Retete de toamna:
Legume coapte cu sos tahini
4 November 2013
Legume
coapte cu sos tahini din: dovlecel, vanata, ciuperci, tofu afumat, sos
de soia, ulei, susan, usturoi, mustar dijon, zeama de lamaie, sare,
piper, patrunjel verde. Ingrediente: 1 dovlecel subtire 1 vanata 4
ciuperci 100 g tofu afumat 2 linguri sos de soia 2 linguri ulei pentru
sos: 100 g susan 3 linguri ulei 1…
Read more »
Read more »
Placinta cu sunca, branza si cascaval
4 November 2013
Placinta
cu sunca, branza si cascaval din: foi de placinta, ulei, sunca presata,
oua, branza, cascaval, ou, susan. Ingrediente: 1 pachet foi de placinta
ulei pentru uns pentru umplutura: 200 g sunca presata 5 oua 500 g
branza 100 g cascaval ras pentru uns: 1 ou susan Mod de preparare:
Razi brânza sau o…
Read more »
Read more »
Cartofi la cuptor, cu sos de urzici
4 November 2013
Cartofi
la cuptor, cu sos de urzici din: cartofi, ulei, condiment din legume,
boia, patrunjel verde, urzici, faina, sare, lapte, usturoi, ulei.
Ingrediente: 6 cartofi mari 50 ml ulei condiment din legume uscate boia
1/2 legatura patrunjel verde pentru sos: 500 g urzici proaspete sau
conservate 2 linguri faina sare 300 ml lapte 1 capatana…
Read more »
Read more »
Cheesecake cu mere şi caramel
4 November 2013
Cheesecake
cu mere şi caramel din: biscuiti digestivi, unt, branza de vaci, zahar
pudra, oua, esenta de vanilie, malai, amidon alimentar, smantana,
caramele, unt, mere, zahar brun, scortisoara. Ingrediente: blat: 200 g
biscuiti digestivi 100 g unt moale umplutura: 400 g branza de vaci de
consistenta cremoasa 150 g zahar pudra 3 oua esenta de…
Read more »
Read more »
Paine cu nuci si seminte de in
4 November 2013
Paine
cu nuci si seminte de in din: drojdie, miere, faina integrala, seminte
de in, sare, seminte de susan, nuci tocate. Ingrediente: 1 cub drojdie 1
lingurita miere 1 kg faina integrala 100 g seminte de in sare 100 g
seminte de susan 300 g nuci tocate Mod de preparare: In robotul de
bucătărie…
Read more »
Read more »
Lasagna cu broccoli si muguri de pin
4 November 2013
Lasagna
cu broccoli si muguri de pin din: foi de lasagna, broccoli, ceapa,
ulei, faina, lapte dulce pasteurizat, smantana, muguri de pin, cascaval.
Ingrediente: 6 foi de lasagna 250 g broccoli proaspat sau congelat 1
ceapa mica 2 linguri ulei 1 lingura faina 200 ml lapte dulce pasteurizat
2 linguri smantana 2 linguri muguri de…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Orez cu curry si legume
4 November 2013
Orez
cu curry si legume din: ulei de masline, ceapa, usturoi, pasta de
curry, orez, supa, lapte de cocos, naut, rosii, mazare, sare, piper,
caju. Ingrediente: 1 lingura ulei de masline 1 ceapa, tocata 1 catel
de usturoi, tocat 4 lingurite de pasta de curry 1 cana orez alb 1 cana
supa de legume…
Read more »
Read more »
Rasol de pastrav cu legume
4 November 2013
Rasol
de pastrav cu legume din: sare, suc de lamaie, otet, vin alb, ceapa,
cuisor, foaie de dafin, morcov, praz, telina verde, cimbru, pastravi,
unt, faina, galbenus. Ingrediente: 2 linguri sare 1 lingura suc de
lamaie 2 linguri otet 200 ml vin alb 1/2 ceapa 1 cuisoar 1 foaie de
dafin 1 morcov 1 fir…
Read more »
Read more »
Salata cu piept de curcan si branza feta
4 November 2013
Salata
cu piept de curcan si branza feta din: salata verde, inimi de
anghinare, rosii, piper de curcan, sare, piper, faina, ulei de masline,
aceto balsamic, branza feta. Ingrediente: 300 g salata verde asortata 8
inimi de anghinare in ulei 8 rosii mici 300 g piept de curcan sare piper
2 linguri faina 6 linguri…
Read more »
Read more »
Legume cu sos si coriandru
4 November 2013
Legume
cu sos si coriandru din: conopida, broccoli, ardei gras, frunze de
coriandru, ulei de arahide, unt de arahide, lapte de cocos, zeama de
lamaie verde, sos de ardei iute, sos de soia, sare. Ingrediente: 300 g
conopida 300 g broccoli 1 ardei gras rosu 4 linguri frunze de coriandru
tocate 1 lingura ulei de…
Read more »
Read more »
Cartofi copţi cu ton
4 November 2013
Cartofi
