vineri, 3 iulie 2015

Retete de Mancare gustoase si rapide # 76

Retete de  mancare gustoase si rapide

Aluat pentru prajit

12 November 2010
  Ingrediente: 125 g făină 2 ouă 1 lingură unt (sau ulei) puţin lapte cald (său sifon) zahăr sare după gust   Mod de preparare: Punem toate produsele într-un castron,…
Read more »
 

Cozonaci

12 November 2010
  Ingrediente: 1 kg făină 15 gălbenuşuri 5 albuşuri 1 linguriţă de sare 300 g zahăr 250 g unt proaspăt 1 baton vanilie 100 g stafide nuc­şoară 1/2 din coaja…
Read more »

Pulpe de pui cu ardei grasi

12 November 2010
  Ingrediente: 1 pulpa mica pui sare pulbere de paprika dulce 2 cepe 3 rosii 1 ardei gras verde 1 ardei gras galben 1 usturoi 2 linguri bulion 1 lingura…
Read more »

Glazura de ciocolata

12 November 2010
  Ingrediente: 60 g ciocolată 2 linguri zahăr apă pentru topit   Mod de preparare: Rupem batoanele de ciocolată în bu­căţi. Le punem într-o crăticioară, adău­găm 2-3 picături de apă…
Read more »

Pesto de masline

12 November 2010
  Ingrediente: 180 g masline 50 g caju 1 lingura de zeama de lamaie 5-6 linguri ulei de masline un praf oregano busuioc piper un catel de usturoi   Mod…
Read more »

Piure de legume cu carne de viţel

12 November 2010
Piure de legume cu carne de viţel
  Ingrediente: 500 g carne de viţel 2 morcovi 1 păstârnac 1 ceapă 2 cartofi 1 rădăcină de pătrunjel 2 roşii 1 lingură ulei de măsline 1 lingură orez 1…
Read more »

Cartofi

12 November 2010
Ingrediente: 2 pahare nuci pisate 2 pahare pesmet fin vanilie tăiată foarte fin 11/2 pahar lapte 4 linguri cacao 1 păhărel rom zahăr   Mod de preparare: Se fierbe laptele…
Read more »

Foi de viţă conservate pentru iarnă

12 November 2010
  Mod de preparare: Se spală foile de viţă tinere, se aşază într-un vas şi se opă­resc cu apă sărată (la 1 l apă, 50 g sare). Se lasă să…
Read more »

Salată cu peşte şi porumb

12 November 2010
Salată cu peşte şi porumb
  Ingrediente: 200 g peşte din conservă 1 ştiulete de porumb 1 salată mare verde 2 linguri ulei de măsline sare piper 3 roşii mari   Mod de preparare: Fierbi…
Read more »

Jeleu de cafea

12 November 2010
  Ingrediente: 5 gălbenuşuri 500 g lapte vanilie (¼ baton) 4 linguri zahăr pudră 8 foi gelatină 1/2 ceşcuţă cafea neagră foartă concentrată strecurată ulei   Mod de preparare: Se…
Read more »

Trigoane

12 November 2010
  Ingrediente: 500 g foi de plăcintă 250-300 g nuci 100 g za­hăr 2 linguri pesmet 1 păhărel rom (sau coniac) puţin lapte 1 linguriţă unt 1 ou Ingrediente siropul…
Read more »

Ghiveci cu carne de pasăre

12 November 2010
  Ingrediente: 1/2 carne de pasare 2 cepe 1 dovlecel 1 mana pastai de fasole verde 1 morcov 1 telina 1 radacina de patrunjel 1 vanata 2-3 ardei grasi 1…
Read more »

Salata de sfecla rosie

12 November 2010
Salata de sfecla rosie
  Ingrediente: 75g iaurt dietetic suc 1/2 lamaie sare patrujel verde tocat   Mod de preparare: Se curata sfecla rosie, se rade fin, la fel si marul, ceapa se taie…
Read more »

Salată de morcov cu gogoşari si măsline

12 November 2010
Salată de morcov cu gogoşari si măsline
  Ingrediente: 3 morcovi 1 gogoşar 1 ceaşcă de măsline 1 ţelină 2 rădăcini de păstârnac 1 cas­travecior 1 ceapă 4 linguri ulei 2 linguri oţet 1 lingură muştar sare…
Read more »

Vinete umplute cu ou şi caşcaval

12 November 2010
  Ingrediente: 2 vinete 200 g caşcaval 1 ou 1 legătură pătrunjel 2 fire de ţelină 3 linguri ulei 1 linguriţă făină 3 roşii sare apă piper   Mod de…
Read more »

Salată de pui cu varză si cartofi

12 November 2010
Salată de pui cu varză si cartofi
  Ingrediente: 1 piept de pui 1 varză mică 3-4 cartofi 1 ceşcuţă maioneză sare   Mod de preparare: Speli carnea şi o fierbi în apă cu sare, iar cartofii…
Read more »

Pesto de patrunjel

12 November 2010
  Ingrediente: 1 mare legatura de patrunjel 50 g caju 1 catel de usturoi  1 lingura zeama de lamaie 5-6 linguri ulei de masline 1/2 lingurita sare Mod de preparare:…
Read more »

Parmezan din seminte de pin

12 November 2010
  Ingrediente: 200g seminte de pin, inmuiate timp de o ora in apa rece, apoi scurse 1/2 cana apa plata 1/4 cana zeama de lamaie 2 lingura fulgi de drojdie…
Read more »

Salată de vară cu boia

12 November 2010
Salată de vară cu boia
  Ingrediente: 8 cartofi 3 cepe 5 roşii 150 g măsline 4-5 ouă 4 castraveţi 1 legătură pătrunjel 3 linguri ulei de măsline sare piper boia 1 lingură oţet de…
Read more »

Dovlecei barca

12 November 2010
Dovlecei barca
  Ingrediente: 4-6 dovlecei branza de vaci 1ou 1 cana lapte ulei masline oregano patrunjel   Mod de preparare: Se iau 4-6 dovlecei ( depinde cit de mari…aici sunt subtirei)…
Read more »

Plezir

12 November 2010
  Ingrediente: 3 ouă 100 g făină 50 g migdale sau nuci zahăr pudră ceară de albine gla­zură de ciocolată   Mod de preparare: Frecăm bine ouăle întregi cu zahărul,…
Read more »

