Retete de top:
Orez cu pui şi curry
23 March 2012
O
reteta delicioasa de orez cu: carne de pui, ardei gras, ardei iute,
ceapa alba, ceapa rosie, fasole verde, pudra de curry, faina, ulei de
masline, vin alb sec, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 150 g orez
două piepturi de pui doi ardei graşi un ardei iute o ceapă albă o ceapă
roşie 200 g fasole…
Read more »
Read more »
Fileuri de sardine cu ardei
23 March 2012
O
reteta delicioasa de fileuri de sardine cu: ardei capia, ardei iute,
pudra de curry, ghimbir, capere, ulei de susan, vin alb sec, sare,
piper, cimbru, cartofi, paste de orez. Ingrediente: 8 fileuri de sardine
4 ardei capia un ardei iute o linguriţă de pudră de curry o lingură de
ghimbir ras o lingură de…
Read more »
Read more »
Supa Cullen Skink
22 March 2012
Cullen
skink este cel mai bun exemplu al numelor ciudate pe care scoţienii le
dau mâncărurilor lor. Aceasta a fost creată în oraşul Cullen de pe
coasta nord-estică a Scoţiei. Este o budincă gustoasă de peşte al cărei
nume derivă din cuvântul galez care înseamnă esenţă. Cullen skink este o
mâncare simplă şi sâţioasă, care…
Read more »
Read more »
Porc cu ierburi aromate şi salată de mere
22 March 2012
O
reteta de porc cu ierburi aromate si salata de mere din: muschi de
porc, ulei de nuci, mustar integral, tarhon, patrunjel, zeama de la o
lamaie, miere, mere si andive. Ingrediente: 400 g muschiulet de porc,
curatat de grasime si de tendoane 1 lingura ulei de nuci 2 linguri de
mustar integral 1 lingura…
Read more »
Read more »
Chiftele de praz cu sos de roşii
22 March 2012
O
reteta de chiftele de praz cu sos de rosii din: praz, oua, chifla,
sare, pesmet, faina, ulei, rosii, foaie de dafin, boabe de piper, sare,
zahar si lamaie. Ingrediente: 4-5 fire de praz 2 oua 1 chifla inmuiata
in apa sare cateva linguri pesmet faina ulei pentru sos: 1 kg rosii 1
foaie de…
Read more »
Read more »
Broccoli italienesc
22 March 2012
O
reteta de broccoli italienesc din: broccoli, ciuperci, morcov, ceapa,
rosii, sunca prosciutto, ulei de masline, faina, sare, piper, patrunjel
verde si lamaie. Ingrediente: 1 broccoli mare 150 g ciuperci 1 morcov 1
ceapa 4 rosii sau suc de rosii sau 1-2 linguri bulion 100 g sunca
prosciutto 3 linguri ulei de masline 1 lingurita…
Read more »
Read more »
Ciorba de miel cu praz si morcovi
22 March 2012
O
reteta de ciorba de miel cu praz si morcovi din: arpacas, carne de miel
sau oaie, praz, morcovi, ceapa, telina, nap, plante aromatice, sare,
piper si patrunjel. Ingrediente: 50 gr arpacas 225 gr carne de miel sau
oaie 2 bucati praz 2 morcovi 1 ceapa 2 bucati telina 1 nap mic 1.5 l
apa…
Read more »
Read more »
Gratin de peşte şi creveţi
22 March 2012
O
reteta de gratin de peste si creveti din: spanac, rosii, peste alb,
busuioc, creveti, parmezan, pesmet, fulgi de ovaz si broccoli.
Ingrediente: 340 g spanac tanar, tocat grosier 400 g de rosii cuburi,
din conserva (amestecate cu usturoi si ierburi aromate) 225 file de
peste alb, taiat in fasii groase frunzele de la 1…
Read more »
Read more »
Pui Amedo
22 March 2012
O
reteta de pui Amedo din: pui, ceapa, ciuperci, cascaval afumat,
smantana si cartofi. Ingrediente: pieptul, aripile si pulpele de la un
pui mare 4 cepe medii 2 cutii ciuperci taiate 1 rotita mica de cascaval
afumat 400 g smantana 500 g cartofi Mod de preparare: Pieptul şi
pulpele de pui le tai în…
Read more »
Read more »
Pui cu legume si orez
22 March 2012
O
reteta de pui cu legume si orez din: ulei de floarea soarelui, copane
de pui, ardei gras, ceapa, usturoi, turmeric, coriandru, ghimbir,
fenicul, smantana, concentrat de pui, cajun, ulei, orez basmati,
scortisoara, cardamom, chimen, chilli, rodie, castravete si fulgi de
migdale. Ingrediente: 3 linguri ulei de floarea soarelui 1,2 kg copane
dezosate si fara…
Read more »
Read more »
Mâncare irlandeză la cuptor
22 March 2012
O
reteta de mancare irlandeza din: carne de vita, ceapa,cartofi, varza
murata, supa de carne, sare si piper. Ingrediente: 750 g carne de vita
250 g ceapa 1 kg cartofi 1 kg varza murata 250 ml supa de carne sare
piper Mod de preparare: Tai carnea cubuleţe, ceapa şi cartofii
curăţaţi îi tai rondele,…
Read more »
Read more »
Tartă cu brânză şi fructe
22 March 2012
O
reteta de tarta cu branza si fructe din: branza semidegresata, unt,
gris, zahar pudra, lapte, oua, coaja de lamaie, mere, prune, grasime si
frunze de menta. Ingrediente: 250 g brânză semidegresată 100 g unt 180 g
griş 80 g zahăr pudră 2 ouă 5 linguri de lapte 1 linguriţă coajă rasă
de lămâie 2…
Read more »
Read more »
Orez cu arome
22 March 2012
O
reteta de orez cu arome din: orez basmati, ulei de floarea soarelui,
seminte de mustar negru, ardei iute, curcuma, lamaie verde si coriandru.
Ingrediente: 225 g orez basmati 2 linguri ulei de floarea-soarelui 0.5
lingurita seminte de mustar negru 1 ardei iute rosu uscat, curatat de
seminte si tocat 0.5 lingurita curcuma 1 lamaie…
Read more »
Read more »
Cod în sos miso cu castraveţi şi salată de ceapă verde
22 March 2012
O
reteta delicioasa din cod in sos miso cu castraveti si salata de ceapa
verde din: pasta alba miso, sos de soia, otet de orez, fileuri de cod,
ceapa verde, germeni de fasole, ridichi, ardei iute, suc de limes, limes
si ulei de susan Ingrediente: 2 linguri de pasta alba miso 1 lingurita
sos de…
Read more »
Read more »
Ficăţei la cuptor cu cartofi
22 March 2012
O
reteta de ficatei la cuptor cu cartofi din: ficatei, cartofi, lapte,
sos de rosii, ceapa, usturoi, patrunjel verde, boia dulce si apa.
Ingrediente: 1 kg ficatei 3-4 cartofi 1/2 l lapte 3 linguri sos de rosii
sau bulion 1 ceapa 3-4 catei de usturoi patrunjel verde boia dulce apa
Mod de preparare: Speli…
Read more »
Read more »
Ciorbă spaniolă
22 March 2012
O
reteta de ciorba spaniola din: boabe de mazare, ciuperci, amestec de
legume, telina, piept de pui, ficat de pui, frisca, ceapa, zeama de
lamaie, sare, piper alb, tarhon si supa de pui. Ingrediente: 200 g boabe
de mazare 200 g ciuperci 200 g amestec de legume: morcovi, radacina de
patrunjel telina 300 g piept…
Read more »
Read more »
Fajitas cu vită, ceapă şi salsa de porumb
22 March 2012
O
reteta de fasitaj cu vita, ceapa si salsa de porumb din: avocado, suc
de lime, lime, porumb, rosie, coriandru, ulei de masline, ceapa rosie,
cotlet de vita, condimente, foi de tortilla, salata iceberg si ardei
iute. Ingrediente: 1 avocado foarte copt sucul de la 1 lime 1 lime
taiata in sferturi 100 g porumb…
Read more »
Read more »
Cincisprezece retete pentru post:
22 March 2012
Iată
cât de simplu şi de gustos poţi sa mananci in post. Cincisprezece
retete pentru post: Retete de post: Tocana de soia O reteta delicioasa
de tocana de soia din: punga de soia, rosii, ceapa, ardei grasi, piper,
ulei, vin, patrunjel, sare, piper si usturoi. Ingrediente: 1 punga de
soia 3 rosii 3 cepe…
Read more »
Read more »
Tăiţei cu carne şi spanac
22 March 2012
O
reteta de taitei cu carne si spanac din: frunze de spanac, ciuperci,
taitei de grau, carne de vita, sos de soia, lichior, ardei iute, ulei,
supa de carne, usturoi, zahar, ghimbir, piper si sare. Ingrediente: 250 g
frunze de spanac 150 g ciuperci 300 g taitei de grau 250 g carne de
vita 5…
Read more »
Read more »
Opt Retete cu carne de miel
22 March 2012
Opt
Retete cu carne de miel Sharba libiana O reteta de sharba libiana din:
carne de miel, arpacas, ceapa, pasta de tomate, rosii, lamaie, ardei
iute, ulei de masline extravirgin, scortisoara, menta si sare.