copţi cu ton din: cartofi, ton in ulei, salata rucola, ardei capia,
ceapa verde, seminte de dovleac, seminte de susan, otet balsamic, ulei
de masline, rosii cherry, sare, piper, menta, cimbru. Ingrediente: 8
cartofi doua cutii ton in ulei 200 g salata rucola trei ardei capia o
legatura ceapa verde 50 g seminte de…
Read more »
Read more »
Bascute cu stafide
4 November 2013
Bascute
cu stafide din: aluat foitaj, branza de vaci, stafide aurii, ou, zahar
vanilinat, galbenus, lapte. Ingrediente: un pachet aluat foitaj 250 g
branza de vaci 200 g stafide aurii un ou un plic zahar vanilinat pentru
copt: un galbenus 3 linguri lapte Mod de preparare: Aluatul se desface
şi se lasă pe masă…
Read more »
Read more »
Piept de curcan umplut cu caise, fistic si stafide
4 November 2013
Piept
de curcan umplut cu caise, fistic si stafide din: piept de curcan,
caise uscate, fistic, stafide, smantana, vin alb sec, apa, concentrat de
pui, ulei, sare, piper. Ingrediente: un piept intreg de curcan 200 g
caise uscate 100 g fistic 100 g stafide 2 linguri smantana 100 ml vin
alb sec 200 ml apa…
Read more »
Read more »
Penne cu sos de roşii si vinete
4 November 2013
Penne
cu sos de roşii si vinete din: paste fainoase, ceapa, usturoi, vanata,
rosii, ulei de masline, sare, piper, fulgi de ardei iute, parmezan,
busuioc. Ingrediente: 400 g paste fainoase tip penne, de preferat
integrale 1 ceapa 3 catei de usturoi 1 vanata 200 g rosii mici sau 2-3
rosii mari ulei de masline sare…
Read more »
Read more »
Rulada cu crema si nuci
4 November 2013
Rulada
cu crema si nuci din: oua, faina, nuci, zahar, coaja, zahar, coaja de
lamaie, sare, unt, lapte, dulceata de zmeura, nuci, zahar, faina, zahar
vanilat, rom. Ingrediente: pentru blat: 8 oua 4 linguri faina 6 linguri
nuci macinate 10 linguri zahar 20 g coaja 10 linguri zahar 20 g coaja
rasa de lamaie sare…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Paste cu legume si sos de branza
4 November 2013
Paste
cu legume si sos de branza din: ulei de masline, dovlecel, sparanghel,
fasole verde, salata creata, usturoi, unt, faina, lapte, cimbru, piper
rosu, parmezan, paste, sare, piper. Ingrediente: 2 linguri ulei de
masline 1 dovlecel , taiat bucati ½ buchet sparanghel , taiat bucati 1
cana de fasole verde , rupa bucati 3-4…
Read more »
Read more »
Placinta cu mazare si morcovi
4 November 2013
Placinta
cu mazare si morcovi din: aluat, mazare, morcovi, smantana, lapte, oua,
sare, piper. Ingrediente: un pachet aluat congelat de foitaj 200 g
mazare 2 morcovi fierti un pahar mare smantana 100 ml lapte 2 oua sare
piper Mod de preparare: Aluatul de foitaj se lasă întâi la decongelat,
după care se scoate din…
Read more »
Read more »
Rulada de zmeura garnisita cu petale de trandafir
4 November 2013
Rulada
de zmeura garnisita cu petale de trandafir din: oua, sare, zahar, coaja
de lamaie, faina, amidon, praf de copt, zmeura, frisca, zahar vanilat,
intaritor de frisca, petale de trandafir confiate. Ingrediente: 3 oua 1
praf sare 150 g zahar 1 lingurita coaja de lamaie rasa 100 g faina 20 g
amidon 1/2 lingurita praf…
Read more »
Read more »
Paste cu sos de vin, smântână şi legume
4 November 2013
Paste
cu sos de vin, smântână şi legume din: paste, sparanghel, fasole verde,
mazare, fasole lata, ceapa, ulei, usturoi, ciuperci, faina, vin alb
sec, smantana, menta, piper, sare, salvie. Ingrediente: 350 g paste 200 g
sparanghel 200 g fasole verde 200 g mazare 200 g fasole lata cu boabe 1
ceapa 2 linguri ulei 2…
Read more »
Read more »
Gutui cu firimituri la cuptor
4 November 2013
Gutui
cu firimituri la cuptor din: gutui, faina, nuci, zahar brun, unt,
scortisoara. Ingrediente: 600 g guiti 125 g faina 80 g nuci 125 g zahar
brun 125 g unt scortisoara, dupa gust Mod de preparare: Se spală, se
taie şi se curăţă gutuile de seminţe şi apoi se pun la fiert 20 de…
Read more »
Read more »
Sos delicios pentru gratar
4 November 2013
Sos
delicios pentru gratar din: ardei gras, ceapa, usturoi, bulion, miere,
mustar, ketchup, vin rosu, supa din concetrat de pui, ulei, sare, piper.
