Retete culinare gustoase:
Placinta cu iaurt si stafide
Icre de fasole cu ceapa verde
Reteta zilei: Budinca de ciuperci cu legume si verdeata
Săculeţi-surpriză din clătite
Vinete cu doua creme
Prajitura cu prune si frisca
Ruladă de curcan cu brânză
Cornulete gustoase
Reteta zilei: Prajitura cu unt de arahide si ciocolata
Chiftele cu sos de ceapa
Blanchetă de porc cu vinete coapte
Tocana savuroasa de pui
Covrigei cu cacao si zahar
Salata de fasole cu sunca si sfecla rosie
Prăjitură cu jeleu de sfeclă
Aripioare în aluat crocant
Tort sarlota
Pizza cu aluat de cartofi
Reteta zilei: Supa de porc cu fasole si salata
Friptura cu struguri si sfecla
Plachie de vinete
Bors de pui cu mazare
Strudel cu pere si crema
Minitarte cu ciuperci
Retete culinare: Gogoşi umplute
Reteta zilei: Paste umplute cu branza si sos de spanac
Cosulet cu linte
Chipsuri din mere
Rulouri de somon cu legume
Prăjitura cu dovleac şi caramel
Piept de pui umplut cu varza rosie
Cornulete cu gem
O
reteta delicioasa de cornulete cu: bors, ulei, drojdie, zahar, sare,
faina, gem de caise, zahar pudra. Ingrediente: 200 ml bors 50 ml ulei 30
g drojdie (cât o
Aperitiv
cu cu spanac si branza din: oua, ulei, smantana, faina, praf de copt,
spanac, sare, branza feta, smantana, ciuperci, marar si gelatina.
Ingrediente: pentru blatul verde: 6 oua 6…
Rulada de porc cu usturoi si ceapa verde
Tort cu cirese
Reteta zilei: Salata de broccoli cu branza feta si migdale
Ciorba de perisoare din peste cu tarate
Tort cu morcovi
Salata nicosiana
Cosulete cu ciocolata si pepene
Retete tv Paprika #6
Reteta zilei: Tarta cu branza si gem de cirese
Cocktail Mistral
Plăcintă sărată cu crema de branza
Piept de curcan in crusta crocanta
Paste cu pui
Rondele de hering cu spanac
Melcisori cu nuca si zahar
Rulouri de vitel in sos de usturoi
Dovleac cu branza de capra si cuscus
Colacei dulci cu stafide si branza de vaci
Reteta zilei: Paste cu sos de rosii, busuioc si parmezan
Tartă cu flori de soc si dulceata
Ciorbă de peşte cu legume (macrou)
Bărcute de andive cu vinete
Papanasi cu magiun
Omletă cu spanac şi şuncă
Polenta cu legume
Reteta zilei: Salata cu carne tocata de curcan si legume
Clătite clasice
Pui cu lamaie si cartofi la cuptor
Tort de clătite cu ciocolată
Tartă cu şuncă şi ciuperci
Amandină cu brânză
Amandină
cu brânză din: margarina, oua, lapte, faina, sare, branza feta,
smantana, ardei, boia, patrunjel si gelatina. Ingrediente: 100 g
margarina 5
Ardei
umpluti cu ficat de pui din: ardei, ficatei de pui, ceapa, orez,
morcovi, dovlecei, vinete, oua, verdeata, condimente si unt.
Ingrediente: 11 ardei 10 ficatei de pui 4 cepe mari…
Fasole cu pipote si rosii
Rulada de porc cu carnat afumat
Reteta zilei: Supa crema de dovleac cu arpagic
Ficat de vitel cu rosii si busuioc
Clătite de mălai cu porc aromat şi salsa de avocado
Salată aperitiv cu pui şi gogoşar
Quesadilla con carne
Retete tv Paprika #7
Cum se prepara Salată de peşte cu avocado şi iaurt (video)
Reteta zilei: Briose cu afine si aroma de cocos
Friptură în sos de coniac
Supa turceasca de cartofi
Salam de pui
Cocktail Kiwi Mint
Chec cu rosioare si parmezan
Tort cu pere si cacao
Rulada de pui cu cremă de ouă
Cartofi cu castane si bacon
Cartofi cu bacon, ceapa si smantana
Reteta zilei: Pui cu curry si nuca de cocos
Rulouri cu Roquefort şi nuci
Ravioli cu dovleac si parmezan
Rulou cu sunca si ceapa verde
Spanac cu oua si parmezan
Salata cu sunca, linte si morcovi
Retete savuroase: Ciuperci gratinate
Reteta zilei: Supa de curcan cu orez, ciuperci si dovleac
Pulpa de berbecut la cuptor
Varza rosie cu rodie
Piept de pui umplut cu mazăre
Retete gustoase: Frigărui asortate
Fursecuri gustoase cu cafea
Fursecuri
cu cafea din: faina, ou, galbenus, ulei, zahar brun, praf de copt,
esenta de rom, unt, zahar pudra, apa, cafea solubila si zahar bourbon.
Ceapa
umpluta cu piept de porc din: ceapa, piept de porc, smantana, vin,
supa de legume, patrunjel, coriandru, chimen, ulei, sare, piper.
Ingrediente: 4 cepe mari 300 g piept de…
Cartofi cu pastarnac si parmezan
Kebab Adena
Reteta zilei: Frittata cu cartofi si broccoli
Rulada de pui cu masline si patrunjel
Cotlete de porc cu mazare, bacon si cartofi
Morcovi cu susan si miere
Prajitura gustoasa
Ton prăjit cu ghimbir ras şi arpagic
Reteta zilei: Cornulete cu crema de unt
Muschiulet de porc umplut cu prune si caise
Clatite din cartofi cu oua jumari si bacon crocant
Retete de post: Legume în aluat
Supa din carne de pui
Garnitura de varza de Bruxelles cu usturoi si lamaie
Budinca cu branza si spanac
Piept de pui cu hribi
Chiftelute cu salvie si costita
Pulpe de rata la cuptor cu miere si coriandru
Retete de post: Ghiveci călugăresc cu verdeata
Reteta zilei: Curcan umplut cu orez si morcov
Gogosi trase in ciocolata cu fistic
Tocanita de peste si fructe de mare
Borş polonez cu carne de pui
Tarta cu branza, smantana si oua
Retete de post: Salată de năut cu zucchini
Scovergi cu branza de vaci si smantana
Reteta zilei: Conopida coapta cu pesmet si patrunjel
Aripioare la cuptor cu boia, cimbru si pasta de arde iute
Supa din dovleac
Ciuperci cu cartofi si ceapa rosie
Tartine cu pate de somon
Sos cremos de paine
Topeşte
30 g unt şi adaugă 1/2 ceapă, tocată, 6 cuişoare, 2 foi de dafin şi 1/2
nucşoară răzuită. Tine pe foc mic 15 min, amestecând frecvent. Stinge
cu