Chiftelute de miel cu dovlecei si rosii O reteta delicioasa de
chiftelute de miel cu dovlecei si rosii din: carne de…
Read more »
Read more »
Pilaf simplu
22 March 2012
O
reteta de pilaf simplu din: orez basmati, iaurt, sare, sofran, unt,
ulei de floarea soarelui, frunze de dafin, cardamon verde, scortisoara,
cuisoare, cumin negru si ceapa rosie. O varianta fara grasimi a
pilafului traditional, garnitura ideala pentru mancarurile condimentate
Ingrediente: 225 g orez basmati 1 lingura iaurt Sare 10-12 stigme de
sofran 15 g…
Read more »
Read more »
Supa-crema de roşii
22 March 2012
Fie
că se folosesc pentru a prepara un consomme limpede fie o supă
gazpacho, roşiile se potrivesc perfect cu supele de vară reci. Dar când
vine toamna şi serile sunt mai răcoroase, roşiile devin ingredientul
principal al unei delicioase supe-cremă. Roşiile trebuie curăţate de
pielită şi de seminţe, astfel încât supa să fie fina. Se…
Read more »
Read more »
Varza de Bruxelles cu lamaie si sunca
22 March 2012
O
reteta de varza de bruxelles cu lamaie si sunca din: varza de
bruxelles, sunca, ceapa verde, supa de legume, sare, piper si suc de
lamaie. Ingrediente: 1,4 kg varza de Bruxelles 8 felii de sunca taiata
bucati 4 ceape veri taiate bucatele 60 ml supa de legume cu continut
scazut de sodiu sare dupa…
Read more »
Read more »
Carne de vită cu legume
22 March 2012
O
reteta delicioasa de carne de vita cu: fasole verde, morcov, dovlecel,
telina, ceapa verde, usturoi verde, sos de soia, sare, piper, faina,
ulei. Ingrediente: 4 şniţele de vită 200 g fasole verde un morcov un
dovlecel o ţelină mică două legături ceapă verde două fire usturoi verde
două linguri de sos de soia sare…
Read more »
Read more »
Chifle cu peste
22 March 2012
O
reteta delicioasa de chifle cu:faina, unt, smantana, oua, drojdie,
usturoi verde, fileuri de peste, ceapa, ceapa rosie, sare, piper, rosii
cherry, spanac verde. Ingrediente: 500 g făină 250 g unt 150 g smântână
două ouă 10 g drojdie un fir de usturoi verde 600 g fileuri de peşte o
ceapă albă o ceapă roşie…
Read more »
Read more »
Cum se prepara gratar de miel (video)
22 March 2012
O
reteta video despre cum se prepara gratar de miel, un preparat absolut
delicios si gustos, rapid si foarte sanatos. Ingrediente: 600 g leg of
lamb 200 g natural yoghurt ½ medium lemon, juice only 1 tbsp paprika ½
tbsp garam masala 1 tbsp curry powder ¼ tsp cayenne 2 medium garlic
cloves, minces 2…
Read more »
Read more »
Cafea cu îngheţată
22 March 2012
O
reteta simpla de cafea cu inghetata din: espreso, lapte si inghetata.
Ingrediente: un espreso lapte 2 cupe de îngheţată Mod de preparare: Se
toarnă espresso sau cafea tare şi lapte într-un blender. Se adaugă 2
cupe de îngheţată de vanilie şi cuburi de gheaţă, apoi se amestecă până
se obţine consistenţa unui smoothie.…
Read more »
Read more »
Friptura greceasca de miel
22 March 2012
O
reteta de friptura greceasca de miel din: picior de miel, usturoi,
ceapa, suc de lamaie, lamaie, vin alb sec, apa, ulei, unt, sare, piper
si rozmarin. Ingrediente: Un picior de miel de aproximativ 2 kg 2 catei
de usturoi, taiati pe jumatate 1 ceapa tocata marunt Sucul de la
jumatate de lamaie 3 felii…
Read more »
Read more »
Salată de cartofi cu fenicul
22 March 2012
O
reteta delicioasa de salata din: cartofi, ridichi, fenicul, masline,
oua, ardei capia, ceapa verde, ulei, otet, seminte de dovleac, seminte
de susan, seminte de in, marar, sare, piper. Ingrediente: 4 cartofi o
legătură de ridichi un fenicul 100 g măsline feliate 3 ouă doi ardei
capia o legătură ceapă verde 100 ml ulei 50…
Read more »
Read more »
Patru Cocktailuri simple
22 March 2012
Patru
Cocktailuri simple: Cocktail Mojito cu mere O reteta de Cocktail mojito
cu mere din: menta, lamai, zahar brun, rom alb, suc de mere, apa
minerala si mar verde. Cocktail Martini cu vanilie O reteta de Cocktail
Martini cu vanilie din: gheata, votca, extract de vanilie, grand
marnier, sirop de zahar si batoane de vanilie.…
Read more »
Read more »
Cornulete bicolore
22 March 2012
O
reteta delicioasa de cornulete din: faina, lapte, drojdie, zahar tos,
oua, unt, sare, cacao, zahar vanilat, esenta de rom, rahat, sare.
Ingrediente: 500 g făină 100 ml lapte 7 g drojdie uscată 100 g zahăr tos
3 ouă 100 unt un sfert de linguriţă de sare două linguri de pudra de
cacao doua pliculeţe…
Read more »
Read more »
Tartă cu fasole şi ciuperci
22 March 2012
O
reteta delicioasa de tarta cu: lapte, faina, unt, oua, fasole boabe,
ciuperci, cascaval, praf de copt, praz, ulei de masline, sare, piper,
patrunjel. Ingrediente: 600 ml lapte dulce 125 g făină 100 g unt 3 ouă
100 g fasole boabe fiartă 500 g ciuperci 200 g caşcaval o linguriţă de
praf de copt un…
Read more »
Read more »
Retete de post: Supa cu galuste de post
22 March 2012
O
reteta de supa cu galuste de post din: pastarnac, morcov, patrunjel,
ceapa, telina, boia de ardei dulce, faina, ulei, sare, piper, patrunjel
verde si amidon. Ingrediente: 1 radacina pastarnac 1 morcov 1 radacina
patrunjel 2 cepe 1 telina boia de ardei dulce
Dorada cu legume
22 March 2012
O
reteta delicioasa de dorada cu:vin alb sec, fenicul, praz, ardei gras,
ardei iute, usturoi, zahar brun, sos de soia, ulei de masline, sare,
piper, orez cu ciuperci, morcovi murati. Ingrediente: 4 dorada mai mici
125 ml vin alb sec două bucăţi de fenicul un fir de praz doi ardei graşi
un ardei iute mic…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Supa de perisoare din piept de curcan
22 March 2012
O
reteta de supa de perisoare din piept de curcan din: carne tocata de
curcan, telina, patrunjel, pastarnac, ceapa, miel de dovlecel, suc de
rosii, sare si piper. Ingrediente: 300 g carne tocata de curcan ½ telina
1 radacina patrunjel 1 radacina pastarnac 3 cepe Miez de dovlecel Suc
de rosii Sare si piper …
Read more »
Read more »
Retete de post: Drob de soia
21 March 2012
O
reteta de drob de soia din: fulgi de soia, cartofi, ceapa verde,
usturoi verde, patrunjel, pesmet, margarina, sare si piper. Ingrediente:
2 pachete de 100 de grame de fulgi de soia 4 cartofi mari 1 legatura
ceapa verde 1 legatura usturoi verde 1 legatura patrunjel 3 linguri
pesmet 50 g margarina sare piper …
Read more »
Read more »
Retete internationale
21 March 2012
O
serie de retete internationale: Retete internationale: Supă-cremă de
ciuperci Ciupercile si smantana merg impreuna foarte bine. Atunci când
se întâlnesc într-o supă, smântână îndulceşte perfect aroma de carne a
ciupercilor. In zilele noastre, denumirea supă-cremă de ciuperci se
foloseşte pentru o gamă largă de supe concentrate, care se pot folosi ca
bază pentru…
Read more »
Read more »
Şapte Retete cu carne de miel
21 March 2012
Şapte
Retete cu carne de miel Miel in crusta de mustar O reteta de miel in
crusta de mustar din: pulpa de miel, usturoi, mustar de dijon, sare si
piper. Cum se prepara friptura din pulpa de miel (video) O reteta video
despre cum se prepara friptura din pulpa de miel, un preparat delicios
si…
Read more »
Read more »
Rulouri umplute cu crab
21 March 2012
O
reteta de rulouri umplute cu crab din: aluat, batoane de crab, ulei de
masline, ou si sare. Ingrediente: 400 g aluat de patiserie 50 g batoane
de crab ulei de măsline 1 ou sare Mod de preparare: Se întinde aluatul
de patiserie într-o foaie subţire şi se taie bucăţi de 3 cm lăţime şi…
Read more »
Read more »
Ciorbă roşie de burtă
21 March 2012
O
reteta de ciorba rosie de burta din: burta de vita, apa, untura, faina,
ceapa, supa, legume, usturoi, boia de ardei, maghiran, piper, sare,
piper rosu si patrunjel. Ingrediente: 500 g burtă de vită 1,5 l apă 50 g
untură 60 g făină 1 ceapă 1 cub de supă 100 g legume rădăcinoase 3
căţei…
Read more »
Read more »
Meringue cu nuci
21 March 2012
O
reteta de meringue cu nuci din: oua, fulgi de grau, zahar, nuci, lapte,
zahar vanilat, unt si rom. Ingrediente: Aluat: 2 ouă 150 g fulgi de
grâu 150 g zahăr 50 g nuci Umplutură: 300 ml lapte 100 g zahăr 1 pachet
zahăr vanilat 250 g unt 50 ml rom Mod de preparare:…
Read more »
Read more »
Salata de fasole verde cu oua si sunca
21 March 2012
O
reteta de salata de fasole verde cu oua si sunca din: oua, cartofi,
fasole verde, mazare, sunca, zeama de lamaie, mustar, miere si paine
crocanta. Ingrediente: 2 oua fierte, tari 500 g cartofi noi 200 g de
fasole verde 200 g mazare decongelata 175 g de sunca, taiata fasii
pentru dressing: zeama de la…
Read more »
Read more »
Iepure cu vin alb
21 March 2012
O
reteta de iepure cu vin alb din: iepure, sare, suc de lamaie, ulei de
masline, ceapa, usturoi, rosii decojite, patrunjel, piper si vin alb.