Ingrediente: un ardei gras o ceapa mica un catel usturoi 100 g bulion 3
linguri miere o lingurita mustar fin o lingura ketchup 100 ml vin rosu
250 ml supa din concentrat…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Cheesecake cu mere si branza de vaci
3 November 2013
Cheesecake
cu mere si branza de vaci este o reteta simpla, dar foarte gustoasa
care nu o sa va dea prea multa bataie de cap pentru ca blatul se face
rapid cu biscuiti zdrobiti. Ingrediente: 700 gr branza de vaci 200 gr
smantana 2 oua 2 linguri de miere 2 linguri de faina 2…
Read more »
Read more »
Cum se prepara rata cu mirodenii (video)
3 November 2013
Retete cu pere dulci si zemoase disponibile toamna
3 November 2013
Pentru
ca stim ca iubiti toamna, v-am pregatit retete apetisante cu fructele
dumneavoastra preferate pe care le gasiti din belsug in acest sezon si
care va fac ziua mai frumoasa. Pere cu sos de ciocolată O reteta de pere
cu sos de ciocolata din: pere, ciocolata, inghetata de vanilie si alune
de padure. Ingrediente: 2…
Read more »
Read more »
Dieta alba
3 November 2013
In
nici un caz nu vorbim despre zahar ori faina alba, care nu-ti vor fi
recomandate în nici o dieta! Pregateste-ţi frigiderul pentru alimente de
o singură culoare, alb, repartizate zilnic in cinci mese echilibrate. O
dieta sanatoasa, usoara, plina de nutrienti de care ai nevoie, o dieta
detoxifianta si purificatoare. Lista de cumparaturi: Nu…
Read more »
Read more »
Cum se prepara placinta de cartofi cu oua ochiuri si pancetta (video)
3 November 2013
Retete video: Cum se prepara placinta de cartofi cu oua ochiuri si pancetta Vezi mai multe video din blog
Read more »
Read more »
5 leacuri-condiment pentru ficat
3 November 2013
Sanatatea
organismului uman depinde in mare masura de sanatatea si buna
functionare a ficatului, organul intern cel mai mare şi diversificat din
punct de vedere metabolic. Laboratorul organismului uman, cum este
denumit ficatul, prelucreaza toate toxinele pe care intr-un fel sau
altul le asimilam. Acesta este motivul pentru care din când în cand
gafaie si,…
Read more »
Read more »
Cum se prepara pasta de naut cu boia afumata (video)
3 November 2013
Retete video: Cum se prepara pasta de naut cu boia afumata Vezi mai multe video din blog
Read more »
Read more »
Polenul crud
3 November 2013
Nu
se poate compara, ca eficienţă, cu polenul uscat. Iar ca gust, nici
atât. Luat proaspăt, din stupul albinelor, este o uzină de sănătate
Tatăl polenului crud O descoperire remarcabilă pentru apicultură,
nutriţie şi apiterapie a constituit-o polenul crud. În spatele lui se
află o întâmplare care merită a fi relatată. În martie 1992, Patrice…
Read more »
Read more »
Tratament cu plante medicinale in raceala si gripa
3 November 2013
Un
viciu de procedură: antibioticele În ultima vreme, venirea toamnei este
legată automat de boli. Răceala şi gripa sunt mai răspândite decât
frunzele căzătoare şi întunecă frumuseţea anotimpului. Cine este de
vină? În primul rând, bacteriile şi viruşii, cărora pare să nu li se mai
împotrivească nimic (peste 80% din infecţiile acute de căi
respiratorii…
Read more »
Read more »
Plush Official Trailer
3 November 2013
Plush Official:
Read more »
Read more »
Bors de perisoare cu legume si orez
3 November 2013
Bors
de perisoare cu legume si orez din: carne tocata amestec, ou, orez,
praz, ceapa, ardei gras, fasole verde, suc de rosii, bors, sare, piper.
