Retete de top:
Prăjitură cu griş şi sirop
26 February 2012
O
reteta de prajitura cu gris si sirop din: iaurt, gris, unt, zahar
pudra, praf de copt, zahar vanilat, lamaie, fistic si nuca de cocos.
Ingrediente: pentru blat: 500 g iaurt 350 g griş 200 g unt sau margarină
200 g zahăr pudră 4 ouă mari un plic praf de copt un plic zahăr
vanilat…
Read more »
Read more »
Carne în foietaj
26 February 2012
O
reteta de carne in foietaj din: foi de placinta, carne de vita si oaie,
boaie de porumb, sare, piper, sofran, sumac, ardei iute, pasta de
tomate, ulei de masline si ulei. Ingrediente: 500 g foi de plăcintă
subţiri 500 g carne tocată amestec de vită şi oaie 100 g boabe porumb
sare piper şofran…
Read more »
Read more »
Legume cu carne în coajă de pâine
26 February 2012
O
reteta de legume cu carne in coaja de paine din: faina, drojdie,
chimion, sare, ardei iute, sofran, apa minerala, piept de pui, conopida,
rosii, vinete, ceapa, praz, ardei, patrunjel, sare si ulei de masline.
Ingrediente: 500 g făină 10 g drojdie 50 g chimion măcinat sare ardei
iute şofran 200 ml apă minerală 400…
Read more »
Read more »
Omleta cu branza feta si rosii
26 February 2012
O
reteta de omleta cu branza feta si rosii din: ulei de masline, oua,
rosii semideshidratate, branza feta si mix de salata. Ingrediente: 1
lingura ulei de masline 2 oua, batute usor 4 rosii semideshidratate,
tocate mare 25 g branza feta, sfaramata mix de salata, pentru servit
Mod de preparare: Se încinge uleiul într-o…
Read more »
Read more »
Rulade de curcan umplute cu verdeaţă
26 February 2012
O
reteta de rulade de curcan umplute cu verdeata din: ceapa, ulei, foaie
de dafin, boabe de ienupar, varza murata, vin alb, sare, zahar, piept de
curcan, piper, ceapa, usturoi, bacon afumat, cimbru, unt, bacon si
supa. Ingrediente: 1 ceapă 3 linguri ulei 1 foaie de dafin 3-4 boabe de
ienupăr 500 g varză murată…
Read more »
Read more »
Salata de portocale cu nuci si branza cu mucegai
26 February 2012
O
reteta de salata de portocala cu nuci si branza cu mucegai din: amestec
de salata, portocale, ulei de nuca, miez de nuca si branza cu mucegai.
Ingrediente: 200 g amestec de salata (rucola, nasturel, spanac) 2
portocale 1 lingura ulei de nuca 85 g miez de nuca, tocat mare 140 g de
branza cu…
Read more »
Read more »
Cremă cu frişca
26 February 2012
O
reteta delicioasa de crema cu frisca din: galbenusuri, zahar, frisca
lichida, pasta de vanilie si fructe de padure. Ingrediente: 5
galbenusuri 100 g zahar 500 ml frisca lichida 1 pastaie de vanilie
fructe de padure pentru servit Mod de preparare: Intr-un vas se
amestecă cele două tipuri de zahăr, migdalele măcinate, făina şi…
Read more »
Read more »
Chifteluţe pufoase
26 February 2012
O
reteta de chiftelute pufoase din: carne tocata de vita, paine, lapte,
ceapa, ou, menta, patrunjel, oregano, faina, ulei, sare, piper si
smantana cu ceapa verde. Ingrediente: 600 g carne tocată de vită 3 felii
de pâine de o zi 50 ml lapte 1 ceapă mare 1 ou 2 linguri de amestec de
mentă pătrunjel…
Read more »
Read more »
Biban de mare copt cu sos Romesco
26 February 2012
O
reteta de biban de mare copt cu sos Romanesco din: ardei rosii, ardei
galbeni, rosii, ceapa rosie, usturoi, ulei de masline, biban de mare,
lamaie, rozmarin, otet balsamic si alune. Romesco este un sos originar
din Catalonia, Spania, obţinut din roşii, ardei roşu, usturoi şi migdale
sau alune. Ingrediente: 4 ardei rosii, fara seminte,…
Read more »
Read more »
Pui cu chorizo la tavă
26 February 2012
O
reteta de pui cu chorizo la tava din: chorizo, ceapa rosie, usturoi,
pulpe superioare de pui, cioconele de pui, cartofi, rozmarin si ulei de
masline. Ingrediente: 140 g chorizo 2 cepe rosii, taiate in felii groase
4 catei de usturoi 4 pulpe superioare de pui 4 ciocanele de pui 4
cartofi medii cu coaja,…
Read more »
Read more »
French 75 Cocktail
26 February 2012
O
reteta simpla de frech 75 cocktail din: gin, zeama de lamaie, sirop de
zahar si champagne Ingrediente: 3 cl gin 1 cl zeama de lamaie 1
lingurita de sirop de zahar champagne Mod de preparare: Mixam bine
ginul, zeama de lamaie si siropul cu gheata, turnam bautura in paharul
de sampanie si completam…
Read more »
Read more »
Mini crevete cu cartofi
26 February 2012
Taie
500 g cartofi in segmente pentru prajit si tavaleste-i impreuna cu 16
crevete printr-un amestec de pesmet asezonat pentru peste si stropestei
cu 1 lingura ulei. Preincalzeste cuptorul la temperatura medie si da la
cuptor 20-30 de minute, pana cand se rumenesc. Intre timp, topeste un
cub de unt si adauga 125 g mazare…
Read more »
Read more »
Retetele saptamanii #3
26 February 2012
Va
invitam sa incercati retetele saptamanii, ideale pentru o duminica in
familie. Alese special pentru dumneavoastra, retetele saptamanii sunt
idei deosebite pentru a va rasfata familia si reprezinta garantia
noastra ca vor fi apreciate de cei dragi. Reteta zilei: Clatite galbene
cu pui si legume O reteta de clatite galbene cu pui si legume din:…
Read more »
Read more »
Salată caldă de quinoa cu brânză pe grătar
26 February 2012
O
reteta de salata calda de quinoa cu branza de gratar din: ulei de
masline extravirgin, ceapa rosie, ardei, quinoa, supa de legume,
patrunjel, coaja si zeama de lamaie, zahar si branza halloumi.
Ingrediente: 3 linguri ulei de masline extravirgin 1 ceapa mica rosie,
taiata felii 1 ardei mare copt, taiat in felii groase 200…
Read more »
Read more »
Lasagna cu vita
25 February 2012
O
reteta de lasagna cu vita din: foid e lasagna, carne tocata de vita,
unt, ceapa, usturoi, suc de rosii, cascaval, ou, mazare, oregano,
maghiran, sare, piper si ulei. Ingrediente: 1 cutie cu foi de lasagna 1
kg carne tocata de vita 50 g unt 1 ceapa 4 catei de usturoi 250 ml suc
de…
Read more »
Read more »
Creveti teriyake cu broccoli si taitei
25 February 2012
O
reteta de creveti teriyake cu broccoli si taitei din: sos de soia,
mirin, zeama de lamaie, zahar, taitei, broccoli, creveti si ardei iute.
Ingrediente: 500 ml sos de soia 50 ml de mirin (sau sake indulcit cu un
pic de zahar) 2 linguri zeama de lamaie 1-1/2 linguri zahar fin 200 g
taitei 140…
Read more »
Read more »
Cocktail Champagne Flip
25 February 2012
O
reteta simpla de Cocktail Champagne Flip din: coniac, grand marnier,
galbenus si sampanie. Ingrediente: 2 cl coniac 2 cl Grand Marnier 1
galbenus champagne sau sampanie Mod de preparare: Coniacul, Grand
Marnier-ul si galbenusul se mixeaza bine in shaker, apoi se toarna
intr-un pahar de sapmanie si se completeaza cu sampanie.
Read more »
Read more »
Somon afumat si pateu de arpagic
25 February 2012
O
reteta de somon afumat si pateu de arpagic din: pasta de branza,
arpagic, zeama de lamaie, pasta de hrean, somon afumat si turtite
crocante de cereale. Ingrediente: 200 g pasta de banza grasa 4 linguri
de arpagic taiat marunt zeama de la o jumatate de lamaie 200 g pasta de
hrean 200 g de…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Clatite galbene cu pui si legume
25 February 2012
O
reteta de clatite galbene cu pui si legume din: lapte, oua, faina,
sofran, sare, unr, piept de pui, spanac, faina, ardei rosu, ceapa verde,
usturoi, sare, piper si cascaval. Ingrediente: pentru clatite: 300ml
lapte 2 oua 150 g faina 2 linguri sofran sare unt pentru umplutura: 1
piept de pui 1 cana spanac fiert…
Read more »
Read more »
Legume in sos de rosii
25 February 2012
O
reteta de legume in sos de rosii din: vanata, dovlecel, rosii, cascaval
afumat, ceapa, sos de rosii, usturoi, unt, pesmet, ulei, patrunjel si
sare. Ingrediente: 1 vanata 1 dovlecel 3 rosii 400 g cascaval afumat 1
ceapa 200 g sos de rosii 3 catei de usturoi 1 lingura cu unt 1 lingura
cu pesmet…
Read more »
Read more »
Crema de branza cu fructe in sos
25 February 2012
O
reteta de crema de branza cu fructe in sos din: foi de gelatina,
lamaie, crema de banza, zahar pudra, smantana, coniac, amidon, suc de
struguri, zahar pudra, fructe de padure si napolitane. Ingrediente: 4
foi de gelatină o lămâie (coajă şi suc) 250 g cremă de brânză dulce
puţin grasă 50 g zahăr pudră…
Read more »
Read more »
Zatar
25 February 2012
Zatar
se prepară în Turcia, în Orientul Apropiat şi în nordul continentului
african şi constă în seminţe de susan prăjite, sumac măcinat cu cimbru
(de altfel, zatar înseamnă „cimbru”) şi sare. Toate acestea se zdrobesc
împreună într-un mojar. Se poate folosi pentru aromarea cărnii sau a
legumelor, iar adesea este amestecat cu ulei de măsline…
Read more »
Read more »
Budinca de broccoli cu paste si alune
25 February 2012
O
reteta de budinca de broccoli cu paste si alune din: paste, broccoli,
conopida, telemea, parmezan, smantana, unt, pesmet si alune.
