
Read more »
Read more »
Supa crema de broccoli cu ardei gras si pastarnac
Supa
crema de broccoli cu ardei gras si pastarnac din: broccoli, ceapa,
telina, ardei gras, pastarnac, morcov, sare, ulei, patrunjel.
Ingrediente: 0,5 kg broccoli 1 ceapa 1 telina mica 1 ardei gras 1
pastarnac 1 morcov sare 2 linguri cu ulei patrunjel Mod de preparare:
Se pun la fiert, în 2 l de apă,…
Read more »
Read more »
Retete zilei: Supa cu carne de vita, varza si sfecla
Supa
cu carne de vita, varza si sfecla din: carne de vita, cartofi, varza,
sfecla, ceapa, rosii, morcovi, ardei, marar, ulei de masline, sare,
piper, condimente. Ingrediente: 1 kg carne de vita 4-5 cartofi mari
1/2 varza 1 sfecla 1/2 ceapa 3 roșii 2 morcovi 1 ardei rosu 1/3 buchet
de marar ulei de masline…
Read more »
Read more »
Supa crema de linte rosie
Supa
crema de linte rosie din: linte, ceapa, morcov, pastarnac, usturoi,
sare, bulion, ulei, menta. Ingrediente: 0,3 kg linte 1 ceapa 1 morcov 1
pastarnac 3 catei de usturoi sare 3 linguri bulion 2 linguri de ulei
menta Mod de preparare: Se spală lintea şi se pune la înmuiat de
seara, pentru a doua…
Read more »
Read more »
Gnocchi cu carne si ruccola
Gnocchi
cu carne si ruccola din: ruccola, rosii cherry, sunca de parma, muschi
de vitel, gnocchi, sare, ulei de masline, mustar, otet de vin, supa, de
legume, piper. Ingrediente: 100 g ruccola 200 g rosii cherry 50 g sunca
de parma 150 g felii de muschi de vitel 550 g gnocchi (refrigerate) sare
3 linguri…
Read more »
Read more »
Supa crema de legume verzi
Supa
crema de legume verzi din: cartofi, telina, ceapa, ardei gras,
broccoli, fasole verde, sare, ulei, patrunjel. Ingrediente: 3 cartofi 1
telina 1 ceapa 1 ardei gras 3 buchetele de broccoli 1 mana de fasole
verde sare doua linguri cu ulei patrunjel Mod de preparare: Se pun la
fiert ceapa, felina, ardeiul gras şi…
Read more »
Read more »
Supa de legume clasica
Supa
de legume clasica din: cartofi, telina, ceapa, morcovi, pastarnac,
ardei gras, rosii, usturoi, sare, ulei. Ingrediente: 4 cartofi 1 telina 1
ceapa 2 morcovi 1 pastarnac 2 ardei grasi 2 rosii 2 catei de usturoi
sare 2 linguri ulei Mod de preparare: Se pun la fiert ceapa,
păstârnacul, morcovii şi ardeii graşi întregi,…
Read more »
Read more »
Ossobuco picant cu legume
Ossobuco
picant cu legume din: usturoi, pulpa de vitel, sare, piper, faina, ulei
de masline, bulion, vin roze, supa, morcov, cartofi rosii, ardei gras,
rosii, rozmarin, oregano. Ingrediente: 1 catel de usturoi 4 felii de
pulpa de vitel (a 300g) sare piper 1 lingura faina 2 linguri ulei de
masline 2 linguri bulion 200 ml…
Read more »
Read more »
Supa crema de gulii cu marar
Supa
crema de gulii cu marar din: gulii, cartofi, ceapa, telina, ardei gras,
pastarnac, sare, ulei, marar. Ingrediente: 3 gulii 3 cartofi 1 ceapa 1
telina mica 1 ardei gras 1 pastarnac sare 2 linguri cu ulei marar Mod
de preparare: Se pun la fiert, în 2 l de apă, ceapa, telina,
păstârnacul, ardeiul…
Read more »
Read more »
Supa crema de dovlecei cu marar
Supa
crema de dovlecei cu marar din: dovlecei, ceapa, telina, ardei gras,
pastarnac, morcov, sare, ulei, si marar. Ingrediente: 0,5 kg dovlecei 1
ceapa 1 telina mica 1 ardei gras 1 pastarnac 1 morcov sare 2 linguri
ulei marar Mod de preparare: Se pun la fiert, în 2 l de apă, ceapa,
felina, păstârnacul,…
Read more »
Read more »
Supa crema de dovleac cu crutoane si frunze de patrunjel
Supa
crema de dovleac cu crutoane si frunze de patrunjel din: dovleac,
cartofi, ceapa, telina, ardei gras, pastarnac, sare, ulei, patrunjel.