Ingrediente: 1 iepure mic sare suc de lamaie (de la doua lamai) 150 ml
ulei de masline +2 linguri pentru prajit 2 cepe 3 catei de usturoi 1
conserva rosii…
Read more »
Read more »
Supă de vită
21 March 2012
O
reteta de supa de vita din: ceapa, unt, carne de vita, sare, frunze de
dafin, cimbru, lapte, smantana, faina, otet, ou, piper alb, patrunjel si
cimbru. Ingrediente: 1 ceapă 1 lingură unt 400 g carne de vită sare 1
frunză de dafin cimbru 200 ml lapte 125 ml smânână 2 linguri făină 1
lingură…
Read more »
Read more »
Trei Cocktailuri simple
21 March 2012
Trei
Cocktailuri simple: Cocktail Martini de ciocolată O reteta simpla de
Cocktail Martini de ciocolata din: gin sau votca, ciocolata neagra,
lichior de ciocolata si gheata. Cocktail de Campari cu portocale roşii O
reteta simpla de Cocktail de Campari cu portocale rosii din: gheata,
campari, suc de portocala rosie, apa minerala si portocala. Punci de…
Read more »
Read more »
Tortilla cu branza
21 March 2012
O
reteta de tortilla cu branza din: boabe de fasole, ceapa verde,
patrunjel, ulei de masline, oua, smantana, branza cheddar, sare, piper,
foid e tortilla si smantana. Ingrediente: 1 conservă fasole boabe 150 g
ceapă verde 1 /2 legătură pătrunjel 3 linguri ulei de măisline 6 ouă 50
ml smântână 150 g brânză Cheddar rasă…
Read more »
Read more »
Tarte cu roşii uscate şi măsline
21 March 2012
O
reteta de tarte cu rosii uscate si masline din: faina, praf de copt,
mustar, boia de ardei, sare, unt, lapte, rosii uscate, masline, busuioc
si lapte. Ingrediente: 200 g făină 1/2 pachet praf de copt 1 lingură
muştar pudră 2 linguri boia de ardei dulce sare 50 g unt 120 ml lapte 60
g…
Read more »
Read more »
Smoothie
21 March 2012
O
reteta de smoothie din: fructe de padure, iaurt natural, lapte, fulgi
de ovaz si miere. Ingrediente: 450 g fructe de padure 450 g iaurt
natural 100 ml de lapte 25 g fulgi de ovaz 2 lingurite de miere
(optional) Mod de preparare: Se mixează într-un blender fructele de
pădure, iaurtul şi laptele. Se…
Read more »
Read more »
Plăcintă oltenească
21 March 2012
O
reteta de placinta olteneasca din: foi de placinta, branza de vaci,
branza de burduf, praz, oua, ulei, sare si piper. Ingrediente: 1 pachet
foi de placinta 300 g branza de vaci 100 g branza de burduf 1200 kg praz
4 oua 150 ml ulei sare piper Mod de preparare: Cureti prazul, îl tai…
Read more »
Read more »
Salata de pui cu orez si maioneza
21 March 2012
O
reteta de salata de pui cu orez si maioneza din: piept de pui, orez,
sare, piper, castravete, ciuperci, ridichi, chives, tarhon, maioneza,
suc de lamaie, sos tabasco, sos worcestershire, coaja de lamaie,
usturoi, ulei de masline si zeama de lamaie. Ingrediente: 4 bucati de
piept de pui, dezosat si fara piele, cam de 125…
Read more »
Read more »
Risotto cu rosii
21 March 2012
O
reteta de risotto cu rosii din: ulei de masline, ceapa, usturoi, suc de
rosii, orez, piure de rosii, rosii, rosii uscate, busuioc verde, sare,
piper si parmezan. Ingrediente: 1 lingura ulei de masline 60 g ceapa sau
esalota, taiata fin 1 catel de usturoi, zdrobit 500 g suc de rosii 200 g
orez cu…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Cvas rusesc
21 March 2012
Cvasul
este un simbol rusesc la fel ca si votca, paslarii si troica. Cvasul
rusesc este o bautura nealcoolica cunoscuta de pe timpuri inca din Rusia
Kieveana în timpul domniei printului Vladimir, bucurandu-se si acum de o
popularitate deosebita. Ingrediente: 10 litri apa 9 felii paine neagra
sau de secara 1 pumn stafide 4 cani…
Read more »
Read more »
Supa de vita cu miez de dovleac
21 March 2012
O
reteta de Supa de vita cu miez de dovleac din: os de vita, carne de
vita, ceapa, morcovi, patrunjel, gulie, telina, miez de dovleac, praf de
ghimbir, sare si piper. Ingrediente: 1 os de vita 500 g carne de vita 1
ceapa 2 morcovi 2 radacini de patrunjel 1 gulie mica 1 telina mica…
Read more »
Read more »
Tortilla cu legume
21 March 2012
O
reteta de tortilla cu legume din: foi de salata, morcovi, dovlecei,
ardei rgas, ceapa verde, ulei de masline, sare, piper, samntana si foi
de tortilla. Ingrediente: 4 foi de salată 2 morcovi 2 dovlecei mari 1
ardei gras roşu 1 ardei gras glaben 5 fire de ceapă verde 4 linguri ulei
de măsline sare,…
Read more »
Read more »
Miel in crusta de mustar
21 March 2012
O
reteta de miel in crusta de mustar din: pulpa de miel, usturoi, mustar
de dijon, sare si piper. Ingrediente: 1 pulpa de miel 3 catei de usturoi
200 grame mustar de Dijon sare piper Mod de preparare: Aseaza pulpa
de miel intr-o tava. Asezoneaza carnea cu sare si piper. Cresteaza
carnea de miel…
Read more »
Read more »
Tarta cu orez si mere
21 March 2012
O
reteta de tarta cu orez si mere din: faina, unt, sare, ou, lapte,
pudding de orez, zahar, baton de vanilie, smantana, galbenusuri,
albusuri, stafide, mere, zeama si coaja de lamaie, dulceata de caise,
zahar, unt, pesmet si fructe confiate. Ingrediente: aluat: 250 g faina
125 g unt 1 varf de sare 1 ou umplutura:…
Read more »
Read more »
Zece retete pentru post
21 March 2012
Iată
cât de simplu şi de gustos poţi sa mananci in post. Zece retete pentru
post: Retete de post: Nudli de post O reteta de nudli de post din:
cartofi, apa, faina, pesmet, ulei, zahar si sare. Retete de post: Spanac
cu marar si menta O reteta de spanac cu marar si menta din: spanac,…
Read more »
Read more »
Supa thailandeza de legume cu lapte de cocos
21 March 2012
O
reteta de supa thailandeza de legume cu lapte de cocos din: pasta de
curry, ulei, supa de legume, lapte de cocos, zahar brun, taitei cu ou,
morcovi, varza, germeni de fasile, rosii cherry, zeama de lime, ceapa
verde si coriandru. Ingrediente: 1-1/2 lingura pasta de curry rosu 1
lingurita de ulei 1 litru supa…
Read more »
Read more »
Cum se prepara friptura din pulpa de miel (video)
21 March 2012
O
reteta video despre cum se prepara friptura din pulpa de miel, un
preparat delicios si gustos, rapid si foarte sanatos. Ingrediente: 1 Leg
of lamb weighing 1 1/2 to 2 kg 6 cloves of garlic, peeled and cut into 4
slices lengthwise 2 to 3 sprigs of rosemary 6 tbsp olive oil 2 tbsp…
Read more »
Read more »
Tarta cu mere si coacaze rosii
21 March 2012
O
reteta de tarta cu mere si coacaze rosii din: oua, unt, zahar granulat,
zahar vanilat, rom, coaja de lamaie, gris, praf de copt, praf de
budinca, branza, smantana, sare, mere, coacaze rosii si zahar vanilat.
Ingrediente: 3 oua 100 g unt 200 g zahar granulat 1 pachet zahar vanilat
4 linguri rom 2 lingurite…
Read more »
Read more »
Chiftele cu fasole şi paste
21 March 2012
O
reteta de chiftele cu fasole si paste din: carnati de porc, ulei de
masline, ceapa, telina, morcovi, usturoi, rosii, supa de pui, paste,
fasole alba si patrunjel. Ingrediente: 6-8 cârnaţi de porc proaspeţi 1
lingură ulei de măsline 2 cepe, tocate mărunt 3 tulpini de ţelină Apio,
tocate 2 morcovi, tocaţi 3 căţei de…
Read more »
Read more »
Pui cu morcov
21 March 2012
O
reteta de pui cu morcov din: pui, ulei, morcovi, vin alb, faina, lapte,
bulion, cascaval, cimbru, sare si piper. Ingrediente: 1 pui 100 ml ulei
500 g morcovi 100 ml vin alb 1 lingura faina 1 ceasca lapte 3 linguri
bulion 100 g cascaval cimbru sare piper Mod de preparare: Puiul tăiat
bucăţi,…
Read more »
Read more »
Ardei umpluţi cu orez şi mentă
21 March 2012
O
reteta delicioasa ardei umpluti cu orez cu menta din: ardei grasi,
rosii uscate, ceapa, usturoi, orez, bulion de legume, vin alb, rosii,
masline verzi, seminte de pin, menta, sare, piper si branza feta.
