Retete Supe:
Supa crema de conopida cu chorizo
Supa
crema de conopida cu chorizo din: conopida, unt, ceapa, cartofi, lapte,
supa de legume, smantana, ulei de masline, carnati chorizo si
coriandru. Ingrediente: 1 conopida mare, taiata marunt 25 g de unt 2
cepe mici, tocate 2 cartofi de marime medie, tocati 500 ml de lapte 500
ml supa de legume 150 ml de…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Supa crema de morcovi, pasta tahini si naut
Supa
crema de morcovi, pasta tahini si naut din: ulei de masline, morcovi,
ceapa, usturoi, coriandru, chimen, sare, piper, supa de legume,
patrunjel, naut, sare grunjoasa, pasta tahini, suc de lamaie si apa. 2
linguri de ulei de măsline 1kg morcovi,curatati si taiati cubulete 1
ceapa, tocata fin 4-6 catei de usturoi, curatati pisati 1/4…
Read more »
Read more »
Cartof şi gulie piure cu friptura si ceapa caramelizata
Cartof
şi gulie piure cu friptura si ceapa caramelizata din: ulei de masline,
carne pentru friptura, sare, piper, gulie, cartofi, foaie de dafin,
ceapa verde, supa, smantana, ceapa, unt si zahar. Ingrediente: 1 lingura
ulei de masline 4 bucati de carne (1 150 g) pentru friptura sare piper 1
gulie (800 g) 500 g cartofi…
Read more »
Read more »
Supa cu spanac si carnati
Supa
cu spanac si carnati din: supa de pui, ceapa, usturoi, naut, ardei
iute, spanac si carnati chorizo. Ingrediente: 750ml supă de pui 1 ceapă,
tocată 2 căţei de usturoi, tocaţi 2 conserve de năut a câte 400g, scurs
1 ardei iute uscat 150g de spanac proaspăt 4 felii de chorizo, rupte în
fâşii …
Read more »
Read more »
Sufleu cu varză de Bruxelles si brânză
Sufleu
cu varză de Bruxelles si brânză din: varza de bruxelles, supa, rosii,
sare, piper, nucsoara, oregano, branza gouda si bacon. Ingrediente: 750 g
varza de bruxelles 125 ml supa 300 g rosii sare piper nucsoara macinata
1/4 legatura oregano 100 g branza gouda 150 g bacon taiat rondele Mod
de preparare: Se pregăteşte…
Read more »
Read more »
Supă de curcan cu tăieţei cu ou
Supă
de curcan cu tăieţei cu ou din: supa de pui, morcovi, taitei cu ou,
carne de curcan, mazare si ceapa verde. Ingrediente: 1,2 litri supa de
pui 4 morcovi mici, curatati si tocati 140 g taitei medii cu ou 200 g
carne de curcan gatita, rupta in bucati 200 g mazare congelata 1
legatura…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Supa de varza cu rosii si carnati
Supa
de varza cu rosii si carnati din: varza tocata, ceapa, telina, rosii,
supa de vita, cimbru, fenicul, piper, carnati, ulei de masline si
parmezan. 6 cani de varza tocata 1 ceapa, tocata 1 ceasca telina, cuburi
mici 2 cutii roșii 6 cani supa de vita 2 lingurite cimbru uscat 1
lingurița fenicul piper 4-6…
Read more »
Read more »
Retete de post: Supa cu varza de bruxelles
Supa
cu varza de bruxelles din: varza de bruxelles, ceapa, ardei capia,
ceapa verde, cartofi, sare, piper, ulei de masline si patrunjel verde.