Ingrediente: 0,5 kg dovleac 3 cartofi 2 cepe 1 telina mica 1 ardei gras 1
pastarnac sare 5 linguri cu ulei patrunjel frunze Mod de preparare:
Se pun la fiert, în 2 l…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Supa de castraveti
Supa
de castraveti din: iaurt, ulei de masline, lapte, castraveti, marar,
usturoi, sare, piper alb, menta, suc de lamaie, nuci. Ingrediente: 3
cani iaurt 2 linguri ulei de masline 1-2 cani de lapte 1/2 kg castraveți
1/3 ceasca marar tocat 1 lingurița usturoi 1/2 lingurița de sare Piper
alb dupa gust Crengute de menta…
Read more »
Read more »
Chiftele de legume (Dal Kofta)
Chiftele
de legume din: linte, supa, caju, ceapa, pesmet, pasta de curry,
stafide. Ingrediente: o cana de linte 3 cani de supa sau apa 125 g caju
crud o ceapa tocata marunt o cana de pesmet 3 linguri de pasta de curry 3
linguri de stafide Mod de preparare: Preîrncălziti cuptorul la 180°C.
Aduceţi…
Read more »
Read more »
Supa thailandeza cu taitei
Supa
thailandeza cu taitei din: taitei de orez, tofu, ulei de rapita, hasme,
usturoi, ghimbir, lapte de cocos, broccoli, ceapa verde, ardei gras,
patrunjel. Ingrediente: un pachet de taitei de orez (se pot inlocui cu
linguine) o cutie de tofu scurs de lichid si taiat cubulete ulei de
rapita 2 hasme taiate inele 3 catei…
Read more »
Read more »
Supa de ciolan
Supa
de ciolan din: ciolan, morcovi, gulie, mazare, orez, patrunjel, sare.
Ingrediente: un ciolan mic neafumat, fara os 2 morcovi o gulie 250 g
mazare congelata 2 linguri paste sub forma de orez cateva fire patrunjel
sare Mod de preparare: Ciolanul se curăţă bine, eventual se pârleşte
şi se pune la fiert în apă…
Read more »
Read more »
Supa miso cu tofu si praz
Supa
miso cu tofu si praz din: tofu, ulei de soia, ardei iute, ghimbir,
praz, ceapa verde, supa de legume, ciuperci, pasta miso, apa, taitei
soba, germeni de soia. Ingrediente: 150 g tofu 2 linguri ulei de soia 1
ardei iute 1 bucata ghimbir decojit 120 g praz 3 cepe verzi 900 ml supa
de…
Read more »
Read more »
Supa Miso cu arpagic
Supa
Miso cu arpagic din: ceapa, pasta miso, supa de legume, ciuperci, tofu,
frunze verzi, arpagic, lamaie. Ingrediente: o ceapa tocata 2 linguri
pasta miso un litru supa de legume o cana de ciuperci feliate 150 g de
tofu taiat cubulete 2 cani de frunze verzi (tulpina de telina, spana,
puteti adauga si sparanghel sau broccoli)…
Read more »
Read more »
Supa groasa de porumb cu tofu
Supa
groasa de porumb cu tofu din: ceapa, tulpina de telina, ardei iute,
usturoi, tofu, amidon de porumb, supa de legume, boabe de porumb, zahar
brun, patrunjel, paprika, ulei de masline. Ingrediente: o ceapa tocata
marunt o tulpina de telina tocata un ardei iute curatat sau nu de
seminte si tocat marunt 2 catei de…
Read more »
Read more »
Supa de praz cu linte
Supa
de praz cu linte din: praz, ceapa, usturoi, linte, grau, supa de
legume, telina, morcov, rosii, frunze de dafin, cimbru, sare, piper,
ulei de masline. Ingrediente: 2 tulpini de praz feliate o ceapa tocata
un catel de usturoi zdrobit o cana de linte un sfert de cana de grau 9
cani de supa de…
Read more »
Read more »
Supa de dovlecei cu ardei iute si crutoane
Supa
de dovlecei cu ardei iute si crutoane din: ardei gras, dovlecel, ceapa,
usturoi, ulei de masline, supa de legume, apa, boabe de porumb,
patrunjel, marar, ardei iute. Ingrediente: 200 g ardei gras verde 600 g
dovlecei taiati cubulete o ceapa tocata fin 3 catei de usturoi zdrobiti 2
linguri de ulei de masline 2…
Read more »
Read more »
Supa de dovleac copt cu crutoane
Supa
de dovleac copt cu crutoane din: paine de secara, sirop de artar, ulei
de masline, paprika, dovleac, usturoi, ceapa de apa, chimion, ulei de
masline, supa de legume, pasta de chili. Ingrediente: pentru crutoane: 4
felii de paine de secara taiate in cuburi o lingura de siropd e artar 2
linguri de ulei de…
Read more »
Read more »
Supa delicioasa de rosii
Supa
delicioasa de rosii din: ulei de masline, ceapa, rosii, cartofi, pasta
de tomate, tarhon, zahar, concentrat de legume. Ingrediente: 50 ml ulei
de masline 200 g ceapa 2 kg rosii 1 kg rosii decojite (conserva) 100 g
cartofi 500 g pasta de tomate 30 g tarhon 50 g zahar 20 g concentrat de
legume…
Read more »
Read more »
Supa de castane coapte
Supa
de castane coapte din: conopida, usturoi, ceapa, castane coapte, frunze
de dafin, cimbru uscat, supa de legume, ulei de masline, sare, piper.