Ingrediente: 200 g paste 1 broccoli 1/2 conopida 100 g telemea 100 g
parmezan 4 linguri cu smantana 1 lingura cu unt 1 lingura cu pesmet 50 g
alune Mod de preparare: Pune…
Read more »
Read more »
Carnaciori cu garnitura de piure cu mustar
25 February 2012
Prajeste
750 g carnati asortati conform instructiunilor inscirse pe ambalaj,
pana cand se patrund complet. Stropeste-i cu un amestec de miere si
mustar; acopera-i cu pastreaza-i la cald. Fierbe si zdrobeste 400 g
cartofi si adauga 100 ml lapte, 75 g unt, 2 linguri mustar cu boabe
intregi si un praf de sare. Serveste cu…
Read more »
Read more »
Supa Avgolemono
25 February 2012
Avgolemono
înseamnă în greacă ou cu lămâie. Acesta este şi numele dat unei supe
celebre ale cărei ingrediente de bază sunt, evident, oul şi lâmâia. Supa
avgolemono este uşor de făcut. Se pleacă de la o supă simplă de pui cu
puţin orez, în care se pun şi legume fierte şi carne, pentru a o…
Read more »
Read more »
Despre Salata de Sfecla
25 February 2012
Foarte
îndrăgită datorită aromei de pământ şi a culorii ei intense, salata de
sfeclă este vedeta unei game foarte diverse de salate. Salatele de
sfeclă pot fi preparate tot timpul anului, de la începutul primăverii,
când se pot folosi primele sfecle şi până spre sfârşitul iernii, căci
exemplarele mature se păstrează foarte bine în pivniţă.…
Read more »
Read more »
Placinta sarata cu spanac
25 February 2012
O
reteta de placinta sarata cu spanac din: foi de placinta, spanac, oua,
unt, branza feta, ceapa, patrunjel, marar, nucsoara, scortisoara, ulei
de masline, sare si piper. Ingrediente: 10 foi de plăcintă 750 g spanac
congelat 3 ouă 150g unt 150 g brânză feta 3 cepe 1 legătură de pătrunjel
1 legătură de mărar câte…
Read more »
Read more »
Prajitura indesata
25 February 2012
O
reteta de prajitura indesata din: mere, faina, unt, zahar alb, zahar
brun, oua, ciocolata, brandy, nuci pecan, stafide, scortisoara,
cuisoare, nucsoara si bicarbonat de sodiu. Ingrediente: 6 mere 220 g
faina 350 g unt nesarat + 50 g 300 g zahar alb 120 g zahar brun 4 oua
mari 100 g ciocolata 70 ml…
Read more »
Read more »
Cocktailuri de weekend #4
25 February 2012
Daca
vrei sa dai o petrecere in weekend sau pur si simplu sa sarbatoresti o
saptamana de munca iti propunem o serie de cocktailuri de weekend.
Delecteaza-te cu aceste cocktailuri de weekend! Cocktail Bellini O
reteta simpla de Cocktail Bellini din: suc de piersici, apricot brandy
si champagne. Ingrediente: 5 cl suc de…
Read more »
Read more »
Peşte la cuptor cu cartofi prăjiţi
25 February 2012
O
reteta de peste la cuptor cu cartofi prajiti din: cartofi, ulei de
masline, pesmet, coaja de lamaie, patrunjel, peste alb si rosii cherry.
Ingrediente: 800 g cartofi fainosi, curatati de coaja si taiati in felii
subtiri 2 linguri ulei de masline 50 g de pesmet coaja rasa de la 1
lamaie 2 linguri de…
Read more »
Read more »
Curry de linte şi conopidă
25 February 2012
O
reteta de curry de linte si conopida din: ulei vegetal, ceapa, usturoi,
ghimbir, pasta de curry, linte galbena, supa de legume, miez de cocos,
conopida, orez basmati, frunze de coriandru si paine. Ingrediente: 1
lingura ulei vegetal 1 ceapa, taiata in felii subtiri 2 catei de
usturoi, strivit 1 bucata de ghimbir cat degetul,…
Read more »
Read more »
Cocktail din fructe de padure
25 February 2012
O
reteta de cocktail din fructe de padure din: banana, fructe de padure,
suc de mere si miere. Ingrediente: o banana mica, coapta bine 140 g
fructe de padure: coacaze negre, zmeura sau capsuni pentru consistenta
si cateva fructe in plus pentru ornat suc de mere miere dupa gust Mod
de preparare: Pune banana…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Budinca multicolora
25 February 2012
O
reteta de budinca multicolora din: faina, oua, cascaval, lapte, ulei,
morcov, ardei gralben, ceapa verde, praf de copt, sare si piper.
Ingrediente: 300g faina 3 oua 100g cascaval ras 250ml lapte 100ml ulei 1
morcov 1/2 ardei rosu 1/2 ardei galben 1 ceapa
Cum se prepara oua umplute (video)
25 February 2012
O
reteta video despre cum se prepara oua umplute. Un preparat delicios si
gustos, rapid si sanatos care va fi adorat de catre persoanele care
mananca picant. Ingrediente: 12 large eggs cooked in 3 quarts of water
as shown 2 tbsp cream cheese 1/3 cup mayo 1/2 tsp Sriracha or to taste 2
tsp Dijon…
Read more »
Read more »
Cocktail Bellini
25 February 2012
O
reteta simpla de Cocktail Bellini din: suc de piersici, apricot brandy
si champagne. Ingrediente: 5 cl suc de piersici o picatura de Apricot
Brandy champagne Mod de preparare: Mixam sucul de piersici si
Brandy-ul in cupa de sampanie si completam cu sampanie.
Read more »
Read more »
Tamales
25 February 2012
Tamales
sunt nişte gustări foarte populare în Mexic şi în alte tări
sud-americane, în special pentru micul dejun. Sunt de fapt nişte rulouri
din aluat de porumb numit masa. După ce au fost umplute, se dau prin
făină de porumb măcinată mai grcos şi apoi se prăjesc. Umpluturile
conţin de regulă carne prăjită – fie…
Read more »
Read more »
Mini tartelettes cu ceapa si ansoa
25 February 2012
O
reteta de Mini tartelettes cu ceapa si ansoa din: faina, drojdie, unt,
apa calduta, sare, ceapa alba, usturoi, ceapa verde, bacon, ulei de
masline, vin alb sec si piper alb. Ingrediente: pentru aluat: 250 g
faina 12 g drojdie 5 g unt 100 ml apa calduta 1 praf sare pentru
umplutura: 50 g ceapa…
Read more »
Read more »
Bomboane cu nuca de cocos
25 February 2012
O
reteta de bomboane cu nuca de cocos din: unt, zahar, smantana dulce,
nuca de cocos, ciocolata cu lapte, unt si nuca macinata. Ingrediente:
150 g unt 150 g zahar 250 ml smantana dulce 210 g nuca de cocos pentru
glazura: 250 g ciocolata cu lapte 80 g unt nuca macinata Mod de
preparare:…
Read more »
Read more »
Pui la tavă cu harissa, ardei graşi şi brânză feta
25 February 2012
O
reteta de pui la tava cu harissa, arde grasi si branza feta din:
harissa, otet de vin rosu, pulpe de pui, ceapa rosie, ardei copti,
branza feta, seminte de pin si cuscus. Ingrediente: 2 linguri de harissa
1 lingura otet de vin rosu 500 g pulpe de pui dezosate, fara piele 2
cepe rosii,…
Read more »
Read more »
Chec cu fulgi de ciocolata
25 February 2012
O
reteta de chec cu fulgi de ciocolata din: faina, oua, cacao, zahar tos,
esenta de vanilie, fulgi de ciocolata, praf de copt si apa calda.
Ingrediente: 140 g faina 6 oua 30 g cacao 280 g zahar tos 2 lingurite cu
esenta de vanilie 100 g fulgi de ciocolata 1 lingurita cu praf de…
Read more »
Read more »
Curcan picant cu salată de grâu bulgur şi rodii
25 February 2012
O
reteta de curcan picant cu salata de grau bulgur si rodii din: marar,
patrunjel, menta, coaja si zeama de lamaie, harissa, piept de curcan,
vin alb, grau bulgur, rosii, castravete si seminte de rodie.
Ingrediente: cate 2 linguri de marar tocat, patrunjel si menta coaja
rasa si zeama de la 1 lamaie 1 lingura…
Read more »
Read more »
Banane caramelizate şi iaurt cu pricomigdale
25 February 2012
O
reteta de banane caramelizate si iaurt cu pricomigdale din: banane,
zahar pudra, suc de lamaie, miere, smantana, iaurt si pricomigdale.
