Retete
Fussili cu ardei si sos de avocado
Ciorba cu zeama de varza si carne de porc
Salata cu scoici saint jacques
Placinta cu nuci si scortisoara
Chiftelute japoneze (korokke)
Crochete cu susan si cascaval
Tocanita de purcel cu ardei gras
Budinca de lapte cu fructe si ciocolata
Reteta zilei: Cocktail Margarita cu piure de portocale rosii
Iahnie de fasole cu carne de porc si slaninuta
Prajitura cu aluat de pesmet
Pulpe de raţă împănate cu ştevie
Tort cu iaurt
Bors la putina
Reteta zilei: Rulouri umplute cu crema de branza
Clătite poloneze cu ciuperci si verdeaţă
Cubulete de malai cu verdeturi
Minestrone primavera
Canelloni umplute cu legume
Chec cu glazura de lamaie
Spaghetti cu cerneală de sepie si sos de midii
Fasole alba cu legume
Bruschete in trei culori
Lasagna cu ciuperci
Salata cu creveti, ciuperci negre si ceapa
Reteta zilei: Saramura de peste
Muschi de porc cu sos de vin
Spaghete cu legume si parmezan
Retete de post: Salata de ciuperci
Prajitura cu bere si ghimbir
Salata de pui cu ceapa si rodie
Tocanita de vinete cu vita
Reteta zilei: Friptura de miel aromata
Friptura
de miel aromata din: pulpe de miel, scortisoara, curcuma, ghimbir,
piper cayenne, coriandru, cardamom si ulei de masline. Ingrediente 1.5
kg pulpa de miel dezosata 1 lingurița scorțișoara
Clatite
umplute cu cascaval, praz si sunca presata din: oua, lapte, apa
minerala, ulei, sare, faina, mozzarella, sunca, praz, pesmet, unt si
smantana. Ingrediente: pentru compozitia de clatite: 2-3 oua…
Aperitive cu prosciutto si castravete murat
Rulada cu crema caramel bicolora
Retete de post: Ciorba taraneasca
Salata de fasole verde cu struguri
Sufleu de peşte
Piure de linte
Prajitura cu ciocolata, alune, arahide si nuci
Reteta zilei: Supa cu orz si ciuperci
Avocado cu somon si ardei iute
Tacos cu vită, avocado şi roşii cherry
Cocktail cu coniac si gin
Paste de masline cu nuci
Sufleu de cascaval cu nucsoara
Cum se prepara crema de unt
Reteta zilei: Rulada cu crema de lapte si fructe de padure
Rulou cu carne de gâscă şi leurdă
Paste cu sos de masline
Varza calita cu carnati afumati de porc
Supă de creveţi, midii si fenicul
Peperonata cu piept de gaina
Cotlete de miel cu sos oyster si fasole verde
Tarte cu morcovi
Budinca din franzela
Salata de castravete cu somon si ghimbir
Piept de rata umplut cu sos de macris
Reteta zilei: Ardei umpluti cu carne tocata si cartofi
Anghinare caramel cu lămâie si vin
Retete de post: Chifteluţe de ciuperci
Macrou la cuptor
Mucenici muntenesti (de post)
Salata cu untisor si ceapa caramelizata
Rulouri de cocos in jambon cu roşii cherry
Rulouri
de cocos in jambon cu roşii cherry din: piept de cocos, jambon, rosii
cherry, ulei, supa de pui, vin, cimbru verde, sos de
Fasole
verde cu ciuperci din: fasole verde, ulei de masline, unt, ciuperci,
ceapa, sos de soia, ulei de susan, sare si piper. Ingrediente: 500 g
fasole verde proaspata sau congelata…
Ardei umplut cu ciuperci
Pulpe de rata cu ananas la cuptor
Paste in cuib de bezea
Supă-curry cu iaurt si fasole verde
Cocktail cu sirop de zmeura si lichior de visine
Gasca in suc propriu cu broccoli
Inimioare cu whiskey si fulgi de ciocolata
Pui dulce acrisor
Reteta zilei: Fileuri de eglefin gatite cu bere
Piept de cocoş cu miere şi mentă pe pat de spanac
Mucenici moldovenesti (de post)
Desert cu ciocolata si fructe de padure
Tocanita de purcel cu paste
Papiote de raţă cu sparanghel şi reducţie de vin
Cum se prepara gnocchi
Reteta zilei: Prajitura cu struguri
Risotto cu sos Cabernet
Mancare bavareza
Bruschete cu rosii
Rasol de gâscă cu andive si sos de unt
Supa de creson cu lapte degresat si nucsoara
Placinta taraneasca cu telemea de oaie si conopida
Piept de gasca in crusta de alune
Muschi de porc cu ierburi aromate
Risotto cu păstrăv
Mancare picanta cu ardei si carnati
Reteta zilei: Mancare de linte cu carnati
Desert: Cremă caramel
Mancare cu carne de vita si praz
Gazpacho cu mar verde
Rulouri de pui cu sparanghel
Ouă ruseşti umplute cu sprot
Ouă
ruseşti umplute cu sprot din: oua, sprot afumat, maioneza de salata,
sare, piper si marar. Ingrediente: 5 oua fierte tari 10 bucati
Ardei
umpluti cu orez din: ardei gras, rosii, ceapa, morcovi, orez, marar,
patrunjel, sare, piper, cimbru, ulei de floarea soarelui si suc de
rosii. Ingrediente: un kg ardei gras (rosu…
Reteta zilei: Mini focaccia
Supă de morcovi şi dovleac, cu ardei gras
Conopida cu sos de hrean
Somon cu paste
Tocană de peşte cu roşii
Supa crema de conopida cu frunze de salvie si menta
Cocktail cu coniac si triplu sec
Specialitate cu legume coapte
Frigarui cu mix mexican
Reteta zilei: Supa crema de morcovi si coriandru
Negresa cu mascarpone
Tocană de vită cu legume
Retete de post: Rulada de ciuperci
Supa cu ciuperci si cartofi
Oua cu trufe
Reteta zilei: Friganele cu banane
Crema de rosii cu ulei picant
Mousse de avocado cu salata
Bors cu sfecla rosie si carne
Minichiftele rapide
Friptură de porc cu sos de ardei şi taiţei
Pui la cuptor cu praz, cimbru si vin
Gulas de porc in aluat
Reteta zilei: Tarta cu branza si dulceata de cirese
Cocktail cu whisky si zeama de lamaie
Pachetele picante
Negrese cu cireşe şi ciocolată
Reteta zilei: Musaca cu carne de miel
Crocheţele cu şuncă
Rasol de peşte delicios
Sendvis cu salata de peste
Retete internationale: Supă minestrone
Supă
minestrone din: fasole alba, morcovi, telina, rosii, cimbru, supa de
legume, fasole verde, paste, sare, piper, busuioc si parmezan.