Ingrediente: 2 conopida 3 catei de usturoi o ceapa feliata o cana de
castane coapte 2 frunze de dafin o lingura de cimbru uscat 6 cani supa
de legume ulei de masline…
Read more »
Read more »
Supa rece de castraveti
Supa
rece de castraveti din: castraveti, iaurt, usturoi, frunze de menta,
apa, sare, zeama de lamaie, migdale prajite. Ingrediente: 2 castraveti
mari tocati cubulete 2 cani de iaurt grecesc sau un iaurt gros 2 catei
de usturoi zdrobiti o mana de frunze de menta (puteti folosi o
combinatie de menta cu marar) o cana de…
Read more »
Read more »
Crema de linte
Crema
de linte din: ulei de masline, chimion, seminte de mustar, ceapa,
ghimbir, usturoi, ardei iute, praf de curry, pasta de tomate, linte,
scortisoara, apa, lapte de cocos, sare de mare. Ingrediente: o lingura
ulei de masline 2 lingurite de chimion 2 lingurite de seminte de mustar o
ceapa tocata marunt o lingurita de ghimbir…
Read more »
Read more »
Supa groasa cu lapte batut
Supa
groasa cu lapte batut din: ulei vegetal, seminte de mustar, chimion,
turmeric, ceapa verde, ardei iute, apa, lapte batut, sare, coriandru,
paprika. Ingrediente: o lingura de ulei vegetal o lingurita si jumatate
de seminte de mustar jumatate de lingurita de chimion jumatate de
lingurita de turmeric 2 cepe verzi tocate un ardei iute tocat…
Read more »
Read more »
Supa de usturoi cu parmezan si crutoane
Supa
de usturoi cu parmezan si crutoane din: apa, frunza de dafin, frunze de
salvie, cimbru, usturoi, sare, piper, ou, galbenusuri de ou, parmezan,
ulei de masline, paine. Ingrediente: 4 cani de apa o frunza de dafin 2
frunze de salvie 2 lingurite de cimbru proaspat o duzina de catei de
usturoi zdrobiti sare si…
Read more »
Read more »
Supa de spanac cu limeta
Supa
de spanac cu limeta din: spanac, coriandru, suc de nuca de cocos, suc
de limeta, ulei de masline, sos de soia nepasteurizat, pasta miso, ardei
iute, usturoi. Ingrediente: 3 maini de spanac o legatura de coriandru
sau patrunjel sucul si carnea de la o nuca de cocos sucul unei limete 3
linguri ulei de…
Read more »
Read more »
Supa de pui cu galusti si cartofi
Supa
de pui cu galusti si cartofi din: pui, ardei, pastarnac, radacina de
telina, ceapa, morcovi, ardei, cartofi, ardei capia, sare, piper, ulei
de floarea soarelui, usturoi, patrunjel, oua, gris, cimbru. Ingrediente:
1 pui mic 2 ardei 1 rădăcină păstârnac 1 rădăcină ţelină 1 ceapă mare
2 morcovi 1-2 ardei 2 cartofi 1 ardei capia sau un gogoșar sare piper
boabe și măcinat 2-3 lingurite…
Read more »
Read more »
Supa de rosii si morcovi
Supa
de rosii si morcovi din: ceapa, rosii, morcovi, usturoi, ulei de
masline, frunze de busuioc, apa, lapte, sare, piper. Ingrediente: o
ceapa mare feliata subtire 6 rosii jumatate de kilogramd e morcovi 5
catei de usturoi o lingura de ulei de masline o mana de frunze de
busuioc tocate 2 cani de apa o…
Read more »
Read more »
Retete internationale: Caldo verde
Caldo
verde din: ciuperci, ulei de masline, praz, usturoi, ardei iute,
maghiran, cartofi, orez, supa de legume, spanac, frunze de telina,