Prăjitură cu piersici şi blat cu ciocolată şi nuci

12 November 2010
Prăjitură cu piersici şi blat cu ciocolată şi nuci
  Ingrediente: 250 g faina 3 oua 225 g zahar 250 g unt 100 g ciocolata amaruie 1 praf de copt 600 g piersici 1 sticuluta esenta de rom 3…
Read more »

Struguri marinaţi

12 November 2010
  Ingrediente: 1 kg struguri 1 pahar oţet de 9 grade 2 pahare apă 3/4 pahar zahăr 2-6 cuişoare 1 bucată scorţişoară 1 linguriţă sare rasă   Mod de preparare:…
Read more »

Ciorba de legume cu zer de oaie

11 November 2010
Ciorba de legume cu zer de oaie
  Ingrediente: 1/2 kg cartofi 2 roşii 2 morcovi 1 legătură mărar 1 legătură pătrunjel 1 legătură leuştean 1 legătură lobodă 1 legătură frunze de sfe­clă roşie 2 ardei graşi…
Read more »

Ingheţată de iaurt cu pepene galben şi sos de vin alb

11 November 2010
Ingheţată de iaurt cu pepene galben şi sos de vin alb
  Ingrediente: 400 g iaurt mai gros 200 g zahar pudra 2 lamai 150 g smantana 1 pepene galben 1 plic zahar vanilat 1 lingura zahar 1/2 plic gelatina 125…
Read more »

Salată de sardele, măsline si ouă

11 November 2010
  Ingrediente: 1 cutie sardele 100 g masline 4 oua 1 castravete 2 salate 2-3 frunze de telina 6 rosii otet sare mustar   Mod de preparare: Pui ouăle la…
Read more »

Ardei căpaciţi

11 November 2010
Ardei căpaciţi
  Ingrediente: 6 ardei graşi 4 frunze de varză albă 1 morcov 1-2 linguriţe zeamă de lămâie 3 ouă 3 frunze salată verde ulei sare   Mod de preparare: Cureţi…
Read more »

Salată de pătrunjel

11 November 2010
  Ingrediente: 3 legături de pătrunjel 2-3 frunze de mentă 1 roşie mare 1 lămâie ulei   Mod de preparare: Speli bine pătrun­jelul, alegi frunzele şi cociţele fragede, le tai…
Read more »

Dovlecei gratinaţi

11 November 2010
Dovlecei gratinaţi
  Ingrediente: 3 dovlecei 2 cepe 2-3 căţei de usturoi 100 g şuncă afumată 200 g smântână 2 ouă 100 g caşcaval sare piper   Mod de preparare: Cureţi dovleceii,…
Read more »

Esenţă de zarzavat pentru supă

11 November 2010
Ingrediente: 3 kg morcovi 2 kg ceapă 2 kg roşii 1 kg pătrunjel 5 ţeline 6 ardei graşi 1 kg varză albă 750 g sare   Mod de preparare: Tot…
Read more »

Chec cu făină de cartofi şi migdale amare

11 November 2010
Ingrediente: 250 g unt 250 g zahăr pudră 5 ouă 250 g făină de cartofi 100 g migdale amare opărite,curăţate şi pisate fin 1 praf vanilie unt şi făină pentru…
Read more »

Prăjitură turcească

11 November 2010
Ingrediente: 1 ou 11/2 pahar ulei 1 pahar apă 1 lingură zahăr pudră coaja rasă de la o lămîie un praf de sare făină cît cuprinde grăsime şi făină pentru…
Read more »

Cremă de ciocolată cu nuci sau alune pralinate

11 November 2010
  Ingrediente: 4 ouă 250 g zahăr pudră 300 g unt 3 linguri ciocolată sau cacao 4-5 linguri nuci sau alune pralinate 2 li

Pesmeciori cuiburi

11 November 2010
Ingrediente: 3/4 pahar zahăr 150 g unt sau margarină 2 ouă 1/2 linguriţă bicarbonat 1 linguriţă zeamă de lămîie 1 praf vanilie făină cît cuprinde 1 lingură zahăr pudră vanilat…
Read more »
 

Gustare fitness

11 November 2010
Gustare fitness
  Mod de preparare: 2 linguri de branza de vaci dietetica se ameste cu 1 lingura lapte dietetic, 1 lingura de miere si 1/2 pachet zahar vanilat, 100g capsuni se…
Read more »

Vinete pentru musaca

11 November 2010
  Mod de preparare: Se taie vinetele rotogoale de grosimea unui deget, se să­rează şi se lasă să se scurgă timp de o oră. Se stoarce bine fiecare rotogol cu…
Read more »

Fursecuri cu ciocolată

11 November 2010
Ingrediente: 120 g unt 220 g zahăr pudră 1 albuş 250 g alune prăjite şi măcinate 4 linguri făină vanilie unt făină pentru forma Ingrediente crema : 1 baton ciocolată…
Read more »

Friptura de vaca cu crema de castraveti

11 November 2010
Friptura de vaca cu crema de castraveti
  Ingrediente: 100g castraveti 1 ceapa 1lingura de ulei masline 5 linguri de supa legume sare piper zeama de lamaie dupa gust 2 linguri de smantana dietetica 1 lingura patrunjel…
Read more »

Fursecuri cu drojdie de bere

11 November 2010
Ingrediente: 4 gălbenuşuri 1 albuş 150 g unt sau untură 1/2 pahar lapte drojdie de bere (o bucăţică de mărimea unei nuci) 1 praf de sare 2-3 linguri nuci pisate…
Read more »

Carne de pui cu salata

11 November 2010
  Ingrediente: 125g pulpe pui 1 ceapa 1 salata verde 50g iaurt dietetic 25g smantana dietetica sare piper 1 lingura ulei masline 2 crengute de menta   Mod de preparare:…
Read more »

Cornuleţe ruseşti

11 November 2010
Ingrediente: 1 pahar untură sau unt 1 pahar smîntînă 1 vîrf cuţit sare 1 praf vanilie făină cît cuprinde marmeladă vişine din dulceaţă sau rahat 3/4 pahar zahăr pudră vanilat…
Read more »

Şodou

11 November 2010
Ingrediente: 5 gălbenuşuri 250 g lapte 10 linguriţe zahăr 5 linguriţe rom   Mod de preparare: Se freacă spumă gălbenuşurile cu zahărul, se adaugă treptatşi amestecînd mereu laptele clocotit, apoi…
Read more »