Ingrediente: 4 ardei grasi rosii, taiati in doua pe lungime, fara
seminte dar cu codite 3 rosii uscate, conservate in ulei,…
Read more »
Read more »
Chiftele de miel cu legume la cuptor
21 March 2012
O
reteta de chiftele de miel cu legume la cuptor din: pesmet, carne
tocata de miel, ou, ceapa, frunze de menta, cartofi, rosii cherry, ulei
de masline si branza feta. Ingrediente: 50 g de pesmet 250 g carne
tocată de miel 1 ou, bătut 2 cepe, tăiate pe jumătate 1 mână frunze de
mentă, tocată…
Read more »
Read more »
Snitel cu vinete
21 March 2012
O
reteta de snitel cu vinete din: vinete, snitele, bacon, cascaval, oua,
faina, pesmet, sare, piper, ulei, spaghete, bulion, ceapa, usturoi,
sare, piper, zahar si patrunjel. Ingrediente: 2 vinete mici 6 şniţele de
150 g fiecare 6 felii bacon sau kaiser (de mărimea şniţelelor) 6 felii
caşcaval 2 ouă 2-3 linguri făină 2-3 linguri pesmet…
Read more »
Read more »
Retete internationale: Supă-cremă de ciuperci
21 March 2012
Ciupercile
si smantana merg impreuna foarte bine. Atunci când se întâlnesc într-o
supă, smântână îndulceşte perfect aroma de carne a ciupercilor. In
zilele noastre, denumirea supă-cremă de ciuperci se foloseşte pentru o
gamă largă de supe concentrate, care se pot folosi ca bază pentru o
mulţime de alte reţete, de la rulada de
Paste cu carnati si ciuperci
21 March 2012
O
reteta de paste cu carnati si ciuperci din: paste, carnati de porc,
ciuperci, smantana, sare, piper, patrunjel si parmezan. Ingrediente: 800
g paste (la alegere) 300 g carnati de porc crud 200 g ciuperci albe
(mici la cutie) 250 g smantana sare piper patrunjel verde parmezan Mod
de preparare: Intr-o oală, pui la…
Read more »
Read more »
Cocktail Martini de ciocolată
21 March 2012
O
reteta simpla de Cocktail Martini de ciocolata din: gin sau votca,
ciocolata neagra, lichior de ciocolata si gheata. Ingrediente: 200ml de
gin sau votcă 50g de ciocolată neagră cu 70 cacao 100ml lichior de
ciocolată gheaţă zdrobită Mod de preparare: Puneţi ginul şi votca
într-o carafă. Topiţi ciocolata şi răsturnaţi-o peste alcool,
amestecând…
Read more »
Read more »
Ruladă cu mere şi fulgi de migdale
21 March 2012
O
reteta de rulada cu mere si fulgi de migdale din: aluat, mere, zahar,
stafide, nuci, scortisoara, lamaie, pesmet, unt, rom, ou, fulgi de
migdale si zahar pudra. Ingrediente: 250 g aluat de foietaj 4 mere mari
100 g zahar 75 g stafide 70 g nuci tocate 1/2 lingurita scortisoara 1
lamaie 30 g pesmet…
Read more »
Read more »
Miel umplut cu spanac
21 March 2012
O
reteta de miel umplut cu spanac din: pulpa de miel, spanac, usturoi,
oua, crutoane, ceapa, telina, patrunjel, ulei de masline parmezan,
busuioc, rozmarin, piper si menta. Ingrediente: 1 pulpa de miel,
dezosata 300 grame spanac tocat 3 catei de usturoi 2 oua batute 500
grame crutoane 1 ceapa mica tocata 100 ml apa 100…
Read more »
Read more »
Retete internationale: Paella
21 March 2012
O
reteta delicioasa de paella din: bulion de pui, sofran, bacon afumat,
piept de pui, ulei de masline, ceapa, ardei gras, usturoi, rosii, orez,
sare, piper, calamar, midii, mazare, vin alb, creveti, patrunjel si
felii de lamaie. Ingrediente: 600 ml bulion de pui 10-12 stigme de
sofran 3 feliute de bacon afumat 350 g piept…
Read more »
Read more »
Risotto copt cu praz şi bacon
20 March 2012
O
reteta de risotto copt cu praz si bacon din: ulei de masline, bacon
afumat, praz, orez, supa, mazare, branza si coaja de lamaie.
Ingrediente: 1 lingura ulei de masline 6 felii de bacon afumat, taiate
grosier 2 fire de praz, taiate in jumatate, pe lung, si tocate fin 250 g
orez pentru rissoto 700…
Read more »
Read more »
Bulgur cu nuci şi seminţe
20 March 2012
O
reteta de bulgur cu nuci si seminte din: ceapa, bulion de legume,
bulgur, nuci, seminte de dovleac, seminte de susan, rodie, menta, sare,
piper si menta verde. Ingrediente: 150 g ceapa, taiata solzisori 800 ml
bulion de legume 300 g bulgur 25 g nuci cashew, crude nesarate 25 g
seminte de dovleac 1 lingura…
Read more »
Read more »
Supă de conopidă cu brânză cu mucegai
20 March 2012
O
reteta de supa de conopida cu branza cu mucegai din: supa de legume,
conopida, cartofi, branza cu mucegai, lapte, smantana, nucsoara, sare,
piper si leustean. Ingrediente: 1 cub supa de legume instant 400 g
conopida 200 g cartofi 100 g branza cu mucegai 300 ml lapte 300 ml
smantana nucsoara sare piper negru leustean…
Read more »
Read more »
Crap la gratar
20 March 2012
O
reteta de crap la gratar din: crap, ulei de masline, busuioc verde,
usturoi, sare, piper, lamai si frunze de salata. Ingrediente: 800 g crap
3 linguri ulei de masline 2-3 fire busuioc verde o capatana de usturoi
sare piper macinat 2-3 lamai frunze de salata pentru ornat Mod de
preparare: Se spală bucăţile…
Read more »
Read more »
Shake de banane
20 March 2012
Se
pun 2 banane coapte, 2 linguri de miere, 450ml de lapte şi 2 linguri de
îngheţată de vanilie într-un blender. Se mixează până când compoziţia e
moale şi spumoasă. Se serveşte răcit.
Read more »
Read more »
Spaghete cu sos de migdale
20 March 2012
O
reteta de spaghete cu sos de migdale din: migdale, usturoi, ulei de
masline extravirgin, lapte de soia, nucsoara, spaghete si frunze de
busuioc. Ingrediente: 100 g migdale decojite 3 catei de usturoi,
zdrobiti 3 linguri ulei de masline extravirgin 200 ml lapte de soia 1
varf de lingurita nucsoara rasa 160 g spaghete frunze…
Read more »
Read more »
Kashtouri
20 March 2012
O
reteta de Kashtouri din: orez, sare, piper, macaroane, ulei de masline,
ceapa, praf de chilli, boabe de coriandru, rosii, linte si patrunjel.
Mâncare populară egipteană din orez, macaroane şi linte în sos iute de
roşii – o reţetă simplă şi rapidă. Ingrediente: 150 g orez cu bobul
rotund, de tip arborio Sare si piper…
Read more »
Read more »
Fettuccini cu somon
20 March 2012
O
reteta de fettuccini cu somon din: paste fettuccine uscate, somon
afumat, parmezan, piper, sare, unt, ulei de masline, coaja si zeama de
lamaie, morcovi si busuioc. Ingrediente: 400 g paste fettuccine uscate
200 g somon afumat 30 g parmezan ras piper negru macinat si boabe sare
100 g unt 2 linguri ulei de masline…
Read more »
Read more »
Varză cu chimen
20 March 2012
Se
pune 1 varză creaţă (Savoy) curăţată şi tăiată mărunt în apa care
fierbe timp de 3 minute, până se înmoaie, apoi se scurge. Se încinge 1
lingură ulei de măsline într-o tigaie. Se căleşte 1 ceapă tăiată fin 2-3
minute până devine moale şi aurie. Se presară 2-3 linguriţe seminţe de
chimen şi se…
Read more »
Read more »
Ciorba taraneasca cu pui
20 March 2012
O
reteta de ciorba taraneasca cu pui din: pui, morcovi, cartofi, telina,
ceapa, ardei gras, rosii, fidea, condiment vegetal, bors, patrunjel si
leustean. Ingrediente: 1 pui intreg de tara 2 morcovi 5 cartofi 1 telina
2 cepe 1 ardei gras 3 rosii 150 g fidea (sau taitei de casa) 1 lingrua
condiment vegetal 1 l…
Read more »
Read more »
Burger din cereale la grătar
20 March 2012
O
reteta de burger din cereale la gratar din: bulion de legume, cuscus,
fulgi de ovaz, orez, sare, piper, branza de vaci, usturoi, sos de soia,
oregano, ulei, chifle si salata mixta. Ingrediente: 300 ml bulion de
legume 50 g cuscus 50 g fulgi de ovaz 50 g orez cu bobul lung Sare si
piper…
Read more »
Read more »
Supa rece de sparanghel
20 March 2012
O
reteta de supa rece de sparagnhel din: sparagnhel, ulei de masline,
ceapa, praz, sare, piper si patrunjel. Ingrediente: 1 kg sparanghel
curatat (cu partea lemnoasa indepartata) 3 linguri ulei de masline 4
cepe mari, tocate marunt 200 g praz, spalat si tocat marunt sare piper
patrunjel proaspat Mod de preparare: Se taie varfurile…
Read more »
Read more »
Cannelloni cu umplutură de pui
20 March 2012
O
reteta de cannelloni cu umplutura de pui din: carne tocata de pui,
arahide, ceapa, usturoi, ulei de masline, pasta tomate, lapte, unt,
faina, parmezan, sare, piper alb, nucsoara, busuioc si patrunjel.