salata, patrunjel. Ingrediente: 300 de grame de ciuperci (fie
champignon, fie pleurotus) 2 linguri de ulei de masline un praz feliat
subtire 3 catei de usturoi zdrobiti un ardei iute curatat sau nu de…
Read more »
Read more »
Supa de linte cu dovlecei
Supa
de linte cu dovlecei din: linte, frunza de dafin, apa, ulei, telina,
morcovi, ceapa, usturoi, dovlecei, rosii, supa de legume, patrunjel,
branza gruyere. Ingrediente: o cana de linte spalata bine o frunza de
dafin 4 cani de apa 3 linguri de ulei 2 tulpini de telina tocate 2
morcovi 2 cepe tocate 3 catei…
Read more »
Read more »
Supa de legume cu galuste si verdeturi
Supa
de legume cu galuste si verdeturi din: unt, oua, sare, praf de copt,
marar, patrunjel, pudra de usturoi granulat, piper, gris, supa de
legume, morcovi, telina, ceapa. Ingrediente: un sfert de pachet de un 2
oua sare dupa gust o lingurita praf de copt cateva fire de marar tocate
cateva fire de patrunjel tocate…
Read more »
Read more »
Supa de porumb cu avocado
Supa
de porumb cu avocado din: rosie, boabe de porumb, usturoi, nuci,
seminte de canepa, sos de soia, avocado, sare, piper, marar.
Ingrediente: o rosie o treime de cana de boabe de porumb 3 catei de
usturoi o mana de nuci o lingurita de seminte de canepa 2 lingurite de
sos de soia o cana…
Read more »
Read more »
Supa de mere cu morcovi
Supa
de mere cu morcovi din: morcov, mar, ghimbir, pasta de tahini, apa
filtrata, hasma, zeama de lamaie, sare de mare, seminte de susan.
Ingrediente: un morcov mare curăţat de coajă şi tocat în bucăţele mici
un măr mare curăţat de cotor şi tăiat bucăţele o bucată de ghimbir de
aproximativ 3 centimetri curăţat de…
Read more »
Read more »
Supa de ceapa cu branza Gruyere
Supa
de ceapa cu branza Gruyere din: ceapa, hasme, unt, ulei de masline, vin
rosu, sherry, supa de legume, piper, sare, ciabatta, branza gruyerre,
arpagic. Ingrediente: 4 cepe medii feliate subtire 4 hasme feliate un
sfert de pachet de unt o lingura de ulei de masline o cana de vin rosu o
lingurita de sherry…
Read more »
Read more »
Supa crema de sparanghel cu nucsoara
Supa
crema de sparanghel cu nucsoara din: sparanghel verde, unt, faina, supa
de legume, smantana, sare, nucsoara. Ingrediente: 400 g sparanghel
verde 4 linguri unt 3 linguri faina 1 l supa de legume 50 ml smantana
sare 1 praf nucsoara Mod de preparare: Sparanghelul se spală sub jet
de apă rece şi se decupează…
Read more »
Read more »
Supa de broccoli cu branza si crutoane
Supa
de broccoli cu branza si crutoane din: paine integrala, unt, mustar,
sare, ceapa, cartof, supa de legume, usturoi, broccoli, branza cheddar,
paprica. Ingrediente: 3 cani de paine integrala taiata cuburi un sfert
de pachet de unt o lingura si jumatate de mustar sare dupa gust o ceapa
tocata un cartof mare cuburi 2 catei…
Read more »
Read more »
Supa de anghinare cu usturoi copt
Supa
de anghinare cu usturoi copt din: usturoi, zahar brun, sare de mare,
anghinare, ceapa, unt, vin, sare, piper, supa de legume, cimbru.
