Retete de Paste:
Reteta zilei: Tarta cu lamaie
19 April 2013
Tarta
cu lamaie din: aluat, lamai, oua, zahar si smantana. Ingrediente:
aluat de patiserie Ingrediente pentru umplutura: 2 ½ lamai 4 oua 185g
zahar 125ml smantana Mod de preparare: Radeti coaja de la lami si
stoarceti sucul. Se amesteca oualele si zaharul impreuna, apoi se adauga
sucul de lamaie, coaja de lamaie si…
Read more »
Read more »
Saramura de peste cu mamaliga
19 April 2013
Saramura
de peste cu mamaliga din: peste, usturoi, ardei iute, ardei grasi,
rosii, frunze de dafin, ghimbir, ulei de floarea soarelui, patrunjel,
lamaie, sare, piper, malai, paine prajita si cartofi. Ingrediente: un
kilogram de peste 6 catei de usturoi un ardei iute doi ardei grasi…
Read more »
Read more »
Chec cu fructe confiate si sos de ciocolata
19 April 2013
Chec
cu fructe confiate si sos de ciocolata din: zahar, oua, faina, unt,
lamaie, praf de copt, fructe confiate, cacao, esenta de rom,
scortisoara, sare, crema de lamaie si sos de ciocolata. Ingrediente: 180
g zahar 4 oua 300 g faina 180 g unt o…
Read more »
Read more »
Invartite cu carnati
19 April 2013
Invartite
cu carnati din: faina, apa, ulei de floarea soarelui, otet de mere,
sare, carnati picanti, oua, usturoi, branza de vaci, piper, cimbru,
ceapa si praz. Ingrediente: 500 g faina 200 ml apa 75 ml ulei de floarea
soarelui o lingura cu otet de mere…
Read more »
Read more »
Ruladă de coaste de miel
19 April 2013
Ruladă
de coaste de miel din: coaste de miel dezosate, praz, ciuperci, ulei,
sare, piper si boia. Ingrediente: 2 coaste de miel dezosate 2 fire de
praz 500 g ciuperci 200 ml ulei sare piper boia iute (sau dulce) Mod
de preparare: Coastele dezosate…
Read more »
Read more »
Tort sărat de morcovi si brânză de vaci
19 April 2013
Tort
sărat de morcovi si brânză de vaci din: morcovi, unt, sare, oua, faina,
amidon, praf de copt, migdale, ceapa verde, cascaval, branza de vaci cu
verdeata, suc de lamaie si piper. Ingrediente: 300 g morcovi 125 g unt
sare 4 oua 75 g faina…
Read more »
Read more »
Taitei de orez cu fructe de mare
19 April 2013
Taitei
de orez cu fructe de mare din: taitei de orez, midoo, crevete, pui de
caracatita, sparanghel, vin alb, lamaie, usturoi, iaurt, smantana,
oregano, sare, piper si ulei de masline. Ingrediente: 400 g taitei de
orez 300 g midii 300 g crevete decorticate 400 g…
Read more »
Read more »
Cuşcuş cu spanac şi nuci
19 April 2013
Cuşcuş
cu spanac şi nuci din: cuscus, lamaie, spanac, unt, miez de nuca, rosii
cherry, ceapa, usturoi, scortisoara, ulei de masline, marar, sare,
piper, parmezan, iaurt si smantana. Ingrediente: 300 g cuscus o lamaie
500 g spanac 50 g unt 100 g miez de nuca…
Read more »
Read more »
Salată de paste cu pepene galben
19 April 2013
Salată
de paste cu pepene galben din: paste, sare, piper, pepene galben, suc
de lamaie, miere, mozzarella, sunca afumata, busuioc, otet balsamic si
ulei de masline. Ingrediente: 500 g paste scurte sare piper 1 pepene
galben 4 linguri suc de lamaie 4 linguri miere 400…
Read more »
Read more »
Pulpă de miel cu vin
19 April 2013
Pulpă
de miel cu vin din: pulpa de miel, ceapa, usturoi, ulei de masline, vin
rosu, rozmarin, oregano, frunze de menta, sare si piper. Ingrediente: 2
kg pulpa de miel 4 cepe 1 capatana de usturoi 1/2 cana ulei de masline
1/2 l vin rosu…
Read more »
Read more »
Bezele colorate
19 April 2013
Bezele
colorate din: albusuri, zahar tos, lapte dulce, faina, lamaie, unt,
sare si esenta de lamaie. Ingrediente: 4 albusuri 480 g zahar tos 125 ml
lapte dulce 30 g faina o lamaie 200 g unt 50 g decor de zahar colorat
un varf de lingurita…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Cotlete de vita cu legume la cuptor
19 April 2013
Cotlete
de vita cu legume la cuptor din: cotlet de vita, ulei de masline, vin,
piper, fulgi de ardei rosu, sare, usturoi, morcovi, ceapa, varza de
bruxelles, oregano, cartofi, apa si sare. Ingrediente: 2 kg cotlet de
vita 2 linguri de ulei de masline…
Read more »
Read more »
Ciorba de miel cu smantana si patrunjel verde
19 April 2013
Ciorba
de miel cu smantana si patrunjel verde din: apa, bors, carne de miel,
morcov, radacina de patrunjel, ceapa, patrunjel verde, cozi de ceapa
verde, sare, orez, galbenus si smantana. Ingrediente: 2 l apa 1 l bors
750 g carne de miel (cap si carne)…
Read more »
Read more »
Cozonac cu brânză de vaci si cremă de nuci
19 April 2013
Cozonac
cu brânză de vaci si cremă de nuci din: smantana, unt, ou, praf de
copt, faina, branza de vaci, galbenus, zahar pudra, nuci, smantana.
Ingrediente: pentru aluat: 250 g smantana groasa 150 g unt 1 ou 1 praf
de copt faina cat cuprinde, ca…
Read more »
Read more »
Tortillas cu legume
19 April 2013
Tortillas
cu legume din: vanata, sare, ardei grasi, ulei de masline, busuioc,
parmezan, smantana, piper si tortillas. Ingrediente: 1 vanata sare 2
ardei grasi 3 linguri ulei de masline busuioc tocat 30 g parmezan 2
linguri smantana piper 4 tortillas Mod de preparare: Se…
Read more »
Read more »
Cum se prepara Tortul de morcovi
19 April 2013
Tort
de morcovi din: morcovi, suc de lamaie, oua, zahar, faina, praf de
copt, scortisoara, suc de portocala, coaja de portocala, migdale, lapte,
budinca de vanilie, zahar pudra, faina, unt, dulceata de caise,
martipan si oua de ciocolata. Ingrediente: blat: 500 g morcovi 1/2…
Read more »
Read more »
Carne de miel cu spanac si usturoi
19 April 2013
Carne
de miel cu spanac si usturoi din: carne de miel, spanac, ulei, ceapa,
usturoi, sare, piper, pasta de tomate, faina si lamaie. Ingrediente: 1
kg carne de miel cu os 1,5 kg spanac 8 linguri ulei 2 cepe mari 3-4
catei de usturoi sare…
Read more »
Read more »
Cozonac cu nuca si migdale
19 April 2013
Cozonac
cu nuca si migdale din: faina, drojdie, lapte, unt, zahar tos,
galbensuri, esenta de rom, sare, coaja de lamaie, zahar vanilat, nuca,
merisoare, fulgi de ciocolata, migdale. Ingrediente: 1 kg faina 2
cubulete drojdie proaspata 500 ml lapte gras 200 g unt 250 g…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Cotlete de miel in crusta de pesmet si fistic
19 April 2013
Cotlete
de miel in crusta de pesmet si fistic din: iaurt, suc de lamaie, fulgi
de ardei, sare, piper, cotlete de miel, pesmet, fistic, fulgi de ardei,
sare, piper, unt si ulei de masline. Ingrediente pentru marinata: 1/2
cana iaurt 2 linguri suc de…
Read more »
Read more »
Pulpa de miel coapta in miere
19 April 2013
Pulpa
de miel coapte in miere din: pulpa de miel, usturoi, scortisoara,
chimen, ghimbir, cuisoare, ulei, miere, sare si piper. Ingrediente: 1
pulpa de miel 3 catei de usturoi 1/2 lingurita scortisoara 1/2 lingurita
chimen macinat 1/2 lingurita ghimbir macinat 1/4 lingurita cuisoare
macinate 1…
Read more »
Read more »
Tartine cu somon afumat si ardei gras
19 April 2013
Tartine
cu somon afumat din: ardei grasi, ulei de masline, sare, smantana,
hrean, bagheta, paine alba, branza de vaci si somon afumat. Ingrediente:
2 ardei grasi galbeni 2 linguri ulei de masline sare 100 g smantana 2
linguri hrea ras (de la borcan) 8 felii…
Read more »
Read more »
Bors de miel cu orez si smantana
19 April 2013
Bors
de miel cu orez si smantana din: carne de miel, ceapa verde, orez,
galbenusuri de ou, smantana, bors si leustean. Ingrediente: 1 kg carne
de miel (coaste si gat) 2 legaturi de ceapa verde 1 ceasca de orez 2
galbenusuri de ou 200 g…
Read more »
Read more »
Ciolan de porc umplut
19 April 2013
Ciolan
de porc umplut din: ciolan de porc, morcovi, ceapa, usturoi, porumb
boabe, porumb baby, fasole verde, fasole alba, radacina de patrunjel,
scortisoara, sare, piper si ulei. Ingrediente: 4 bucati ciolan de porc
800 g morcovi doua cepe 4 catei de usturoi 300 g porumb…
Read more »
Read more »
Piept de curcan în aluat de brânză
19 April 2013
Piept
de curcan în aluat de brânză din: piept de curcan, ulei, praz, bacon,
ou, sare, piper, nuca, branza de vaci, faina, lapte, ulei, sare,
ciuperci, broccoli, praz, unt, piper si suc de lamaie. Ingrediente: 2
bucati piept de curcan (600 g) 2 linguri ulei…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Tortilla cu crema de branza, sos de afine si carne de curcan
19 April 2013
Tortilla
cu crema de branza, sos de afine si carne de curcan din: tortilla de
grau, crema de branza, afine, nuci pecan, carne de curcan si mazare.