Ardei conservaţi în bulion

11 November 2010
   Mod de preparare: Se spală ardeii, se scot cotoarele, se scutură de seminţe şi se pun într-un vas mai mare cu apă clocotităşi puţin sărată. Nu se lasă în…
Read more »

Gustare Fitness

11 November 2010
Gustare Fitness
  Ingrediente: 1 nectarina (caisa sau piersica) 2 linguri de iaurt dietetic miere   Mod de preparare: Se amesteca  mierea si iaurtul dietetic. Cu aceasta compozitie se umplu cele 2…
Read more »

Pepene galben umplut

11 November 2010
Ingrediente: 1 pepene galben mare 1 pară mare 1 măr mare 2-3 pier­sici 2-3 prune 1 pahar boabe de struguri amestecaţi albi şi negri de preferinţă tămîioşi 1 pahar vin…
Read more »

Spumă de mere

11 November 2010
Ingrediente: 500 g mere 21/2 pahare apă 3/4 pahar zahăr 15 g gelatină   Mod de preparare: Se spală merele, se taie sferturi, se curăţă de sîmburi şi se fierb…
Read more »

Ardei umpluţi cu piure de legume

11 November 2010
Ardei umpluţi cu piure de legume
  Ingrediente: 10-12 ardei graşi 5-6 cartofi 2 mâini de fasole verde 1 mână de mazăre 1 rădăcină de pătrunjel 1/2 ţelină 2 morcovi frunze de pătrunjel 8-10 roşii sare…
Read more »

Gogoşari în oţet

11 November 2010
Gogoşari în oţet
Ingrediente: pentru fiecare kilogram de oţet de 9o 11/2 pahar apă 1 lingură cu vîrf sare 2 linguri zahăr 1 lingură miere de albine cîteva foi de dafin cîteva boabe…
Read more »

Căpşuni cu frişcă

11 November 2010
Ingrediente: 1 kg căpşuni 1 păhărel rom 1/2 pahar zahăr frişcă   Mod de preparare: Se curăţă căpşunile de codiţe, se spalăşi se lasă să se scurgă bine de apă.…
Read more »

Pastrav cu ardei gras si praz

11 November 2010
  Ingrediente: 1 pastrav 300g sare piper 1 lingura zeama lamaie 1 lingura patrunjel tocat 1 catel usturoi 100g ardei gras rosu 1 fir praz subtire 1 lingura ulei masline…
Read more »

Mancare de fasole păstăi cu boia si dafin

11 November 2010
Ingrediente: 1 kg fasole păstăi 2-3 cepe 4-5 căţei de usturoi sare 2 roşii 1-2 ardei frunze de ţelină 1 legătură mărar boia (dulce sau iute, după gust) 1 foaie…
Read more »

Prăjitură cu crema de cafea

11 November 2010
  Ingrediente blat:  7 ouă 200g zahăr 200g nucă măcinată 3 linguri făină 1 linguriţă rasă praf de copt 2 linguriţe coajă de lămâie un vârf de cuţit sare Ingrediente…
Read more »

Strudel cu brabza

11 November 2010
  Ingrediente: 500 g brînză de vacă 50 g unt 4 ouă 50 g stafide coajă de lămîie (rasă) 100—125 g zahăr 1 lingură făină pesmet foitaj   Mod de…
Read more »

Cum se prepara Cocktail Ocean Drive (video)

11 November 2010
Cum se prepara Cocktail Ocean Drive (video)
O reteta video foarte simpla despre cum se prepara Cocktail Ocean Drive Ingrediente: 50 ml coconut rum 25 ml Cointreau 1 dash of orange juice 1 dash of pineapple juice…
Read more »

Salată cu castraveti cu borş

11 November 2010
Salată cu castraveti cu borş
  Ingrediente: 1 salată verde 2 castraveti 1 cană bors 1 legatură marar 1 catel de usturoi sare   Mod de preparare: Speli salata, o tai fideluta, tai si castravetii…
Read more »

Strudel cu nuci

11 November 2010
  Ingrediente: 1 ou 1 lingură ulei 1 păhărel mic de otet 400 g făină 500 g nuci 300 g zahăr 1/2 lămîie 50 g unt pesmet un praf de…
Read more »

Mancare de rosii cu morcovi si mazăre

11 November 2010
Mancare de rosii cu morcovi si mazăre
  Ingrediente: 6 roşii 2-3 morcovi 2 cepe usturoi (după gust) 2 căni de mazăre verde 1 legătură pătrunjel sare ulei   Mod de preparare: Tai ceapa şi o înăbuşi…
Read more »

Sufleu cu smîntînă

11 November 2010
Ingrediente: 2 pahare smîntînă 3 linguri făină 5 ouă 1/2 pahar zahăr coaja rasă de la o lămîie   Mod de preparare: Se amestecă făina cu smîntîna într-un vas care…
Read more »

Omleta cu dovlecei si cabanos

11 November 2010
Omleta cu dovlecei si cabanos
  Ingrediente: 4 ouă 1 dovlecel 1 cabanos 1 ceapă mică sare piper ulei   Mod de preparare: Cureţi dovlecelul, îl tai cubuleţe pe care le presari cu sare şi…
Read more »

Zarzavat uscat pentru iarnă

11 November 2010
Zarzavat uscat pentru iarnă
Ingrediente: morcovi telina pastarnac patrunjel   Mod de preparare: Se curăţă, se spalăşi se zvîntă zarzavatul. Se rade apoi pe răzătoarea de zarzavat, se pune pe o planşetă aşternută cu…
Read more »

Gogoşari cu orez

11 November 2010
Ingrediente: 50 gogoşari 250 g orez 4,5 kg roşii 1 păhărel oţet 2-3 foi de dafin căteva boabe ienibahar sare zahăr (după gust) 3/4 pahar ulei 1 vîrf cuţit acid…
Read more »

Melanj de fructe proaspete

11 November 2010
Ingrediente: 2 mere 3 pere zemoase 15 prune coapte 1 pahar boabe de struguri albi 1 pahar boabe de struguri negri tămîioşi 2-3 felii de pepene galben parfumat zeama de…
Read more »

Felii de portocale cu nuci

11 November 2010
Felii de portocale cu nuci
  Ingrediente: 1 portocala 2 linguri de smantana dietetica 1 lingura miere de albine 1 lingura de nuci taiate   Mod de preparare: Portocale se taie felii subtiri si se…
Read more »

