Retete culinare gustoase:
Mancare de legume la cuptor
Gazpacho cu frigăruie de creveti
Supa crema de praz cu crutoane si rondele de praz
Ardei umpluti murati
Reteta zilei: Rulouri cu dovleac si nuca
Cockail Fancy Fruit
Omletă cu verdeaţă si roşii
Somon cu roşii la cuptor
Biscuiti cu alune de padure
Tocană de ardei copt
Spaghetti cu şuncă
Ruladă de porc coaptă
Lasagna cu roşii si mozarella
Coltunasi umpluti cu dovleac, mere si nuci
Tarta cu rosii in stil provensal
Reteta zilei: Ghiveci de legume cu sos de rosii
Tort cu multe fructe de pădure
Supă cu roşii şi caise
Cocktail Big Apple
Prăjitură în tavă cu fructe de pădure
Lasagna cu ciuperci sălbatice şi sos cu parmezan
Dovlecei rulati cu branza de vaci
Reteta zilei: Bruschete cu branza de capra si capsuni
Tort cu fructe de pădure şi bezea
Spata de porc umpluta
Risotto cu chorizo si bob
Chiftelute cu ulei de măsline si verdeaţă
Cocktail Strawberry Fields
Friptura de porc cu sos de smantana si verdeata
Chec cu afine
Budincă Yorkshire cu ierburi aromate si cârnati
Friptură de porc umplută cu roşii si măsline
Reteta zilei: Sos pesto
O
reteta savuroasa de Sos pesto din: busuioc, usturoi, nuci, parmezan,
sare, piper si ulei de masline extravirgin. Ingrediente: 2 cani
busuioc proaspat 1
Mâncare
de mărar cu carne din: carne de vita, supa, ceapa, marar, ulei, pasta
de tomate, faina, sare si piper. Ingrediente: 600 g carne de vita sau
pui 1 cana mare…
Varză roşie înăbuşită cu rozmarin si cabanos
Pizza cu orez
Piept de curcan glazurat
Cârnaţi picanţi cu legume la cuptor
Cum se prepara Tapenade cu pastă de anghinare şi anşoa (video)
Reteta zilei: Inghetata cu aroma de portocale
Rulade picante de curcan
Pui cu sos de prune si crema de branza
Cotlet de miel Dijon
Plăcintă de curcan
Dovlecei în crustă de susan
File de porc învelit în şuncă
Melci cu branza dulce
Mancarica cu porumb, ceapa si pasta de ardei
Supă de paste cu legume şi cârnaţi
Pâinici cu pastă de măsline
Reteta zilei: Curcan la cuptor
Carne tocată la cuptor
Piept de vitel înăbuşit – cu sofran si măsline
Salată de ghebe cu gogoşari copţi
Prăjitură de morcovi condimentată
Chiftelute de legume in sos de rosii
Rulouri delicioase cu mac
Carnati facuti in casa
Plăcintă cu afine, fructe si frisca
Ciorba de fasole cu cimbru
Burrito cu tofu
Cocktail Cool Down
Cotlet in crusta de mustar
Cozonac impletit cu alune si ciocolata
Mancarica de fasole verde
Mancarica
de fasole verde din: fasole verde, ceapa, praz, ardei gras, ulei,
morcov, sare, piper, bulion, patrunjel verde, apa. Ingrediente: 500 g
fasole
O
reteta savuroasa de Pizza cu blat din vinete din: vinete, sare, ulei de
masline, condimente, busuioc, parmezan, mozzarella, usturoi, rosii si
oregano. Ingrediente: 1 vânătă 1 lingura sare…
Budinca de cuscus
Plăcintă dobrogeană cu dovleac
Perisoare picante
Musaca de cartofi cu ciuperci si verdeata
Tocană de legume pentru iarnă
Reteta zilei: Prajitura cu nuci si vanilie
Ciorbă de crap cu borş
Paste mediteraneene cu rosii cherry si dovlecei
Punci cu gin si scortisoara
Saleuri cu verdeaţă
Pastrav cu fasole verde
Supă cremoasă de roşii
Carnati in aluat cu malai
Gulas de vitel cu prune si garnitura de spanac cu usturoi
Salată de ciuperci de padure
Pulpe cu cartofi taranesti
Cuiburi de oua in ardei
Reteta zilei: Tocana de vita cu legume si garnitura de orez basmati
Galuste cu ciuperci
Fasole cu morcov si verdeata
Ciorbă de fasole boabe cu gutui
Ciuperci sotate cu usturoi si ardei capia
Budincă de paste cu nucă
Cozonac cu miez de nuca
Reteta zilei: Sos de rosii pentru paste
Chec aperitiv cu legume
Varză ca-n Bihor
Supă de ceapă cu friganele
Aperitive din peste
Hamburger vegetal
Retete culinare: Ghiveci măcelăresc
Penne cu spanac, brânză şi topping de nuci
Penne
cu spanac, brânză şi topping de nuci din: penne, praz, unt, faina,
mustar, nucsoara, lapte, cheddar, paine, nuci si spanac. Ingrediente:
500 g de
Terina
din carne de pasare cu slaninuta si piept de porc din: carne de pasare,
slanina, coniac, vin alb, foaie de dafin, cimbru, ciuperci, ceapa,
ulei, oua, piept de porc,…
Reteta zilei: Piept de pui umplut cu branza de capra si afine
Cornulete cu nuca si gem
Pateuri cu ciuperci, ceapa verde si varza
Chec din carne de curcan
Hummus cu paprica si patrunjel verde
Tarta cu prune si crema
Vin fiert cu scortisoara si cuisoare
Reteta zilei: Tort cu crema de ciocolata, frisca si caramel
Cocktail Come On
Copanele cu rozmarin
Supa de fasole cu sfecla rosie
Somon cu sos de piper
Deliciu cu orez
Prajitura cu crema de fisic
Tort-aperitiv cu masline
Desert cu vanilie
Terina cu branza
Salata cu pui si portocale
Reteta zilei: Paste umplute cu carne de vita
Pacheţele de ciuperci
Ciorba ardeleneasca
Terină cu ardei copt
Spaghete în vinete
Fursecuri cu gem si bezea
Trigoane cu piept de pui si praz
Specialitate a la grec
Vinete aromate
Piept de pui la gratar cu iaurt si condimente
Fasole cu carnati si carne de porc
Chec cu mere, nuci si scortisoara
Piept de vitel umplut
Piept
de vitel umplut din: piept de vitel, prune, pesmet, ou, ulei,
patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 1 kg piept de vitel (bucata
intreaga) 300 g prune