Ingrediente: 500 g carne tocata de pui 100 g arahide 1 ceapa mare 3-4
catei de usturoi 5 linguri ulei de masline 1…
Read more »
Read more »
Cuscus cu legume la gratar si sos de rosii
20 March 2012
O
reteta de cuscus cu legume la gratar si sos de rosii din: cuscus, ardei
grasi, dovlecei, fenicul, ulei de masline, suc de lamaie, patrunjel,
sare, piper, otet de sherry, zahar tos, piure de rosii, busuioc, iaurt
si frunze de busuioc. Ingrediente: 250 g cuscus 3 ardei grasi rosii 200 g
praz 200 g dovlecei…
Read more »
Read more »
Cum se prepara pui cu unt si rosii (video)
20 March 2012
O
reteta video despre cum se prepara pui cu unt si rosii, un preparat
deosebit de delicios si gustos, rapid, sanatos si foarte aromat.
Ingrediente: 2 chicken breasts, cut into chunks 2 tbsp vegetable oil 2
tbsp butter 1 onion, chopped ¼ tsp cinnamon 1 tsp garlic, crushed 1 tsp
ginger, crushed ½ tsp ground…
Read more »
Read more »
Cafea mocha cu ciocolata
20 March 2012
O
reteta de cafea mocha cu ciocolata din: cafea, ciocolata si frisca.
Ingrediente: 1 cana cafea pregatita 60 gr ciocolata fina frisca Mod de
preparare: Cafeaua expresso trebuie sa fie proaspat facuta, fierbinte.
Toarna aceasta cafea intr-o cratita la foc mic si adauga ciocolata.
Amesteca si fierbe 4 minute, pana cand ciocolata s-a topit,…
Read more »
Read more »
Vinete umplute cu rosii si orez
20 March 2012
O
reteta de vinete umplute cu rosii si orez din: vinete, orez, ceapa,
usturoi, ceapa verde, ulei de masline, pasta de tomate, rosii, oregano,
sare, piper si branza. Ingrediente: 2 vinete mici 50 g orez fiert 1
ceapa tocata marunt 1 catel de usturoi, tocat marunt 2 cepe verzi ulei
de masline 1 lingura pasta…
Read more »
Read more »
Salata calda de sfecla
20 March 2012
O
reteta de salata calda de sfecla din: sfecla, suc de lamaie, miere si
mustar cu boabe. Ingrediente: 3 sfecle crude, curatate si taiate
bastonase sucul de la 1 lamaie 1 lingura de miere 1 lingura cu mustar cu
boabe Mod de preparare: intr-o tigaie mare nonaderenta, se prajeste
sfecla doua minute. Se adauga…
Read more »
Read more »
Mămăliguţă cu sos de ciuperci
20 March 2012
O
reteta de mamaliguta cu sos de ciuperci din: malai, sare, ciuperci
salbatice uscate, usturoi, ciuperci albe, piure de rosii, cimbru, vin
rosu, coniac, sare, piper, patrunjel si cimbru. Ingrediente: 300 g malai
instant 2 lingurite sare Pentru sosul de ciuperci: 20 g ciuperci
salbatice uscate 2 linguri ulei de masline 4 catei de usturoi,…
Read more »
Read more »
Bruschete cu ansoa
20 March 2012
O
reteta de bruschete cu ansoa din: paine ciabatta, usturoi, rosii,
ansoa, ulei de masline, sare, piper, patrunjel, busuioc verde, ceapa
verde si zeama de lamaie. Ingrediente: o paine ciabatta 5 catei de
usturoi 4 rosii mari o cutie de ansoa 3 linguri ulei de masline sare
piper 4 fire patrunjel 4-5 fire busuioc verde…
Read more »
Read more »
Şase Retete cu carne de miel
20 March 2012
Sase
retete cu carne de miel. Miel la cuptor cu usturoi si oregano O reteta
de miel la cuptor cu usturoi si oregano din: usturoi, ulei de masline,
oregano, pulpa de miel, iaurt, patrunjel, scortisoara, sare si piper.
Salata de miel cu cartofi si menta O reteta de salata de miel cu cartofi
si menta…
Read more »
Read more »
Orez cu legume si carnaciori
20 March 2012
O
reteta de orez cu legume si carnaciori din: orez, carnaciori, ardei
grasi, morcovi, apa, ulei, piper si condimente. Ingrediente: 500 g orez 3
ardei grasi 3 morcovi mai mari 3 cepe mari 3-4 carnaciori apa ulei
piper macinat condimente, dupa gust Mod de preparare: Pui uleiul la
încins într-o cratiţă şi, când s-a…
Read more »
Read more »
Retete de post: Nudli de post
20 March 2012
O
reteta de nudli de post din: cartofi, apa, faina, pesmet, ulei, zahar
si sare. Ingrediente: 1 kg cartofi 2 linguri apa faina cat cuprinde 500 g
pesmet sau nuci macinate 200 ml ulei 100 g zahar sare Mod de
preparare: Speli cartofii şi îi fierbi cu coajă cu tot, în apă cu sare.…
Read more »
Read more »
Cocktail de Campari cu portocale roşii
20 March 2012
O
reteta simpla de Cocktail de Campari cu portocale rosii din: gheata,
campari, suc de portocala rosie, apa minerala si portocala. Ingrediente:
gheaţă 180ml de Campari 750ml suc de portocală roşie sau obişnuită
750ml de apă minerală 1 portocală feliată, pentru decor Mod de
preparare: Umpleţi 6 pahare înalte, fără picior, cu gheaţă. Turnaţi…
Read more »
Read more »
Arpacas cu mazare si parmezan
20 March 2012
O
reteta de arpacas cu mazare si parmezan din: bulion de legume, ulei de
masline, ceapa, arpacas, vin alb, mazare, parmezan, sare si piper.
Ingrediente: 850 ml bulion de legume 2 lingurite ulei de masline 50 g
ceapa, taiata fin 125 g arpacas 50 ml vin alb sau sherry 150 g mazare
decongelata 2 linguri…
Read more »
Read more »
Miel cu menta si capere
20 March 2012
O
reteta de miel cu menta si capere din: usturoi, menta, coaja de lamaie,
suc de lamaie, ulei de masline, costite de miel, ulei de floarea
soarelui, sare, piper, capere, suc de lamaie, ceapa verde si ulei de
masline. Ingrediente: 4 catei de usturoi 100 grame menta proaspata
tocata fin 20 grame coaja rasa de…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Dovlecei umpluti cu carne tocata de curcan
20 March 2012
O
reteta de dovlecei umpluti cu carne tocata de curcan din: dovlecei,
carne tocata de curcan, ceapa, sare, piper, suc de rosii si iaurt.
Ingrediente: 12 jumatati dovlecei 1 kg carne tocata de curcan 2 cepe
Sare si piper Suc de rosii Iaurt natural Mod de preparare: Se scobesc
dovleceii de miez. Carnea tocata…
Read more »
Read more »
Retete de post: Spanac cu marar si menta
20 March 2012
O
reteta de spanac cu marar si menta din: spanac, ceapa verde, usturoi
verde, ceapa, marar, frunze de menta, ulei, sare, piper si zeama de
lamaie. Ingrediente: 1-1/2 kg spanac 1 legatura ceapa verde 1 legatura
usturoi verde 1 ceapa 1 legatura marar 1
Porc cu condimente
20 March 2012
O
reteta de porc cu condimente din: condiment cajun, zahar, zeama si
coaja de lamaie, spata de porc, ardei iute, ardei gras, usturoi, rosii,
patrunjel, ulei de floarea soarelui, dovlecei, porumb si lipie.
Ingrediente: 3 linguri condiment Cajun 2 linguri zahar zeama si coaja
razuita de la 3 lamai 2 kg spata de porc, acoperita…
Read more »
Read more »
Supă-cremă de ţelina
20 March 2012
Ţelina,
ceapa şi morcovii constituie aromele de bază ale multor supe; francezii
au un termen special pentru acest trio: mirepoix. Totuşi ele sunt
rareori protagonistele unui fel de mâncare. O excepţie fericită o
constituie această supa-crema de ţelina. Ea se prepară foarte simplu.
Intâi se călesc în unt ceapa şi ţelina (cu frunze cu tot),…
Read more »
Read more »
Sos marinara pentru paste
20 March 2012
O
reteta de sos marinara pentru paste din: rosii, usturoi, ulei de
masline, sare de mare, piper negru, busuioc si branza pecorino.