Ingrediente: 2 tortilla de grau 4 linguri de crema de branza 6 linguri
de afine (boabe intregi,…
Read more »
Read more »
Omleta in coaja de ou
19 April 2013
Omleta
in coaja de ou din: oua, apa minerala, sare, piper si unt. Ingrediente:
10 oua un strop de apa minerala carbogazoasa sare piper 2-3 linguri unt
Mod de preparare: Se sparg ouăle cu grijă, în dreptul treimii
superioare. Se îndepărtează căpăcelul şi se…
Read more »
Read more »
Tartine cu spanac şi roşii
19 April 2013
Tartine
cu spanac şi roşii din: spanac, usturoi, unt, ardei iute murat, lapte,
faina, apa drojdie, masline, ulei de masline, zahar, rosii cherry,
oregano, sare si piper. Ingrediente: 400 g spanac congelat 4 catei de
usturoi 50 g unt doi ardei iuti murati 100 ml…
Read more »
Read more »
Supa crema de linte rosie cu chorizo si iaurt
19 April 2013
Supa
crema de linte rosie cu chorizo si iaurt din: bacon, ceapa, seminte de
chimion, usturoi, paprika afumata, zahar, otet de vin rosu, rosii, supa
de pui si iaurt. Ingrediente: 200 g chorizo, decojit si taiat cubulete
(bacon) 1 ceapa mare, tocata 1 varf de…
Read more »
Read more »
Drob de miel cu oua si legume
19 April 2013
Drob
de miel cu oua si legume din: organe de miel, carne de miel, oua,
lapte, chifla, ceapa, ceapa verde, morcov, usturoi verde, telina,
patrunjel, sare, piper, otet, marar si prapure de miel. Ingrediente:
organe de la un miel (ficat, rinichi, inima, splina) 200 g…
Read more »
Read more »
Cozonac cu crema
19 April 2013
Cozonac
cu crema din: lapte integral, faina, drojdie, zahar, galbenusuri, coaja
de lamaie, unt, extract de vanilie, ulei, oua, cacao, zahar.
Ingrediente: 750 ml lapte integral 1 kg de faina 30 g de drojdie 350 g
de zahar 12 galbenusuri, plus 1 ou pentru uns…
Read more »
Read more »
Pulpă de miel cu spanac
19 April 2013
Pulpă
de miel cu spanac din: pulpa de miel, spanac, ulei de masline, mustar
cu miere, rozmarin, sare, piper, ceapa rosie, usturoi, susan si stafide.
Ingrediente: 8-12 capace pulpa de miel (800 g) 500 g spanac 2 linguri
ulei de masline 2 linguri mustar cu…
Read more »
Read more »
Tartă picantă cu scorţişoară
19 April 2013
Tartă
picantă cu scorţişoară din: oua, faina, zahar tos, unt, zahar
vanilinat, praf de copt, fructe confiate, scortisoara, cacao, cafea
macinata, fulgi de ardei iute, sare si zahar pudra. Ingrediente: 3 oua
250 g faina 180 g zahar tos 120 g unt doua pliculete zahar…
Read more »
Read more »
Aperitive pentru masa de Paşte
19 April 2013
Aperitive
pentru masa de Paşte din: oua, usturoi, maioneza, branza topita, marar
verde, frunze de praz, suc de morcov si suc de sfecla. Ingrediente: 5
oua 3 catei de usturoi maioneza 100 g branza topita sau branza de vaci
bine scursa marar verde frunze de…
Retete gustoase de Pasti
18 April 2013
Retete
de Pasti: Reteta zilei: Gem de prune uscate O reteta de Gem de prune
uscate din: prune uscate, zahar, apa si vanilie. Ingrediente: 300g prune
uscate fara samburi 100g zahar 150 ml apa vanilie Mod de preparare:
Intr-o cratita se amesteca prunele cu zaharul, iar apoi se adauga apa.
Se fierb 30…
Read more »
Read more »
Retete gustoase de Paşte
18 April 2013
Retete
de Paşte: Reteta zilei: Clatite flambate Clatite flambate (Crepes
Suzette) din: faina, zahar pudra, lapte, unt, grand marnier, coaja de
portocala, suc de portocala si inghetata de vanilie. Ingrediente
pentru aluat: 200g faina 30g zahar pudra 2 oua 470ml lapte 75g unt topit
(rece) Ingrediente pentru sos: 50g unt 100g zahar pudra 50ml…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Tarta cu rubarba si sirop de zmeura
18 April 2013
Tarta
cu rubarba si sirop de zmeura din: aluat de patiserie, unt nesarat,
zahar pudra, oua, galbenus de ou, migdale, faina, coniac, zmeura, esenta
de vanilie, iarba de lamaie, apa si rubarba. Ingrediente: Aluat de
patiserie Ingrediente pentru umplutura: 125g unt nesarat 100g zahar
pudra 2 oua 1 galbenus de ou 125g migdale maruntite…
Read more »
Read more »
Supă de broccoli cu peşte
18 April 2013
Supă
de broccoli cu peşte din: broccoli, peste, morcov, telina, ceapa,
usturoi, ardei gras, unt, faina, smantana, sare, piper, oregano si
cimbru. Ingrediente: 700 g broccoli 600 g peste un morcov o feliuta de
telina o ceapa doi catei de usturoi un ardei gras 50 g unt o lingura
faina 200 ml smantana sare piper…
Read more »
Read more »
Mâncare de legume cu pui
18 April 2013
Mâncare
de legume cu pui din: ardei grasi, ceapa, usturoi, carne de pui, rosii
cherry, oua, vin alb, ulei de floarea soarelui, paine, sare, piper si
cimbru. Ingrediente: 3 ardei grasi o ceapa 4 catei de usturoi 500 g
carne de pui 200 g rosii cherry 3 oua 200 ml vin alb demisec 175 ml…
Read more »
Read more »
Salata cu oua si cartofi
18 April 2013
Salata
cu oua si cartofi din: cartofi, oua, rosii, fasole fideluta, ceapa,
masline, ciuperci, frunze de salata, ulei si sare. Ingrediente: 500 g
cartofi 5 oua fierte 2 rosii 1/2 borcan cu fasole fideluta 2 cepe 100 g
masline 3-4 ciuperci 2-3 frunze de salata ulei sare Mod de preparare:
Pune cartofii să fiarbă…
Read more »
Read more »
Gasca cu castane
18 April 2013
Gasca
cu castane din: gasca, castane, carne de porc, unt si sare.