Crap cu roşii şi lamaie la tava

11 November 2010
Crap cu roşii şi lamaie la tava
  Ingrediente: 1 crap de 2 kg 1 kg roşii 100 ml ulei 100 ml vin alb 1 lămâie sare piper pătrunjel   Mod de preparare: Cureţi peştele şi îl…
Read more »

Musaca de castraveti şi piure de cartofi

11 November 2010
Musaca de castraveti şi piure de cartofi
  Ingrediente: 4 castraveţi 500 g cartofi 200 g unt 150 g smântână sare   Mod de preparare: Cureţi cartofii şi castraveţii, pui cartofii la fiert, iar castraveţii îi tai…
Read more »

Cremă de alune sau nuci pralinate

11 November 2010
  Ingrediente: 4 ouă 250 g zahăr pudră 300 g unt 4-5 linguri alune sau nuci pralinate   Mod de preparare: Se p

Salata de cruditati cu sos vigneta

11 November 2010
Salata de cruditati cu sos vigneta
  Ingrediente: 50g maorcovi 50g ridichi 50g telina 50g pastarnac 1/2 mar acrisor 4 linguri zeamade lamaie sare piper 1 lingura ulei masline 2 linguri de masline taiate marunt  …
Read more »
 

Dovlecei cu smantană si mărar

11 November 2010
Dovlecei cu smantană si mărar
  Ingrediente: 5-6 dovlecei 1 şi 1/2 lingură unt 1 ceaşcă smântână 1 linguriţă de făină 1 legă­tură de mărar sare piper   Mod de preparare: Cureţi dovleceii, îi tai…
Read more »

Şarlotă de fructe

11 November 2010
  Ingrediente: 2 pahare zeamă de fructe proaspăt pregătităşi strecurată 200 g zahăr 500 g frişcă 9 foi gelatină   Mod de preparare: Se încălzeşte zeama de fructe (caise, căpşuni,…
Read more »

Ochiuri in smantană

11 November 2010
Ochiuri in smantană
  Ingrediente: 200 g smantana 4 oua sare   Mod de preparare: Pui o tigaie pe aragaz, torni smantana si lasi sa se infierbante. Cand face basicute spargi ouale. Procedezi…
Read more »

Friptura de piept de pui cu ciuperci

11 November 2010
  Ingrediente: 80g piept de pui 150g ciuperci 100g rosii 1 usturoi 2 linguri ulei masline sare piper 1ceapa 1 lingura zeama lamaie   Mod de preparare: Carnea se taie…
Read more »

Crochete de vinete cu brânză

11 November 2010
Crochete de vinete cu brânză
  Ingrediente: 8 vinete 50 g cascaval 100 g psmet 1 ou 1 albus 2 linguri faina 150 g telemea 1 fir ceapa verde 1 ardei iute mic 1 lingura…
Read more »

Salată de legume şi fructe

11 November 2010
Salată de legume şi fructe
  Ingrediente: 2 mere 300 g vişine 2 gulii 2 morcovi 1 ţelină mică 4 cartofi 1 legătură ceapă verde 1 lămâie 2 ouă 1 salată verde sare   Mod…
Read more »

Gogoşari şi ardei gen bulion

11 November 2010
Ingrediente:  1 kg gogoşari 1 kg ardei lungi roşii 300 g sare 1 g acid salicilic   Mod de preparare: Ardeii şi gogoşarii, bine spălaţi, se taie în două, se…
Read more »

Salata de fructe cu lapte batut

11 November 2010
  Ingrediente: 1 mar 1 paramica 1 portocala mica 1 pruna rosie 1 lingura suc lamaie 1 lingura miere de albine 1 lingura miez de nuca 100ml lapte batut  …
Read more »

Clătite gratinate, cu vinete

11 November 2010
Clătite gratinate, cu vinete
  Ingrediente: 400 ml lapte 1 ou 4 linguri făină sare 1 vânătă ulei 100 g caşcaval   Mod de preparare: Amesteci laptele cu oul şi făina, pui un praf…
Read more »

Plăcinta cu vişine

11 November 2010
Plăcinta cu vişine
  Ingrediente: 250 g făină 4 ouă 4 linguri zahăr 100 g smântână 1 lingură oţet 2 linguri zahăr pudră 500 g vişine   Mod de preparare: Freci 2 ouă…
Read more »

Glazura alba

11 November 2010
  Ingrediente: 1 kg zahăr 2 pahare apă   Mod de preparare: Punem zahăr tos sau cubic într-o cra­tiţă foarte Curată, smălţuită. Turnăm apă, punem la foc şi amestecăm cu…
Read more »

Ciorbă de carnaţi afumati

11 November 2010
  Ingrediente: 500 g camaţi afu­maţi 100 ml smântână ulei 2 ouă 2 cepe mari 60 g faină oţet sare piper verdeaţă   Mod de preparare: Cureţi ceapa, o tai…
Read more »

Reteta zilei: Spanac cu orez

10 November 2010
O reteta simpla de spanac cu orez din: spanac, orez, sare, piper, bulion, condimente, ulei. Ingrediente: 1 cutie/borcan spanac 1 ceasca orez sare piper 2 linguri bulion/suc de rosii delikat/vegeta/cuburi…
Read more »

Salată de cartofi cu rosii, castraveti şi şuncă

10 November 2010
Salată de cartofi cu rosii, castraveti şi şuncă
  Ingrediente:   1 kg cartofi 5 rosii 5 castraveti verzi 300 g sunca presata 500 g smantana 200 g cascaval piper sare   Mod de preparare: Fierbi cartofii in coaja…
Read more »

Prăjitură în sos de scorţişoară

10 November 2010
  Ingrediente blat negru:  250g unt 50g cacao 425g zahăr 4 ouă mari 2 linguriţe zahăr vanilat 300g făină 1 linguriţă praf de copt sare Ingrediente blat branza:14biscuiţi de cacao…
Read more »

Prăjitură cu cacao şi nuci

10 November 2010
  Ingrediente: 200g unt 1/2 cană făină 2 lin­guri smântână 50g margarină 1 linguriţă esenţă vanilie 1/2 cană cacao 4 ouă 150g miez de nucă în bucăţi mai mari 2…
Read more »

Tort special de cacao

10 November 2010
  Ingrediente: 250 g zahăr 250 g nuci 5 albuşuri rom 300 g frişcă ulei Ingrediente crema: 8 gălbenuşuri, 250 g zahăr pudră, 250 g unt, 2 linguri cacao, 2…
Read more »

