Retete culinare gustoase:
Fursecuri cu migdale
Taitei cu sos de curry
Macrou cu legume în sos tomat
Reteta zilei: Chiftelute la cuptor cu carne de porc si spanac
Dieta de 14 zile
Dieta cu iaurt
Berea belgiana LEFFE
Tipuri de whisky scotian din Highlands-urile Orientale
Berea belgiana LINDEMANS
Gateste retete delicioase de ardei umpluti!
Castraveti murati in otet, delicii pentru iarna
Invata cum sa prepari vinete pane!
Tipuri de whisky scotian din tinuturile nordice Highlands
La Gauloise, marca belgiana de bere
Reteta zilei: Inghetata de casa
Pilaf cu piept de pui si ardei gras
Supa crema de midii
Chiftelute delicioase de curcan cu sos
Piept de pui în sos gorgonzola
Cel mai bun gem de prune
Pui cu legume si sos de smantana
Gogoşi cu ciocolată şi fructe
Taitei cu legume si prune murate
Pavlova cu fructe
Reteta zilei: Hot dog cu carnati si salata de varza
Cotlete de porc cu garnitura de ciuperci
Desert cu mere şi mure
Broccoli cu migdale rumenite
Iepure cu fructe de pădure
Ardei umpluţi, în sos de roşii
Reteta zilei: Taco cu carne de porc si sos de ananas
Taco
cu carne de porc si sos de ananas din: pulpa de porc, apa, ceapa,
portocala, untura de porc, ulei, usturoi, dafin, lapte, oregano, sare,
taco, sos
Galuste
de cartofi cu afumatura si varza din: cartofi, sare, amidon, muschi de
porc, ceapa, untura, varza murata, chimen, zahar. Ingrediente: 500 g
cartofi cruzi 500 g cartofi fierti de…
Fursecuri umplute
Legume cu spanac
Desert cu ciocolată si migdale
Cartofi umpluti cu carne tocata
Biscuiti deliciosi pentru ceai
Dovlecei umpluti cu urda si marar
Ficat cu ciuperci
Prajitura cu blat si spuma de cocos
Reteta zilei: Mix de legume verzi pentru iarna
Supa de morcovi cu galuste si coriandru
Pui cu vin si usturoi
Cremă de ciocolată albă si lămaie
Rulada delicioasa cu frisca si capsuni
Reteta zilei: Galuste umplute cu carne de porc
Arta unei bune invechiri a whisky-ului
Dieta impotriva celulitei
Berea germana Beck’s
Dieta cu suc de rosii
DIEBELS, bere germana
Culesul frunzelor de ceai
Scotia, patria whisky-ului
EDEL PREMIUM, marca germana de bere
Plantele de ceai si varietatile lor
Gustul raritatii, colectionarea whisky-ului
Reteta zilei: Rulouri cu mere
Tocăniţă de viţel cu ciuperci şi găluşte
Dovlecel umplut cu brânză, ciuperci şi cimbru
Ciorbă cu perişoare şi legume coapte
Galuste de cartofi cu piept de pui
Fursecuri asortate
Cartofi rumeniti cu mac si parmezan
Cartofi
rumeniti cu mac si parmezan din: cartofi, ulei de masline, parmezan,
mac. Ingrediente: 1 kg cartofi cu coaja alba, taiati in doua sau in
bucati egale
Galuste
cu slaninuta din: telemea de oaie, gris, chifle, patrunjel, oua,
slaninuta, sare. Ingrediente: 240 g telemea de oaie 100 g gris 2 chifle
vechi de-o zi 4 linguri patrunjel…
Muschiulet de porc cu sos si ganitura
Salata cu rosii, castravete si ceapa rosie
Gulas de mistret in sos de vin rosu
Reteta zilei: Orez prajit cu ou, carne de porc, creveti si legume
Ciorbă de roşii şi conopidă cu ceapa verde si gogosari
Pulpe de pui cu ardei, telina si bame
Bomboane din morcovi
Piept de fazan cu ficat
Ardei copţi umpluţi cu carne de pui
Alimente care nu ar trebui să lipsească de pe masa diabeticilor
Reteta zilei: Sandwich-uri cu chiftele de porc si sos de maioneza
Supă-cremă de legume, cu crutoane de telină
Friptura de mistret in sos de macese
Fursecuri cu arahide
Piept de raţă cu ardei
Coaste de vita cu muştar
Pulpe de iepure cu ceapa
Zacuscă delicioasa de bureţi
Supa cu ardei copti, naut si cuscus
Reteta zilei: Oua umplute cu pasta de usturoi
Dovlecei cu lămâie
Baclava cu sirop
Sărmăluţe în foi de vită cu sos
Cartofi feliati si rumeniti
Prăjitură cu firimituri si mere
Reteta delicioasa pentru Halloween: Biscuiti in forma de dovleac
Berea belgiana Hoegaarden
Dieta cu supe reci
Arta degustarii whisky-ului
Retete de ardei la otet se numara printre preferatele noastre
Retete apreciate de castraveti in otet facuti in casa
Dieta frantuzeasca
Bucataria
frantuzeasca este recunoscuta ca fiind una dintre cele mai bune din
lume. Aparent, dieta frantuzeasca pare a nu fi o dieta in adevaratul
sens
Termenul
belgian kapittel, ales de fabrica Van Eecke Brouwerij pentru berile
sale, este folosit de regula, pentru a indica ansamblul colectivităţii
constituite din călugări şi conducătorii lor ierarhici (părinţi
superiori,…
Beneficiile whisky-ului ca medicament
Retete culinare cu vinete prajite pentru o zi obisnuita
Metode simple de a prepara galustele cu prune
Berea belgiana Grimbergen
Ce trebuie sa stim despre Whisky-ul american
Reteta zilei: Prajiturele delicioase cu lamaie si ciocolata
Pulpa de caprioara in sos de verdeata
Fleica de porc umpluta
Placinta cu varza, cascaval si seminte de susan
Stiuca rasol, cu sos de usturoi
Tartă cu cremă şi mere
Chutney de mere si dovleac cu ardei iute
Dovleac cu gnocchi si branza la cuptor
File de păstrăv, cu sos de vin alb
Biscuiti cu crema de cafea
Fasole verde cu vinegreta de lamaie
Reteta zilei: Fettuccini cu smantana si parmezan
Risotto cu iaurt
Supa de dovleac cu miez de nuca
Pui rumenit cu sos pesto
Terina cu carne de vita, porc si piept de curcan
Placinta cu mere, prune si smochine
Pui la cuptor, cu sos mediteranean
Reteta zilei: Budinca de broccoli cu sunca si branza
Africane cu frisca si ness
Terina de pui
Prajitura cu branza si fructe
Sarmale cu peşte
Carne cu chilli
Friptura ungureasca
Baclava cu nuci si portocale confiate
Peste cu masline
O
reteta delicioasa de peste cu: ulei, masline, faina, ceapa, vin alb,
foi de dafin, ienibahar, lamai, sare, piper. Ingrediente: 1,5 kg peşte
200 ml ulei 300 g