Ingrediente: 400 g varza de Bruxelles 4 morcovi 2 cepe 1-2 ardei capia 2
fire ceapa verde 4-5 cartofi sare piper negru macinat 2 linguri ulei de
masline o legatura patrunjel verde…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Supa cu carne de porc si legume
Supa
cu carne de porc si legume din: apa, mazare, carne de porc, cartofi,
morcovi, ceapa, ulei, usturoi, marar, sare, piper si condimente. 4 litri
de apa 1 cana de linte carne de porc 5 cartofi 2 morcovi 1 ceapa 3
linguri de ulei 3-4 catei de usturoi 2 linguri marar proaspat 1 ½
lingurita…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Supa de linte cu rosii, spanac si branza feta
Supa
de linte cu rosii, spanac și branza feta din: linte, supa de pui,
ceapa, telina, condimente, cimbru, oregano, usturoi, piper, rosii,
spanac, suc de lamaie si branza feta. Ingrediente: 2 cesti de linte maro
8 cesti supa de pui 1 ceapa medie, taiata cuburi mici 1 ceasca telina
tocata, tocata 1 lingura condimente 1…
Read more »
Read more »
Gazpacho (Spania)
Roşiile,
ardeii, ceapa, prazul şi pâinea se pun pe grătar. Roşiile şi ardeiul se
amestecă în blender cu ulei de măsline. Adăugăm ceapa, prazul,
lămâia, busuiocul şi pătrunjelul, oţetul de vin şi restul din ulei. Se
adaugă pâine prăjită şi se amestecă. Se lasă la rece 5 ore. Gazpacho
Pofta buna! Incoming search terms:retete…
Read more »
Read more »
Supă de linte (Bulgaria)
Lintea
se fierbe în apă cu sare timp de 20-25 de minute. Uleiul se încinge
într-o tigaie, adăugăm ţelina, ceapa şi morcovii şi se ţine pe foc 10
minute. Adăugaţi lintea, roşiile, usturoiul, asezonaţi cu sare, piper şi
chubritsa (condimente specifice). Supă de linte Pofta buna!
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Supa de pui cu legume, orez si ghimbir
Supa
de pui cu legume, orez si ghimbir din: supa de pui, orez, morcovi, suc
de lamaie, ghimbir, sare si ou. 1 l supa de pui 2 – 3 linguri de orez
alb 2 morcovi medii, curatati si taiati rondele Sucul de la 1 lamaie 1 –
2 lingurite ghimbir fin tocat Sare dupa gust…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Supa de ciuperci cu orz
Supa
de ciuperci cu orz din: supa de pui, orz, frunze de dafin, ceapa, ulei
de masline, telina, morcovi, usturoi, ciuperci, sare si piper. 12 cupe
supa de pui sau ciuperci 1 1/4 cupe orz 2 frunze de dafin 6 ciuperci
Shiitake uscate 1/4 ceasca ulei de masline 1 ceapa mare, tocata 1 ceasca
telina…
Read more »
Read more »
Supă din zeamă de varză cu cârnati afumaţi
Supă
din zeamă de varză cu cârnati afumaţi din: carnati afumati, varza
acra, untura, faina, ceapa, boia dulce, smntana si zeama de varza.
Ingrediente: 300 g carnati afumati 1 ceasca mare cu varza acra taiata
fideluta 1 lingura untura 1 lingura faina 1 ceapa 1 varf cutit boia
dulce 3 lingura smantana zeama de varza…
Read more »
Read more »
Friptura de vita cu rosii
Friptura
de vita cu rosii din: carne de vita, rosii, supa, vin rosu, piper,
sare, unt, ulei, patrunjel verde si ceapa. Ingrediente: 1 kg de carne de
vita sau vitel (pulpa sau snitele gata portiaonate) 500 gr de rosii
bine coapte sau 1 cutie de rosii in bulion decojite 200 ml supa 100 ml
vin…
Read more »
Read more »
Supa crema de telina
Supa
crema de telina din: telina, dovlecei, cartofi, patrunjel, praz, ceapa
alba, patrunel verde, frunze de telina, sare, piper, ulei de masline,
unt si crutoane aromate. Ingrediente: o telina mare 2 dovlecei 3 cartofi
o radacina patrunjel un fir de praz 2 cepe albe o legatura patrunjel
verde o legatura frunze de telina sare piper…
Read more »
Read more »
Supa crema de broccoli cu crutoane
Supa
crema de broccoli cu crutoane din: broccoli, telina, ardei, ceapa
rosie, patrunjel, smantana, unt, sare, piper, nucsoara, crutoane, zeama
de lamaie si branza cedar. Ingrediente: 800 g broccoli o telina mare 2
ardei o ceapa rosie mare o radacina patrunjel 250 ml smantana pentru
gatit un cubuet unt sare piper alb macinat un praf…
Read more »
Read more »
Supa de peste cu paine prajita cu maioneza cu usturoi
Supa
de peste cu paine prajita cu maioneza cu usturoi din: peste, capete de
peste, paine, ceapa, usturoi, patrunjel, foi de dafin, cimbru, coaja de
lamaie, sare, piper, galbenusuri, usturoi, masline, sare si piper.