Ingrediente: 1 gasca 800 g castane comestibile 300 g carne de porc 50 g
unt sare Mod de preparare: După ce coci castanele în tava de la
cuptor, le cureţi, apoi le amesteci cu tocătura de porc. Compoziţia o
introduci în găsea…
Read more »
Read more »
Mancare cu carne de miel si smantana
18 April 2013
Mancare
cu carne de miel si smantana din: carne de miel, unt, ceapa, boabe de
piper, untura, faina, zeama de lamaie, smantana, galbenusuri si
patrunjel verde. Ingrediente: 1 kg carne de miel 1 lingura unt 2 cepe
cateva boabe de piper 1/2 lingura untura 1 lingura faina zeama de la
jumatate de lamaie 1 lingura…
Read more »
Read more »
Tocăniţă de pui cu legume
18 April 2013
Tocăniţă
de pui cu legume din: pui, ulei, vin, ceapa, ardei gras, rosii, foaie
de dafin, marar, patrunjel verde, cimbru, sare si piper. Ingrediente: 1
pui (1-1,2 kg) 100 ml ulei 100 ml vin 5 cepe 4 ardei grasi 750 g rosii
(sau rosii in bulion) 1 foaie dafin marar patrunjel verde cimbru sare
piper…
Read more »
Read more »
Salata cu gnocchi
18 April 2013
Salata
cu gnocchi din: rosii, kaizer, ceapa, patrunjel, ulei, cartofi, ou,
faina, piper si sare. Ingrediente: 2 rosii 200 g kaizer 1 ceapa
patrunjel ulei pentru gnocchi: 4 cartofi 1 ou 300 g faina piper sare
Mod de preparare: Fierbe cartofii în coajă, în apă cu sare. După ce s-au
răcorit puţin, decojeşte-i şi…
Read more »
Read more »
Pasca cu smantana, fructe uscate si scortisoara
18 April 2013
Pasca
cu smantana, fructe uscate si scortisoara din: smantana, oua,
scortisoara macinata, coniac, pastaie de vanilie, zahar, lapte integral,
faina, drojdie, zahar, galbenusuri, coaja de lamaie, unt, extract de
vanilie si ulei de floarea soarelui. Ingrediente: 1 kg de smantana 6 oua
1/2 lingurita de scortisoara macinata, plus extra pentru presarat 1
mana mix de…
Read more »
Read more »
Pui in vin
18 April 2013
Pui
in vin din: pui, ceapa, costita, ciuperci, vin rosu, telina, morcovi,
usturoi, supa de carne, cimbru, faina, rozmarin, sare si piper.
Ingrediente: 1 kg pui, taiat bucati potrivite, sau pulpe superioare 4-5
cepe potrivite sau 1 kg arpagic 100 g costita (bacon sau slaninuta) 1
conserva mica cu ciuperci intregi 500 ml vin rosu…
Read more »
Read more »
Salata cu morcovi si telina
18 April 2013
Salata
cu morcovi si telina din: naut, morcovi, telina, patrunjel, lamaie,
ulei de masline si sare. Ingrediente: 150 g naut 4 morcovi 1 telina 1
legatura de patrunjel 1 lamaie ulei de masline sare Mod de preparare:
Pune boabele de năut la fiert în apă cu un praf de sare. După ce s-au
răcorit…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Pulpa de miel la cuptor
18 April 2013
Pulpa
de miel la cuptor din: pulpa de miel, pudra de coriandru, pudra de
chimen, scortisoara, anason, cardamon, sare de mare, piper alb si ulei
de masline. Ingrediente: 1.5kg pulpa de miel cu os 1/2 lingurita de
pudra de coriandru 1/2 lingurita pudra de chimen 1/2 lingurita de
scortisoara 2 bucati anason stelat, maruntit…
Read more »
Read more »
Carnaciori cu legume la cuptor
18 April 2013
Carnaciori
cu legume la cuptor din: carnati prajiti, cartofi, praz, morcov, foid e
dafin, patrunjel, sare, piper si ulei. Ingrediente: carnati prajiti 5-6
cartofi 1 fir de praz 1 morcov supa de legume 2-3 foi de dafin
patrunjel sare piper ulei Mod de preparare: Curăţă prazul, taie-l
rondele şi căleşte-l în puţin ulei împreună…
Read more »
Read more »
Bors cu carne de vitel
18 April 2013
Bors
cu carne de vitel din: carne de vitel, oase, ceapa, morcovi, telina,
pastarnac, patrunjel, untura, castraveti murati, leustean, patrunjel,
sare, apa si bors. Ingrediente: 500 g carne de vitel 3-4 oase 2 cepe 2
morcovi 1 telina 1 pastarnac 1 radacina de patrunjel 1 lingura untura
sau 2-3 linguri ulei 2 castraveti murati 1…
Read more »
Read more »
Friptura de miel impanata cu slanina afumata si usturoi
18 April 2013
Friptura
de miel impanata cu slanina afumata si usturoi din: carne de miel,
ulei, usturoi, slanina afumata, vin, apa, rozmarin, sare si piper.
Ingrediente: carne miel 6-7 linguri ulei 10 catei de usturoi slanina
afumata 500 ml vin apa rozmarin sare piper Mod de preparare: Se fac
mici taieturi in carne cu varful unui cutit si in…
Read more »
Read more »
Carne de vita cu spanac
18 April 2013
Carne
de vita cu spanac din: spanac, carne de vita, praz, vin, lapte, ou,
albus, faina, nucsoara si sare. Ingrediente: 1,5 kg spanac 600 g carne
de vita fara os 50 g praz 100 ml vin 250 ml lapte 1 ou 1 albus 20 g
faina nucsoara sare Mod de preparare: Tai în porţii…
Read more »
Read more »
Cocos umplut cu ficat si castane
18 April 2013
Cocos
umplut cu ficat si castane din: cocos, orez, ceapa, sare, piper,
verdeata si castane. Ingrediente: 1 cocos mare 100 g orez 2 cepe sare
piper verdeata tocata cateva castane fierte Mod de preparare: Fierbi
ficatul cocoşului şi îl laşi să se răcească. In apa în care a fiert
ficatul, pui orezul la fiert.…
Read more »
Read more »
Vita in sos de mustar
18 April 2013
Vita
in sos de mustar din: friptura de vita, rosii, castarvete, frunze de
salata, patrunjel, ulei, otet, miere, mustar boabe si sare. Ingrediente:
cateva bucati de friptura de vita ramase 2-3 rosii 1 castravete mai
maricel cateva frunze de salata patrunjel pentru sos: 5 linguri cu ulei 2
linguri cu otet 1 lingurita cu miere…
Read more »
Read more »
Friptura de miel cu coaja de portocala si rozmarin
18 April 2013
Friptura
de miel cu coaja de portocala si rozmarin din: pulpa de miel, rozmarin,
usturoi, coaja de portocala si ulei de masline. Ingrediente: 1 pulpa de
miel cu os (aproximativ 1,5 kg) 1 legatura de rozmarin proaspat 4-5
catei de usturoi coaja rasa de la 1 portocala 4 linguri ulei de masline,
plus extra pentru…
Read more »
Read more »
Prajitura Napoleon
18 April 2013
Prajitura
Napoleon din: ciocolata neagra, migdale, faina, unt, zahar, oua, sare,
mascarpone, frisca, galbenusuri, lapte, ciocolata alba si gelatina.
Ingrediente: 1 ciocolata neagra pentru aluat: 180 g migdale macinate 250
g faina 125 g unt 200 g zahar 3 oua sare pentru crema: 250 g mascarpone
250 ml frisca lichida 2 galbenusuri 50 ml lapte…
Read more »
Read more »
Salata cu jumari
18 April 2013
Salata
cu jumari din: jumari, cartofi, castraveti murati, ceapa rosie, oua,
patrunjel, sare, piper, ulei si otet. Ingrediente: jumari 500 g cartofi
3-4 castraveti murati 1 ceapa rosie 2-3 oua patrunjel sare piper ulei
otet Mod de preparare: Spală bine cartofii şi pune-i la fiert în
coajă, în apă cu un praf de sare.…
Read more »
Read more »
Pachetele din friptura
18 April 2013
Pachetele
din friptura din: friptura de porc, bacon, cascaval, ulei, smantana,
hrean, zeama de lamaie, piper si sare. Ingrediente: cate fripturi de
porc ramase 300 g bacon 250 g cascaval ulei pentru sos: 200 g smantana 1
lingurita cu mustar 2 linguri cu hrean ras zeama de lamaie piper sare
Mod de preparare: Taie…
Read more »
Read more »
Prajitura cu etaj
18 April 2013
Prajitura
cu etaj din: foi de pandispan, lapte, amidon, zahar, unt, esenta de
fistic, zahar, lapte, frisca, oua, amidon si faina. Ingrediente: 1
pachet cu foi de pandispan pentru crema de fistic: 300 ml lapte 3
linguri cu amidon 150 g zahar 1 pachet cu unt 1 esenta de fistic pentru
crema caramel: 10 linguri…
Read more »
Read more »
Drob de miel cu marar
18 April 2013
Drob
de miel cu marar din: maruntaie de miel, oua, ceapa verde, unt,
patrunjel verde, marar, sare si piper. Ingrediente: maruntaie de miel
4 oua 10 cepe verzi 1 lingura unt patrunjel verde marar sare piper
Mod de preparare: In apa fierbintese baga maruntaiele de miel sa fiarba
la foc mic pana sunt gata. Dupa ce s-au…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Pui prajit in ulei de canola
18 April 2013
Pui
prajit in ulei de canola din: pui, piper negru, sare, faina, ulei de
canola. Ingrediente: 1 pui taiat bucati 1 lingura de piper negru 3
lingurite de sare 1 ½ cani de faina 1 ½-2 cani de ulei de canola Mod
de preparare: Spalati bine carnea de pui, presarati sare si piper…
Read more »
Read more »
Desert cu cafea
18 April 2013
Desert
cu cafea din: albusuri de ou, zahar pudra, cafea solubila, amidon de
porumb si sare. Ingrediente: 3 albusuri de ou 60 g zahar pudra 1
lingurita cafea solubila 1 lingurita cu amidon de porumb sare Mod de
preparare: Inainte de a folosi albuşurile, lăsaţi-le 1 oră la
temperatura camerei. Bateţi albuşurile spumă foarte…
Read more »
Read more »
Supa crema de leurda cu smantana si nucsoara
18 April 2013
Supa
crema de leurda cu smantana si nucsoara din: ceapa, ulei, cartofi, apa,
leurda, smantana si nucsoara. Ingrediente: 1 ceapa, tocata marunt 2
linguri de ulei 3 cartofi mari, taiati cuburi 1,5 l de apa 200 g de
leurda, tocata mare 150 g smantana pentru gatit 1 varf de nucsoara Mod
de preparare: Intr-o…
Read more »
Read more »
Ruladă de pui cu fructe de mare
18 April 2013
Ruladă
de pui cu fructe de mare din: piept de pui, jambon, ceapa, unt,
morcovi, spanac, praz, patrunjel, sfecla rosie si cocktail de fructe de
mare. Ingrediente: 4 bucati piept d epui 8 felii de jambon crud uscat 2
cepe mari 150 g unt 2 morcovi mari 200 g spanac congelat (sau proaspat,
oparit) 2…
Read more »
Read more »
Savoare crocanta
18 April 2013
Savoare
crocanta din: ciocolata menaj, fructe confiate, unt, zahar, faina,
drojdie, scortisoara si chimion. Ingrediente: 200 g ciocolata menaj 1
cana cu fructe confiate, fistic, nuci, alune pentru aluat: 150 g unt 100
g zahar 250 g faina 1 varf de lingurita cu drojdie uscata 1 praf de
scortisoara 1 lingurita cu chimion Mod…
Read more »
Read more »
Cotlet macelaresc
18 April 2013
Cotlet
macelaresc din: cotlet, ceapa, sare, piper, supa de carne si vin.