Ingrediente: 90 grame rosii la conserva 12 catei usturoi ulei de masline
1 lingura sare de mare 1/2 lingurita piper negru macinat 1 legatura
busuioc tocat branza Pecorino Romano Mod de preparare:…
Read more »
Read more »
Pere cu sos de ciocolată
20 March 2012
O
reteta de pere cu sos de ciocolata din: pere, ciocolata, inghetata de
vanilie si alune de padure. Ingrediente: 2 conserve de pere a cate
aproximativ 400 g fiecare 100 g ciocolata, rupta in bucati mici 8 cupe
inghetata de vanilie 2 linguri alune de padure, tocate Mod de
preparare: Se scurg perele deasupra…
Read more »
Read more »
Salata cu somon si marar
20 March 2012
O
reteta de salata cu somon si marar din: somon, iaurt, suc de lamaie,
marar, ceapa, mazare si paine. Ingrediente: 450 grame somon 50 grame
iaurt sucul de la o lamaie 1 legatura de marar 1 ceapa mica tocata 300
grame mazare congelata 4 felii de paine Mod de preparare: Faramiteaza
carnea de peste…
Read more »
Read more »
Taitei cu legume si ardei iuti
19 March 2012
O
reteta de taitei cu legume si ardei iuti din: taitei, ulei, ceapa
verde, ardei iute, usturoi, ghimbir, castane de apa, legume si sos de
soia. Ingrediente: 100 g taitei transparenti (celofan) sau taitei de
orez 2 linguri ulei vegetal 2 cepe verzi, taiate solzisori 2 oua batute 1
ardei iute rosu, curatat de seminte,…
Read more »
Read more »
Retete de post: Musaca de macaroane cu ciuperci
19 March 2012
O
reteta de musaca de macaroane cu ciuperci din: macaroane, mazare,
morcovi, ciuperci, ceapa, usturoi, ulei, rosii, sare, piper, busuioc,
cimbru, margarina, faina, masline, marar si patrunjel. Ingrediente: 500 g
macaroane 200 g mazare 2 morcovi 500 g ciuperci 1 ceapa mare 5 catei de
usturoi 1 ceasca ulei si 1 lingura ulei 500 g…
Read more »
Read more »
Salata de miel cu cartofi si menta
19 March 2012
O
reteta de salata de miel cu cartofi si menta din: cartofi, ulei de
masline, rosii cherry, menta, otet balsamic, carne de miel, mazare si
rucola. Ingrediente: 12 cartofi fierti 125 ml ulei de masline 12 rosii
cherry 50 grame menta 20 ml otet balsamic 500 grame carne de miel 200
grame mazare fiarta rucola…
Read more »
Read more »
Aripioare de pui cu salata de varza
19 March 2012
O
reteta de aripioare de pui cu salata de varza din: ketchup, usturoi,
zahar brun, sos dulce de chilii, sos de soia, aripioare de pui, varza
alba, morcovi, ceapa si maioneza. Ingrediente: 4 linguri de ketchup 4
căţei de usturoi, zdrobiţi 3 linguri de zahăr brun 4 linguri sos dulce
de chilii 4 linguri sos…
Read more »
Read more »
Retete de post: Mucenici de post
19 March 2012
O
reteta de mucenici de post din: faina, apa calduta, zahar, margarina,
drojdie, coaja de lamaie, esenta de rom, zahar vanilat, miere si nuca.
Ingrediente: 600 g faina 200 ml apa calduta 150 g zahar 50 g margarina
50 g drojdie proaspata coaja rasa de lamaie, portocala 1 esenta de rom 2
plicuri zahar vanilat…
Read more »
Read more »
Tartă cu brânză şi caise
19 March 2012
O
reteta de tarta cu branza si caise din: faina, unt, zahar, ou, sare,
compot de caise, branza de vaci, sare, oua, budinca de migdale, coaja de
lamaie si frisca. Ingrediente: blat: 250 g făină 125 g unt 90 g zahăr 1
ou 1 praf sare în plus: 1 conservă compot de caise (720 ml)…
Read more »
Read more »
Miel la cuptor cu usturoi si oregano
19 March 2012
O
reteta de miel la cuptor cu usturoi si oregano din: usturoi, ulei de
masline, oregano, pulpa de miel, iaurt, patrunjel, scortisoara, sare si
piper. Ingrediente: 12 catei de usturoi 50 ml ulei de masline 10 grame
oregano 1 pulpa de miel de 3 kilograme 300 ml iaurt patrunjel tocat
scortisoara sare piper Mod…
Read more »
Read more »
Tarta cu ananas
19 March 2012
O
reteta de tarta cu ananas din: ananas, faina, praf de copt, zahar,
zahar vanilat, ou, branza dulce, ulei de floarea soarelui, frisca, ou,
migdale si zahar. Ingrediente: 1 ananas mare, copt 125 g făină 2
linguriţe praf de copt 75 g zahăr 1 plic zahăr vanilinat 1 ou 125 g
brânză dulce 75 ml…
Read more »
Read more »
Cartofi copţi cu vinete
19 March 2012
O
reteta de cartofi copti cu vinete din: cartofi, vanata, ceapa,
rozmarin, parmezan, ulei de masline, ardei iute si sare. Ingrediente:
600 g cartofi 1 vânătă 1 ceapă 2 crenguţe de rozmarin 3 linguri de
parmezan ras ulei de măsline 1 ardei iute mic sare Mod de preparare:
Cartofii, spălaţi şi curăţaţi în prealabil,…
Read more »
Read more »
Cocktail Daiquirí cu fructe de pădure
19 March 2012
O
reteta simpla de Cocktail Daiquiri cu fructe de padure din: capsuni,
gheata, lamaie verde, suc de lamaie si rom alb. Ingrediente: 175g de
căpşuni coapte sau 200g de zmeură (sau folosiţi un amestec de câte 100g
din fiecare) aprox. 6 cuburi de gheaţă sucul de la o jumătate de lămâie
verde 1 lingură suc…
Read more »
Read more »
Supa vietnameza de pui cu taitei
19 March 2012
O
reteta de supa vietnameza de pui cu taitei din: carne de pui, bulion de
pui, sos de peste, ghimbir, taitei de orez, muguri de soia, ceapa,
busuioc, coriandru, menta, ardei iute si ceapa verde. Ingrediente: 500 g
carne de pui fara piele si dezosata, taiata cubulete 1 litru bulion de
pui 4 linguri sos…
Read more »
Read more »
Cârnaţi cu piure de mere
19 March 2012
O
reteta de carnati cu piure de mere din: cartofi, carnati de porc, unt,
ceapa, faina, mere si lapte. Ingrediente: 700g de cartofi făinoşi,
tăiaţi în bucăţi mari 8 cârnaţi de porc 25 g de unt 1 ceapă, feliată fin
2 linguri de făină 250ml supă de vită 2 mere (în jur de 280 g),…
Read more »
Read more »
Curry de orez cu vită şi cimbru
19 March 2012
O
reteta delicioasa de orez cu: curry, carne de vita, ardei gras, ardei
iute, porumb, fasole verde, mazare, ceapa, ghimbir, usturoi, sare,
piper, ulei, cimbru. Ingrediente: 400 g carne de vită 200 g orez doi
ardei graşi doi ardei iuţi mici 100 g boabe de porumb 200 g fasole verde
100 g mazăre o ceapă…
Read more »
Read more »
Orez cu varză creată si creveti
19 March 2012
O
reteta delicioasa de orez cu: creveti, ceapa alba, ceapa rosie,
ciuperci, morcov, usturoi, sos de soia, varza creata, ulei de masline,
ulei de susan, sare, piper. Ingrediente: 350 g creveţi o ceapă albă o
ceapă roşie 200 g ciuperci un morcov un căţel de usturoi 3 linguri cu
sos de soia 350 g orez…
Read more »
Read more »
Cartofi noi cu ceapă roşie
19 March 2012
O
reteta delicioasa de cartofi cu:ceapa rosie, fenicul, boia dulce,
usturoi, busuioc uscat, ulei de masline, seminte de chimen, branza cu
mucegai, seminte de fenicul, sare, piper. Ingrediente: 1 kilogram
cartofi noi 4 cepe roşii un fenicul boia dulce 5 căţei de usturoi o
lingură rasă cu busuioc uscat 75 ml ulei de măsline o…
Read more »
Read more »
Gogoşi cu sos de fructe
19 March 2012
O
reteta delicioasa de gogosi cu: faina, zahar tos, unt, oua, drojdie,
lapte, sare, portocale, lamaie, kiwi, banana, mar, zahar pudra, sos de
ciocolata, ulei. Ingrediente: 500 g făină 75 g zahăr tos 50 g unt două
ouă 25 g drojdie 250 ml lapte dulce un sfert de linguriţă cu sare două
portocale o lămâie…
Read more »
Read more »
Coroniţă cu mac şi gem
19 March 2012
O
reteta delicioasa de coronita cu: lapte, zahar tos, faina, unt, oua,
zahar vanilat, drojdie, sare, gem de mure, seminte de mac, alune de
padure, zahar pudra. Ingrediente: 225 ml lapte dulce 60 g zahăr tos 420 g
făină 70 g unt două ouă două pliculeţe zahăr vanilat 7 g drojdie uscată
un sfert de…
Read more »
Read more »
Piept de pui cu legume si ridichi
19 March 2012
O
reteta delicioasa de piept de pui cu: ciuperci, sos de soia, usturoi
verde, ridichi, ardei gras, ardei capia, ardei iute, usturoi, ulei de
masline, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 2 buc. piept de pui 500 g
ciuperci 3 linguri cu sos de soia o legătură usturoi verde o legătură
de ridichi un ardei gras un…
Read more »
Read more »
Ciorbă cu legume şi carne
19 March 2012
O
reteta delicioasa de ciorba din:carne de vita, mazare, morcov, orez,
fasole rosie, ardei gras, praz, usturoi, rosii, ulei, seminte de susan,
patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 600 g carne de vită 200 g mazăre 75
g orez un morcov 100 g fasole roşie boabe un ardei gras un fir de praz 3
căţei de usturoi…
Read more »
Read more »
Paste cu legume şi ton
19 March 2012
O
reteta delicioasa de paste cu: dovlecel, praz, mazare, ceapa rosie,
ardei iute, lamaie, usturoi, foi de dafin, capere, ton, marar, sare,
piper, parmezan. Ingrediente: 400 g tagliatele un dovlecel un fir de
praz 200 g mazăre o ceapă roşie un ardei iute o lămâie 3 căţei de
usturoi o frunză de dafin o lingură…
Read more »
Read more »
Supă de peşte cu usturoi
19 March 2012
O
reteta delicioasa de supa din: cod, morcov, telina, radacina de
patrunjel, ceapa, ceapa rosie, cartofi, usturoi verde, rosii, ulei,
seminte de susan, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 500 g trunchiuri
de cod un morcov un sfert ţelină o rădăcină de pătrunjel o ceapă albă o
ceapă roşie 3 cartofi o legătură usturoi verde două roşii…
Read more »
Read more »
Paste cu legume
19 March 2012
O
reteta delicioasa de paste cu: foi de lasagna, masline, ardei gras,
ardei capia, rosii uscate, rosii cherry, usturoi, ulei de masline, ceapa
rosie, ceapa alba, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 8 foi de
lasagna 100 g măsline feliate doi ardei graşi un ardei capia 5 roşii
uscate în ulei 200 g roşii cherry 4 căţei…
Read more »
Read more »
Salată caldă cu praz şi năut
19 March 2012
O
reteta delicioasa de salata calda cu: praz, naut, fasole alba,
ciuperci, porumb, seminte de in, seminte de dovleac, sos de soia, otet
balsamic, ulei de masline, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: un fir
de praz 100 g năut 100 g fasole albă boabe 200 g ciuperci 100 g boabe de
porumb din conservă seminţe de…
Read more »
Read more »
Coşuleţe cu smochine
19 March 2012
O
reteta delicioasa de cosulete cu: smochine, cosulete, oua, zahar tos,
faina, unt, sare, zahar vanilat, praf de copt, lamaie, vin alb dulce,
cacao, scortisoara. Ingrediente: 2 ouă 160 g zahăr tos 500 g făină 250 g
unt un vârf de linguriţă cu sare două pliculeţe zahăr vanilat o
linguriţă cu praf de copt o…
Read more »
Read more »
Cum se prepara supa de fasole alba cu sos de rosii (video)
19 March 2012
O
reteta video despre cum se prepara supa de fasole alba cu sos de rosii,
un preparat foarte delicios si gustos, rapid si sanatos. Ingrediente:
for the salsa: 2 ripe tomatoes ½ red onion 8 basil leaves 1 tbsp olive
oil salt and pepper for the soup: 1 600g/ 21oz can of cooked Cannellini
beans,…
Read more »
Read more »
Prăjitură cu căpşune şi cacao
19 March 2012
O
reteta delicioasa de prajitura cu: zahar tos, lapte, ciocolata neagra,
faina, unt, oua, praf de copt, cacao, sare, capsuni, gem de zmeura.