Ingrediente: 300 g carne tocata amestec un ou 50 g orez un tub praz o
ceapa un ardei gras o conserva mica de fasole verde 300 ml suc de rosii…
Read more »
Read more »
Salată vegetariană cu porumb şi avocado
3 November 2013
Salată
vegetariană cu porumb şi avocado din: lamaie, fructe de avocado, ulei
de masline, sare, piper, sos tabasco, boabe de porumb, rosii, ceapa
rosie, telina, patrunjel. Ingrediente: 1 lamaie 2 fructe de avocado 6
linguri ulei de masline sare piper sos tabasco 300 g boabe de porumb
(conserva) 4 rosii 2 cepe rosii 2 fire…
Read more »
Read more »
Cum se prepara Friganele cu fulgi de porumb (video)
3 November 2013
Gutui umplute cu branza de vaci, stafide si miez de nuca
3 November 2013
Gutui
umplute cu branza de vaci, stafide si miez de nuca din: gutui, branza
de vaci, stafide, miez de nuca, lamaie, zahar, unt, zahar pudra.
Ingrediente: 4 gutui 250 g branza de vaci 100 g stafide 100 g miez de
nuca o lamaie 125 g zahar 15 g unt zahar pudra pentru servit Mod…
Read more »
Read more »
Tarta cu spanac, oua si cascaval
3 November 2013
Tarta
cu spanac, oua si cascaval din: aluat, spanac, rosie, oua, cascaval.
Ingrediente: un pachet aluat foitaj un kg spanac proaspat o rosie mare 2
oua 50 g cascaval Mod de preparare: Aluatul se întinde cu sucitorul
şi se aşază într-o formă de copt. Se taie marginile, care se adună
într-o bilă din care…
Read more »
Read more »
Crochete de telină cu sos de roşii
3 November 2013
Crochete
de telină cu sos de roşii din: telina, sare, oua, faina, verdeata,
germeni de grau, pesmet, piper, rosii, ardei gras, foaie de dafin,
faina, zahar, frunze de telina, otet de mere, mustar dijon. Ingrediente:
2-3 teline mari sare 2 oua faina 1/2 legatura verdeata 2 lingurite
germeni de grau 5-6 linguri pesmet piper pentru…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Ciorba de gaina cu conopida si iaurt
3 November 2013
Ciorba
de gaina cu conopida si iaurt din: carne de gaina, telina, pastarnac,
ceapa, morcovi, ardei, conopida, bulion, iaurt, oua, sare, bors,
verdeata. Ingrediente: 700g carne de gaina (aripi, spate, gat, pulpe) o
telina un pastarnac o ceapa 2 morcovi un ardei o jumatate de conopida o
jumatate de cana bulion 100g iaurt 2…
Read more »
Read more »
Gulas cu carne de vita si galuste
3 November 2013
Gulas
cu carne de vita si galuste din: carne de vita, ceapa, ardei gras,
morcovi, radacina de telina, pasta de tomate, cartofi, ulei, cimbru,
ulei, patrunjel verde, usturoi, boia de ardei dulce, chimen, arde iute,
sare, piper, supa de oase, faina, ou. Ingrediente: 1 kg carne de vita
500 g ceapa 400 g ardei gras…
Read more »
Read more »
Piept de pui crocant
3 November 2013
Piept
de pui crocant din: lapte batut, usturoi, pipet de pui, pesmet alb,
faina, boia de ardei, pudra de mustar, cimbru, pudra de ardei iute,
piper negru, ulei de rapita. Ingrediente: 150 ml de lapte batut 2 catei
de usturoi, zdrobiti 4 bucati piept de pui, fara os si fara piele (in
greutate totala de…
Read more »
Read more »
Dovlecei pane, cu sos de caşcaval
3 November 2013
Dovlecei
pane, cu sos de caşcaval din: dovlecel, ulei, faina, pesmet, oua,
smantana, cascaval, sare, piper, marar, fulgi de ardei iute.
