Retete de post
Reteta de post: Iahnie de fasole
Iahnie
de fasole din: fasole, rosii, usturoi, boia, cimbru, foaie de dafin,
pasta de rosii si ulei. Ingrediente: 400 g fasole 3 cepe rosii 3-4 catei
de usturoi boia dulce…
Read more »Supa de telina cu taitei
Supa
de telina cu taitei din: morcovi, telina, radacina de patrunjel, frunze
de telina, ardei rgasi, ceapa, ceapa rosie, praz, usturoi, sare, piper,
taitei si ulei de masline. Ingrediente: 3…
Read more »Retete de post: Salata de sfecla cu hrean
Salata
de sfecla cu hrean din: sfecla, radacina de hrean, seminte de chimen,
otet de mere, ulei de masline si sare. Ingrediente: 4 sfecle mai mici si
mai inchise la…
Read more »Retete de post: Cartofi copti
Cartofi
copti din: cartofi, boabe de porumb, mazare, ceapa, ardei, patrunjel
verde, ulei, sare si piper. Ingrediente: 8 cartofi mai mari 100 g boabe
de porumb fiert 100 g mazare…
Read more »Salată călugărească
Salată
călugărească din: fasole alba, ceapa rosie, rosii, ulei de masline,
ardei iute uscat, otet de mere, sare si piper. Ingrediente: 400 g fasole
alba 2 cepe rosii 4 rosii…
Read more »Salata de telina cu fasole
Salata
de telina cu fasole din: telina, mar, hrean, ulei de masline, otet de
mere, fasole, sare si piper. Ingrediente: 2 telina mai mari 1 mar 1
lingurita hrean ras…
Read more »Varză roşie de post
Varză
roşie de post din: varza rosie, ceapa rosie, chimen, ulei de masline,
miez de nuca, rosii decojite, sare si piper. Ingrediente: 1 varza rosie 1
ceapa rosie 1 lingurita…
Read more »Cubulete de malai cu verdeturi
Cubulete
de malai cu verdeturi din: malai, spanac, ulei, ceapa, usturoi, pasta
de tomate, sare si piper. Ingrediente: 200 g malai 500 g spanac congelat
sau leurda, urzici, stevie 100…
Read more »Fasole alba cu legume
Fasole
alba cu legume din: fasole alba, morcovi, pastarnac, telina, sfecla,
patrunjel, ceapa verde, marar verde, usturoi, ulei, boia iute, hrean,
sare si piper. Ingrediente: 500 g fasole alba 2…
Read more »Retete de post: Salata de ciuperci
Salata
de ciuperci din: ciupercute, ardei, patrunjel verde, ceapa verde,
margarina, pesmet, sare, piper alb si ulei. Ingrediente: un kg
ciupercute 3 ardei o legatura patrunjel verde o legatura ceapa…
Read more »Retete de post: Ciorba taraneasca
Ciorba
taraneasca din: cartofi, ceapa rosie, ardei, morcovi, dovlecel, rosii,
sare, piper, ulei de masline, bors, patrunjel verde si leustean verde.
Inggrediente: 3-4 cartofi o legatura ceapa sau o ceapa…
Read more »Piure de linte
Piure
de linte din: linte rosie, castarveti acri, ulei, cimbru, marar, ceapa,
usturoi, otet, sare si piper. Ingrediente: 500 g linte rosie 4
castraveti acri sau gogonele 4 linguri ulei…
Read more »Paste de masline cu nuci
Paste
de masline cu nuci din: masline negre, masline maronii, ceapa, nuci,
ulei, suc de lamaie si condimente. Ingrediente: 250 g masline negre
sarate 250 g masline roscate, maronii 100…
Read more »Paste cu sos de masline
Paste
cu sos de masline din: paste fara ou, ulei, sare, pasta de masline,
sare, piper, usturoi, rosii si busuioc. Ingrediente: un pachet paste
fara ou 3-4 linguri ulei un…
Read more »Tarte cu morcovi
Tarte
cu morcovi din: faina, margarina, bicarbonat, sare, apa minerala,
ceapa, morcovi, dovlecei, sare, lei de masline si patrunjel.