Ingrediente: 6 bucati de cotlet 3 cepe mari sare piper o cana supa de
carne 1 cana vin Mod de preparare: Baţi cotletele, le sărezi, le
piperezi şi le dai cu boia. Tai 1 ceapă mărunt şi o căleşti în ulei.
Scoţi…
Read more »
Read more »
Drob de ciuperci cu parmezan
18 April 2013
Drob
de ciuperci cu parmezan din: unt, iaurt, faina, drojdie, ou, ciuperci,
ceapa, ulei, marar, patrunjel, oua, parmezan, sare si piper.
Ingrediente: pentru aluat: 200 g de unt moale 150 g de iaurt gras 500 g
de faina, plus extra pentru presarat 1 plic de drojdie uscata (7 g) 1 ou
batut, pentru uns pentru…
Cotlete de miel cu garnitura la cuptor
18 April 2013
Cotlete
de miel cu garnitura la cuptor din: cotlete de miel, cuscus, apa,
morcov, menta verde, ardei gras, ceapa, ulei de masline, usturoi, vin si
condimente. Ingrediente: 5 cotlete de miel netaiate (bucata intreaga)
500 g cuscus 1 litru apa clocotita 1 morcov 1 legatura menta verde
1 ardei gras rosu 1 ceapa 4 linguri ulei de masline 10 catei usturoi
200 ml vin alb…
Read more »
Read more »
Deliciu festiv
18 April 2013
Deliciu
festiv din: margarina, zahar, ou, galbenusuri, faina, coaja de lamaie,
coaja de portocala, sare, biscuiti, lapte, rom, margarina, nuci, cacao
si zahar pudra. Ingrediente: 250 g margarina 250 g zahar 1 ou 3
galbenusuri faina cat cuprinde coaja de lamaie si portocala sare pentru
crema de nuci: 300 g biscuiti populari 150 ml lapte…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Tarta cu lamaie si glazura de bezea
17 April 2013
Tarta
cu lamaie si glazura de bezea din: aluat, suc de lamaie, coaja de
lamaie, unt nesarat, zahar pudra, oua, galbenus de ou, albusuri de ou si
zahar. Ingrediente: Aluat de patiserie Ingrediente pentru umplutura:
Sucul de la 2 ½ lamai Coaja de la 1 lamaie 125g unt nesarat 125g zahar
pudra 3 oua…
Read more »
Read more »
Tort de legume cu rodie
17 April 2013
Tort
de legume cu rodie din: rodii, cartofi, telina, patrunjel, morcovi,
boabe de porumb, piept de pui, maioneza si sare. Ingrediente: 2 rodii
4-5 cartofi 1 telina 1 radacina de patrunjel 2 morcovi 2 linguri cu
boabe de porumb 1 piept de pui 100-150 g maioneza sare Mod de
preparare: Curăţă cartofii şi pune-i…
Read more »
Read more »
Pere umplute cu branza
17 April 2013
Pere
umplute cu branza din: limba de porc, pere, branza roquefort, chimen,
branzica de casa cu smantana, vin alb, lamaie si ceapa verde.
Ingrediente: 1 limba de porc 2 pere 100 g branza Roquefort 1/2 lingurita
cu chimen 100 g branzica de casa cu smantana 20 ml vin alb dulce 1
lamaie 1 fir de…
Read more »
Read more »
Cosulete cu salata de peste
17 April 2013
Cosulete
cu salata de peste din: file de cod, somon afumat, mazare, castravete
murat, dovlecel, maioneza, faina, unt, galbenusuri, lamaie si sare.
Ingrediente: 400 g file de cod 100 g somon afumat 1 cescuta cu mazare
fiarta 1 castravete murat 1 dovlecel 3 cartofi 100 g maioneza pentru
aluat: 500 g faina 250 g unt…
Read more »
Read more »
Rulouri din clatite cu somon si sunca de Praga
17 April 2013
Rulouri
din clatite cu somon si sunca de Praga din: branza de vaci, branza
telemea, smantana, somon afumat, sunca de praga, frunze de salata,
faina, lapte, oua, ulei si sare. Ingrediente: 200 g branza de vaci 100 g
branza telemea 100 g smantana 150 g somon afumat 100 g sunca de Praga
cateva frunze de…
Read more »
Read more »
Pachetele cu gem sau branza
17 April 2013
Pachetele
cu gem sau branza din: aluat de cozonac, gem, nuci, zahar pudra, branza
dulce, lamaie, stafide, oua, zahar si zahar vanilat. Ingrediente: aluat
de cozonac 1 borcan de gem 100 g nuci zahar pudra pentru umplutura: 300
g branza dulce 1 lamaie 100 g stafide 2 oua 2 linguri cu zahar 2
pliculete cu…
Read more »
Read more »
Mancare de castraveti murati cu carne de porc
17 April 2013
Mancare
de castarveti murati cu carne de porc din: carne de porc, castarveti
murati, morcovi, rosii, ceapa, untura, cimbru, marar, sare si piper.
Ingrediente: 1 kg carne de porc 1 kg castraveti murati (in saramura) 1-2
morcovi 2-3 rosii 3 cepe 2 linguri un untura 1 creanga de cimbru uscat
marar sare piper Mod…
Read more »
Read more »
Briose cu fructe de padure
17 April 2013
Briose
cu fructe de padure din: aluat de cozonac, fructe de padure, miere si
zahar pudra. Ingrediente: aluat de cozonac 400 g fructe de padure
(congelate) 2-3 linguri cu miere zahar pudra Mod de preparare: Din
aluatul de cozonac, formează bile de dimensiunea unui ou mai mic. Apasă
cu degetul în mijloc pentru a…
Read more »
Read more »
Tocana bucovineana
17 April 2013
Tocana
bucovineana din: carne de manzat, carne de porc, untura, ceapa, ardei
grasi, rosii, boia, ulei, sare si piper. Ingrediente: 250 g carne de
manzat 250 g carne de porc (spata, piept) 150 g untura 2 cepe 2 ardei
grasi 1 cutie cu rosii cubulete 1 lingurita cu boia ulei sare piper
Mod de…
Read more »
Read more »
Crema fina de cartofi
17 April 2013
Crema
fina de cartofi din: cartofi, telina, patrunjel, morcov, smantana, unt,
lapte, costita, ulei si sare. Ingrediente: 1 kg cartofi 1 telina 2
radacini de patrunjel 1 morcov 2 linguri cu smantana 100 g unt 1 cescuta
cu lapte 200 g costita ulei sare Mod de preparare: Curăţă cartofii şi
pune-i la fiert în…
Read more »
Read more »
Piept de pui cu sos de smantana
17 April 2013
Piept
de pui cu sos de smantana din: piept de pui, oua, smantana, cascaval,
masline, faina, unt, lamaie, ceapa verde, rosii, rozmarin si sare.