Ingrediente: 500 g peste marunt 1-2 capete de peste 12 felii de paine 2
cepe 4 catei de usturoi patrunjel 2…
Read more »
Read more »
Supa crema cu piept de pui
Supa
crema cu piept de pui din: piept de pui, cartofi, morcovi, pastarnac,
ardei, smantana, dovlecel, patrunjel, telina, piper, condiment si sare.
Ingrediente: 200 g piept de pui 2 cartofi 2 morcovi 2 pastarnaci 4 ardei
(verzi si rosii) 200 g smantana 1 dovlecel 1 radacina de patrunjel 1
radacina de telina 1 legatura de…
Read more »
Read more »
Supă Shanghai cu pui si ciuperci
Supă
Shanghai cu pui si ciuperci din: pui, praz, telina, morcovi, ceapa,
usturoi, ceapa verde, ciuperci, boabe de piper, germeni de soia, fidea,
sos de soia si sare. Ingrediente: 1 pui 1 fir praz 200 g telina 4
morcovi 1 ceapa 2 catei de usturoi 6 cepe verzi 150 g ciuperci shiitake 1
lingurita boabe…
Read more »
Read more »
Supă de cartofi – servită cu crutoane
Supă
de cartofi din: cartofi, telina, patrunjel, ceapa, usturoi, unt, supa,
sare, covrigi, ceapa verde si smantana. Ingrediente: 400 g cartofi albi
100 g radacina de telina 100 g radacina de patrunjel 1 ceapa 1 catel de
usturoi 5 linguri unt 800 ml supa sare piper 2 covrigi vechi de o zi 2
cepe verzi…
Read more »
Read more »
Supa dietetica de sfecla
Supa
dietetica de sfecla din: sfecla, morcovi, ceapa, telina, rosii, ardei
gras, ulei de masline, patrunjel, sare si apa. Ingrediente: 3 sfecle
mici 2 morcovi medii 1 ceapa 1 tulpina de telina 3 rosii 1 ardei gras
rosu 3 linguri ulei de masline patrunjel sare apa Mod de preparare:
Curăţăm morcovii, ceapa, ardeii şi…
Read more »
Read more »
Supa vegetariana
Supa
vegetariana din: cartofi, telina, ardei, patrunjel, praz, ceapa,
morcovi, patrunjel, sare, piper, ulei de floarea soarelui, zeama de
lamaie si crutoane. Ingrediente: 4 cartofi o telina mare 2-3 ardei o
radacina patrunjel un fir praz o ceapa mare 2-3 morcovi 1-2 legaturi
patrunjel sare piper alb macinat si boabe 10 ml ulei de floarea…
Read more »
Read more »
Supa de papadie
Supa
de papadie din: frunze de papadie, smantana, pastarnac, ceapa, morcovi,
cartofi, orez, sare si verdeata. Ingrediente: 250 g frunze de papadie
2-3 linguri smantana 1 pastarnac 2 cepe 2 morcovi 2 cartofi 2 linguri
orez sare verdeata tocata Mod de preparare: Zarzavatul curăţat şi
spălat îl pui să fiarbă într-un litru de apă…
Read more »
Read more »
Supă de morcovi si coriandru
Ingrediente:
l lingură de ulei vegetal l ceapă, tăiată mărunt l linguriţă de
coriandru măcinat 1 cartof, tăiat în bucăţi 450g morcovi, curăţaţi şi
tăiaţi 1,21 supă de legume sau pui l mână de coriandru Mod de preparare:
Se încinge uleiul într-un vas mare, se adaugă ceapa si se căleşte timp
de 5 minute, până…
Read more »
Read more »
Cod cu piure din boabe de soia, busuioc si lamaie
Ingrediente:
2 legături mici de roşii cherry pe ciorchine 1 lingură de ulei de
măsline 2x 140g bucăţi de cod fără piele sau alt file de peşte alb coaja
unei lămâi, plus zeama a ½ lamaie ½ de pachet de 480g de boabe de soia
congelate 1 căţel de usturoi 1 legătură de busuioc, frunzele…
Read more »
Read more »
Supa cu usturoi
Ingrediente: 24 catei usturoi 10 felii subtiri piine neagra 100 gr.