Ingrediente: pentru aluat: 250 g faina 100 g margarina o lingurita…
Read more »Retete de post: Chifteluţe de ciuperci
Chifteluţe
de ciuperci din: ciuperci, ceapa verde, marar, patrunjel, pesmet, sare,
piper, ulei, usturoi, marar, margarina, faina si lapte de soia.
Ingrediente: 600 g ciuperci 2 legături ceapă verde o…
Read more »Mucenici muntenesti (de post)
Mucenici
muntenesti din: faina, drojdie, apa, sare, zahar vanilat, ulei, coaja
de lamaie, coaja de portocala, sare, zahar vanilat, scortisoara, nuca si
esenta de rom. Ingrediente: 500 g faina 50…
Read more »Mucenici moldovenesti (de post)
Mucenici
moldovenesti din: faina, ulei, margarina, zahar, drojdie, apa calduta,
sare, coaja de lamaie, coaja de portocala, zahar vanilinat, coaja de
lamaie, baton de vanilie si miere si zahar. Ingrediente:…
Read more »Bruschete cu rosii
Bruschete
cu rosii din: bagheta, rosii, busuioc, cimbru uscat, patrunjel verde,
ulei de masline, sare si usturoi. Ingrediente: o bagheta 4 rosii 2 fire
busuioc cimbru uscat o legatura patrunjel…
Read more »Reteta de post: Ardei umpluti cu orez
Ardei
umpluti cu orez din: ardei gras, rosii, ceapa, morcovi, orez, marar,
patrunjel, sare, piper, cimbru, ulei de floarea soarelui si suc de
rosii. Ingrediente: un kg ardei
Specialitate
cu legume coapte din: ardei capia, ardei gras, ceapa rosie, ciuperci,
mere cretesti, sare, ulei de masline, piper rosu, boia dulce si miere.
Ingrediente: un kg ardei capia si…
Read more »Retete de post: Rulada de ciuperci
Rulada
de ciuperci din: ciuperci, margarina, pesmet, ceapa, marar, patrunjel,
masline, sare, piper si ulei de masline. Ingrediente: un kg ciuperci 200
g margarina 200 g pesmet 2 legatura ceapa…
Read more »Ciuperci cu suc de portocale şi usturoi
Ciuperci
cu suc de portocale şi usturoi din: ciuperci, portocale, usturoi,
patrunjel, ulei de masline, marar si sare. Ingrediente: 12 ciuperci 2
portocale 3 catei de usturoi 1 legatura patrunjel…
Read more »Ciuperci cu ceapă roşie şi pătrunjel
Ciuperci
cu ceapă roşie şi pătrunjel din: ciuperci, ceapa rosie, usturoi, ulei,
otet balsamic, sare, piper si patrunjel. Ingrediente: 1 kg ciuperci mici
2 cepe rosii 2 catei de usturoi…
Read more »Supă de ciuperci şi praz cu asmăţui
Supă
de ciuperci şi praz cu asmăţui din: praz, ciuperci, ulei, supa de
legume, lapte de soia, migdale, sare, piper si asmatui. Ingrediente: 1
praz 250 g ciuperci 1 lingura…
Read more »Ciuperci brune în oţet balsamic
Ciuperci
brune în oţet balsamic din: ciuperci, usturoi, frunze de dafin,
rozmarin, busuioc, otet balsamic, sare, ulei de masline, capere si ardei
iute. Ingrediente: 1 kg ciuperci champignon 4 catei…
Read more »Salată de conopidă, ciuperci şi sparanghel verde
Salată
de conopidă, ciuperci şi sparanghel verde din: spanac, ciuperci,
conopida, sparanghel verde, miez de anghinare, ardei, otet, ulei, sare,
piper si mustar. Ingrediente: 200 g spanac 150 g ciuperci…
Read more »Salată de cartofi cu struguri
Salată
de cartofi cu struguri din: salata verde, cartofi, tofu, maioneza
vegetala, nuci, boabe de strugure si sare. Ingrediente: 1 salata verde
3-4 cartofi 100 g tofu cateva linguri cu…
Read more »Retete de post: Pastă de măsline
Pastă
de măsline din: masline, pesmet, ulei, usturoi si sare. Ingrediente:
500 g măsline fără sâmburi 150 g pesmet 100 ml ulei 6-7 căţei de usturoi
sare Mod de…
Read more »Retete de post: Macaroane cu măsline
Macaroane
cu măsline din: macaroane, rosii decojite, masline, ceapa, ardei gras,
spranghel, ulei de masline, busuioc verde, maghiran si sare.