Ingrediente: 2 piepti de pui 3 oua 5-6 linguri cu smantana 3 linguri cu
cascaval ras 100 g masline rondele 1 lingura cu faina 75 g unt 1 lamaie
codite de…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Supa thailadeza de creveti (Supa Tom Yum Goong)
17 April 2013
Supa
thailadeza de creveti din: creveti, sare, piper, ulei de nuca de cocos,
suc de lamaie, coaja de lamaie, ceapa rosie, lemongrass, ardei iute,
supa de pui, muguri de bambus, coriandru, nectar de agave, nuca de cocos
si fulgi de chili. Ingrediente: 20 creveți mari, decorticati sare și
piper 1-2 linguri de ulei de…
Read more »
Read more »
Supa cu carne de miel si orz
17 April 2013
Supa
cu carne de miel si orz din: ulei, carne de miel, ceapa, morcovi, praz,
telina apio, cimbru, dafin, varza, pastarnac, orz, supa de legume si
patrunjel. Inrgediente: 1 lingura de ulei, plus extra pentru legume 1 kg
carne grasa de miel (spata sau pulpa), taiata in cuburi mari 1 ceapa,
tocata 2 morcovi, tocati…
Read more »
Read more »
Melci insiropati
17 April 2013
Melci
insiropati din: aluat, unt, zahar, zahar vanilat, nuca macinata,
stafide, lapte, zahar pudra si zeama de lamaie. Ingrediente: aluat de
cozonac 300 g unt 400 g zahar 2 pliculete cu zahar vanilat 1 cana cu
nuca macinata 100 g stafide 400 ml lapte 150 g zahar pudra 1-2 linguri
cu zeama de lamaie …
Read more »
Read more »
Saleuri cu bacon
17 April 2013
Saleuri
cu bacon din: aluat, masline, bacon, cascaval, suc de rosii, busuioc,
nucsoara, usturoi, piper, smantana, susan si sare de mare grunjoasa.
Ingrediente: pentru aluat: 800 g aluat de foietaj 150 g masline feliate
100 g bacon 150 – 200 g cascaval pentru uns aluatul: 200 ml suc de rosii
1 lingurita busuioc uscat un…
Read more »
Read more »
Gogosi glazurate cu nuca
17 April 2013
Gogosi
glazurate cu nuca din: aluat de cozonac, zahar, albusuri, lamaie, nuca
si ulei. Ingrediente: aluat de cozonac 250 g zahar 2 albusuri 1 lamaie
100 g nuca tocata ulei Mod de preparare: Intinde din aluatul de
cozonac o foaie potrivit de groasă. Taie rotunduri cu ajutorul unui
pahar. Lasă să crească cel puţin…
Read more »
Read more »
Sarmale de miel cu mentă
17 April 2013
Sarmale
de miel cu mentă din: foi de vita, carne de miel, ceapa, morcovi, orez,
supa de carne, frunze de menta, verdeata, lamaie si ulei. Ingrediente:
25 foi de vita 600 g carne de miel 2 cepe mari 3 morcovi 50 g orez 200
ml supa de carne sau de legume 3-4 frunze de menta…
Read more »
Read more »
Tartă cu brânză de oi şi migdale
17 April 2013
Tartă
cu brânză de oi şi migdale din: faina, unt, sare, nucsoara, parmezan,
oua, telemea de oaie, smantana, pesmet, migdale si marar. Ingrediente:
pentru aluat: 200 g faina 100 g unt sare nucsoara 25 g parmezan ras sau
cascaval 5 oua pentru umplutura: 250 g telemea de oi 250 g smantana 3
linguri pesmet 50…
Read more »
Read more »
Rulada din piept de pui cu garnitura de mazare
17 April 2013
Rulada
din piept de pui cu garnitura de mazare din: piept de pui, oua, fulgi
de porumb, pesmet, alune, mazare, sare, piper si cimbru. Inrgediente: 2
bucati de piept de pui 4 oua 200 g fulgi de porumb 200 g pesmet 100 g
alune 50 g mazare sare piper cimbru Mod de preparare: Speli…
Read more »
Read more »
Ciorba din maruntaie de miel cu leustean si smantana
17 April 2013
Ciorba
din maruntaie de miel cu leustean si smantana din: carne de miel,
morcovi, ceapa, orez, bors, galbenus, smantana, sare, leustean si
patrunjel. Ingrediente: 1 kg carne miel 2 morcovi 1 ceapa 1 lingura orez
1 litru bors 1 galbenus 100 ml smantana sare leustean patrunjel
Mod de preparare: Ceapa verde şi uscată şi morcovii se toacă, apoi se
călesc în…
Read more »
Read more »
Pateuri cu ou şi ceapă verde
17 April 2013
Pateuri
cu ou şi ceapă verde din: faina, lapte, galbenusuri, zahar, unt, ulei,
drojdie, sare, ceapa verde, unt, oua si piper alb. Ingrediente: pentru
aluat: 1250 g faina 300 ml lapte 3 galbenusuri 150 g zahar 70 g unt 700
ml ulei 70 g drojdie proaspata putina sare pentru umplutura: 300 g ceapa
verde 100…
Read more »
Read more »
Ruladă de porc cu legume şi nuci
17 April 2013
Ruladă
de porc cu legume şi nuci din: pulpa de porc, nuci, sparanghel verde,
unt, chifle, lapte, oua, sare, piper, patrunjel, unt. Ingrediente: 600 g
pulpa de porc fara os 200 g nuci 150 g sparanghel verde 50 g unt 4
chifle 120 ml lapte 2 oua sare piper patrunjel unt Mod de preparare:…
Read more »
Read more »
Orz cu dovleac si parmezan
17 April 2013
Orz
cu dovleac si parmezan din: unt, ceapa, dovleac, usturoi, vin, orz,
supa de legume, mascarpone, parmezan si patrunjel. Ingrediente: 1
lingura de unt 1 ceapa, tocata fin 1 dovleac placintar mic (600-700 g),
curatat de coaja si taiat in cuburi mici 2 catei de usturoi, zdrobiti 1
pahar mic de vin alb 400 g…
Read more »
Read more »
Spuma de capsune
17 April 2013
Spuma
de capsune din: foi de gelatina, capsune, suc de lamaie, fructoza si
branza de vaci. Ingrediente: 4 foi de gelatina 500 g capsune sucul de la
1 lamaie 10 g fructoza (sau 20 g zahar pudra) 20 g branza de vaci Mod
de preparare: Inmuiaţi foile de gelatină într-un bol cu apă rece.…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Cotlete de miel cu rozmarin si cimbru pe pat de sote de legume si piure de conopida
17 April 2013
Cotlete
de miel cu rozmarin si cimbru pe pat de sote de legume si piure de
conopida din: cotlete de miel, sare, piper, usturoi, frunze de rozmarin,
frunze de cimbru, piper cayenne, sare de mare, ulei de masline, faina,
vin, supa de pui, sare, piper, ulei de rapita, conopida, ceapa, varza de
bruxelles, cartofi rosii,…
Read more »
Read more »
Drob de miel cu ficat de pasare, ceapa verde si tarhon
17 April 2013
Drob
de miel cu ficat de pasare, ceapa verde si tarhon din: organe de miel,
pipote si inimi de pui, ficat de pasare, ceapa, usturoi verde, tarhon,
ceapa verde, oua, smantana, pesmet, unt, piper, condiment, sare si
delikat. Ingrediente: organele de miel (ficat, rinichi, plamani, inima)
1/2 kg pipote si inimi de pui 1/2 kg ficat de…
Read more »
Read more »
Ruladă cu murături
17 April 2013
Ruladă
cu murături din: pulpa de porc, muraturi, sare, piper, morcovi, praz,
unt, usturoi, ceapa, ardei, castarveti murati, vin si caramel.
Ingrediente: 800 g pulpa de porc 300 g muraturi sare piper 500 g morcovi
300 g praz 1 lingura unt 5 catei de usturoi 2 cepe 2 ardei cateva
feliute de castraveti murati 100…
Read more »
Read more »
Placinta delicioasa cu mere, ghimbir si stafide
17 April 2013
Placinta
delicioasa cu mere, ghimbir si stafide din: faina, unt, zahar, nuci,
coaja de lamaie, galbenus, mere, zahar, ghimbir, suc de mere si stafide.