Ingrediente: 5 banane mari 2 linguri de zahar pudra sucul de la o lamaie
2 linguri de miere naturala 200 ml smantana slaba 200 ml de iaurt
natural o mana de pricomigdale, usor zdrobite…
Read more »
Read more »
Meringue cu trufe
25 February 2012
O
reteta delicioasa de meringue cu trufe din: albusuri, zahar tos, sare,
frisca, ciocolata si coniac. Ingrediente: 4 albusuri 225 g zahar tos
sare pentru crema: 400 ml frisca lichida 300 g ciocolata 2 linguri cu
coniac Mod de preparare: Bate albuşurile spumă cu un praf de sare.
Adaugă treptat zahărul şi bate până…
Read more »
Read more »
Frittata cu de toate şi garnitură de fasole afumată
25 February 2012
O
reteta de Frittata cu de toate şi garnitură de fasole afumată din:
carnati slabi, kaizer, ciuperci, albusuri, lapte, rosii cherry, fasole
in sos tomat, boia afumat si chives. Ingrediente: 2 carnati slabi,
taiati felii 4 felii de kaizer, curatate de grasime, tocate 150 g de
ciuperci champignon, taiate jumatati, sau ciuperci mai mari, taiate…
Read more »
Read more »
Plăcinţele din cartofi cu muştar şi somon afumat
25 February 2012
O
reteta de placintele din cartofi cu mustar si somon afumat din: cartof,
faina, mustar boabe, unt, ulei de floarea soarelui, somon afumat,
smantana si arpagic verde. Ingrediente: un cartof mare (aproximativ 350
g), spalat o lingura faina o lingura de mustar boabe sau sos de hrean un
cub de unt o lingura ulei de…
Read more »
Read more »
Clătite cu bacon şi mere
25 February 2012
O
reteta delicioasa de clatite cu bacon si mere din: ou, lapte, zahar
brun, faina, unt, mere, bacon, sirop de artar si smantana. Ingrediente: 1
ou mare 250 ml lapte 2 linguri de zahar brun 150 g faina o bucatica de
unt 3 mere decojite si taiate felii 6-12 felii de bacon prajite pentru
servire:…
Read more »
Read more »
Retete pentru weekend #5
25 February 2012
Va
prezentam o serie de retete pentru weekend astfel incat sa puteti gati
simplu si rapid. Delectati-va cu aceste retete pentru weekend si va
asteptam sa vizionati mereu retetele noastre pentru weekend! Orez
pentru sushi cu vita, ou si sos de chilli O reteta de orez pentru
sushi cu cita, ou si sos…
Read more »
Read more »
Orez pentru sushi cu vita, ou si sos de chilli
24 February 2012
O
reteta de orez pentru sushi cu cita, ou si sos de chilli din: orez,
steak de vita, usturoi, sos de soia, zahar, ulei de susan, oua, morcov
si sos dulce de chilli. Ingrediente: 140 g de orez pentru sushi 250 g
steak de vita, taiat felii 1 catel de usturoi, tocat 1 lingura sos…
Read more »
Read more »
Chifle cu legume la grătar
24 February 2012
O
reteta de chifle cu legume la gratar: ulei de masline, ardei iuti,
dovlecei, chifle, otet balsamic, zahar, frunze de salata, sare si piper.
Ingrediente: 50 ml ulei de masline 2 ardei iuti rosii, fara seminte si
taiati 2 dovlecei, taiati pe lung 4 chifle taiate pe jumatate 20 ml otet
balsamic 5 g zahar…
Read more »
Read more »
Kedgeree cu somon condimentat
24 February 2012
O
reteta de kedgeree cu somon condimentat din: orez basmati, unt, ulei de
masline, pasta de curry, ceapa rosie, somon afumat, oua, ceapa verde,
zeama de lamaie si corinadru. Kedgeree este o gustare scoţiană care
conţine peşte afumat, orez fiert, ouă şi unt. Pentru prepararea ei se
foloseşte somon afumat şi prăjit cu miere, sau…
Read more »
Read more »
Buchet de creveti
24 February 2012
O
retetea de buchet de creveti din: creveti decorticati, baby creveti,
batoane de crab surimi, mango, ardei gras, unt, ulei de masline, sare,
piper alb, sos chili, suc de lamaie verde, patrunjel, ceapa verde,
ghimbir, vin alb sec si icre capelin. Ingrediente: 100 g (4 buc.)
creveţi decorticati 40 g (cca 20 buc.) baby creveti…
Read more »
Read more »
Cum se prepara salata de broccoli (video)
24 February 2012
O
reteta video despre cum se prepara salata de broccoli, un preparat
vegetarian foarte delicios si gustos, rapid si sanatos din broccoli,
anghinare si spanac si alte ingrediente delicioase. Cum se prepara
salata de broccoli Pofta buna!
Read more »
Read more »
Clătite cu legume
24 February 2012
O
reteta de clatite cu legume din: sparanghel, cartofi, broccoli, crema
de branza, sos pesto, busuioc, clatite, rosii uscate, sare si piper.
Excelente pentru un mic dejun delicios. Ingrediente: 250 g sparanghel
100 g cartofi dulci 140 g broccoli 250 g crema de branza 20 ml sos pesto
1 legatura busuioc proaspat tocat 8 clatite…
Read more »
Read more »
Croasante cu branza brie si spanac
24 February 2012
O
reteta de croasante cu branza brie si spanac din: frunze de spanac,
unt, usturoi, croasante si branza brie. Ingrediente: 100 g frunze
proaspete de spanac o bucatica de unt usturoi pisat, o jumatate de catel
2 croasante 6 felii groase de branza brie (racite in frigider, inainte
de taiere) Mod de preparare: Incalzeste…
Read more »
Read more »
Budinca de ciocolata si orez
24 February 2012
O
reteta de budinca de ciocolata si orez din: baton de vanilie, lapte,
sare, zahar, orez, ciocolata amaruie si unt. Ingrediente: 1 baton de
vanilie 500 ml lapte 1 praf de sare 50 g zahar 125 g orez cu bob rotund
50 g ciocolata amaruie 1 lingura unt Mod de preparare: Se taie în…
Read more »
Read more »
Kir Royal Cocktail
24 February 2012
O
reteta simpla de Kir Royal Cocktail din: crema de cassis si champagne.
Ingrediente: 1 cl Creme de Cassis champagne Mod de preparare: Turnam
Creme de Cassis-ul in cupa de sampanie si completam cu sampanie.
Proportiile pot fi schimbate dupa preferinte.
Read more »
Read more »
Sfeclă roşie cu cremă de brânză
24 February 2012
O
reteta de sfecla rosie cu crema de branza din: unt, paine cu seminte,
iaurt, frunze de menta, salata, sfecla rosie, sare si piper.