Ingrediente: 400 g macaroane 1 cutie cu roşii decojite 200…
Read more »Retete de post: Iahnie de fasole cu praz
Iahnie
de fasole cu praz din: fasole, morcovi, praz, ceapa, suc de rosii,
cimbru, foi de dafin, patrunjel, ulei, sare si piper. Ingrediente: 500 g
fasole 2 morcovi 1 fir…
Read more »Retete de post: Ghiveci picant
Ghiveci
picant din: cartofi, telina, morcovi, ardei grasi, ardei iute, ceapa,
fasole fiarta, foi de dafin, rosii decojite, pasta de tomate, supa de
legume, ulei, boia de ardei iute, boabe…
Read more »Legume călite în sos dulce acrişor
Legume
călite în sos dulce acrişor din: ceapa, ardei grasi, porumb, suc de
lamaie, coaja de lamaie, ceapa verde, ulei de masline, ardei iute, pudra
de ghimbir, ananas, suc de…
Read more »Cuşcuş cu legume si portocala
Cuşcuş
cu legume si portocala din: ulei, ceapa, baton de scortisoara, usturoi,
concentrat vegetal, mazare, cuscus, migdale, praf de curry, dovleac,
rosii, gulie, portocala, patrunjel, menta si seminte de floarea…
Read more »Retete de post: Mini tarte cu legume
Mini
tarte cu legume din: faina, unt, sare, ou, salata verde, rosii,
castaveti, ardei, ceapa, usturoi, patrunjel verde, ulei de masline si
otet balsamic. Ingrediente: 150 g faina 90 g…
Read more »Retete de post: Supa crema de rosii
Supa
crema de rosii din: rosii, ceapa, usturoi, ardei, telina, patrunjel,
sare, piper rosu, busuioc, ulei de masline si orez. Ingrediente: un kg
rosii 3-4 fire ceapa un fir usturoi…
Read more »Retete de post: Conopida in paine
Conopida
in paine din: margarina, faina, sare, apa minerala, conopida, usturoi,
cascaval de post, piper, margarina, faina si lapte de soia. Ingrediente:
pentru aluat: 200 g margarina 400 g faina…
Read more »Retete de post: Bors de varza
Bors
de varza din: varza, bors, radacina de patrunjel, cartofi, ceapa,
telina, morcovi, sfecla, pastarnac, sare si ulei. Ingrediente: 1 varza
mica 500 ml bors 1 radacina de patrunjel 2…
Read more »Retete de post: Cupolă de orez cu năut
Cupolă
de orez cu năut din: orez, naut, ceapa, supa de legume, unt, sofran,
sare, piper si ulei. Ingrediente: 1 cana de orez 1 conserva cu naut 1
ceapa 3…
Read more »Ardei umpluti de post
Ardei
umpluti de post din: ardei grasi, orez, praz, rosii, bulion, morcovi,
ardei verzi, sare, piper si ulei. Ingrediente: 4 ardei grasi
Colţunaşi
cu varză călită cu mărar din: ulei, varza calita, ceapa, marar, cimbru,
piper, faina, apa, gris si sare. Ingrediente: 300 ml ulei 400 g varza
calita 1 ceapa marar…
Read more »Retete de post: Mancare de vinete si ardei
Mancare
de vinete si ardei din: ceapa, usturoi, ulei de masline, vinete, ardei
copti, sare, piper, pasta de rosii si patrunjel. Ingrediente: 2-3 cepe
4-5 catei usturoi 6-8 linguri ulei…
Read more »Retete de post: Supa cu varza de bruxelles
Supa
cu varza de bruxelles din: varza de bruxelles, ceapa, ardei capia,
ceapa verde, cartofi, sare, piper, ulei de masline si patrunjel verde.