Ingrediente: pentru aluat: 175 g faina, plus extra pentru presarat 100 g
de unt rece, taiat cuburi 50 g zahar 25 g nuci, macinate coaja rasa de
la 1/2 lamaie 1…
Read more »
Read more »
Rulada de porc in stil italian
17 April 2013
Rulada
de porc in stil italian din: pulpa de porc, rozmarin, cimbru,
patrunjel, coaja de lamaie, seminte de chimen, crutoane, parmezan, unt,
ou, sare, piper, ulei de masline, dovlecei si ceapa. Ingrediente: 1,6 kg
pulpa de porc rozmarin tocat 2 linguri cimbru 4 linguri patrunjel tocat
1 lingurita coaja rasa de lamaie 1 lingura seminte…
Read more »
Read more »
Cotlete de miel cu cimbru, menta si oregano
17 April 2013
Cotlete
de miel cu cimbru, menta si oregano din: cotlete de miel, cimbru, sare,
piper, oregano, menta, ulei de masline, cartofi, rosii cherry, usturoi
si unt. Ingrediente: 1 kg cotlete de miel cimbru sare piper oregano
mentă uscată 3-4 linguri ulei de măsline 800 g cartofi noi 4 bucati
roşii cherry 5-6 căţei usturoi 100 g unt Mod de preparare: Se…
Read more »
Read more »
Gyros
17 April 2013
Gyros
din: pulpa de miel, usturoi, ulei de masline, suc de lamaie, condimente
si sare. Ingrediente: 1 pulpa de miel 4 catei de usturoi 4 linguri ulei
de masline 1 lingura suc de lamaie condiment Gyros sare Mod de
preparare: Dezosezi pulpa de miel, pe cât posibil într-o singură bucată.
Important e să ai…
Read more »
Read more »
Geantak
17 April 2013
Geantak
din: faina, iaurt, drojdie, sare, ulei, carne tocata de vita, ceapa,
cimbru, menta, ou, smantana, margarina si ulei. Ingrediente: pentru
aluat: 1 kg faina 3 cesti de iaurt (sau apa calduta) drojdie cat o nuca
sare 4-5 linguri ulei pentru umplutura: 1 kg carne tocata de vita (pui)
4-5 cepe cimbru menta iti mai…
Read more »
Read more »
Rulade de prosciutto cu branza de capra
17 April 2013
Rulade
de prosciutto cu branza de capra din: ulei de masline extravirgin,
coaja de lamaie, suc de lamaie, prosciutto, branza de capra, gem de
smochine si salata verde. Ingrediente: 2 linguri ulei de măsline
extravirgin 2 lingurițe coajă de lămâie rasă 1 lingură suc de lămâie 8
felii prosciutto 150 g brânză de capră 8…
Read more »
Read more »
Trucuri şi sfaturi în bucătărie
16 April 2013
Păstrează
alimentele la frigider. Nu lăsa i nimic în fructieră, deoarece la
temperatura — camerei, fructele îşi pierd jumătate din cantitatea de
vitamina C, iar la rece acestea se conservă aproape intacte. Legumele
congelate sunt îngheţate imediat după recoltare, pentru a reduce
costurile de depozitare. Din fericire, acest proces păstrează vitaminele
intacte. Spală repede salata…
Read more »
Read more »
15 retete cu carne de miel
16 April 2013
Retete
cu carne de miel pentru Paste: Miel marocan pentru masa de Paşte O
reteta de miel marocan pentru masa de paste din: pulpa de miel, faina,
rosii, stafide, supa de miel, ulei de masline, usturoi, ceapa, cimbrisor
verde, rozmarin, turmeric, scortisoara, sare, piper, boia si ierburi
aromate. Ingrediente: 1 pulpa de miel 3 linguri…
Read more »
Read more »
10 retete cu carne de miel
16 April 2013
Retete
cu carne de miel pentru Paste: Miel la protap pentru masa de Paşte O
reteta de miel la protap pentru masa de Paşte din: miel, ulei, zeama de
lamaie, usturoi, sare de mare, piper si oregano. Ingrediente: 1 miel mic
ulei zeama de lamaie 1 capatana de usturoi sare de mare piper oregano
…
Read more »
Read more »
9 retete cu carne de miel
16 April 2013
Retete
cu carne de miel pentru Paste: Coaste de miel O reteta de coaste de
miel din: coaste de miel, usturoi, vin rosu, cimbru, rozmarin, ulei,
sare si piper.Nu e masăde Paşti fără friptu ra clasică de miel. Chiar şi
cei mai mofturoşi dintre invitaţi vorfi impresionaţi de designul modern
al acestor coaste glazurate şi…
Read more »
Read more »
8 retete cu carne de miel
16 April 2013
Retete
cu carne de miel pentru Paste: Drob de miel pentru masa de Paşti O
reteta de Drob de miel pentru masa de Paşti din: organe de miel, prapur,
ceapa, oua, paine, smantana, verdeata, sare si piper. Ingrediente:
organele de miel prapu 2-3 legături de ceapă două ouă 1-2 felii de pâine
o lingură smântână…
Read more »
Read more »
7 retete cu carne de miel
16 April 2013
Retete
cu carne de miel pentru Paste: Ruladă de miel cu verdeţuri O reteta de
rulada de miel cu verdeturi din: carne de miel, ceapa, usturoi, pesmet,
unt, spanac, sare, piper, ulei de masline, vin alb sec, usturoi,
rozmarin si ienibahar. Ingrediente: un kg carne de miel (pulpă de miel
fără os) o legătură ceapă…
Read more »
Read more »
6 retete cu carne de miel
16 April 2013
Retete
cu carne de miel pentru Paste: Muschiulet de miel in unt O reteta de
muschiulet de miel in unt din: usturoi, rozmarin, cimbru, muschiulet de
miel, sare, piper, unt, patrunjel, coaja de lamaie, ceapa verde si rosii
cherry. Ingrediente: 2 catei de usturoi 1 fir de rozmarin 3 fire cimbru
4 bucati de muschiulet…
Read more »
Read more »
5 retete cu carne de miel
16 April 2013
Retete
cu carne de miel pentru Paste: Clătite umplute cu friptură de miel O
reteta de clatite umplute cu friptura de miel din: oua, lapte, unt, apa
minerala, praf de copt, sare, ulei, friptura de miel, urda, vin alb,
masline si patrunjel. Ingrediente: 3 ouă 300 ml lapte 3 linguri unt
topit 100 ml apă…
Read more »
Read more »
4 retete cu carne de miel
16 April 2013
Retete
cu carne de miel pentru Paste: Coaste de miel cu miere O reteta de
coaste de miel cu miere din: coaste de miel, ceapa, vin alb, suc de
lamaie, sos de soia, ulei de masline, usturoi si miere. Ingrediente: 1
kg coaste de miel 2 cepe tocate 50 ml vin alb 50 ml suc…
Read more »
Read more »
3 retete cu carne de miel
16 April 2013
Retete cu carne de miel pentru Paste: Drob de miel pentru masa de
Paşti O reteta de Drob de miel pentru masa de Paşti din: organe de miel,
prapur, ceapa, oua, paine, smantana, verdeata, sare si piper.
Ingrediente: organele de miel prapu 2-3 legături de ceapă două ouă 1-2
felii de pâine o…
Read more »
Read more »
15 cocktailuri pentru Paşti
16 April 2013
Retete
de cocktailuri pentru paste: Cocktail Asian Tea Cocktail Asian Tea din:
vodca, aged cachaca, spicy mango syrup, infuzie de manga, fresh de
lamaie si giner ale. Ingrediente: 40 ml vodca 10 ml aged cachaca 25 ml
spicy mango syrup 1 pliculet cu infuzie de mango 20 ml fresh de lamaie
top up ginger ale…
Read more »
Read more »
10 cocktailuri pentru Paşti
16 April 2013
Retete
de cocktailuri pentru paste: Cocktail Red Rose Cocktail Red Rose din:
suc de struguri rosii, sirop de capsuni, sirop de lamaie, tonic, lamaie
si capsuni. Este un cocktail non alcoolic. Ingrediente: 8 cl suc de
struguri rosii 2 cl sirop de capsuni 1 cl sirop de lamaie tonic o felie
de lamaie capsuni …
Read more »
Read more »
9 cocktailuri pentru Paşti
16 April 2013
Retete
de cocktailuri pentru paste: Cocktail cu lichior de banane si ardei
Cocktail cu lichior de banane si ardei din: ardei, vodca infuzata cu
ciocolata, lichior de banane, zahar vanilat si suc de lamaie.
Ingrediente: 4 bucati ardei chilli 50 ml vodca infuzata cu ciocolata 20
ml lichior de banane 1 lingurita zahar vanilat 15…
Read more »
Read more »
8 cocktailuri pentru Paşti
16 April 2013
Retete
de cocktailuri pentru paste: Cocktail Spy Ced Cocktail Spy Ced din:
aged rum, fresh lime juice, sugar syrup, cardamom si angostura bitters.