Ingrediente: 1 dovlecel mare sau 2 dovlecei de dimensiune medie 150 ml
ulei pentru prajit 100 g faina 100 g pesmet 4 oua pentru sos: 200 g
smantana pentru gatit 200 g cascaval sare…
Read more »
Read more »
Sos de mustar cu smantana
3 November 2013
Sos
de mustar cu smantana din: mustar, ceapa, unt, otet, smantana, lapte,
sare, piper. Ingrediente: 2 lingurite mustar fin o ceapa medie 10 g unt
otet 150 ml smantana de gatit 150 ml lapte sare piper Mod de
preparare: In unt topit, se pune ceapa la calit si, dupa ce s-a inmuiat,
se toarna…
Read more »
Read more »
Pateuri cu carne si masline
3 November 2013
Pateuri
cu carne si masline din: ulei de masline, ceapa, ardei gras, carne
tocata, masline verzi, chimen, chili, stafide, ou, unt, branza de vaci,
faina. Ingrediente: 1 lingura ulei de masline 1 ceapa 1 ardei rgas rosu
600 g carne tocata 100 g masline verzi tocate 1 1/2 chimen macinat 1
lingurita chili 50 g…
Read more »
Read more »
Tarta cu branza de capra si praz
3 November 2013
Tarta
cu branza de capra si praz din: aluat de foi, praz, smantana
semidegresata, oua, banza de capra, sare, piper. Ingrediente: 1 bucata
aluat de foi (250 g) 2 fire praz 250 ml smantana semidegresata 4 oua 200
g branza de capra sare piper Mod de preparare: Se intinde o foaie de
aluat si…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Friptura de porc cu ciuperci si sos de rosii pe pat de taitei de orez
3 November 2013
Friptura
de porc cu ciuperci si sos de rosii pe pat de taitei de orez din:
faina, sare, piper, praf de usturoi, friptura de porc, ceapa, ardei
gras, ciuperci, rosii, sos de soia, taitei de orez. Ingrediente: ⅓
cana faina 1 lingurita de sare ¼ lingurita de piper 1 lingurita praf de
usturoi 1…
Read more »
Read more »
Vinul este cel mai bun digestiv
3 November 2013
Actiunea
asupra stomacului Vinul are un efect protector împotriva riscului de
ulcer gastroduodenal, îndeosebi prin inhibarea mecanismului de formare a
histaminei. Studiul lui Peterson din anul 1986 a aratat ca vinul
stimuleaza secretia gastrica a stomacului, conferindu-i astfel o reala
putere de a creste apetitul. Conform autorului, la originea acestei
proprietati se afla aminele din…
Read more »
Read more »
Rulada umpluta cu crema de ananas
3 November 2013
Rulada
umplute cu crema de ananas din: oua, sare, zahar, faina, amidon, praf
de copt, dulceata de coacaze, gelatina, fulgi de cocos, rondele de
ananas, lapte de cocod neindulcit, suc de lamaie, rom, frisca.
Ingrediente: 4 oua sare 185 g zahar 100 g faina 50 g amidon 1 lingurita
cu varf praf de copt 150…
Read more »
Read more »
Sos de smântână cu piper şi migdale
3 November 2013
Sos
de smântână cu piper şi migdale din: smantana, piper alb, unt, amidon,
migdale. Ingrediente: 400 ml smantana de gatit o lingurita piper alb
macinat o lingurita unt o lingurita amidon o lingura migdale feliate
Mod de preparare: Se pune untul într-o crăticioară si, când începe să se
topească, se adaugă smântâ¬nă si se…
Read more »
Read more »
Plăcintă cu dovlecei si carne
3 November 2013
Plăcintă
cu dovlecei si carne din: dovlecei, carne tocata, unt, ceapa, pasta de
rosii, scortisoara, scortisoara, cuisoare, oua, foi de placinta, branza,
unt, sare, piper. Ingrediente: 1 kg dovlecei 500 g carne tocata 3
linguri unt 1 ceapa 1 cutie mica de pasta de rosii 2 bucati de
scortisoara 2 cuisoare 3 oua 1 pachet…
Read more »
Read more »
Peste in crusta aurie
3 November 2013
Peste
in crusta aurie din: cod, cascaval, nuca, lamaie, unt, rosii, pesmet,
faina, ulei de masline, boia, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 800 g
cod 150 g cascaval 60 g nuca 1 lamaie 50 g unt 2 rosii 4 linguri cu
pesmet 2 linguri cu faina 70 ml ulei de masline 1/2 lingurita cu boia
patrunjel…
Read more »
Read more »
Briose cu quinoa
3 November 2013
Briose
cu quinoa din: seminte de quinoa, ulei de floarea soarelui, faina,
zahar, praf de copt, sare, stafide, lapte de soia, ou, extract de
vanilie. Ingrediente: 1 cana seminte de quinoa 1/2 cana ulei de floarea
soarelui 2 cani faina 1/2 cana zahar 1 1/2 lingurita praf de copt 1
lingurita de sare 1/2 cana…
Read more »
Read more »
Actiunea antiinfectioasa, unul dintre beneficiile consumului moderat de vin
3 November 2013
Profesorul
Masquelier a demonstrat actiunea antiinfectioasa a vinului ca urmare a
cercetarilor efectuate. Actiunea bactericida Daca se introduc zece
milioane de colibacili într-o jumatate de litru de vin rosu, peste o
jumatate de ora nu se mai gaseste în acest amestec nici un germene viu.