Tocănită de viţel cu ţelină

10 November 2010
Tocănită de viţel cu ţelină
  Ingrediente: 1/2 kg carne de viţel 1 ceapa 1 ţelină mare 300 g smântână 2-3 foi de dafin 3 linguri făină ulei sare condiment tip Delikat   Mod de…
Read more »

Prăjitură cu cacao şi struguri

10 November 2010
  Ingrediente blat: 500g făină 200g unt 200g zahăr pudră 150g cacao 1 linguriţă praf de copt 1 lin­guriţă zahăr vanilat 1 pahar lapte 1 ciorchine de struguri negri  …
Read more »

Plăcintă rapidă cu branză

10 November 2010
  Ingrediente: 1 pachet foi de plăcintă 1 pachet margarină 500 g brânză proaspătă de vaci 300 g telemea de vacă putin sărată) 8 ouă 1 cutie iaurt (de 420…
Read more »

Prăjitură festivă

10 November 2010
  Ingrediente: 10 oua 300g zahăr pudră 200g nuci măcinate l00g făină 300g zahăr tos 300g unt 50ml rom 2 linguriţe zahăr vanilat 1 lingură coajă de lămâie 2 linguriţe…
Read more »

Tochitură muntenească

10 November 2010
Tochitură muntenească
  Ingrediente: 500 g carne de porc fără os 250 g rinichi 250 g ficat 250 g cârnaţi subţiri 3-4 linguri untură 10 căţei de usturoi 100 ml vin piper…
Read more »

Miez de pepene galben in cupa de pepene rosu

10 November 2010
Miez de pepene galben in cupa de pepene rosu
  Ingrediente: 1 pepene galben de aproximativ 1 kg 100 g zahar 1 lamaie 1 pepene rosu mai mic 1 plic gelatina pentru inchegat   Mod de preparare: Cureti pepenele…
Read more »

Cum se prepara Cocktail Sevilla (video)

10 November 2010
Cum se prepara Cocktail Sevilla (video)
  Ingrediente: 50 ml light rum 25 ml port 1 tsp caster sugar 1 whole egg Ice cubes 1 shot measure 1 cocktail shaker 1 strainer (if the shaker doesn’t…
Read more »

Prăjitură cu cremă de vanilie si bezea

10 November 2010
Prăjitură cu cremă de vanilie si bezea
  Ingrediente aluat: 6 ouă 200 g zahăr 2 linguri cacao 200 g făină 1 plic praf de copt 2 linguri vin Ingrediente cremă: 6 gălbenuşuri 200 g zahăr 2…
Read more »

Tocăniţă cu branză telemea

10 November 2010
Tocăniţă cu branză telemea
  Ingrediente: 500 g came tocată de porc 1 lingură mar­garină 3 cepe 2 morcovi 1 lingură pastă de ardei 1 conservă de roşii 250 g macaroane 1 cană brânză…
Read more »

Prăjitură cu ness

10 November 2010
  Ingrediente blat: 8 linguri zahăr 2 linguri cacao 8-9 linguri făină 1 linguriţă praf de copt 1 linguriţă oţet un vârf de cuţit sare 8 oua Ingrediente glazura: 300g…
Read more »

Tăietei cu şuncă afumată

10 November 2010
Tăietei cu şuncă afumată
  Ingrediente: 2 ouă 2 căni făină sare 300 g şuncă afumată piper 5 linguri smântână   Mod de preparare: Amesteci făina cu ouăle şi un praf de sare, apoi…
Read more »

Sarmale la ceaun

10 November 2010
  Ingrediente: 600 g carne tocată 1 picior de porc 200 g fleică 2 cepe 1 kg varză 150 g slănină afumată 100 g orez 1 lingură pastă de ardei…
Read more »

Ruladă de carne de porc cu hrean

10 November 2010
  Ingrediente: 1 kg carne de porc 8 ouă fierte tari 5 bucăţi hrean 1/2 pachet unt 1 mor­cov 1 rădăcină de pătrunjel 1 ceapă sare piper pătrunjel oţet  …
Read more »

Ciorbă cu pipote si tarhon

10 November 2010
  Ingrediente: 2 pipote de pui 3 morcovi 3 rădăcini de pătrunjel 100 g smântână 2 linguriţe tarhon din oţet 3 linguri muştar   Mod de preparare: Cureţi morco­vul şi…
Read more »

Varză cu costiţă si smantană

10 November 2010
Varză cu costiţă si smantană din: varza, costita afumata, smantana, lapte, foi de dafin, cimbru, faina, sare. Ingredient

Pacheţele de caşcaval in susan

10 November 2010
Pacheţele de caşcaval in susan
  Ingrediente: 8 felii de caşcaval 2 ouă şi 1 gălbenuş 1 ceaşcă făină 4 felii pastramă 2-3 cepe verzi 1 ardei roşu 2 roşii 3 cepe 1/2 legătură pătrunjel…
Read more »
 

Legume rumenite

10 November 2010
Legume rumenite
  Ingrediente: 1 conopidă mică 1 vânătă 1 dovlecel 2 roşii sare piper ulei 2-3 frunze de pătrunjel   Mod de preparare: Cureţi conopida, o desfaci în bucheţele, tai dovlecelul…
Read more »

Bulz cu afumătură

10 November 2010
Bulz cu afumătură
  Ingrediente: 500 g mălai 150 g cârnaţi afumaţi 150 g costiţă afumată 200 g caşcaval 5 ouă 100 g unt sare   Mod de preparare: Din mălai, apă şi…
Read more »

Salată cu şuncă si cas de oaie

10 November 2010
Salată cu şuncă si cas de oaie
  Ingrediente: 300 g şuncă 300 g caş proaspăt de oaie 2 salate 5 roşii 4 castraveţi 1 legătură ceapă verde sare piper ulei   Mod de preparare: Speli salata,…
Read more »

Ceapa cu maioneză

10 November 2010
Ceapa cu maioneză
  Ingrediente: 1 kg ceapă 100 ml oţet maioneză din 2 gălbenuşuri 150 ml ulei sare după gust   Mod de preparare: Tai ceapa peştişori, o freci cu sare şi…
Read more »