Ingrediente: 20 g unt 2 felii subtire de paine cu seminte 30 ml iaurt 20
g frunze de menta proaspata tocate, plus cateva frunze pentru ornat 1
salata 1 sfecla rosie…
Read more »
Read more »
Supa de eglefin afumat
24 February 2012
O
reteta de supa de eglefin afumat din: eglefin afumat, coriandru, ulei
de masline, unt, ceapa, praz, tulpini de telina, porumb dulce, usturoi,
sare, cimbru, lapte si patrunjel. Ingrediente: 450 g cod sau eglefin
afumat 1 frunza de coriandru 2 linguri ulei de masline 50 g unt 2 cepe
tocate fin 2 fire de praz,…
Read more »
Read more »
Curry uşor de pui
24 February 2012
O
reteta de curry usor de pui din: ceapa, usturoi, ghimbir, pasta de
curry, piept de pui, migdale, stafide, supa de pui, zahar fin, iaurt si
coriandru. Ingrediente: 1 ceapa tocata 2 catei de usturoi, tocati mare 1
bucata de ghimbir cat degetul mare, tocat mare 4 linguri pasta de curry
4 piepti de pui…
Read more »
Read more »
Cremă de ciocolată cu friscă
24 February 2012
O
reteta de crema de ciocolata cu frisca din: ciocolata amaruie,
ciocolata cu lapte, coniac, espresso, oua, zahar vanilinat, frisca si
zahar. Ingrediente: 75 g ciocolata amaruie 75 g ciocolata cu lapte 1
lingura coniac 3 linguri espresso 3 oua 1-2 linguri zahar vanilinat 100
ml frisca 2 linguri zahar Mod de preparare: Se…
Read more »
Read more »
Croque-madame
24 February 2012
O
reteta de creque madame din: broccoli, gougasse, usturoi, ulei de
masline, mustar de dijon, ceapa, oua, sare si piper. Ingrediente: 250 g
broccoli 1 gougasse (sau chifle) 4 catei de usturoi taiat in doua 20 ml
ulei de masline 10 g mustar de Dijon 6 cepe taiate pe lungime 4 oua mari
sare piper…
Read more »
Read more »
Salată toscană
24 February 2012
O
reteta de salata toscana din: ardei grasi, crutoane, ulei, otet de vin
rosu, usturoi, rosii, capere, masline negre, busuioc, muguri de pin,
branza de capra sau mozzarella, sare si piper. Ingrediente: 4 ardei
grasi (2 rosii si 2 galbeni) curatati de seminte si taiati in patru 200 g
crutoane 60 ml ulei 30 ml…
Read more »
Read more »
Orez cu creveti, chorizo si aromă de lămâie
24 February 2012
O
reteta de orez cu creveti, chorizo si aroma de lamaie din: ulei de
masline, ceapa, ardei grasi, chorizo, usturoi, ardei iute, curcuma,
orez, creveti, mazare si coaja si zeama de lamaie. Ingrediente: 1
lingura ulei de masline 1 ceapa, taiata felii 1 ardei grasi rosii mici,
curatati de seminte si taiati felii 50 g…
Read more »
Read more »
Risotto cu ciuperci
24 February 2012
O
reteta de risotto cu ciuperci din: unt, ulei de masline, praz, usturoi,
risotto, supa de legume, ciuperci, cascaval, salata verde, sare si
piper. Ingrediente: 30 g unt 20 ml ulei de masline 1 praz tocat 1
capatana de usturoi zdrobit 300 g Risotto 800 ml supa de legume
fierbinte 250 g ciuperci taiate 50…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Clatite verzi cu ricotta si carne
24 February 2012
O
reteta de clatite verzi cu ricotta si carne din: lapte, oua, faina,
spanac, sare, unt, carne fiarta de pui, ricotta, ceapa verde, ameste
provensal, ou, branza, ulei, sare si piper. Ingrediente: pentru clatite:
300ml lapte 2 oua 150 g faina 1 ceasca spanac fiert sare unt pentru
umplutura: 400g carne fiarta de pui 150g…
Read more »
Read more »
Orez prăjit cu creveţi thailandezi
24 February 2012
O
reteta de orez prajit cu creveti thailandezi din: ulei vegetal, oua,
pasta de curry, orez, creveti decorticati, fasole, zeama de lamaie
verde, sos de peste, castravete, ardei iute si coriandru. Ingrediente: 2
lingurite de ulei vegetal 2 oua batute 1-2 linguri pasta de curry
Sardele cu cartofi
24 February 2012
O
reteta de sardele cu cartofi din: sardele, cartofi, oua, usturoi,
chimen, boia iute, ardei iute, coriandru, patrunjel, ulei de floarea
soarelui si faina. Ingrediente: 1 kg sardele 500 g cartofi 3 ouă 3 căţei
de usturoi 1 linguriţă chimen 1 linguriţă boia iute 1 ardei iute roşu 1
legătură de coriandru 1 legătură de…
Read more »
Read more »
Supă de ceapă şi pâine cu usturoi
24 February 2012
O
reteta de supa de ceapa si paine cu usturoi din: unt, ceapa, usturoi,
supa de legume sau de vita, faina, chutney de ceapa, patrunjel, baghete
si mozzarella. Ingrediente: 3 linguri de unt foarte moale 6 cepe, taiate
in felii subtiri 4 catei de usturoi, strivit 1,2 l supa de legume sau
de vita 2…
Read more »
Read more »
Tort de biscuiti
24 February 2012
O
reteta de tort de biscuiti din: ciocolata amaruie, unt de cocos,
frisca, migdale, fursecuri, boabe de cafea si cacao. Ingrediente: 600 g
ciocolata amaruie 150 g unt de cocos 200 ml frisca 150 g migdale tocate
300 g fursecuri cu unt 2 linguri boabe de cafea 2 linguri cacao Mod de
preparare: Se…
Read more »
Read more »
Bruschete cu dovlecei
24 February 2012
O
reteta de bruchete cu dovlecei din: ulei, dovlecei, vin alb sec, pasta
de tomate, masline, boabe de fasole, rozmarin, unt, usturoi, patrunjel,
paine bagheta, sare si piper. Ingrediente: 10 ml ulei 3 dovlecei taiati
cubulete 150 ml vin alb sec 600 g pasta de tomate 150 g masline fara
samburi 800 g boabe de…
Read more »
Read more »
Spaghetti Genovese
24 February 2012
O
reteta de spaghetti genovese din: cartofi, spaghetti, fasole verde, sos
pesto, ulei de masline, sare si piper. Ingrediente: 300g cartofi noi,
curăţaţi ţi feliaţi 300g spaghetti 225 g fasole verde 150 ml sos Pesto 2
linguriţe ulei de măsline sare piper Mod de preparare: Pune apă cu
sare la fiert. Când clocoteşte pune…
Read more »
Read more »
Paste cu mazăre picantă
24 February 2012
O
reteta de paste cu mazare picanta din: ulei de masline, ceapa, seminte
de chimen, usturoi, rosii cherry, sos picant, mazare, lamaie, penne,
patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 30ml ulei de măsline 6 cepe
tăiate în jumătate 20 g seminţe de chimen zdrobite 3 căpăţâni de usturoi
feliate 300 g roşii cherry tăiate în jumătate…
Read more »
Read more »
Spumă de ciocolată azteca
24 February 2012
O
reteta de spuma de ciocolata azteca din: espresso, lichior de cafea,
cardamom, ciocolata amaruie, oua, zahar vanilinat, zagar, sare si
migdale. Ingrediente: 40 ml espresso tare 2 linguri lichior de cafea 1/4
lingurita boia 1 lingurita cardamom 150 g ciocolata amaruie 3 oua 2
linguri zahar vanilinat 180 g zahar 1 praf de sare…
Read more »
Read more »
Ravioli cu dovleac
24 February 2012
O
reteta de ravioli cu dovleac din: ravioli, ceapa, usturoi, dovleac,
cascaval, prah de chilli, coaja de lamaie, unt, frimituri de paine,
salvie, sare si piper. Ingrediente: 500 g ravioli cu branza 1 ceapa
tocata fin 1 catel de usturoi, zdrobit 450 g dovleac taiat cuburi 50 g
cascaval ras 1/2 lingurita de praf de…
Read more »
Read more »
Negresa cu crema de ciocolata
24 February 2012
O
reteta de negresa cu crema de ciocolata din: lapte, zahar, faina,
margarina, cacao, oua, praf de copt, zahar vanilat si fulgi de nuca de
cocos. Ingrediente: 150 ml lapte 400 g zahar 250 g faina 250 g margarina
3 linguri cu cacao 4 oua 1/2 plic cu praf de copt 1 plic cu zahar…
Read more »
Read more »
Friptură de miel
24 February 2012
O
reteta de friptura de miel din: muschi de miel, ceapa, stafide,
migdale, ulei de masline, apa, ceai negru, praf de ghimbir, sofran,
scortisoara, sare si piper. Ingrediente: 1,5 muschi de miel 2 cepe 80 g
stafide 80 g migdale curatate 2 linguri ulei de masline extravirgin 1
pahar cu apa 2 plicuri ceai negru…
Read more »
Read more »
Supă de morcovi cu chimen şi coriandru
24 February 2012
O
reteta de supa de morcovi cu chimen si coriandru din: ceapa, ulei de
masline, seminte de chimen, fulgi de ardei iute, morcovi, zahar brun,
supa de pui, frunze de coriandru si smantana. Ingrediente: 1 ceapa
tocata 1/2 lingura ulei de masline 1 lingurita seminte de chimen prajite
un varf de cutit fulgi de ardei…
Read more »
Read more »
Spaghetti cu nuci şi broccoli
24 February 2012
O
reteta de spaghetti cu nuci si broccoli din: spaghetti, broccoli, ulei
de masline, ceapa, usturoi, miez de nuca, crutoane, praf de chilli, ulei
de porumb, sare si piper. Ingrediente: 350g spaghetti 250g broccoli
desfăcut în bucheţele 40ml ulei de măsline 0 ceapă mică tocată 1 căţel
usturoi pisat 50 g mieji de nucă zdrobite…
Read more »
Read more »
Chiftele de vită şi cartofi
24 February 2012
O
reteta de chiftele de vita si cartofi din: carne de vita, concentrat de
vita, sos worcestershire, mazare, piure de cartofi, oua batute, pesmet,
ulei vegetal si fasole gatita. Ingrediente: 400 g carne slaba de vita,
tocata 1 cub concentrat de vita pentru supa 50 g faina 2 linguri de sos
Worcestershire 140 g de…
Read more »
Read more »
Sos de lamaie cu tahini
24 February 2012
O
reteta de sos de lamaie cu tahini din: tahini, zeama de lamaie,
usturoi, zahar, sare si piper. Ingrediente: 150 g tahini (pasta de
susan) 300 ml zeama de lamaie 2 catei de usturoi 2 lingurite de zahar
sare piper Mod de preparare: Pune într-un castron zeama de lămâie,
zahărul şi tahini şi amestecă-le…
Read more »
Read more »
Pizza pe mamaliga
24 February 2012
O
reteta de pizza pe mamaliga din: malai, cascaval, ulei de masline,
ceapa rosie, castravete, ciuperci, rosii, mozzarella, sos pesto, salata
verde, sare si piper. Ingrediente: 250g mălai 50g caşcaval ras 20 ml
ulei de măsline 1 ceapă roşie tăiată solzişori 2 căţei de usturoi tocaţi
1 castravete tăiat fâşii 100 g ciuperci Champignon tăiate…
Read more »
Read more »
Spaghetti Carbonara
23 February 2012
O
reteta de spaghetti carbonara din: spaghetti, morcovi, sparanghel,
dovlecel, galbenusuri de ou, cascaval, rosii deschidratate, sare si
piper. Gălbenuşurile de ou şi smântână combinate fac unul din cele mai
bune sosuri de paste. Ingrediente: 300g spaghetti 250g morcovi mici,
tăiaţi pe lungime 150g sparanghel tăiat în bucăţi mici 1 dovlecel mare,
tăiat fâşii 2…
Read more »
Read more »
Samosa de legume
23 February 2012
In
India aceasta mancare se consuma ca gustare stradala. Samosa consta
dintr-un aluat crocant, prajit in baie de ulei. In mod traditional
aluatul se facea din faina gram (de naut), i se dadea o forma
triunghiulara si era umplut cu o compozitie pe baza de cartofi, care
continea si mazare si ceapa. Umplutura era usor…
Read more »
Read more »
Chiftele de cartofi cu sos de ardei
23 February 2012
O
reteta de chiftele de cartofi cu sos de ardei din: cartofi, oua, ardei
gras, ulei de masline extravirgin, seminte de fenicul, usturoi, cimbru,
sare si piper. Ingrediente: 5 cartofi albi mari 2 oua 1/2 ardei gras
rosu 1 /2 ardei gras verde 1/2 ardei gras galben 4 linguri ulei de
masline extravirgin 1 lingura…
Read more »
Read more »
Tocanita de pui
23 February 2012
O
reteta de tocanita de pui din: rosii uscate, mandarine, file de piept
de pui, usturoi, ulei, suc de portocale, sare, piper, busuioc, branza de
capra. Ingrediente: 75 g rosii uscate conservate in ulei 4 mandarine
600 g file de piept de pui 2 catei de usturoi 2 linguri ulei 150 ml suc
de portocale…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Ciocolata de casa
23 February 2012
O
reteta de ciocolata de casa din: ciocolata alba, ciocolata neagra si
unt de arahide. Ingrediente: 200g ciocolata alba 400g ciocolata neagra
300g unt de arahide Mod de preparare: Untul se topeste pe bain marie.