brinza telemea 2 linguri ulei de masline cimbru, cuisoare, sare, piper
Mod de preparare: Curatati si zdrobiti cateii de usturoi. Caliti-i 2
minute in untura de gasca sau unt. Varsati deasupra 2 litri de apa
clocotita. Faceti un buchet garni din cimbru…
Read more »
Read more »
Supa de orez cu legume
Ingrediente:
250 gr. orez cu bobul lung 200 gr. fasole verde 3 rosii 2 morcovi 1
ardei rosu mic 1 dovlecel mic o bucata mica de praz 100 gr. mazare din
conserva (sau congelata) 6 linguri de untdelemn de masline (sau altul
fin) 1 ceapa 1 cub de concentrat de legume sau vita 2 catei…
Read more »
Read more »
Chefal rosu cu cartofi si scoici
Ingrediente:
6 cartofi mari 500 g scoici inchise 4 fileuri de chefal rosu 2 catei
usturoi 1 lingura ulei 300 ml zeama peste 300 ml supa de legume 300 ml
vin alb 1 legatura patrunjel 1 conserva fasole alba 2 lamai Sare, piper,
boia de ardei Mod de preparare: Jumatate din zeama de peste o…
Read more »
Read more »
Supa de somon si praz
Ingrediente:
2 fire de praz 500 g cartofi 2 linguri de unt Sare,piper proaspat
macinat Nucsoara 1 l supa de legume 250 g file de somon 100 g smantana 1
lingura de marar tocat fin Zeama de la 1 lamaie Frunzulite de patrunjel
pentru ornat Mod de preparare: Cureti prazul si-l speli, apoi il tai…
Read more »
Read more »
Supa de legume cu usturoi
Gazpacho
espresso Ingrediente: 5 rosii mari si coapte 1 castravete 1 ardei
verde 1 ceapa 1 catel de usturoi 200 gr. miez de paine uscata (pesmet
intreg) 2 linguri de untdelemn fin 2 linguri de otet de vin sare, piper.
Mod de preparare: Inmuiati feliile de pesmet (fara coaja) in apa si
lasati-le…
Read more »
Read more »
Salata cu paste si ton
Ingrediente:
250 g paste spiralate, sare 1 ceapa rosie 250 g rosii cherry Sucul de
la 1 lamaie 50 ml supa Piper 6 linguri ulei de masline 1 legatura rucola
6 crengute busuioc 2 cutii ton Mod de preparare: Fierbeti pastele in
apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet, puneti-le intr-o
strecuratoare, turnati apa…
Read more »
Read more »
Supa crema de pui si lamaie cu spaghete
Ingrediente:
4 linguri de unt 8 fire de arpagic taiate feliute subtiri 2 morcovi
taiati rondele subtiri 2 tulpini de telina taiate felii subtiri 250 gr.
piept de pui dezosat taiat feliute fine 3 lamaii 1,125 l supa de pui din
concentrat 250 gr. spaghete subtiri rupte in bucati relativ mici 150
gr. smintina dulce…
Read more »
Read more »
Supa de peste
Ingrediente:
Pentru supa: 1,5 kg peste marunt 1,5 kg peste mare bucati 1-2 capete de
peste 18 felii de franzela 2 rosii 2 cepe 4 catei de usturoi 10 fire de
patrunjel 2 foi de dafin o crenguta de cimbru o bucata coaja de lamaie,
sare, piper Pentru maioneza cu usturoi 4 galbenusuri 4 catei…
Read more »
Read more »
Orez cu parmezan
Ingrediente:
1 ceapa medie 60 g unt 450 g orez 1 l supa Sofran 6 linguri de parmezan
ras Mod de preparare: Ceapa se toaca si se pune intr-o cratita la calit
in jumatate de cantitate de unt, pana cand devine sticloasa. Se adauga
orezul si se caleste 2 minute, amestecandu-se incontinuu. Se adauga din…
Read more »
Read more »
Supa de cartofi aromata
Ingrediente:
750 g cartofi 4.5 dl de supa de pui 4.5 dl de lapte 15 g de unt 4