Ingrediente: 400 g varza de Bruxelles 4…
Read more »Reteta zilei: Tort de ciocolata si capsune
Tortul
de ciocolata si capsune reprezinta combinatia care nu esueaza
niciodata. Va invitam cu drag sa-l preparati si asteptam cu interes
parerile dumneavoastra. pentru blat: 170g faina 2 linguri cacao…
Read more »Retete de post: Fasole batuta cu masline
Fasole
batuta cu masline din: fasole boabe, ceapa, morcov, ulei, masline,
usturoi, castraveti murati, cimbru, busuioc si sare. Ingrediente: 300 g
fasole boabe 1 ceapa 1 morcov 50 ml ulei…
Read more »Retete de post: Sărmăluţe în foi de vită
Sărmăluţe
în foi de vită din: orez, rosie, bulion, ceapa, foi de vita, ulei de
masline, lamaie, menta, piper, sare, zahar, scortisoara si enibahar.
Ingrediente: 2 cesti orez 1 rosie…
Read more »Retete de post: Ardei umpluţi cu fasole
Ardei
umpluţi cu fasole din: ardei grasi, fasole boabe, ceapa, faina, ulei,
boia dulce, patrunjel, frunze de telina, usturoi, tarhon, rosie, zahar
si zeama de lamaie. Ingrediente: 10 ardei grasi…
Read more »Retete de post: Sarmale cu stafide si nuci
Sarmale
cu stafide si nuci din: varza murata, pasta de tomate, stafide, miez de
nuca, orez, ceapa, ulei si sare. Ingrediente: 1 kg varza murata 4
linguri pasta de tomate…
Read more »Ciuperci cu arpacaş
Ciuperci
cu arpacaş din: ciuperci uscate, arpacas, chimen, usturoi, maghiran,
sare, piper si ulei. Ingrediente: 3 maini de ciuperci uscate 400 g
arpacas chimen macinat 2-3 catei de usturoi maghiran…
Read more »Retete de post: Gnocchi cu sos de rosii
Gnocchi
cu sos de rosii din: cartofi, faina, margarina, sare, ulei de masline,
usturoi, cimbru, busuioc verde, rosii, miere, sare si piper.
Ingrediente: 800 g cartofi 125 g faina 100…
Read more »Retete de post: Tocana de ardei
Tocana
de ardei din: ardei, zahar, ulei de masline, usturoi, sare, suc de
rosii, piper, cimbru verde, paprika si patrunjel. Ingrediente: un kg
ardei 2 linguri zahar 4 linguri ulei…
Read more »Retete de post: Prajitura de post
Prajitura
de post din: faina, margarina, lapte de soia, zahar, ciocolata de post,
bicarbonat, vanilie si sare. Ingrediente: 400 g faina 200 g margarina
300 ml lapte de soia 150…
Read more »Cartofi cu naut si soia
Cartofi
cu naut si soia din: cartofi, naut, soia, morcov, ulei, cimbru, sare si
piper. Ingrediente: 1,5 kg cartofi 100 g naut 500 g soia (bucati
potrivite) 1 morcov 2…
Read more »Retete de post: Sarmalute de post cu nuci
Sarmalute
de post cu nuci din: varza acra, ceapa, orez, miez de nuca, morcov, suc
de rosii, vin alb, ulei, mere, stafide, cimbru, sare si piper.