Ciocolata neagra se rupe in bucatele si se topeste pe bain marie.
Jumatate din untul de arahide topit se…
Read more »
Read more »
Ciorbita cu carnaciori
23 February 2012
O
reteta de ciorbita cu carnaciori din: cartofi, morcovi, gulie, telina
verde, ceapa, ulei, supa de legume, bors, carnaciori, sare si piper.
Ingrediente: 300 g cartofi rosii 150 g morcovi 150 g gulie 100 g telina
verde 1 ceapa 3 linguri ulei 600 ml supa de legume 200 ml bors 8
carnaciori sare piper …
Read more »
Read more »
Legume la wok cu tofu afumat
23 February 2012
O
reteta de legume la wok cu tofu afumat din: mazare mange tout, sare,
germeni de soia, varza chinezeasca, dovlecel, ardei gras, tofu afumat,
ulei, arahide, piper si sos de soia. Ingrediente: 150 g mazare mange
tout sare 200 g germeni de soia 250 g varza chinezeasca 1 dovlecel 2
ardei grasi rosii 500 g…
Read more »
Read more »
Gulas cu naut si carne de porc
23 February 2012
O
reteta de gulas cu naut si carne de porc din: boabe de naut, carne de
porc, ceapa, usturoi, ardei iute, ulei, sare, piper, rosii decojite,
oregano, vin alb si supa de carne. Ingrediente: 300 g boabe de naut
uscate 600 g carne de porc 1 ceapa 1 catel de usturoi 1 ardei iute rosu…
Read more »
Read more »
Retete traditionale: Falafel
23 February 2012
O
reteta de felafel din: naut, ceapa, usturoi, chimen, seminte de
coriandru, patrunjel, uleid e floarea soarelui, sare si piper.
Ingrediente: 400 g naut 1 ceapa 2 catei de usturoi 2 lingurite chimen 1
lingura seminte de coriandru rasnite 1 legatura de patrunjel ulei de
floarea soarelui pentru prajit sare piper Mod de preparare:…
Read more »
Read more »
Orez în stil asiatic cu carne de porc
23 February 2012
O
reteta de orez in stil asiatic cu carne de porc din: orez, sare, carne
de porc, sos de soia, ardei gras, ceapa, usturoi, praz, ulei, supa de
legume, boia si piper. Ingrediente: 250 g orez sare 600 g carne de porc 1
lingura sos de soia 1 ardei gras verde 1 ardei gras rosu…
Read more »
Read more »
Tagliatelle cu dovleac, mozzarella si seminte de pin
23 February 2012
O
reteta de Tagliatelle cu dovleac, mozzarella si seminte de pin din:
seminte de pin, patrunjel, cimbru, pulpa de dovleac, ceapa, ulei de
masline, vin alb, supa de legume, tagliatella si mozzarella.
Ingrediente: 50 g seminte de pin 2 fire de patrunjel 2 fire de cimbru
500 g pulpa de dovleac 1 ceapa 2 linguri…
Read more »
Read more »
Tort cu banane si mascarpone
23 February 2012
O
reteta de tort cu banane si mascarpone din: cozonac, zahar, mascarpone,
zahar vanilat, unt, zahar, cacao si galbenus. Ingrediente: 1 cozonac
gata facut 3 linguri cu zahar 100 g mascarpone 1 pliculet cu zahar
vanilat pentru crema: 200 g unt 2560 g zahar 50 g cacao 1 galbenus Mod
de preparare: Taie cozonacul…
Read more »
Read more »
Cocktail Lucky Litchi
23 February 2012
O
reteta simpla de Cocktail Lucky Litchi din: whisky light, siropd e
grenadine, zeama de lamaie, bitter orange, litchi, sampanie rose si
lamaie. Ingrediente: 4 linguri de whisky light 2 cl sirop de grenadine 2
cl zeama de lamaie 10 picaturi de Bitter Orange 2 litchi sampanie rose o
felie de lamaie Mod de…
Read more »
Read more »
Supa-crema de ciuperci sălbatice
23 February 2012
O
reteta de supa crema de ciuperci salbatice din: hribi, unt, ceapa,
usturoi, cimbru, ciuperci salbatice, supa de legume, smantana, paine si
ulei de trufe. Ingrediente: 25 g hribi uscati 50 g unt 1 ceapa tocata
fin 1 catel de usturoi feliat ramurele de cimbru 400 g ciuperci
salbatice sau de cultura amestecate 850 ml…
Read more »
Read more »
Salata de paste cu sos cremos
23 February 2012
O
reteta de salata de paste cu sos cremos din: paste spiralate, salata
aisberg, rosii, castravete, seminte de floarea soarelui, arpagic, iaurt,
maioneza, hrean cu smantana si sare si piper. Ingrediente: 200 g
spirelli (paste spiralate) 1/2 de capatana de salata aisberg 150 g de
rosii (cat se poate de mici) 1/2 castravete pentru salata…
Read more »
Read more »
Mini Pizza cu rosii uscate si branza Ricotta
23 February 2012
O
reteta de mini pizza cu rosii uscate si branza ricotta din: dovlecel,
chifla, sos de pizza, rosii uscate, branza ricotta, oregano, ulei de
masline, sare si piper. Ingrediente: 1 dovlecel mic 1 chiflă 20g sos de
pizza 2 roşii uscate tăiate fâşii 40g brânză Ricotta 10g frunze
proaspete oregano 20ml ulei de măsline sare…
Read more »
Read more »
Cuşcuş cu peşte
23 February 2012
O
reteta de cuscus cu peste din: peste, cuscus, naut, apa, morcovi, napi,
ceapa, ardei gras, ulei de masline extravirgin, gutui, sofran, sare si
piper. Ingrediente: 700 g peşte 450 g cuşcuş 100 g năut 1,5 l apă 3
morcovi 3 napi 1 ceapă 1 ardei gras verde 1 lingură ulei de măsline
extravirgin 2…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Ceapa umpluta
23 February 2012
O
reteta de ceapa umpluta din: ceapa, carne tocata, branza, ceapa verde,
rosii, ardei gras, usturoi, amestec provensal, sare, piper si oregano.
Ingrediente: 6 cepe 400g carne tocata 100g branza rasa 1 legatura ceapa
verde 3 rosii 1/2 ardei gras 2-3 catei usturoi 1 lingu
Tacos
23 February 2012
Tacos
care se consuma in restaurantele fast-food din America de Nord seamana
putin cu cele originale, mexicane (cuvantul in sine se refera la foaia
de tutun pentru mestecat). In Mexic, baza o constituie o tortilla moale
din faina de porumb, care se poate umple cu diverse compozitii. Tacos
care se fac in SUA sunt un…
Read more »
Read more »
Cum se prepara crochete de orez (video)
23 February 2012
O
reteta video despre cum se prepara crochete de orez; un preparat
italian delicios si gustos, rapid si sanatos. Daca renuntam la carnea de
pui si il preparam doar din legume poate fi servit si de catre
vegetarieni. Ingrediente: 2 pounds cooked chicken giblets (gizzards and
hearts) 2 cups rice cooked in 4 cups salted…
Read more »
Read more »
Cocktail de creveti cu avocado
23 February 2012
O
reteta de cocktail de creveti cu avocado din: creveti, frunze de
salata, avocado, zeama de lamaie verde, iaurt, sare, piper, tabasco,
smantana si marar. Ingrediente: 250 g creveti uriasi fierti descojiti
(King Prawns) 4-6 frunze de salata verde aisberg 1 avocado copt zeama de
la o lamaie verde 2 linguri de iaurt sare piper…
Read more »
Read more »
Supă de pui cu tăiţei
23 February 2012
O
reteta de supa de pui cu taitei din: piept de pui, morcovi, ulei
vegetal, ameste de 5 condimente, supa de pui, porumb, mazare, sos de
soia, taitei din orez, ceapa verde, sare si piper. Ingrediente: 4 bucati
piept de pui fara piele 2 morcovi mari 2 linguri ulei vegetal 1/2
lingurita amestec de 5…
Read more »
Read more »
Spanac copt cu orez şi caşcaval
23 February 2012
O
reteta de spanac copt cu orez si cascaval din: unt, usturoi, ceapa
rosie, orez, rozmarin, supa de legume, vin alb, ardei in sos de rosii,
spanac, cascaval, rozmarin, salata verde, sare si piper. Ingrediente:
30g unt 1 căpăţână de usturoi pisat 1 ceapă roşie tocată 100 g orez cu
bobul lung 20 g rozmarin…
Read more »
Read more »
Tacos cu carne picantă de curcan şi orez
23 February 2012
O
reteta de tacos cu carne picanta de curcan si orez din: pasta de ardei
iute, carne tocata de curcan, orez, fasole rosie, supa de pui, porumb
dulce, coriandru, tacos, salata eisber, smantana, branza si guacamole.