linguri de ierburi aromatice 3 linguri de smantana patrunjel, sare,
piper Mod de preparare: Se spala cartofii, se curata si se taie
cubulete. Se topeste untul intr-o tigaie marisoara, se adauga cartofii
si se lasa…
Read more »
Read more »
Supa Minestra di Cavalfiore
O
reteta de supa minestra di cavalfiore din: conopida, otet de vin, ulei
de masline, usturoi, ardei iute, supa de carne, patrunjel, branza de
oaie. Ingrediente: o conopida 2 lingurite otet de vin o cescuta ulei de
masline 4-6 catei de usturoi un sfert de lingurita de ardei iute tocat
marunt 3 cani supa de…
Read more »
Read more »
Minestrone
Ingrediente: 150 g boabe de fasole 3 frunze de salvie 2 cepe 2 căţei de
usturoi 5 morcovi 3 tulpini de ţelină 2 dovlecei 3 cartofi mari 3 roşii
200 g varză 2 linguri ulei circa 3 linguriţe supă instant 200 g paste
mici sare, piper Preparare: Acoperiţi fasolea cu apă. Adăugaţi salvia
şi…
Read more »
Read more »
Penne cu sos picant de roşii
Ingrediente:
1 ceapă 3 căţei de usturoi 2-3 ardei iuţi 1 ardei gras roşu 1/2
legătură pătrunjel 2 linguri ulei de măsline 500 g roşii bucăţi 200 ml
supă 500 g penne sare, piper,zahăr Preparare: Curăţaţi ceapa şi
usturoiul şi tocaţi-le mărunt. Tăiaţi ardeii iuţi pe lung,
îndepărtaţi-le seminţele, spălaţi-i şi tăiaţi-i inele fine. Pregătiţi…
Read more »
Read more »
Supa de iaurt cu castraveti cruzi
Ingrediente: 8 cutii de iaurt 1/2 pahar de apă 4 linguri mărar tocat
fin 1 usturoi 3 linguri ulei de măsline extravirgin 8 castraveţi
potriviţi Sare 100 g nuci tocate mare. Preparare: Se dizolvă iaurtul cu
apă rece, se adaugă uleiul, usturoiul zdrobit, mărarul, sarea şi se
amestecă bine totul. Se pune supa în…
Read more »
Read more »
Sufleu cu paste, branza si rosii
O reteta delicioasa de sufleu cu paste, branza si rosii din: rosii,
spanac, sare, penne, smantana, supa, piper, branza, si mozzarella
Ingrediente: 4 roşii 250 g spanac Sare 400 g penne 300 ml smântână 400
ml supă piper 100 g brânză rasă 1 buc. mozarella(125g) Preparare:
Opăriţi roşiile, îndepărtaţi-le coaja, tăiaţi-le în patru,
îndepărtaţi-le…
Read more »
Read more »
Salata cu pui si porumb
Ingrediente
4 ouă câte 200 g salată (la alegere) 200 g roşii cherry 100 g boabe de
porumb (cutie) 200 g piept de pui afumat 4 felii pâine toast 2 linguri
unt 1 lingură ulei 100 ml supă 2 linguri iaurt natural 2 linguri ulei de
măsline 2 linguri oţet din vin alb sare, piper…
Read more »
Read more »
Supă de linte cu farfaline
Ingrediente:
350 g farfaline 700 g linte 3 căţei de usturoi 2 bucăţi de praz 5
frunze de dafin 250 g de jambon 1 legătură de pătrunjel ulei de măsline
sare, piper Preparare: Curăţă prazul şi taie-l. Curăţă usturoiul. Pune
lintea într-o oală, adaugă frunzele de dafin si usturoiul. Acoperă cu
apă şi dă la…
Read more »
Read more »
Crema de sparanghel
Ingrediente:
400 g sparanghel 1 anghinare 1 lamaie 100 g unt 200 g smantana 3
galbenusuri Sare Preparare: Curăţă sparanghelul de coajă şi fierbe-l în
apă cu sare şi puţină zeamă de lămâie. Separat, fierbe anghinarea. Trece
apoi legumele fierte bine printr-o sită deasă. Subţiază cu
gălbenuşurile amestecate cu smântână. Dacă în continuare este prea…
Read more »
Read more »
File de pui umplut
Ingrediente:
1 file din piept de pui (cea. 150 g) sare, piper 1 felie prosciuto
crudo sau costiţă afumată 1 linguriţă capere 2 crenguţe pătrunjel 1
căţel de usturoi 1 linguriţă parmezan ras 1 vârf cuţit de coajă rasă de
portocale 1 lingură ulei de măsline 75 ml supă 1 linguriţă cremă de
brânză Preparare:…
Read more »
Read more »
Supa de cartofi si curry cu pui
Ingrediente:
4 cartofi 4 morcovi 1 ceapă mare 3 buc. file de pui (â 150 g) 2 linguri
ulei sare, piper praf curry 1/2-1 linguriţă scorţişoară 2-3 linguriţe
condimente iuţi 11 supă 1/2 legătură mentă 300 g iaurt natural
Preparare: Tăiaţi cartofii cuburi. Tăiaţi morcovii bucăţi. Curăţaţi
ceapa şi tăiaţi-o peştişori. Spălaţi carnea de pui,…
Read more »
Read more »
Supa groasa
Ingrediente:
500 g carne de porc 2 morcovi l ţelină 4 cartofi 2 cepe 2 gălbenuşuri
300 g smântână l legătură de pătrunjel sare, piper Preparare: Taie
carnea de porc cubuleţe şi pune-o să fiarbă în apă cu un praf de sare.
Adună spuma de câte ori este nevoie. Adaugă apoi ceapa tăiată mărunt şi…
Read more »
Read more »
Supa cu legume
Ingrediente:
2-3 ardei graşi 2 morcovi 2 cepe 1 fir de praz 100 g fasole boabe 1
cutie cu roşii decojite 1 ţelină 1 ceşcuţă cu orez 1 legătură de
pătrunjel 1 lingură cu unt sare Preparare: Curăţă legumele, spală-le
bine, după care taie-le cubuleţe sau rondele şi înăbuşă-le într-un vas
cu unt sau ulei.…
Read more »
Read more »
Supa de mazare cu crutoane
Ingrediente:
300 g mazăre fiartă 50 g şuncă bacon 1 ceapă 1 căţel usturoi 100 ml
smântână grasă 1,5 l supă de pasăre sau de vită sare, piper mărar verde 4
felii pâine ulei Preparare: Se pun deoparte 2 linguri de mazăre boabe,
iar din restul de mazăre se obţine un piure cu ajutorul mixerului.…
Read more »
Read more »
Supa de curcan cu galusti
Ingrediente:
100 g morcovi 100 g ţelină 100 g rădăcină de pătrunjel 500 g carne
curcan 1 ceapă 100 g mazăre verde 100 g unt 100 g făină sare, piper
boabe, foaie de dafin 100 ml smântână Pentru gălusti: 3 chifle sau 3
felii de pâine 1 ou 100 ml lapte 2 căţei de usturoi…
Read more »
Read more »
Supa crema de cartofi
Ingrediente:
1,5 kg cartofi albi 2 fire de praz 2 cepe 800 ml supă de pui l cană cu
smântână ulei, sare Preparare: Curăţă cartofii, taie-i cubuleţe şi
pune-i la fiert în apă clocotită cu sare, împreună cu ceapa tăiată
mărunt.După ce au fiert cartofii, strecoară-i şi trece-i printr-o sită
deasă sau mixează-i bine. Piureul…
Read more »
Read more »
Supă de castraveţi
O
reteta delicioasa de supa de castraveti din: castraveti, muguri de pin,
stafide, branza feta, busuioc, lamaie, ulei de masline, menta, sare si
piper. Ingrediente: 3 castraveţi 50 g muguri de pin 50 g stafide 60 g
brânză feta 1 legătură de busuioc 1 lămâie lingură ulei de măsline mentă
sare piper Mod de preparare:…
Read more »
Read more »
Supa de rosii minestrone
Ingrediente:
supa minestrone 2 rosii, curatate, uscate si tocate, un catel de
usturoi, 1/4 cana de ulei de masline frunze proaspete de magheran sau
oregano Mod de preparare: Pentru supa de baza aveti nevoie de 700 g de
zarzavaturi proaspete, inclusiv cartofi, morcovi, varza, fasole, rosii
(in functie de preferinte). Curatati si pregatiti ingredientele,…
Read more »
Read more »