Ingrediente: 320 g zahăr tos 180 ml lapte dulce 300 g ciocolată neagră
235 g unt 200 făină 5 ouă un pliculeţ praf de copt o lingură cu cacao
un sfert de…
Read more »
Read more »
Chiftele de curcan în sos de roşii şi fenicul
19 March 2012
O
reteta de chiftele de curcan in sos de rosii si fenicul din: carne
tocata de curcan, pesmet, usturoi, ulei de masline, ceapa, morcov,
seminte de fenicul, rosii, pasta de tomate si spaghete. Ingrediente: 400
g cane tocata de curcan 25 g pesmet proaspat 2 catei de usturoi
zdrobiti 2 linguri ulei de masline 1…
Read more »
Read more »
Brioşe cu brânză
19 March 2012
O
reteta delicioasa de briose din: oua, branza, gris, lamaie, zahar,
zahar vanilat, sare, smantana, stafide, seminte de floarea soarelui,
unt, pesmet, zahar pudra, compot caise. Ingrediente: 4 ouă 450 g brânză
de vaci 3 linguri de griş o lămâie 175 g zahăr tos zahar vanilat sare
150 ml smântân
Salată cu piept de pui
19 March 2012
O
reteta delicioasa de salata cu: piept de pui, masline verzi, fasole
rosie, ceapa rosie, eosii uscate, salata verde, lamaie, usturoi, ulei de
masline, sare, piper, busuioc verde, barnza telemea, parmezan.
Ingrediente: 2 buc. piept de pui 100 g măsline verzi feliate 100 g
fasole roşie o ceapă roşie 5 felii roşii uscate în ulei…
Read more »
Read more »
Frigărui de pui marinate
19 March 2012
O
reteta delicioasa de frigarui cu: carne de pui, iaurt, ceapa, ardei
capia, boia iute, sare, piper, ulei, salata verde, dovlecei, morcovi.
Ingrediente: 3 buc. piept de pui 375 ml iaurt două cepe albe o ceapă
roşie doi ardei capia roşii doi ardei graşi verzi o linguriţă de boia
dulce sare piper ulei de floarea-soarelui…
Read more »
Read more »
Tarte cu brânză şi seminţe
19 March 2012
O
reteta delicioasa de tarte cu: barnza telemea, faina, unt, apa, sare,
branza de vaci, smantana, seminte de floarea-soarelui, piper, patrunjel.
Ingrediente: 200 g făină 100 g unt 60 ml apă un vârf de linguriţă de
sare 300 g brânză telemea 200 g brânză de vaci 200 ml smântână 100 g
seminţe de floarea-soarelui piper…
Read more »
Read more »
Ruladă cu brânză şi morcovi
19 March 2012
O
reteta delicioasa de rulada cu: foi de placinta, branza, morcovi, oua,
smantana, marar, ulei. Ingrediente: un pachet de foi de plăcintă 700 g
brânză mai sărată doi morcovi 7 ouă smântână o legătură de mărar
proaspăt ulei Mod de preparare: Mai întâi se rade brânza şi se amestecă
bine cu ouăle bătute şi feliile…
Read more »
Read more »
Jeleu de limetă cu mentă
19 March 2012
O
reteta gustoasa de jeleu din: lime, mere, menta, zahar tos, apa,
scortisoara, cuisoare. Ingrediente: 6-8 limete un kilogram şi jumătate
de mere albe două linguri de mentă tocată un kilogram zahăr tos un
litru de apă un baton de scorţişoară două cuişoare Mod de preparare:
Merele se spală, se curăţă de căsuţa cu seminţe…
Read more »
Read more »
Mini-torturi cu lămâie
18 March 2012
O
reteta de mini torturi cu lamaie din: suc si coaja de lamaie, zahar,
oua, sare, unt, ciocolata amaruie, biscuiti cu unt, oua, barnza de vaci,
zahar, zahar vanilat si amidon. Ingrediente: bremă de lămâie: sucul şi
coaja rasă de la 2 lămâi 160 g zahăr 2 ouă 1 praf sare 40 g unt blat: …
Read more »
Read more »
Pulpe de pui la ceaun
18 March 2012
O
reteta de pulpe de pui la ceaun din: pulpe de pui, ardei, alune, miere,
ulei de masline, unt, patrunjel, usturoi, condimente si piper.
Ingrediente: 8 pulpe de pui 4 ardei galbeni 200 g alune o lingurita
miere 4 linguri ulei de masline 75 g unt o legatura de patrunjel usturoi
2-3 linguri condimente piper…
Read more »
Read more »
Vinete umplute cu măsline şi anşoa
18 March 2012
O
reteta de vinete umplute cu masline si ansoa din: vinete, ulei de
masline, usturoi, rosii cherry, ansoa, vin alb, pesmet, patrunjel si
verdeturi. Ingrediente: 4 vinete de marime medie 200 ml ulei de masline 2
catei de usturoi 300 g rosii cherry 2 linguri pasta de masline 4 bucati
de ansoa 100 ml vin…
Read more »
Read more »
Cartofi şi ouă la cuptor
18 March 2012
O
reteta de cartofi cu oua la cuptor din: cartofi, ulei de masline, boia
afumata, rosii si oua. Ingrediente: 2 cartofi medii, tăiaţi în felii 2
linguri ulei de măsline 1 linguriţă de boia afumată 2 roşii, tăiate pe
jumătate 2 ouă Mod de preparare: Se încinge cuptorul la 190° C/gaz 5.