Ingrediente: 2 linguri pasta de ardei iute 400 g carne tocata de curcan
100 g de orez cu bobul…
Read more »
Read more »
Mancare de bulgur cu fasole
23 February 2012
O
reteta de mancare de bulgur cu fasole din: bulgur, fasole pestrita
boabe, ceapa, ardei gras, rosii, usturoi, ulei de masline, cimbru, apa
si sare. Ingrediente: 250 g bulgur fin 150 g fasole pestrita boabe 5
cepe albe 1 ardei gras verde 3 rosii coapte bine 1 catel de usturoi 5
linguri ulei de masline…
Read more »
Read more »
Focaccia umplută
23 February 2012
O
reteta de focaccia umpluta din: mazare, suc de lamaie, usturoi, ulei de
masline, focaccia, rosii deschidratate, masline, frunze de salata
verde, avocado, sare si piper. Ingrediente: 400g mazăre în conservă,
scursă şi clătită sucul unei lămâi 1 căţel usturoi 50 ml ulei măsline 1
focaccia de 20 cm cu roşii uscate 100 g roşii…
Read more »
Read more »
Tagliatelle cu somon si crab
23 February 2012
O
reteta de tagliatelle cu somon si crab din: ceapa verde, usturoi, somon
afumat, ulei de floarea soarelui, smantana, vin alb, carne de crab,
file de somon, suc de lamaie, tagliatelle negre, busuioc si rosii.
Ingrediente: 1 legatura de ceapa verde 1 catel de usturoi 150 g somon
afumat 3 linguri ulei de floarea soarelui…
Read more »
Read more »
Salata taraneasca greceasca
23 February 2012
O
reteta de salata taraneasca greceasca din: castravete, ardei, rosii,
ceapa, patrunjel si busuioc, salata, feta, otet din vin alb, zeama de
lamaie, sare, piper, ulei de masline si oregano. Ingrediente: un
castravete mic de salata un ardei rosu un ardei galben 3-4 rosii o ceapa
mica alba cate 3-4 fire de patrunjel si busuioc…
Read more »
Read more »
Baba Ghannouj
23 February 2012
O
reteta de baba ghannouj din: vinete, usturoi, tahini, lamaie, sare,
patrunjel, ulei de masline extravirgin si paine. Ingrediente: 2 vinete 2
catei de usturoi 3 linguri tahini (pasta de susan) 1 lamaie sare pentru
decor: 1 legatura de patrunjel ulei de masline extravirgin triunghiuri
de paine alba Mod de preparare: Încălzeşte cuptorul la…
Read more »
Read more »
Muschi de caprioara umplut cu smochine
23 February 2012
O
reteta de muschi de caprioara umplut cu smochine din: muschi de
caprioara, ou, smochine, varza rosie, nuci, ulei de masline, suc de
portocale, rosii cherry, portocala, aluat, vin rosu, sos demi glace,
unt, sare, piper si scortisoara. Ingrediente: 400 g muschi de caprioara 1
ou 150 g smochine 300 g varza rosie 50 g…
Read more »
Read more »
Bomboane de ciocolată
23 February 2012
O
reteta de bomboane de ciocolata din: cereale cu fructe, lapte, stafide,
curmale deshidratate, ciocolata, nuca, esenta de vanilie, coniac si
miere. Ingrediente: 250 g cereale cu fructe 200 ml lapte 100 g stafide
10 curmale deshidrate 100 g ciocolata topita 300 g nuca esenta de
vanilie 500 ml coniac/rom 2 linguri cu miere …
Read more »
Read more »
Supa de rosii cu gremolata
23 February 2012
O
reteta de supa de rosii cu gremolata din: ceapa, usturoi, ulei de
masline, rosii, zahar, otet din vin alb, coaja si zeama de lamaie si
patrunjel. Ingrediente: 1 ceapa tocata 2 catei de usturoi pisati 4
linguri ulei de masline 2 kg rosii 2 linguri zahar 2 linguri otet din
vin alb pentru gremolata:…
Read more »
Read more »
Paste cu ton şi broccoli la cuptor
23 February 2012
O
reteta de paste cu ton si broccoli la cuptor din: ton, rosii, paste,
broccoli, crema de branza light, branza cheddar, pesmet si salata.
Ingrediente: 2×185 ton in ulei, de la conserva scurs bine, se pastreaza 1
lingura de ulei 2×400 rosii tocate, de la conserva 350 g paste de
diverse forme, uscate 300 g…
Read more »
Read more »
Legume fripte în cuptor
23 February 2012
O
reteta de legume fripte in cuptor din: dovlecei, vanata, ardei rosii,
ceapa rosie, ciuperci, ulei de masline, usturoi, sare si piper.
Ingrediente: 2 dovlecei tăiaţi în bucăţi pe lungime 1 vânătă tăiată în
bucăţi 2 ardei roşii tăiaţi fâţii 4 cepe roşii tăiate în jumătate 6-8
ciuperci 80ml ulei de măsline 4 căţei de…
Read more »
Read more »
Vol-au-Vents
22 February 2012
Candva,
aceste gustari erau nelipsite la orice petrecere cu pretentii. Sunt
facute dintr-un aluat pufos, care se scobeste dupa coacere si se umple
cu diferite amestecuri, dupa care se dau la cuptor cateva minute inainte
de a fi servite. Dupa cum sugereaza si denumirea, ele sunt atat de
usoare incat le ia vantul. In anii…
Read more »
Read more »
Tabuleh cu legume
22 February 2012
O
reteta de tabuleh cu legume din: bulgur, ardei gras, rosii, ceapa,c
astravete, lamaie, ulei de masline extravirgin, frunze de menta,
patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 200 g bulgur fin 1 ardei gras
galben sau rosu 3 rosii 1 ceapa 1 castravete 1 lamaie 4 linguri ulei de
masline extravirgin 6 frunze de menta proaspete…
Read more »
Read more »
Bomboane aromate
22 February 2012
O
reteta de bomboane aromate din: ciocolata alba, unt, cozonac, foaie de
pandispan, coaja de portocala si stafide. Ingrediente: 150 g ciocolata
alba 1 lingura cu unt topit 2-3 felii de cozonac 1 foaie de pandispan 1
lingura cu coaja rasa de portocala 100 g stafide Mod de preparare: Cu
un cuţit ascuţit, taie…
Read more »
Read more »
Plăcintă de cartofi copţi cu pui, şuncă şi praz
22 February 2012
O
reteta de placinta de cartofi copti cu pui, sunca si praz din: ulei de
masline, piept de pui, sunca, cartofi, praz, faina, vin alb, supa de
pui, smantana, aluat si ou. Ingrediente: 2 linguri ulei de masline 400 g
piept de pui, taiat in bucati mici 140 g de sunca taiata in felii
groase,…
Read more »
Read more »
Salată grecească cu paste
22 February 2012
O
reteta de salata greceasca cu paste din: paste, spanac, rosii cherry,
masline negre, feta, ulei de masline, paine prajita, sare si piper.
Ingrediente: 300 g paste (diferite sortimente) 250 g spanac opărit 250 g
roşii cherry tăiate jumătăţi 100 g măsline negre 250 g Feta, ruptă în
bucăţi mari 30 ml ulei de măsline…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Clatite colorate cu carne si legume
22 February 2012
O
reteta de clatite colorate cu carne si legume din: lapte, oua, faina,
ardei copti, sare, unt, carne tocata, ricotta, spanac, ceapa rosie,
usturoi, oua, piper, sare, patrunjel si ulei. Ingrediente: pentru
clatite 300ml lapte 2 oua 150 g faina 2 ardei copti sare unt pentru
umplutura: 250g carne tocata 100g ricotta 1 cana spanac…
Read more »
Read more »
Supa de taitei cu somon, dovleac si creveti
22 February 2012
O
reteta de supa de taitei cu somon, dovleac si creveti din: curry,
dovleac, lapte de cocos, supa de pui, taitei de orez, muguri de fasole,
somon, creveti, frunze de coriandru si lamaie verde. Ingrediente: 2-3
linguri de curry rosu thailandez 1 dovleac placinta mic (cam 600 g fara
coaja), taiat in bucati 400 g…
Read more »
Read more »
Cum se prepara sos Tofee (video)
22 February 2012
O
reteta video despre cum se prepara sos Tofee, un preparat absolute
delicios si gustos, rapid si foarte sanatos. Cum se prepara sos Tofee
Read more »
Read more »
Paste cu brânză topită
22 February 2012
O
reteta de paste cu branza topita din: ulei de masline, ceapa, ardei,
usturoi, pasta de rosii, penne, frunze de busuioc, branza topita, sare
si piper. Ingrediente: 20ml ulei de măsline 1 ceapă tăiată 3 ardei:
rosu, galben şi portocaliu, curăţaţi de seminţe ţi tăiaţi 2 căţei de
usturoi, tăiaţi 300 ml pastă de rosii…
Read more »
Read more »
Salată de cartofi noi
22 February 2012
O
reteta de salata de cartofi noi din: cartofi noi, fasole verde, ceapa
verde, rosii deshidratate, branza de capra, menta, mustar, miere, sare
si piper. Ingrediente: 500 g cartofi noi, tăiaţi rondele 350 g fasole
verde, tăiată pe jumătate 0 legătură ceapă verde, tocată 250 g roşii
deshidratate 250 g brânză de capră 1 legătură…
Read more »
Read more »
Champinones rellenos
22 February 2012
Champinones
rellenos este un fel de mancare foarte apreciat in meniurile tapas si
se prepara astfel: palariile unor ciuperci, fara codite, se umplu cu un
amestec de ceapa si usturoi tocat, la care se adauga, eventual, ardei
tocat si chorizo taiat in cubulete. Ingredientele care formeaza
umplutura se prajesc impreuna in ulei de masline. Apoi, ciupercile…
Read more »
Read more »
Miel cu caise
22 February 2012
O
reteta de miel cu caise din: pulpa de miel, caise uscate, seminte de
pin, zahar, ceapa, ulei de masline extravirgin, patrunjel, sare si
piper. Ingrediente: 800 g pulpa de miel dezosata 250 g caise uscate 50 g
seminte de pin 10 g zahar 1 ceapa 3 linguri ulei de masline extravirgin
1/2 legatura patrunjel…
Read more »
Read more »
Plăcintă cu ciuperci şi vinete
22 February 2012
O
reteta de placinta cu ciuperci si vinete din: faina, unt cu usturoi,
vanata, ciuperci, frunze de busuioc, sos de rosii si mozzarella.