Ingrediente: 1 varza acra…
Read more »Retete de post: Fasole cu legume
Fasole
cu legume din: fasole rosie, morcovi, pastarnac, telina, sfecla,
patrunjel, praz, marar verde, boia iute, hrean, sare si piper.
Ingrediente: 500 g fasole rosie 2 morcovi 1 radacina pastarnac…
Read more »Retete de post: Pasta de masline cu nuci
Pasta
de masline cu nuci din: masline, ceapa, nuci, ulei de masline, suc de
lamaie si condimente. Ingrediente: 250 g masline mari negre 100 g ceapa
100 g nuci macinate…
Read more »Sarmale cu ciuperci
Sarmale
cu ciuperci din: frunze de vita, orez, ciuperci, ceapa, concentrat de
legume, boia dulce, pasta de rosii, sare, piper, ulei si patrunjel.
Ingrediente: 25 frunze de vita din saramura…
Read more »Broccoli cu năut
Broccoli
cu năut din: naut, broccoli, ceapa, ulei de masline, garam masala,
curcuma, ardei iute, stafide, sare si rosii. Ingrediente: 250 g năut 800
g broccoli 2 cepe 2 linguri…
Read more »Retete de post: Tocană de vinete cu dovlecei si mazăre
Tocană
de vinete cu dovlecei si mazăre din: vinete, dovlecei, mazare, ceapa,
faina, usturoi, sos de tomate, oregano, patrunjel, piper, sare si ulei.
Ingrediente: 500 g vinete 500 g dovlecei…
Read more »Retete de post: Dovlecei cu vinete şi roşii la cuptor
Dovlecei cu vinete şi roşii la cuptor din: dovlecei, vinete, rosii, ceapa, ulei, usturoi, sare si marar. Ingrediente: 2 kg dov
Retete de post: Pizza de post
Pizza
de post din: faina, apa, zahar, drojdie, ulei, sare, cascaval de post,
ciuperci, masline, ardei gras, ceapa, rosie si usturoi. Ingrediente:
pentru blat: 250 g faina 150 ml apa…
Read more »Retete de post: Sarmale cu fasole alba
Sarmale
cu fasole alba din: fasole, varza murata, ardei, ceapa, morcovi, orez,
suc de rosii, pasta de tomate, cimbru, marar, sare, piper si dafin.
Ingrediente: 300 g fasole alba 1…
Read more »Retete de post: Borş de pâine uscată cu leustean
Borş
de pâine uscată cu leustean din: paine neagra, ceapa, ardei gras,
zarzavat, leusten, pasta de ardei, bors, sare si piper. Ingrediente: 2
paini negre de grau 1 ceapa 1…
Read more »Retete de post: Tagliatele cu ciuperci
Tagliatele
cu ciuperci din: tagliatele, ciuperci, patrunjel, ulei de masline,
usturoi, piper si sare. Ingrediente: 300 g tagliatele 500 g ciuperci o
legatura patrunjel 4 linguri ulei de masline 6-7…
Read more »Retete de post: Ghiveci gustos de legume
Ghiveci
gustos de legume din: cartofi, ceapa, mazare, fasole verde, morcovi,
castravete murati, suc de rosii, mar, ulei, foi de dafin, marar,
patrunjel si apa. Ingrediente: 500 g cartofi 100…
Read more »Retete de post: Sarmale in foi de vita
Sarmale
in foi de vita din: foi de vita, orez, ceapa, ciuperci, marar, sare,
piper, suc de rosii, ulei si rozmarin. Ingrediente: 60 foi de vita mai
mici 350 g…
Read more »Retete de post: Ciorba savuroasa de cartofi
Ciorba
savuroasa de cartofi din: cartofi, ceapa, ardei, rosii, bors, leustean,
morcovi, ulei, sare si piper. Ingrediente: 6 cartofi 2 cepe 2 ardei 4
rosii un litru bors leustean 2-3…
Read more »Retete de post: Burritos cu legume
Burritos
cu legume din: foi pentru buritto, ardei, cartofi, sare, cimbru, piper,
ulei de masline, usturoi, otet balsamic, branza tofu si ulei.