Ingrediente: o capatana de usturoi o lingura de zahar brun sare de mare
500 g anghinare, curatata si feliata o ceapa de apa tocata o lingura de
unt nesarat 50 ml vin…
Read more »
Read more »
Supa crema de cartofi cu branza
Supa
crema de cartofi cu branza din: cartofi, unt, faina, lapte, ceapa,
smantana, branza, sare, piper. Ingrediente: 8 cartofi cuburi un sfert de
pachet de unt jumatate de cana de faina 8 cani de lapte o ceapa tocata o
cutie de smantana jumatate de cana de branza moale sau cascaval ras
sare si piper dupa…
Read more »
Read more »
Minestrone cu parmezan si verdeturi
Minestrone
cu parmezan si verdeturi din: ulei, praz, telina, ceapa, sare,
dovlecei, cartof, usturoi, apa, paste farfalle, naut, mazare, piper,
parmezan, patrunjel. Ingrediente: 3 linguri de ulei 2 tulpini de praz 2
tulpini de telina o ceapa tocata sare 2 dovlecei cuburi un cartof 2
catei de usturoi 8 cani de apa o cana de…
Read more »
Read more »
Supa de conopida si varza de Bruxelles
Supa
de conopida si varza de Bruxelles din: conopida, varza de bruxelles,
morcovi, ciuperci, praz, patrunjel, apa, sos de soia, zeama de lamaie,
boia dulce, usturoi, oregano, cimbru, rozmarin, piper. Ingrediente: un
sfert de conopida maruntita in robotul de padure 20 de verze de
Bruxelles taiate in bucati mici 2 morcovi cubulete 4 rosii mari…
Read more »
Read more »
Supa de cocos cu ghimbir
Supa
de cocos cu ghimbir din: nuca de cocos, usturoi, ghimbir, suc de
limeta, ulei, praf de curry, rosie, sare marina, ardie iute, coriandru,
ardei gras, rosii cherry, ciuperci. Ingrediente: o nuca de cocos 4 catei
de usturoi 2 lingurite de ghimbir ras 3 linguri suc de limeta 2 linguri
de ulei presat la rece…
Read more »
Read more »
Supa Wonton cu coltunasi
Supa
Wonton cu coltunasi din: bicarbonat de sodiu, creveti, supa de peste,
ceapa verde, zahar, sare, sos de soia, amidon de cartofi, sos de
stridii, sherry, ghimbir, piper, taitei, faina. Ingrediente: 2 linguri
bicarbonat de sodiu 300 g creveti cruzi 5 cani de supa de peste 3 cepe
verzi o lingurita de zahar sare dupa…
Read more »
Read more »
Supa picanta de macrou si eglefin
Supa
picanta de macrou si eglefin din: macrou, eglefin, supa de peste, ardei
iute, ceapa, usturoi, rosii pasate, lapte de cocos, seminte de mustar,
seminte de coriandru, turmeric, chimen, ghimbir, limeta, ulei vegetal.
Ingrediente: 800 g macrou si eglefin 500 ml supa de peste un ardei iute
curatat de seminte si tocat marunt o ceapa…
Read more »
Read more »
Supa de somon si creveti cu orez
Supa
de somon si creveti cu orez din: file de somon, vodca, sos de soia,
ulei de masline, telina, ceapa verde, ardei iute, ghimbir, orez,
creveti, supa de peste, zeama de lamaie, sare, frunze de busuioc.
Ingrediente: 200 g file de somon 2 linguri de vodca o lingura de sos de
soia 3 linguri de…
Read more »
Read more »
Supa de creveti cu legume
Supa
de creveti cu legume din: creveti, boabe de piper, frunze de dafin,
seminte de coriandru, apa, vin, morcov, ceapa, telina, cimbru, sare,
patrunjel, legume, orez. Ingrediente: 800 g creveti cruzi 15 boabe de
piper 2 frunze de dafin 10 seminte de coriandru apa vin alb un morcov
tocat o ceapa tocata o tulpina de…
Read more »
Read more »
Supa de cod cu porumb si cartofi
Supa
de cod cu porumb si cartofi din: ulei de masline, ceapa, telina,
cartofi, cimbru, sare, piper, paprika, piper cayenne, supa de peste,
cod, porumb, lapte de cocos. Ingrediente: 2 linguri de ulei de masline o
ceapa tocata 2 tulpini de telina tocate 4 cartofi taiati cuburi o
lingurita de cimbru sare si piper dupa…
Read more »
Read more »
Supa de ciuperci cu nuca
Supa
de ciuperci cu nuca din: ciuperci, ardei capia, nuca, morcov, rosie,
ceapa verde, usturoi, praf de curry, patrunjel, piper, oregano,
nucsoara, sare. Ingrediente: 2 ciuperci champignon un ardei capia 150 gr
nuca un morcov o rosie un fir de ceapa verde un catel de usturoi o
lingurita cu praf de curry o lingurita de…
Read more »
Read more »
Supa rece de avocado cu lapte de migdale
Supa
rece de avocado cu lapte de migdale din: avocado, lapte de migdale,
frunze de coriandru, arpagic, ceapa, piper cayenne. Ingrediente: 2
fructe de avocado coapte (coaja maronie) o cana de apa din nuca de cocos
(puteti folosi lapte de migdale sau apa filtrata) sucul de la o limeta
(aproximativ 4 linguri) jumatate de cana…
Read more »
Read more »
Supa de cod cu lapte de cocos
Supa
de cod cu lapte de cocos din: fileuri de cod, vin, ulei de masline,
ceapa, lapte de cocos, apa, tarhon, patrunjel, praz, sare, piper.