Ingrediente: 250 g amestec de faina pentru paine 3 linguri de unt cu
usturoi 1 vanata mare, taiata in rondele subtiri 200 g ciuperci
champignon sau shiitake, taiate felii 1 legatura mica…
Read more »
Read more »
Salată grecească de spanac cu fasole
22 February 2012
O
reteta de salata greceasca de spanac cu fasole din: frunze de spanac,
rosii, fasole, ceapa rosie, feta, usturoi, suc de lamaie, miere, ulei de
masline, paine, sare si piper. Ingrediente: 100g frunze de spanac tânăr
300 g rosii mari, tăiate felii 400 g fasole la conservă 1 ceapă mică
roşie, tocată 200g Feta pentru…
Read more »
Read more »
Tort cremos
22 February 2012
O
reteta de tort cremos din: cafea, oua, zahar, faina, cacao, ulei,
galbenusuri, frisca, zahar, lapte, amidon, ciocolata de menaj si unt.
Ingrediente: 1 cana cafea pentru blat: 3 oua 1 pahar de zahar 1 pahar cu
faina 3 linguri cu cacao 3 linguri cu ulei pentru crema: 2 galbenusuri
400 ml frisca 5 linguri…
Read more »
Read more »
Spaghete cu spanac si crema de nuci
22 February 2012
O
reteta de spaghete cu spanac si crema de nuci din: miez de nuca,
usturoi, sare, piper, ulei de floarea soarelui, suc de lamaie, paste,
frunze de spanac, unt, ulei de nuci si parmezan. Ingrediente: 150 g miez
de nuca 1 catel de usturoi sare piper 100 ml ulei de floarea soarelui 1
lingura suc…
Read more »
Read more »
Tartă cu brânză feta, ceapă roşie şi măsline
22 February 2012
O
reteta de tarta cu branza feta, ceapa rosie si masline din: unt, ceapa
rosie, zahar brun, otet balsamic, faina, aluat, branza feta, masline,
ulei de masline extravirgin, busuioc, salata, sare si piper.
Ingrediente: 25g unt 2 cepe roşii mari, tăiate solzişori 10
Reteta zilei: Tarta cu pere
22 February 2012
O
reteta de tarta cu pere din: unt, apa, oua, sare, pere, lamaie, unt,
zahar, smantana si faina. Ingrediente: pentru aluat: 150g unt 50ml apa
rece 2 oua 1/4 lingurita sare pentru umplutura: 3 pere 1 lamaie 100g unt
150g zahar 2 oua 100g smantana 130 g faina Mod de preparare: Intr-un
castron se…
Read more »
Read more »
Supa de naut cu praz
22 February 2012
O
reteta de supa de naut cu praz din: naut, praz, cicoare, pasta de
tomate, ulei de masline, sare, piper si patrunjel verde. Ingrediente:
500 g naut fiert 1-2 fire de praz cateva frunze de ciocoare 1 lingurita
de pasta de tomate ulei de masline sare piper patrunjel verde, proaspat
tocat, pentru servit Mod…
Read more »
Read more »
Cocktail Vulcano
22 February 2012
O
reteta simpla de Cocktail Vulcano din: rachiu de zmeura, curacao
albastru, coaja de portocala si champagne. Ingrediente: 2 cl rachiu de
zmeura 2 cl Curacao albastru coaja de portocala champagne Mod de
preparare: Turnam rachiul de zmeura si Curacao-ul intr-o cupa de
sampanie, mixam bine si adaugam coaja de portocala. Completam cu
sampanie.…
Read more »
Read more »
Sărăţele cu branza
22 February 2012
O
reteta de saratele cu branza din: foitaj, branza, unt, menta si
patrunjel verde. Ingrediente: 500 g foitaj 500 g branza proaspata (tip
feta) 50 g unt 1 lingurita menta uscata 1 lingurita patrunjel verde
tocat Mod de preparare: Sfărâmă brânza cu o furculiţă, adaugă mentă
uscată şi o linguriţă de pătrunjel tocat. Taie…
Read more »
Read more »
Legume la wok
22 February 2012
O
reteta de legume la wok din: morcovi, dovlecel, broccoli, ceapa verde,
ulei, susan, sos de soia si muguri de soia. Ingrediente: 2 morcovi un
dovlecel 250 g broccoli un ardei rosu 2 legaturi ceapa verde 2 linguri
ulei 2 linguri susan inchis la culoare 150 ml sos de soia deschis la
culoare 250 g…
Read more »
Read more »
Omleta cu legume
22 February 2012
O
reteta de omleta cu legume din: ulei de masline, ceapa, morcov,
dovlecel, ardei gras, frunze de spanac, mazare, oua, parmezan, sunca,
sare si piper. Ingrediente: ulei de masline ceapa taiata julien 1 morcov
1 dovlecel 1 ardei gras 2 frunze de spanac 1 mana de mazare proaspata
sau din conserva 8 oua 100 g…
Read more »
Read more »
Dovlecei cu sos si parmezan
22 February 2012
O
reteta de dovlecei cu sos si parmezan din: dovlecei, pesmet, ou,
patrunjel, sare, piper, lapte, unt, ceapa si sos de rosii. Ingrediente: 4
dovlecei zucchini 50 g pesmet 1 ou patrunjel sare piper putin lapte
pentru sos: 40 g unt 1 ceapa sos de rosii Mod de preparare: Taie câte
un căpăcel la…
Read more »
Read more »
Paste cu pesto şi sardele
22 February 2012
O
reteta de paste cu pesto si sardele din: paste, rosii, fileuri de
sardele, telina, usturoi, capere, seminte de pin, busuioc, patrunjel
verde, ulei de masline, sare, piper si zahar. Ingrediente: 500 g paste
scurte (penne, fussili, farfale) 500 g rosii 10 fileuri de sardele 1
tulpina de telina 1 catel de usturoi 1 lingura…
Read more »
Read more »
Cocktail cu champagne
22 February 2012
O
reteta simpla de cocktail cu champagne din: zahar cubic, angostura,
champagne, coaja de lamaie si portocala. Ingrediente: o bucata de zahar
cubic o picatura de Angostura champagne coaja de lamaie o felie de
portocala Mod de preparare: Umezim zaharul cubic cu Angostura, apoi il
asezam in cupa de sampanie si completam cu sampania…
Read more »
Read more »
Rosii cu vinete si mozzarella
22 February 2012
O
reteta de rosii cu vinete si mozzarella din: vinete, mozzarella, rosii,
ulei de masline, oregano si usturoi. Ingrediente: 2 vinete potrivite 1
bucata mozzarella de aproximativ 250 g 2 rosii mai mari ulei de masline
oregano usturoi, dupa gust Mod de preparare: Vinetele se prepară cu
tot cu coajă. Spală vinetele şi zvântă-le…
Read more »
Read more »
Kibbeh de dovleac
22 February 2012
O
reteta de kibbeh de dovleac din: dovleac, bulgur, apa, faina de grau,
ceapa, unt, sare, piper, naut si ulei de masline extravirgin.
Ingrediente: pentru kibbeh: 500 g dovleac 300 g bulgur fin 500 ml apa 80
g faina de grau 1/2 ceapa unt sare piper pentru umplutura: 1 ceapa 250 g
naut fiert 3…
Read more »
Read more »
Pere cu nuci si mascarpone
22 February 2012
O
reteta de pere cu nuci si mascarpone din: pere, branza mascarpone, miez
de nuca, patrunjel, salata rucola, suc de lamaie, sare si piper.
