Retete culinare gustoase:
Reteta zilei: Musaca de legume cu sos de rosii si parmezan
Baclava cu foi de gris
Fileuri de peste cu sos
Tochitura cu pulpe de pui si kaizer
Prajitura pufoasa
Bors cu carne de vita si smantana
Reteta zilei: Rosii cherry coapte
Meniu #19
Diluarea si filtrarea, faze care completeaza procesul de productie a whisky-ului
Berea Duvel, foarte apreciata in Belgia
5 retete cu gutui la doar un click distanta
Invata acum sa prepari retete cu nuci
Dieta cu salate
Berea belgiana Floreffe
Distilarea, etapa a procesului de productie a whisky-ului
Cum se pun castravetii in saramura pentru iarna
Retete simple si pline de gust cu ardei copti
Dieta energizanta
Faza de invechire in procesul de productie a whisky-ului
Berea belgiana De Koninck
Retete delicioase cu vinete
Retete delicioase cu pere
Ai vrea să scapi de kilogramele în plus, dar nu te încântă ideea să ții o dietă?
Reteta zilei: Ciocolata de casa
Salata de creveti si cartofi cu broccoli
Medalion de somon cu piersici in sos
Chiftele cu cartofi
Baclava cu fructe uscate
Terină de porc cu măsline
Rulouri de piept de pui cu sos
Friptura de porc cu mustar
Etape ale procesului de productie a whisky-ului: maltarea, mashing si fermentatia
Traditia berii in Belgia si Luxemburg
BELGIA
Zona de întâlnire a unor culturi diverse, Belgia datoreaza acestei
caracteristici raspândirea si caracterul extrem de variat al anumitor
centre
Pate
de ficat de rata din: ficat de rata, unt, usturoi, ceapa, coniac,
cimbru, smantana, sare, piper. Ingrediente: 400 g ficat de rata 220 g
unt 2 catei de usturoi…
Reteta zilei: Supa de mazare cu carnaciori de curcan
Crema de ciocolata neagra
Piure cu ciuperci şi broccoli
Pui umplut cu struguri si nuci
Crema caramel cu migdale
Aperitiv delicios cu ciuperci
Tulburari cauzate de consumul excesiv de vin
Reteta zilei: Cartofi cu ciuperci si maioneza la cuptor
Omleta cu spanac si ceapa rosie
Friptura de porc cu garnitura delicioasa
Carne de miel cu naut
Un consum moderat de bere aduce un beneficiu pentru mentinerea starii de sanatate a fiecaruia dintre noi
Flan cu fructe
Peste la tigaie cu lamaie
Supa cu carne de vita, fasole pastai si cartofi
Reteta zilei: Ruladă cu spanac, sunca si branza
CHIMAY- bere belgiana
Ciorbă cu fasole şi gutui
Cocktail-uri cu bere
Ce se intampla cand asociem vinul cu medicamentele?
Tarte cu struguri si gem de caise
Reteta zilei: Prajiturele delicioase cu ciocolata neagra
Paste cu midii si rosii uscate
Băscuţe cu carne şi telemea
Turtă de arpacaş cu legume
Gnocchi cu migdale
Lipie cu branza si omleta
Retete delicioase cu gutui
Retete culinare cu pere
Rosii umplute cu telemea si ceapa
Rosii
umplute cu telemea si ceapa din: rosii, telemea, ceapa, branza dulce de
vaci, fulgi de porumb, patrunjel verde. Ingrediente: 8 rosii egale ca
Hamburgheri
de porc cu salata de varza din: boia de ardei, zahar brun, boia iute,
sare, usturoi, praf de mustar, piper negru, praf de ceapa, pula de porc,
otet de…
Vinete cu carne de vită
Baclava din fidea cu fistic
Efectul cancerigen al vinului
Baclava cu nuci maruntite
Tocana marocana cu piept de pui
Orez cu ardei copti
Reteta zilei: Paste cu bacon si mazare
Piept de pui umplut cu branza feta si ruccola
Terina cu crema de ciuperci
Prajitura cu faina coapta
Bors moldovenesc cu cartofi si castraveciori
Macrou picant in folie la cuptor
Chec sărat cu dovlecei şi telemea
Rahat cu fistic si migdale
Tocana de porc cu legume si cimbru
Piept de pui cu legume, alune si ghimbir
Reteta zilei: Salata de noodles cu legume si susan
Tarta cu dovlecei, vinete si branza
Covrigi de casa cu dovleac
Tocana de vita
Strudel cu pere, nuci si stafide
Ruladă cu spanac, sunca si branza
Reteta zilei: Prajiturele cu dovleac
Tocanita de fasole si carne
Piure cu rinichi şi sos
Tarta crocanta cu pere
Placinta cu branza si ceapa
Gnocchi cu morcovi si cartofi in sos
Tarta cu nuci, pere si miere
Friptura in crusta de parmezan
Mascarpone cu ananas
Friptură de pui aromată, cu vin şi usturoi
Friptură
de pui aromată, cu vin şi usturoi din: pulpe de pui, vin alb sec,
usturoi, foaie de dafin, ulei, rozmarin, oregano, sare, piper.
Ingrediente: 4
Ciorbă
cu carne de miel din: carne de miel, ulei, rosii, pasta de tomate,
ceapa rosie, ciuperci, rozmarin verde, usturoi, vin alb, sare, piper,
malai, castarveti murati. Ingrediente: un kilogram…
Reteta zilei: Chiftelute de porc in sos
Salata de somon cu sfecla rosie
Carne de vita cu linte
Rahat cu fulgi de cocos
Dovleac umplut cu carne tocata si verdeata
Marinată din legume
Nuga cu migdale si fistic
Reteta zilei: Pui cu ciuperci si bacon
Nuga cu cafea
Budincă de dovlecei cu branză de vaci
Nuga cu alune de padure
Orez cu dovlecel, morcovi si ardei gras
Desert cu fistic, nuci si susan
Rulada cu ciuperci si cascaval
Cartofi cu sunca la cuptor
Halva de nuci
Reteta zilei: Humus cu usturoi
Salata de vinete cu piept de pui
Halva cu fructe uscate
Tocana de legume cu carnati picanti
Halva de amidon
Pulpe de pui cu caşcaval si orez
Reteta zilei: Placinta delicioasa cu mere si scortisoara
Slabesti 3 kilograme in 7 zile (suc de telina)
Incepe dieta de toamna
Vinul ca medicament in evul mediu
Reteta zilei: Briose cu dovleac, topping de nuci si glazura de sirop de artar
Castraveti murati cu foi de dafin si ardei iute
File de cod picant
Conopida gratinata cu bacon
Blinii cu ouă si salată de varză
Halva de morcovi
Halva
de morcovi din: morcovi, stafide, cardamom, zahar, unt, lapte, migdale,
fistic. Ingrediente: 1/2 kg morcovi 50 g stafide 6 seminte cardamom 200
g