Aripioare pe piure de dovlecei

10 November 2010
Aripioare_pe_piure_de_dovlecei
Aripioare pe piure de dovlecei din: aripioare de pui, dovlecei, ceapa, morcov, ardei, unt, ulei, sare, piper, cimbru, marar. Poate te intereseaza si Pui cu ghimbir si sos de soia…
Read more »

Prăjitură cu vişine şi caise

10 November 2010
Prăjitură cu vişine şi caise
  Ingrediente: 400 g făină 200 g unt (sau margarină) 1 lămâie 1 plic praf de copt 1 ou 100 g zahăr tos 2 plicuri zahăr vanilat sare 250 ml…
Read more »

Budincă de pişcoturi

10 November 2010
Budincă de pişcoturi
  Ingrediente: 4 ouă 1 pahar lapte 150 g pişcoturi de şampanie 4 linguri zahăr pudră 1 plic zahăr vanilat 1 ciocolată mică pentru ornat   Mod de preparare: Incălzeşti…
Read more »

Copane de pui in costiţă

10 November 2010
  Dezosezi 4 copane, apoi înfăşori fiecare bucată de carne în câte o bucată de costiţă, le pui pe toate într-o tavă cu ulei şi le dai la cuptor. Pregăteşti…
Read more »

Dovlecei cu roşii la cuptor

10 November 2010
Dovlecei cu roşii la cuptor
  Ingrediente: 9 dovlecei 4 roşii 50 g caşcaval 50 ml ulei 1 lingură unt sare piper   Mod de preparare: Cureţi dovleceii de coajă, îi tai rondele pe care…
Read more »

Cataif

10 November 2010
Cataif
  Ingrediente: 500 g fidea 300 g zahăr 1 esenţă de rom 1 plic zahăr vanilat 300 ml apă 500 g frişcă   Mod de preparare: Ungi o tavă cu…
Read more »

Mîncare de vinete cu usturoi

10 November 2010
Ingrediente: 3-4 vinete potrivit de mari 4 cepe 5 căţei de usturoi 4 roşii 3 linguri ulei sare   Mod de preparare: Se coc vinetele, se curăţă fierbinţi şi se…
Read more »

Tort Micado

10 November 2010
  Ingrediente: 400 g unt 400 g smîntînă 1/4 linguriţă bicarbonat făină cît cuprinde fructe zaharate (dulceaţă) Ingrediente crema: 1 pahar lapte, 11/2 pahar zahăr, 1 vîrf cuţit bicarbonat, 1…
Read more »

Ceafă de porc cu ceapa si ciuperci

10 November 2010
Ceafă de porc cu ceapa si ciuperci
O reteta de ceafa de porc cu ceapa, ciuperci, unt sau margarina, dovlecel, sare, piper, supa si smantana. Ingrediente: 4 bucăţi ceafă de porc 5 cepe 150 g ciuperci 3…
Read more »

Mancare de dovlecei cu perişoare

10 November 2010
Mancare de dovlecei cu perişoare
  Ingrediente: 2-3 dovlecei 500 g carne tocata 2 linguri orez 1 ou 1 ceapa mica 1 lingura faina 1 legatura marar sare piper   Mod de preparare: Speli dovlecei,…
Read more »

Supă de păstăi galbene cu smântână

10 November 2010
Supă de păstăi galbene cu smântână
  Ingrediente: 1 mână fasole galbenă 1 ceapă 1 cartof 2 roşii 1 morcov mic 1 rădăcină de pătrunjel 1 linguriţă făină 2 linguri unt 4 linguri smântână 1 lingură…
Read more »

Mancare simplă de bame

10 November 2010
  Ingrediente: 1/2 kg bame congelate 1 lingură oţet pătrunjel sare   Mod de preparare: Laşi bamele să se decongelze, iar separat pui la fiert 1 l de apă cu…
Read more »

Tort cu prune si zahar ars

10 November 2010
Tort cu prune si zahar ars
  Ingrediente blat: 1 si 1/2 pahar faina 3 lingurite praf de copt 1 varf de cutit de bicarbonat 3/4 pahar zahar pudra 50 g margarina 3/4 pahar lapte 1…
Read more »

Placinta cu nuc,dulceata,marmelada sau rahat

10 November 2010
  Ingrediente umplutura : nuci dulceaţă de vişine marmeladă sau rahat 1 ou susan   Mod de preparare: Facem un aluat ca pentru cornuleţe, respectînd aceleaşi proporţii. Tăiem alua­tul în…
Read more »

Sufleu de clătite cu crenvurşti

10 November 2010
Sufleu de clătite cu crenvurşti
  Ingrediente clătite: 1 l lapte 3 ouă 200 g făină ulei Ingrediente umplutură: 1/2 kg crenvursti 100 g caşcaval 200 g smântână 150 g telemea piper 1 legătură pătrunjel…
Read more »

Volovanuri mici

10 November 2010
  Ingrediente: 300 g făină 325 g unt 150 g apă 1 ou 1 lingura rasă de sare   Mod de preparare: Preparăm aluatul ca la volovanul mare.Intindem o foaie…
Read more »

Crochete de cartofi cu şuncă

10 November 2010
Crochete de cartofi cu şuncă
  Ingrediente: 1 kg cartofi 300 g şuncă 1 pahar smântână sare piper 2 ouă 8 linguri ulei 1 kg făină pesmet   Mod de preparare: Fierbi cartofii cu tot…
Read more »

Taitei

10 November 2010
  Ingrediente: 300 g făină apă cît cuprinde sare   Mod de preparare: Tăiţeii se prepară din aluat fără droj­die. Se întinde aluatul foarte subţire, ca să se întrezărească masa…
Read more »

Scovergi

10 November 2010
  Ingrediente: 500 g făină 25 g drojdie 10 g sare ulei pentru prăjit   Mod de preparare: Facem un aluat de pîine. Cînd aluatul a crescut, luăm din el…
Read more »

Zamă de porc moldovenească

10 November 2010
  Ingrediente: oase de porc de la şira spinării şi bucăţi de costiţă 2 cepe 2-3 legături pătrunjel 2 ouă 1 şi 3/2 căni făină 1/2 l borş proaspăt sare…
Read more »

Salată de şalău

10 November 2010
  Ingrediente: 1 şalău de aproximativ 1 kg 2 castraveţi muraţi 2 ouă muştar ulei 1 lămâie 1 lingură oţet măsline pentru ornat sare   Mod de preparare: Cureţi şalăul,…
Read more »