Ingrediente: 2 pere 100 g branza mascarpone 50 g miez de nuca 1 lingura
patrunjel tocat salata rucola, cateva fire suc de lamaie sare piper
Mod de preparare: Amesteca branza…
Read more »
Read more »
Ciorba de zarzavat cu bors
22 February 2012
O
reteta de ciorba de zarzavat cu bors din: bors, morcovi, pastarnac,
patrunjel, cartofi, ardei, rosii, praz, ceapa, varza dulce, frunze de
telina, leustean, unt, faina, bulion, galbenusuri, smantana, sare si
piper. Ingrediente: 1 l apa bors morcovi patrunjel radacina 1 pastarnac 2
cartofi 2 ardei 2 rosii 1 fir de praz 1 ceapa 750…
Read more »
Read more »
Tarte picante cu spanac şi brânză
22 February 2012
O
reteta de tarte picante cu spanac si branza din: faina, apa, drojdie,
unt, spanac, branza feta, boia dulce, usturoi, ceapa, sare si piper.
Ingrediente: 250 g faina alba 160 ml apa 1 lingurita drojdie 40 g unt
pentru umplutura: 200 g spanac 200 g branza feta 1/2 branza feta 1/2
lingurita boia dulce 2…
Read more »
Read more »
Prăjiturele cu lămâie şi glazură de zahăr
22 February 2012
O
reteta de prajiturele cu lamaie si glazura de zahar din: unt, zahar,
zahar vanilat, sofran, sare, oua, faina, praf de copt, lamai si zahar
pudra. Ingrediente: 600 g unt moale, tinut la cald 450 g zahar 1 plic
de zahar vanilat 2-3 varfuri de cutit de sofran 1 varf de sare 9 oua
750…
Read more »
Read more »
Salata de cruditati cu susan
22 February 2012
O
reteta de salata de cruditati cu susan din: varza, ceapa verde,
castravete, seminte de susan, suc de lamaie, ulei, mustar, smantana si
patrunjel. Ingrediente: 1 varza mica, taiata fin 8 fire de ceapa verde,
taiate, 1 morcov, ras 1 castravete, taiat felii 4 linguri seminte de
susan, rumenite sucul de la o lamaie 4…
Read more »
Read more »
Pimientos de Padron
21 February 2012
Aparuti
in Padron, un mic oras din Galitia, in partea de nord-vest a Spaniei,
acesti mici ardei verzi sunt foarte apreciati de numerosii hispanofili
care traiesc in America de Nord. Pimientos de Padron se consuma ca tapa,
alaturi de un pahar de bere rece sau un vin alb mai nou. Ardeii se
prajesc intr-o tigaie…
Read more »
Read more »
Castraveţi cu sos de iaurt
21 February 2012
O
reteta de castraveti cu sos de iaurt din: castraveti, dovlecei, lamaie,
ulei de masline extravirgin, frunze de menta, iaurt, sare si piper.
Ingrediente: 3 castraveti mari 3 dovlecei tari 1/2 lamaie 4 linguri ulei
de masline extravirgin 10 frunze de menta proaspata 200 g iaurt
intergral sare piper Mod de preparare: Pune frunzele…
Read more »
Read more »
Ruladă cu frişcă şi banane
21 February 2012
O
reteta de rulada cu frisca si banane din: oua, zahar, faina, smantana,
zahar vanilat, banane si sare. Ingrediente: 4 oua mari 6 linguri cu
zahar 6 linguri cu faina 250 ml smantana dulce 1 pliculet cu zahar
vanilat 2 banane sare Mod de preparare: Freacă gălbenuşurile şi
zahărul tos. Când zaiărul s-a topit,…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Pui cu branza Roquefort
21 February 2012
O
reteta de pui cu branza roquefort din: pui, branza roquefort, smantana,
sare, piper, ulei si vin alb. Ingrediente: 1/2 pui 150g branza
Roquefort 150g smantana sare piper ulei vin alb Mod de preparare:
Intr-o tigaie se pune ulei, se adauga carnea de pui taiata in bucati
mici si se prajeste pe ambele parti…
Read more »
Read more »
Paste cu ragu şi spanac, la cuptor
21 February 2012
O
reteta de Paste cu ragu şi spanac, la cuptor din: carnati de porc,
passata, oregano, paste, spanac, sos de branza, nucsoara, parmezan si 1
ou. Ingrediente: 6 carnati de porc de calitate (cam 400 g), curatati de
pielita 680 de passata 1 lingura de oregano, tocat (sau 1 lingurita
uscat) 500 g de paste…
Read more »
Read more »
Salată de cartofi noi şi verdeaţă
21 February 2012
O
reteta de salata de cartofi noi si verdeata din: cartofi, ulei de
masline, mustar, suc de lamaie, ceapa verde si verdeata. Ingrediente: 1
kg cartofi noi, mici sau taiati, daac sunt mari, curatati de coaja 6
linguri ulei de masline 2 linguri mustar, cu boabe intregi sucul de la o
jumatate de lamaie 1…
Read more »
Read more »
Plăcintă crocantă cu fistic şi miere
21 February 2012
O
reteta de placinta crocanta cu fistic si miere din: foi de placinta,
unt, fistic, miere si apa. Ingediente: 250 g foi de plăcintă (6 foi) 100
g unt 350 g fistic decojit (fară sare) 4 linguri miere 5 linguri apă
Mod de preparare: Toacă fisticul şi amestecă-1 într-un castron cu apa şi
mierea,…
Read more »
Read more »
Paste cu oua si ciuperci
21 February 2012
O
reteta de paste cu oua si ciuperci din: paste, faina, oua, apa, lapte,
ceapa, ciuperci, bacon, boia, smantana, branza topita, amidon, sambal
oelek, ulei si cascaval. Ingrediente: 150 g paste scurte 200 g faina 3
oua 375 ml lichid (50% apa cu 50% lapte) 2 cepe 500 g ciuperci
Champignon 150 g bacon boia…
Read more »
Read more »
Pandispan cu afine
21 February 2012
O
reteta de pandispan cu afine din: oua, ulei, zahar tos, faina, zahar
vanilat, afine, smantana, zahar pudra si sare. Ingrediente: 6 oua 6
linguri cu ulei 6 linguri cu zahar tos fin 1 cana cu faina 3-4 plicuri
cu zahar vanilat 300 g afine de padure 225 ml smantana dulce 1 lingura
cu zahar…
Read more »
Read more »
Cocktail Champ
21 February 2012
O
reteta simpla de Cocktail Champ din: vermut si champagne. Ingrediente: 2
cl vermut sec champagne Mod de preparare: Turnam vermutul intr-o cupa
de sampanie si completam cu champagne rece.
Read more »
Read more »
Garnitura de legume la cuptor
21 February 2012
O
reteta de garnitura de legume la cuptor din: ceapa, usturoi, vinete,
dovlecei, cartofi, tomate, ulei de masline, supa de legume concentrata,
frunze de salvie, sare, piper, branza feta si busuioc. Ingrediente: 100 g
ceapa 2 catei de usturoi 250 g vinete 250 g dovlecei verzi (zucchini)
250 g cartofi 600 g tomate in conserva…
Read more »
Read more »
Nachos cu jambon
21 February 2012
O
reteta de nachos cu jambon din: chipsuri tortilla, jambon, salsa de
rosii, cheddar, ardei iute, guacamole si smantana. Ingrediente: 200 g de
chipsuri tortilla 175 g de sunca sau jambon, rupt in bucati 400 g salsa
de rosii 100 g cheddar ras 1 ardei iuti, feliati pentru servit:
guacamole smantana Mod de preparare:…
Read more »
Read more »
Tort cu crema caramel si bezea
21 February 2012
O
reteta de tort cu crema caramel si bezea din: frisca, cafea, albusuri,
zahar tos, nuci, faina, sare, unt si esenta de vanilie. Ingrediente: 500
g frisca 100 ml cafea pentru blat: 6 albusuri 150 g zahar tos 250 g
nuci macinate fin 4 linguri cu faina sare pentru crema caramel: 2 oua +
6…
Read more »
Read more »
Salată mediteraneană cu paste, legume şi ton
21 February 2012
O
reteta de salata mediteraneana cu paste, legume si ton din: paste,
sare, ton, ulei de masline, rosii cherry, busuioc, capere, suc de
lamaie, ulei de masline, piper, branza feta, coaja de lamaie si fenicul
verde. Ingrediente: 300 g paste (penne) sare 400 g ton proaspat (1
felie groasa) 1 lingura ulei de masline 300…
Read more »
Read more »
Sushi de somon afumat cu avocado
21 February 2012
O
reteta de sushi de somon afumat cu avocado din: orez, otet de orez,
zahar, avocado, zeama de lamaie, alge nori, somon afumat, chives si sos
de soia dulce. Ingrediente: 300 g orez pentru sushi 2 linguri otet de
orez sau de vin alb 1 lingurita de zahar fin 1 avocado mare zeama de la…
Read more »
Read more »
Sandvis cu salata, avocado si mozzarella
21 February 2012
O
reteta de sandvis cu salata, avocado si mozzarella din: paine ciabatta,
avocado, rosii, foid e salata, sare, piper, mozzarella, rosii uscate,
usturoi, busuioc si ulei de masline. Ingrediente: 1 paine Ciabatta
(bagheta) 1 avocado copt, matur 3 rosii 6-8 foi de salata sare piper
proaspat macinat 125 g mozzarella 2-3 rosii uscate 2 catei…
Read more »
Read more »
Supa de vita cu perisoare de kaizer
21 February 2012
O
reteta de supa de vita cu perisoare de kaizer din: paine, kaizer,
ceapa, unt, patrunjel, rondele de ceapa verde, ou, lapte, sare, piper,
faina si supa de vita concentrata. Ingrediente: 150 g paine alba 100 g
kaizer 1/2 ceapa 1/2 lingura unt 1 lingura patrunjel