Se pun…
Read more »
Read more »
Miniprajituri cu ciocolata
18 March 2012
O
reteta de miniprajituri cu ciocolata din: ciocolata amaruie, unt, oua,
sare, zahar, faina, praf de copt, mascarpone, zahar vanilat, albusuri,
physalis, miere, suc de portocala si gem de caise. Ingrediente: 300 g
ciocolata amaruie 300 g unt 5 oua 1 praf de sare 150 g zahar 150 g faina
1 lingurita praf de copt…
Read more »
Read more »
Orez basmati cu broccoli şi migdale
18 March 2012
O
reteta de orez basmati cu broccoli si migdale din: orez basmati, lapte
de cocos, sare, broccoli, fulgi de migdale, otet de vin alb, sare si
piper alb. Ingrediente: 100 g orez basmati 100 ml lapte de cocos,
neindulcit 1/2 lingurita sare 1 broccoli 50 g fulgi de migdale 3 linguri
otet de vin alb…
Read more »
Read more »
Cinci Retete cu carne de miel
18 March 2012
Mielul
sau iedul intra la categoria carne rosie si este o sursa foarte buna de
proteine de calitate. Pentru persoanele sanatoase si active fizic este o
optiune sanatoasa, insa pentru cele cu anumite probleme (dislipidemie,
trigliceridemie, hipertensiune arteriala, hepato-renale, obezitate) este
indicat sa se consume carne de miel in cantitati mici si doar bucatile
foarte…
Read more »
Read more »
Punci de piersici
18 March 2012
O
reteta de punci de piersici din: zahar tos, coaja si suc de lamaie, vin
rosu, lichior de piersici, piersica, lamaie, cuburi de gheta si apa
minerala. Ingrediente: 4 linguri de zahăr tos coaja şi sucul de la o
lămâie şi jumătate 75 cl de vin rosé 150 ml lichior de piersici 1
piersică şi…
Read more »
Read more »
Noua retete pentru post
18 March 2012
Iată
cât de simplu şi de gustos poţi sa mananci in post. Noua retete pentru
post: Retete de post: Drob de ciuperci cu busuioc O reteta de post de
drob de ciuperci cu busuioc din: ciuperci, ceapa verde, usturoi verde,
branza tofu, faina, busuioc verde, marar, patrunjel, sare, piper si
ulei. Retete de post: Ciuperci…
Read more »
Read more »
Fidea de orez cu mustar si ardei iute
18 March 2012
O
reteta de fidea de orez cu mustar si ardei iute din: fidea de orez,
fulgi de nuca de cocos, sare, ulei de floarea soarelui, ardei iute,
cumin, frunze de dafin, ceapa verde si poppadom. Ingrediente: 225 g
fidea de orez 25 g fulgi de nuca de cocos neindulciti sare 2 linguri
ulei de floarea-soarelui…
Read more »
Read more »
Retetele saptamanii #6
18 March 2012
Retetele
saptamanii Va invitam sa incercati retetele saptamanii, ideale pentru o
duminica in familie. Alese special pentru dumneavoastra, retetele
saptamanii sunt idei deosebite pentru a va rasfata familia si reprezinta
garantia noastra ca vor fi apreciate de cei dragi. Reteta zilei:
Placinta cu branza si ardei O reteta de placinta cu branza si ardei
din:…
Read more »
Read more »
Salata de miel prajit la gratar
18 March 2012
O
reteta de salata de miel prajit din: bostan, ceapa rosie, dovlecei,
ulei de masline, sare, piper, file de miel, condiment, spanac, dressing
de soia si miere si branza de capra. Ingrediente: 750 de grame de
bostanei, curatati de coaja si taiati in feliute de 3-5 centimetri 1
ceapa rosie, curatata de coaja si taiata…
Read more »
Read more »
Retete pentru weekend #7
18 March 2012
Retete
pentru weekend Va prezentam o serie de retete pentru weekend astfel
incat sa puteti gati simplu si rapid. Delectati-va cu aceste retete
pentru weekend si va asteptam sa vizionati mereu retetele noastre pentru
weekend! Supa de crab cu porumb Există câteva feluri de mâncare
chinezeşti care au apărut iniţial în Occident. Supa de…
Read more »
Read more »
Supa de crab cu porumb
18 March 2012
Există
câteva feluri de mâncare chinezeşti care au apărut iniţial în Occident.
Supa de crab cu porumb se numără cu siguranţă printre acestea, întrucât
America este împânzită de lanuri de porumb şi de capcane pentru crabi,
această supă este una dintre mâncărurile preferate ale americanilor.
Supa de crab chinezească, care se găseşte la conservă, se…
Read more »
Read more »
Cum se prepara pui cu curry in 10 minute (video)
18 March 2012
O
reteta video despre cum se prepara pui cu curry in 10 minute, un
preparat deosebit de rapid foarte delicios si gustos pentru care ai
nevoie de foarte putine ingrediente. Ingrediente: 45 ml olive oil 1
medium onion 400 g chicken fillet 2 cloves of garlic 1 green chilli ¼
tsp salt ¼ tsp turmeric…
Read more »
Read more »
Risotto cu mazăre şi tarhon
17 March 2012
O
reteta de risotto cu mazare si tarhon din: unt, ceapa, usturoi, orez,
supa de legume, mazare, tarhon si parmezan. Ingrediente: 25 g unt 1
ceapa, tocata fin 1 catel de usturoi, zdrobit 140 g orez pentru risotto
600 ml supa de legume fierbinte 85 g mazare congelata 2 linguri tarhon
tocat (merge si busuioc…
Read more »
Read more »
Pui in vas de lut
17 March 2012
O
reteta de pui in vas de lut din: pui, cartofi, ceapa, usturoi, piper,
unt, condimente, cimbru verde, foi de dafin, zahar brun si vin alb
dulce. Ingrediente: un pui 8 cartofi 3 cepe albe o capatana de usturoi
piper 200 g unt 2-3 linguri condimente cimbru verde 2-3 foi de dafin 2
lingurite zahar…
Read more »
Read more »
Retete de post: Drob de ciuperci cu busuioc
17 March 2012
O
reteta de post de drob de ciuperci cu busuioc din: ciuperci, ceapa
verde, usturoi verde, branza tofu, faina, busuioc verde, marar,
patrunjel, sare, piper si ulei. Ingrediente: 1 kg ciuperci 5 fire ceapa
verde 2 fire usturoi verde 100 g branza tofu (sau 6 oua pentru perioada
dulce) 4-5 linguri faina 2 fire busuioc…
Read more »
Read more »
Cocktail cu votca şi cardamom
17 March 2012
O
reteta simpla de Cocktail cu votca şi cardamom din: cardamom, marmelada
de portocale, votca, cointreau, suc de lamaie si gheata. Ingrediente:
12 păstăi de cardamom 6 linguri de marmeladă de portocale, plus extra
pentru servit 400 ml de votcă 125 ml de Cointreau 4 linguri suc de
lămâie gheaţă, pentru servit Mod de…
Read more »
Read more »
Conopidă cu paste şi broccoli
17 March 2012
O
reteta de conopida cu paste si broccoli din: conopida, broccoli, sare,
paste, piper, nucsoara, iaurt, smantana, oua, emmentaler, boia, seminte
de dovleac, unt si orez. Ingrediente: 500 g conopidă 500 g broccoli sare
200 g paste integrale piper nucşoară 200 g iaurt 100 g smântână 2 ouă
100 g emmentaler ras boia 20 g…
Read more »
Read more »
Pilaf cu năut şi conopidă
17 March 2012
O
reteta de pilaf cu naut si conopida din: ulei de floarea soarelui,
ceapa, pasta de curry, orez basmat, buchetele de conopida, naut, supa de
legume, fulgi de migdale si coarindru. Ingrediente: 1 lingură ulei de
floarea-soarelui 2 cepe mari, feliate 1 lingură pastă de curry 200 g de
orez basmati 350 g bucheţele de…
Read more »
Read more »
Tagliatelle cu creveţi, roşii şi busuioc
17 March 2012
O
reteta tagliatelle cu creveti, rosii si busuioc din: rosii, busuioc,
otet de vin alb, ulei de masline, sare, piper, creveti tiger,
tagliatelle, usturoi si frunze de busuioc. Ingrediente 750 g rosii 1
lingura busuioc proaspat, maruntit 2 linguri otet din sampanie sau orice
alt otet din vin alb 2 linguri ulei de masline sare…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Placinta cu branza si ardei
17 March 2012
O
reteta de placinta cu branza si ardei din: faina, oua, ulei, lapte,
sare, crema de branza, cascaval, oua, ardei, ceapa verde si piper.
Ingrediente: pentru aluat: 500g faina cu autocrestere 2 oua 6 linguri
ulei 8 linguri lapte 2 lingurite sare pentru umplutura: 350g crema de
branza 150g cascaval ras 3 oua 1 ardei…
Read more »
Read more »
Retete de post: Ciuperci aperitiv
17 March 2012
O
reteta de post de ciuperci aperitiv din: faina, pate vegetal, ridichi
negre, drojdie, sare si piper. Ingrediente: 500 g faina 1 cutie pate
vegetal 2 ridichi negre 25 g drojdie sare piper Mod de preparare:
Frămânţi un aluat din făină, drojdie, apă, sare şi îl laşi la dospit.
Formezi din aluat biluţe pe…
Read more »
Read more »
Prajitura cu branza si mango
17 March 2012
O
reteta de prajitura cu branza si mango din: biscuiti cu unt, unt, foite
de gelatina, branza dulce, crema de branza, zahar, zahar vanilat, suc
de mango, frisca si gelatina. Ingrediente: blat: 200 g biscuiţi cu unt
120 g unt cremă: 8 foiţe de gelatină 500 g brânză dulce 200 g cremă de
brânză 5…
Read more »
Read more »
Cum se prepara porumb copt (video)
17 March 2012
O
reteta video despre cum se prepara porumb copt, un preparat vegetarian
foarte gustos si sanatos, rapid si nu in ultimul rand delicios. Cum se
prepara porumb copt
Read more »
Read more »
Fructe de mare cu broccoli
17 March 2012
O
reteta de fructe de mare cu broccoli din: scoici, creveti, midii, file
de tilapia, broccoli, fasole verde, supa de peste, pasta e crab, ulei,
sos de peste, vin alb, sare si piper. Ingrediente: 4 scoici, curăţate
200 g creveţi curăţaţi 500 g midii, curăţate 6 bucăţi file de tilapia 1
broccoli mare 1 /2…
Read more »
Read more »
Ardei umpluţi cu carne de porc şi grâu bulgur
17 March 2012
O
retetea de ardei umpluri cu carne de porc si grau bulgur din: ardei
grasi, carne tocata de porc, usturoi, chimion, boia, bulgur, supa de
legume, patrunjel si iaurt. Ingrediente: 4 ardei grasi, taiati pe
jumatate si curatati de seminte 200 g carne tocata