Ingrediente: 60 ml aged rum 250 ml fresh lime juice 25 ml sugar syrup 10
g cardamom seminte 6 dashes angostura bitters Mod de preparare: Se
toarna ingredientele pe rand in…
Read more »
Read more »
7 cocktailuri pentru Paşti
16 April 2013
Retete
de cocktailuri pentru paste: Cocktail cu absint, gin si vermut Cocktail
cu absint, gin si vermut din: gin, lichior de portocale, absint, vermut
si coaja de lamaie. Ingrediente: 90 ml de gin 15 ml de lichior de
portocale 15 ml absint vermut sec coaja de portocala Mod de preparare:
Se raceste paharul de…
Read more »
Read more »
6 cocktailuri pentru Paşti
16 April 2013
Retete
de cocktailuri pentru paste: Cum se prepara Cocktail Adios Mother
Fucker (video) O reteta video despre cum se prepara Cocktail Adios
Mother Fucker: Cum se prepara Cocktail Adios Mother Fucker Incoming
search terms:cocktail adios mothercum se fac brucheteleRead more » Cidru
de portocale Cidru de portocale din: portocale, sare, zahar, apa,
stafide, lamaie,…
Read more »
Read more »
5 cocktailuri pentru Paşti
16 April 2013
Retete
de cocktailuri pentru paste: Cocktail cu brandy si lichior de afine
Cocktail cu brandy si lichior de afine din: brandy, frisca, banana,
lichiro de afine, portocale si cirese. Ingrediente: 4 cl brandy 3 cl
frisca 1 jumatate banana 3 cl lichior de afine 1 felie portocale 1
bucata cirese Mod de preparare: Se…
Read more »
Read more »
4 cocktailuri pentru Paşti
16 April 2013
Retete
de cocktailuri pentru paste: Reteta zilei: Cocktail de ananas si
ghimbir Cocktail de ananas si ghimbir din: ananas, ghimbir, zahar, suc
de limeta, whisky, sampanie, gheata si felii de limeta. Ingrediente:
ananas taiat ghimbir proaspat, feliat 1 lingurita de zahar suc proaspat
de limeta whisky Sampanie sau vin spumant gheata felii de limeta…
Read more »
Read more »
3 cocktailuri pentru Paşti
16 April 2013
Retete
de cocktailuri pentru paste: Reteta zilei: Cocktail Margarita cu
portocale rosii Margarita cu portocale rosii din: suc de portocale
rosii, suc de limeta, vin alb, tequilla, gheata si felii de portocale
rosii. Ingrediente: 1/2 ceasca de suc de portocale rosii 2 linguri de
suc proaspat de limeta 3 linguri vin sec alb 7 linguri…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Tarta cu fructe
16 April 2013
Tarta
cu fructe din: mere, suc de lamaie, scortisoara, zahar, mure, faina,
unt, galbenusuri de ou si apa. Ingrediente pentru umplutura: 700g mere
sucul de la ½ lamaie ¼ lingurita de scortisoara 20g de zahar 300g mure
Ingrediente pentru aluat: 360g faina 180g unt nesarat 100g zahar 1 varf
de cuțit de sare 2…
Read more »
Read more »
Chec cu scorţişoară
16 April 2013
Chec
cu scorţişoară din: faina, oua, praf de copt, sare, unt, zahar tos,
zahar vanilinat, lapte dulce, pudra de scortisoara, gem de caise si
frisca. Ingrediente: 160 g faina 3 oua jumatate de pliculet praf de copt
sare 70 g unt 150 g zahar tos doua pliculete zahar vanilinat 160 ml
lapte dulce o lingura…
Read more »
Read more »
Salată cu peşte afumat si naut
16 April 2013
Salată
cu peşte afumat si naut din: peste afumata, naut, fasole fava, morcov,
ceapa, salata verde, rosii cherry, ulei de masline, otet balsamic,
seminte de in, migdale, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 400 g
peste afumat 100 g naut 100 g fasole fava un morcov doua cepe mici o
salata verde 250 g rosii cherry…
Read more »
Read more »
Pate vegetal cu verdeaţă
16 April 2013
Pate
vegetal cu verdeaţă din: conopida, spanac, broccoli, telina, ceapa,
morcov, usturoi, faina, lapte dulce, gelatina, parmezan, ulei de
masline, sare, piper si patrunjel. Ingrediente: o conopida mica 500 g
spanac 300 g broccoli o telina mica o ceapa un morcov doi catei de
usturoi 50 g faina 30 ml lapte dulce 15 g gelatina…
Read more »
Read more »
Spuma de cafea
16 April 2013
Spuma
de cafea din: cafea solubila, foi de gelatina, lapte degresat,
fructoza, albusuri, cacao pudra si sare. Ingrediente: 1 lingura cu cafea
solubila 3 foi de gelatina 40 g lapte degresat 2 linguri cu fructoza
(sau 4 linguri cu zahar pudra) 2 albusuri 1 lingura cu cacao pudra sare
Mod de preparare: Puneţi patru…
Read more »
Read more »
Tocanita de vita cu bere
16 April 2013
Tocanita
de vita cu bere din: carne de vita, ulei, faina, ceapa, usturoi, sos de
tomate, bere neagra, morcovi, cimbru, patrunjel, sare si piper.
Ingrediente: 1 kg carne de vita 30 ml ulei 20 g faina 2 cepe tocate 1
catel de usturoi 20 g sos de tomate 300 ml bere neagra 4 morcovi tocati…
Read more »
Read more »
Piept de pui cu sos de şofran
16 April 2013
Piept
de pui cu sos de şofran din: piept de pui, broccoli, morcovi,
galbenusuri de ou, unt, suc de lamaie, smantana, sofran, faina, sare,
piper, ardei iute si boia iute. Ingrediente: doi piepti de pui 500 g
broccoli doi morcovi doua galbenusuri de ou 150 g unt doua linguri cu
suc de lamaie 200 ml…
Read more »
Read more »
Rulouri de peşte cu legume
16 April 2013
Rulouri
de peşte cu legume din: file de hering, alge uscate, dovlecei, tije de
telina, boabe de porumb, ceapa verde, lamaie, ulei de floarea soarelui,
sare, piper, oregano, salata verde si sfecla rosie murata. Ingrediente:
500 g file de hering 30 g alge uscate doi dovlecei doua tije de telina
300 g ciuperci 100 g…
Read more »
Read more »
Orez cu legume aromate
16 April 2013
Orez
cu legume aromate din: orez, varza de bruxelles, morcovi baby, miere,
pudra de scortisoara, cimbru, ulei de masline, sare, piper si rozmarin.
Inrgediente: 150 g orez cu bob lung 500 g varza de bruxelles 100 g
morcovi baby o lingura cu miere jumatate de lingurita cu pudra de
scortisoara o lingurita cu cimbru 150…
Read more »
Read more »
Tort cu nuca, frisca si ciocolata
16 April 2013
Tort
cu nuca, frisca si ciocolata din: nuca, zahar, albusuri, praf de copt,
oua, faina, galbenusuri, lapte, unt, esenta de rom, frisca, cacao si
ciocolata. Ingrediente: Pentru primul blat: 250 g nucă măcinată 250 g
zahăr 8 albuşuri 1/2 pachet praf de copt îţi trebuie pentru al doilea
blat: 6 ouă 6 linguri făină 6…
Read more »
Read more »
Supa cu galuste verzi
16 April 2013
Supa
cu galuste verzi din: spanac, supa de zarzavat, ou, albus, faina, boia
de ardei dulce, patrunjel verde, sare si piper. Ingrediente: 500 g
spanac 3 l supa de zarzavat 1 ou 1 albus 1 lingura faina 1 lingura boia
de ardei dulce 1 legatura patrunjel verde sare si piper Mod de
preparare: Spanacul…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Pui la tigaie cu salsa si porumb
16 April 2013
Pui
la tigaie cu salsa si porumb din: piept de pui, praf de ceapa, piper
negru, sare, porumb, sos verde, iaurt, supa de pui, orez, branza si
avocado. Ingrediente: 2 bucati piept de pui dezosat ½ lingurita praf
de ceapa ½ lingurita piper negru ¼ lingurita de sare 1 cana de porumb 1
cana…
Friptura de miel cu cimbru si rozmarin
16 April 2013
Friptura
de miel cu cimbru si rozmarin din: pulpa de miel, usturoi, rozmarin,
cimbru, sare, piper si condiment vegetal. Ingrediente: 1 pulpa de miel
(preferabil cea din spate) 5-6 catei de usturoi rozmairn cimbru sare
piper condiment vegetal Mod de preparare: Speli pulpa şi o laşi la
macerat cu condimentele de mai sus timp…
Read more »
Read more »
Placinta de peste cu crusta de cartofi
16 April 2013
Placinta
de peste cu crusta de cartofi din: cartofi, nucsoara, smantana, unt,
galbenusuri, ceapa, seminte de fenicul, anason, vermut, supa de peste,
smantana, file de pastrav afumat, file de cod, file de somon, mazare,
oua, patrunjel, marar si zeama de lamaie. Ingredinete: 1 kg de cartofi,
taiati in bucati mari 1 praf de nucsoara macinata…
Read more »
Read more »
Salată de morcov, ridiche roşie şi ceapă verde
16 April 2013
Salată
de morcov, ridiche roşie şi ceapă verde din: ridichi rosii, morcov,
ceapa verde, ulei si sare. Ingrediente: 4-5 ridichi rosii 1 morcov 1
ceapa verde 2 linguri ulei sare Mod de preparare: Speli bine
legumele, iar morcovul il cureti. Tai legumele cat mai lung (pai).