Ruladă cu ton

10 November 2010
  Ingrediente: 1 pachet foi plăcintă 300 g ton mărunţit (din conservă) 1 ceapă 1/2 lămâie 2 gălbe­nuşuri 2 linguri de susan 2 linguri de lapte 3 linguri de unt…
Read more »

Salată de peşte proaspăt

10 November 2010
  Ingrediente: 1 kg peşte proaspăt 4 cartofi 1 morcov mare 1 rădăcină de pătrunjel 1 ceapă 1 foaie de dafin câteva boabe de piper 3 linguri ulei 3 linguri…
Read more »

Biscuiţi cu cremă de brânză şi cafea

9 November 2010
  Ingrediente blat: 300g făină l/2 lin­guriţă praf de copt 2 linguri cafea măcinată 100g unt 200g zahăr 1ou l linguriţă esenţă de vanilie 250g ciocolată un vârf de cuţit…
Read more »

Cum se prepara Cocktail Blue Mountain (video)

9 November 2010
Cum se prepara Cocktail Blue Mountain (video)
  Ingrediente: 45 ml anejo rum 15 ml vodka 15 ml Tia Maria 30 ml orange juice 1 tsp lemon juice ice cubes 1 lemon slice 1 50/25ml measuring cup…
Read more »

Fasole verde cu omletă

9 November 2010
  Ingrediente: 1 kg fasole 3 ouă 1 lingură făină 1/2 pahar smîntînă 2 linguri unt sare   Mod de preparare: Se curăţă, se spalăşi se fierbe fasolea în apă…
Read more »

Vinete preparate greceşte

9 November 2010
Ingrediente: 3-4 vinete mari 500 g roşii 4 linguri ulei 1/2 linguriţă zahăr 2 linguri făină 1 căpăţînă usturoi sare   Mod de preparare: Se taie vinetele pe lungime şi…
Read more »

Borş de varză dulce cu mărar

9 November 2010
Borş de varză dulce cu mărar
  Ingrediente: 1 varză mică 3-4 linguri ulei 2-3 cepe 1 morcov 2-3 linguri orez 300 ml smântână 1 legătură mărar 1 l borş sare

Tort Moca

9 November 2010
  Ingrediente: 8 ouă 250 g zahăr pudră 250 g nuci sau migdale pisate 2 linguri pesmet fin Ingrediente crema: 250 g unt, 250 g zahăr pudră, 5 gălbenuşuri, 1/2…
Read more »
 

Prăjitură cu cafea şi nuci

9 November 2010
  Ingrediente blat: 6 ouă 140gzahăr 140g nucă măcinată 1 linguriţă praf de copt 2 linguri făină sare Ingrediente crema:1lingură cafea solubilă,250g zahăr pudră,2 gălbenuşuri,1 linguriţă zahăr vanilat 50g nuci…
Read more »

Prăjitură cu cafea

9 November 2010
  Ingrediente: 6 gălbenuşuri 10 linguri ulei 250ml lapte 500g făină 200g nucă măcinată 3 linguri cafea 300g zahăr 1 linguriţă rasă praf de copt 1 linguriţă esenţă de rom…
Read more »

Piept de pui cu roşii, castraveţi şi smântână

9 November 2010
Piept de pui cu roşii, castraveţi şi smântână
  Ingrediente: 1 kg piept de pui 2 cepe 2-3 roşii 1 castravete 1 legătură pătrunjel 1 lingură unt (sau margarină) busuioc sare piper 200g smântână 3-4 căţei de usturoi…
Read more »

Biftec clasic

9 November 2010
Biftec clasic
  Ingrediente: 500 g muşchi de vită 2 linguriţe boabe de piper 1 linguriţă boabe de muştar 2-3 căţei de usturoi ulei 300 ml vin roşu 1 linguriţă condiment  …
Read more »

Tochitură suceveană

9 November 2010
Tochitură suceveană
  Ingrediente: 500 g ceafă de porc 200 g cârnaţi de porc afumaţi 100 g ficat 200 g brânză de oi 6 ouă 100 ml ulei piper sare mălai  …
Read more »

Cum se prepara Cocktail Beach Peach (video)

9 November 2010
Cum se prepara Cocktail Beach Peach (video)
  Ingrediente: 50 ml white rum 25 ml peach brandy 25 ml peach juice 45 ml lime juice 1 tsp pineapple syrup ice cubes crushed ice 1 chopping board 1…
Read more »

Orez cu lapte

9 November 2010
  Ingrediente: 1 pahar orez 3 pahare lapte 1 pahar apă 1 bucăţică vanilie baton zahăr (după gust) un praf sare dulceaţă   Mod de preparare: Se pune la fiert…
Read more »

Bors de sfeclă cu costită afumată

9 November 2010
Bors de sfeclă cu costită afumată
  Ingrediente: 150 g costiţă afumată 2 sfecle roşii 1 ceapă 1 morcov 1 ţelină 1 rădăcină pătrunjel 2 cartofi, 1 l borş 1 legătură pătrunjel sare   Mod de…
Read more »

Ghiveci de plătică şi măsline

9 November 2010
Ghiveci de plătică şi măsline
  Ingrediente: 1 kg de plătică (2 peşti) condimente 1 mână de fasole păstăi 1 ţelină mică 1 morcov 1 ceapă mărişoară 15-20 măsline verdeaţă sare ulei   Mod de…
Read more »

Doboş-tort

9 November 2010
  Ingrediente: 10 ouă 200 g zahăr pudră 120 g făină fină coaja rasăşi zeama de la o lămîie unt Ingrediente crema: 6 ouă, 200 g zahăr, 200 g unt,…
Read more »

Prăjitură cu frişca şi cafea

9 November 2010
  Ingrediente: 11 smântână dulce 2 ouă 50g ness 200g cacao 300g zahăr pudră 300g nuci măcinate 1 50g pesmet 100ml lichior de cafea esentă de rom   Mod de…
Read more »

Şarlotă de pişcoturi

9 November 2010
  Ingrediente: 5 gălbenuşuri 1 pahar lapte 1 pahar zahăr 8 foi gelatină 250 g pişcoturi de şampanie 250 g frişcă 150 g alune turceşti arahide sau nuci pralinate vanilie…
Read more »

Uger pane

9 November 2010
Ingrediente: 500 g uger zarzavat de supă 1 ou 1 lingură lapte 1 lingură untură sare piper 2 linguri făină pesmet   Mod de preparare: Se fierbe ugerul în apă…
Read more »