Ingrediente: 8 foi pentru buritto 8-10 ardei diferite…
Read more »Retete de post: Pastă dulce cu ţelină, morcov şi mere
Pastă
dulce cu ţelină, morcov şi mere din: telina, morcovi, mere, miere si
chimen. Ingrediente: 250 g telina 250 g morcovi 250 g mere 4-5 linguri
miere 1/2 lingurita chimen…
Read more »Retete de post: Pasta de masline cu telina
Pasta
de masline cu telina din: masline, telina, ulei de masline, ceapa
rosie, usturoi, patrunjel, ardei gas si pesmet. Ingrediente: 250 g
masline 400 g telina 4 linguri ulei de…
Read more »Retete de post: Pastă din nuci, alune şi ceapă
Pastă
din nuci, alune şi ceapă din: nuci, alune de padure, lamaie, ulei de
masline, ceapa rosie si hrean. Ingrediente: 200 g nuci 100 g alune de
padure 1 lamaie…
Read more »Tocană cu soia şi fasole verde
O
reteta gustoasa de Tocană cu soia şi fasole verde din: soia, fasole
verde, rosii, ardei grasi, ceapa, sare, piper, ulei de floarea soarelui,
patrunjel si marar. Ingrediente: o punga…
Read more »Retete de post: Gălbiori cu praz
O
reteta savuroasa de Gălbiori cu praz din: praz, galbiori, ardei iute,
ulei, unt, supa de legume, otet balsamic, sare, piper si zahar.
Ingrediente: 3 fire de praz 500 g…
Read more »Retete de post: Parjoale de post
Parjoale
de post din: morcovi, patrunjel, telina, ceapa, cartofi, ulei, pesmet,
faina, marar si condimente. Ingrediente: 3 morcovi 1 radacina de
patrunjel 1 telina mica 3 cepe mici 3-4 cartofi…
Read more »Retete de post: Orez cu legume si caju
Orez
cu legume si caju din: orez, caju, ceapa, ardei capia, dovlecei,
ciuperci, sare, nucsoara, piper, sos de soia si ulei. Ingrediente: 250 g
orez cu bobul subtire 200 g…
Read more »Retete de post: Chiftele din ceapa cu sos de rosii
Chiftele
din ceapa cu sos de rosii din: ceapa, sos de rosii, faina, bicarbonat,
pesmet, marar, seminte de chimen, suc de lamaie, ulei, sare si piper.
Ingrediente: 800 g ceapa…
Read more »Retete de post: Piure de linte cu castraveti acri
O
reteta simpla de Piure de linte cu castraveti acri din: linte rosie,
castraveti acri, ulei, cimbru, marar, ceapa, usturoi, otet, sare si
piper. Ingrediente: 500 g linte rosie 4…
Read more »Retete de post: Ghiveci de legume
O
reteta savuroasa de Ghiveci de legume din: porumb, mazare, pulpa de
rosii, fasole verde, cartofi, ardei grasi, ceapa, morcov, broccoli,
ulei, sare si piper. Ingrediente: 1 cutie cu porumb…
Read more »Retete de post: Pilaf de orez cu ciuperci si ceapa verde
Pilaf
de orez cu ciuperci si ceapa verde din: orez, ceapa verde, ciuperci,
rosii, sare, piper, ulei de masline si marar. Ingrediente: o cana de
orez integral cu bob lung…
Read more »Retete de post: Supă de fasole verde cu mazare
O reteta de Supă de fasole verde cu mazare din: fasole verde, mazare, morcovi, cartofi, telina, ceapa, usturoi, ulei, amidon, p