Diverse experiente au aratat ca acest rezultat nu se datoreaza,…
Read more »
Read more »
Supa de gulii cu cartofi
3 November 2013
Supa
de gulii cu cartofi din: gulii, cartofi, ceapa, ulei de masline
extravirgin, unt, sare, supa de legume, verdeturi, smantana, otet de
mere. Ingrediente: 2 gulii cu tot cu frunze (400 g fiecare) 4 cartofi 2
cepe 1 lingura ulei de masline extravirgin 1 lingura unt 1 lingurita
sare 8000 ml supa de legume verdeturi…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Pui prajit
3 November 2013
Pui
prajit din: carne de pui, lapte batut, faina, sare, piper, boia de
ardei, praf de usturoi, busuioc, oregano, ghimbir, nucsoara, ulei.
Ingrediente: 8 bucati de carne de pui 2 cani lapte batut 2 cani de faina
2 linguri de sare 2 linguri de piper 2 linguri de boia de ardei 1
lingura praf…
Read more »
Read more »
Pui cu sirop de arţar
3 November 2013
Pui
cu sirop de arţar din: pulpe de pui, suc de mere, sirop de artar, ulei
vegetal, sos de soia, stelute de anason, scortisoara, usturoi, sare
grunjoasa. Ingrediente: 12 pulpe de pui cu os si piele 250 ml suc de
mere cat mai concetrat 4 linguri sau 60 ml siropd e artar 2 linguri
ulei…
Read more »
Read more »
Tort de lamaie
3 November 2013
Tort
de lamaie din: piscoturi, smantana dulce, lapte, oua, zahar, gelatina,
zeama de lamaie, lamaie, unt, zahar brun, sare. Ingrediente: 200 g
piscoturi 500 ml smantana dulce 125 ml lapte 2 oua 125 g zahar 25 g
gelatina 125 ml zeama de lamaie 1 lamaie 25 g unt 2 lingurite cu zahar
brun sare …
Read more »
Read more »
Legume cu sos cald de hrean
3 November 2013
Legume
cu sos cald de hrean din: cartofi, sfecla, fasole pastai, morcovi,
mazare, supa de legume, unt, mustar, hrean, galbenusuri, oua, sare,
piper, otet de mere. Ingrediente: 2 cartofi 1 sfecla mica 200 g fasole
pastai 2-3 morcovi 2 linguri mazare din conserva pentru sos: 200 ml supa
de legume 100 g unt 2 linguri…
Read more »
Read more »
Supă de peşte cu usturoi si arde iute (Halaszle)
3 November 2013
Supă
de peşte cu usturoi si arde iute din: crap, caras, rosioara, ceapa,
ardei gras, rosii, usturoi, ardei iute, praf de usturoi, boia iute, boia
dulce, sare, piper, ulei verdeata. Ingrediente: 1 crap mijlociu 1 kg
peste marunt, de diferite specii (caras, rosioara) 3 cepe 1 ardei gras
2-3 rosii 2-3 catei de usturoi…
Read more »
Read more »
Cartofi la cuptor cu mazare
3 November 2013
Cartofi
la cuptor cu mazare din: cartofi, ardei capia, ardei gras, ceapa,
rosii, pasta de tomate, mazare, usturoi, marar, vin alb, ulei, sare,
piper, smantana, iaurt. Ingrediente: un kilogram cartofi mici doi ardei
capia un ardei gras 3 cepe albe 4 rosii o lingura cu pasta de tomate 300
g mazare 3 catei de usturoi…
Read more »
Read more »
The Man Nobody Knew – CIA Documentary Trailer
2 November 2013
The Man Nobody Knew CIA Documentary:
Read more »
Read more »