Borş de legume cu perişoare din dovlecei şi brânză

9 November 2010
Borş de legume cu perişoare din dovlecei şi brânză
  Ingrediente: 2-3 morcovi 2 ardei 1 roşie 2 cepe 1 ceaşcă orez 200 ml bors condimente Maggi Ingrediente perişoare: 2 dovlecei 2 ouă 2 linguri griş 2 linguri brânză…
Read more »

Omletă cu cartofi noi

9 November 2010
Omletă cu cartofi noi
  Ingrediente: 6 ouă 6 cartofi noi 2 cepe 7 linguri ulei de măsline sare piper   Mod de preparare: Cureţi cartofii, îi speli, îi tai felii subţiri şi-i prăjeşti…
Read more »

Nuga de casă

9 November 2010
Nuga de casă
  Ingrediente foi: 8 albuşuri 400 g nucă 8 linguri pesmet 300 g zahăr pudră Ingrediente cremă: 8 gălbenuşuri 300 g zahăr pudră 3 linguri lapte 3 linguri cacao 50…
Read more »

Tort de curmale şi frişcă

9 November 2010
  Ingrediente: 250 g zahăr pudră 300 g curmale tăiate 300 g alune date prin maşină 1 lingură pesmet fin 10 albuşuri 500 g frişcă vanilie   Mod de preparare:…
Read more »

Paste cu vinete şi caşcaval la cuptor

9 November 2010
Paste cu vinete şi caşcaval la cuptor
  Ingrediente: 500 g paste 2 vinete 1 ceapă 1 roşie 3 căţei de usturoi 150 g smântână 100 g caşcaval 1 ou sare piper 1 legătură pătrunjel    …
Read more »

Salată cu bulgăraşi de brânză şi gulii

9 November 2010
Salată cu bulgăraşi de brânză şi gulii
  Ingrediente: 100 brânză de vaci 3 linguri susan 2 linguri brânză de burduf 1 salată verde 1 fir de ceapă verde 2 ouă 1 gulie 4 linguri oţet 5…
Read more »

Negrese cu cafea şi alune

9 November 2010
  Ingrediente: 400g ciocolată menaj l00g unt 3 ouă 3 linguri cafea 4 linguri făină 200g zahăr 1 linguriţă zahăr vanilat 1/2 linguriţă praf de copt 100g alune sfărâmate  …
Read more »

Plăcintă cu ficat de porc

9 November 2010
  Ingrediente aluat: 900 g făină 2 gălbenuşuri 200 g osânză 3 linguri smântână 1 lingură oţet sare Ingrediente umplutură: 1 kg ficat de porc 1 ceapă 1 ou 2…
Read more »

Tort Alcazar

9 November 2010
Tort Alcazar
Tort Alcazar din: albusuri, zahar, nuci, vanilie, ulei, zahar, unt, lapte, cafea, cacao, rom. Poate te intereseaza si Prajitura cu zmeura si ciocolata Ingrediente: 6 albuşuri 6 linguri zahăr 250…
Read more »

Tort Othello

9 November 2010
  Ingrediente: 9 ouă 9 linguri zahăr 2 linguri esenţă de cafea 55 g cacao 55 g făină 55 g nuci alune sau migdale pisate în piuliţă ulei făină pentru…
Read more »

Şarlotă de vanilie

9 November 2010
  Ingrediente: 250 g zahăr 6 gălbenuşuri 1,5 kg lapte 1/2 baton vanilie 8 foi gelatină   Mod de preparare: Se fierbe laptele cu vanilia. În acest timp se freacă…
Read more »

Mancare de mărar cu costiţă afumată

9 November 2010
Mancare de mărar cu costiţă afumată
  Ingrediente: 1 şi 1/2 kg mărar 500 g costiţă afumată 3 roşii fără coajă ulei sare   Mod de preparare: Tai costiţa bucăţele şi o rumeneşti în ulei. Cureţi…
Read more »

Prăjitură cu cremă de nucă si glazură de cacao

9 November 2010
Prăjitură cu cremă de nucă si glazură de cacao
  Ingrediente: 6 ouă 8 linguri zahăr 7 linguri făină 4 linguri apă 1 linguriţă praf de copt Ingrediente cremă: 250 g unt 200 g nuci măcinate 200 g zahăr…
Read more »

Ciorbă albă de ciuperci Pleurotus

9 November 2010
Ciorbă albă de ciuperci Pleurotus
  Ingrediente: 500 g ciuperci pleurotus 2 morcovi 1 telina mica 1 radacina patrunjel 200 g smantana 2 linguri faina 1 lamaie 2 catei de usturoi 2 galbenusuri 1 legatura…
Read more »

Aluat de tarte

9 November 2010
  Ingrediente: 300 g făină 200 g unt 125 g zahăr pisat 2 ouă 1 lămîie un praf de sare   Mod de preparare: Turnăm făina pe masă. Păstrăm puţină…
Read more »

Rulade de carne cu orez şi garnitură de varză

9 November 2010
Rulade de carne cu orez şi garnitură de varză
  Ingrediente: 500 g carne de vacă 1 lingură orez verdeaţă 1 ou 300 g varză albă ulei 2 lin­guri smântână roşii în bulion cimbru mărar sare piper   Mod…
Read more »

Paine de cartofi

9 November 2010
  Ingrediente: 1 kg făină 2 kg cartoli 1/2 linguriţă sare 50 g drojdie   Mod de preparare: Curăţăm cartofii şi îi fierbem într-o oală pînă se moaie. Ii scoatem,…
Read more »

Aluat sfaramicios

9 November 2010
Aluat sfaramicios
Aluat sfaramicios din: faina, unt, smantana, galbenusuri, zahar, sare. Ingrediente: 400 g făină 200 g unt 100 g smîntînă 3 gălbe­nuşuri zahăr sare   Mod de preparare: Turnăm pe masă…
Read more »

Salată de iarnă cu jumări

9 November 2010
  Ingrediente: 300 g jumări uscate 200 g şuncă presată 1-2 morcovi 2-3 cartofi 2 gogonele murate 1 ceapă 100 g mă

ReteteReteta zileiRetete CiorbeRetete SupeRetete SalateRetete PasteRetete PizzaRetete PesteRetete VitaRetete VitelRetete PorcRetete PuiRetete OaieRetete MielRetete BerbecRetete de postDesertDiete

Sursa:www.restaurantedelux.ro