Ingrediente: 800 g fileuri de cod 300 ml de vin alb 2 linguri de ulei de
masline o ceapa tocata o cana de lapte de cocos 4 cani de apa…
Read more »
Read more »
Bisque de cartofi dulci
Bisque
de cartofi dulci din: cartofi dulci, ulei de rapita, ceapa, usturoi,
suc de rosii, ardei iute, ghimbir, cuisoare, supa de legume, unt de
arahide, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 2 cartofi dulci mari o
lingura de ulei rapita o ceapa mica tocata un catel de usturoi zdrobit 3
cani de suc de rosii 3 ardei…
Read more »
Read more »
Gazpacho de ardei capia
Gazpacho
de ardei capia din: rosii, castravete, ardei capia, usturoi, apa, piper
cayenne, patrunjel si avocado. Trebuie savurată la temperatura camerei
sau direct de la frigider, garnisită cu pătrunjel sau coriandru
proaspăt. Ingrediente: 5 rosii coapte jumatate de castravete tocat
marunt un ardei capia 2 catei de usturoi un sfert de pahar de apa un…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Supa de rosii cu linte
Supa
de roşii cu linte din: ulei de masline, ceapa, morcovi, usturoi,
scortisoara, boia de ardei, fulgi de ardei rosu, pasta de tomate,
cimbru, frunze de oregano, rosii, supa de legume, linte verde, miere,
otet de vin rosu, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 2 linguri ulei
de masline 1 ceapa, taiata cuburi 2 morcovi, taiati…
Read more »
Read more »
Supa dulce de visine
Supa
dulce de visine din: visine, zahar, coaja de lamaie, cuisoare, esenta
de vanilie si apa. Ingrediente: 600 g visine 4-5 linguri de zahar coaja
de la o jumatate de lamaie 3 cuisoare esenta de vanilie 1 1/2 l apa
Mod de preparare: Speli visinele, le scoti samburii si coditele. Pui
visinele la fiert…
Read more »
Read more »
Supa de ridichi cu perisoare
Supa
de ridichi cu perisoare din: ridichi, ceapa verde, unt, faina, supa de
legume, iaurt, sare, piper, carne de pui, orez, patrunjel, ou.
Ingrediente: pentru supa: 2 legaturi ridichi 2 ridichi ceapa verde 1
lingura unt 1 lingura faina 500 ml supa de legume 200 ml iaurt sare
piper pentru perisoare: 200 g carne de…
Read more »
Read more »
Supă cremă de legume cu lapte de cocos
Supă
cremă de legume din: morcovi, telina, pastarnac, porumb, ciuperci,
fasole verde, cartofi, ceapa, ardei, usturoi, ulei de masline, lapte de
cocos, sare, piper, lamaie. Ingrediente: doi morcovi o telina mica o
radacina de pastarnac 200 g porumb boabe 200 g ciuperci 200 g fasole
verde doi cartofi o ceapa un ardei rosu 3 catei…
Read more »
Read more »
Supa de ciuperci in paine
Supa
de ciuperci in paine din: ciuperci, morcov, cartofi, radacina de
paturnjel, unt, faina, ceapa, usturoi, sare, piper, chimen, maghiran.
Ingrediente: 300 g ciuperci proaspete 1 morcov 200 g cartofi 100 g
rădăcină de pătrunjel 30 g unt 1 lingură făină 1 ceapă 2-3 căţei usturoi
sare piper chimen măghiran Mod de preparare: Căleşti…
Read more »
Read more »