Partea verde de la ceapa o tai…
Read more »
Read more »
Desert cu coacaze negre
16 April 2013
Desert
cu coacaze negre din: cocaze negre, fructoza, albusuri si sare.
Ingrediente: 400 g coacaze negre 4 linguri cu fructoza (sau 8 linguri cu
zahar pudra) 4 albusuri sare Mod de preparare: Curăţaţi coacăzele cu
apă rece, apoi alegeţi boabele cu ajutorul unei furculiţe. Pasaţi-le cu
mixerul sau printr-o sită fină, adăugind eventual puţină…
Read more »
Read more »
Chiftele de naut cu salata de dovlecei
16 April 2013
Chiftele
de naut cu salata de dovlecei din: naut, oua, lapte, faina, praf de
copt, ceapa verde, harissa, ulei de floarea soarelui, dovlecel branza
feta, frunze de menta si iaurt. Ingrediente: 400 g de naut din conserva,
clatit si scurs bine 2 oua mari 3 linguri de lapte integral 4 linguri
de faina 1 lingurita…
Read more »
Read more »
Biscuiţi cu susan si fistic
16 April 2013
Biscuiţi
cu susan si fistic din: unt, zahar pudra, ou, lapte, faina, praf de
copt, seminte de susan, fistic, zahar vanilinat si sare. Ingrediente:
225 g unt 225 g zahar pudra un ou 170 ml lapte dulce 450 g faina
jumatate de pliculet praf de copt 50 g seminte de susan 100 g fistic
prajit…
Read more »
Read more »
Cartofi cu spanac
16 April 2013
Cartofi
cu spanac din: spanac, cartofi, ceapa, rosii, ulei si sare.
Ingrediente: 1 kg spanac proaspat 6 cartofi medii 1 ceapa mare 2 rosii
ulei sare Mod de preparare: Curăţă spanacul de codiţe şi spală-lîn mai
multe ape. Opăreşte-l în apă clocotită cu puţine sare. După 5 minute,
scoate-l din apă şi lasă-l la…
Read more »
Read more »
Penne carbonara cu bacon si chiftele
16 April 2013
Penne
carbonara cu bacon si chiftele din: penne, carnati, bacon, ceapa,
galbenusuri, smantana, parmezan si patrunjel. Ingrediente: 400 g penne 4
carnati proaspeti 8 felii de bacon sau pancetta 1 ceapa, tocata fin 3
galbenusuri mari 4 linguri de smantana 85 g de parmezan, ras fin 1
legatura mica de patrunjel, tocat fin Mod…
Read more »
Read more »
Mancarica de bame
16 April 2013
Mancarica
de bame din: bame, cartofi, morcov, dovlecel, ceapa, otet, ulei, sare
si piper. Ingrediente: 1 kg bame 2 cartofi 1 morcov 1 dovlecel 2 cepe
otet ulei sare piper Mod de preparare: Curata bamele de codite,
spala-le in mai multe ape si opareste-le 5-6 minute in apa cu putin
otet. trece bamele printr-un…
Read more »
Read more »
Pâine prăjită cu salată de năsturel
16 April 2013
Pâine
prăjită cu salată de năsturel din: salata de nasturel, patrunjel,
usturoi, busuioc, ulei de masline, sare, piper alb, pomelo. Ingrediente:
100 g salata nasturel 2 fire patrunjel 1 catel de usturoi 4 bucati
frunze busuioc 2 linguri ulei de masline sare si piper alb macinat 200 g
pomelo (doar pulpa) Mod de preparare:…
Read more »
Read more »
Tartă cu mălai si şuncă
16 April 2013
Tartă
cu mălai si şuncă din: faina, malai, lapte, drojdie, rosii cherry,
praz, branza de vaci, masline, sunca, usturoi, oua, parmezan, cimbru,
sare si piper. Ingrediente: 250 g faina 150 g malai 250 ml lapte dulce
20 g drojdie 200 g rosii cherry un fir praz 300 g branza de vaci 100 g
masline feliate…
Read more »
Read more »
Pui cu pasta de curry si orez
16 April 2013
Pui
cu pasta de curry si orez din: ulei de floarea soarelui, ceapa, oua,
sos de soia, pasta de curry, piept de pui, orez basmati, mazare si
frunze de coriandru. Ingrediente: 2 linguri ulei de floarea soarelui 3
cepe mici, taiate in rondele subtiri 2 oua mari, batute 2 linguri sos de
soia 1 lingura…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Pui cu nuca de cocos, migdale si nuci
16 April 2013
Pui
cu nuca de cocos, migdale si nuci din: lapte de cocos, piept de pui,
nuca, migdale, nuca de cocos, piper, usturoi, sare si ulei de rapita.
Ingrediente: 1 cana lapte de cocos 2 bucati piept de pui dezosat ¾ cana
nuca ¾ cana migdale crude intregi ½ ceasca nuca de cocos 1 lingurita…
Read more »
Read more »
Chilli vegetarian cu ouă coapte si coriandru
16 April 2013
Chilli
vegetarian cu ouă coapte si coriandru din: ulei de floarea soarelui,
ceapa, pasta de ardei iute, fasole neagra, rosii, zahar brun, oua,
coriandru, smantana si tortillas. Ingrediente: 1 lingura ulei de floarea
soarelui 1 ceapa, tocata 1-2 linguri de pasta de ardei iute 1 conserve
x400 g de fasole neagra, clatita si scursa bine…
Read more »
Read more »
Reteta de post: Conopida picanta
16 April 2013
Conopida
picanta din: conopida, morcov, ceapa, stafide, ardei gras, curry, ulei,
sare si piper. Ingrediente: 1 conopida 1 morcov 1 ceapa 50 g stafide 1
ardei gras 1 varf de cutit de curry ulei sare piper Mod de preparare:
Curăţă legumele şi taie-le – ceapa solzişori, morcovul în bucăţi mai
mari, ardeiulgras cubuleţe, iar…
Read more »
Read more »
Paine dietetica pentru slabit
16 April 2013
din:
faina premix, drojdie, sare, fructoza, apa, otet, seminte de in,
seminte de floarea soarelui, seminte de dovleac, seminte de susan,
seminte de chimen si seminte de anason. Ingrediente: 500 g faina premix 1
cub drojdie (25 g) 1 lingurita sare 1 lingurita fructoza 350 ml apa
calduta 1 lingurita de otet ameste de seminte,…
Read more »
Read more »
Gustare de primavara
16 April 2013
Gustare
de primavara din: frunze de papadie, ou, cartofi, ciuperci, zeama de
lamaie si ulei de masline. Ingrediente: 300 g frunze de papadie 1 ou 2-3
cartofi noi 1/2 cana cu ciuperci sare zeama de lamaie ulei de masline
Mod de preparare: Fierbi cartofii in apa cu sare, ii scurgi de apa si
ii…
Read more »
Read more »
Toasturi cu spanac, smantana si ou
16 April 2013
Toasturi
cu spanac, smantana si ou din: spanac, ceapa, ulei, sare, piper,
smantana, unt, paine si oua. Ingrediente: 200 g spanac frunze congelat 1
ceapă 2 lingurițe ulei sare piper 2 linguri smântână unt 12 felii pâine
toast 12 ouă Mod de preparare: Se lasă să se decongeleze puțin
spanacul. Se taie ceapa felii.…
Read more »
Read more »
Curcan in crustă de susan si morcovi
16 April 2013
O
reteta delicioasa de curcan cu:susan, dulceata portocale, ghimbir, sos
de soia, lamaie, morcov, unt, supa de legume, patrunjel, miere, sare,
piper. Ingrediente: 6 kg piept de curcan 80 g susan 2 linguri dulceaţă
de portocale 1 lingură ghimbir ras 6 linguri sos de soia sucul şi coaja
rasă de la 1 lămâie 800 g…
Read more »
Read more »
Rulouri din curcan cu sos gazpacho
16 April 2013
O
reteta delicioasa de rulouri cu:arne de curcan, ceapa, verdeturi,
usturoi, paine, seminte de pin, ricotta, ulei de masline, rosii, boia,
castravete, sare, piper. Ingrediente: 1,2 kg piept de curcan 1 ceapă 1
legătură verdeţuri 2 căţei de usturoi 2 felii de pâine prăjită 2 linguri
seminţe de pin, prăjite 250 g ricotta 5 linguri…
Read more »
Read more »
Alternative vegetariene pentru surse bogate de Omega 3
16 April 2013
Beneficiile
acizilor graşi Omega 3 nu se opresc doar asupra sănătăţii
cardiovasculare, ci au şi rol de protecţie şi de întărire a sistemului
imunitar, făcându-ne astfel mult mai puţin predispuşi la virozele
specifice primăverii. Cea mai bogată sursă de Omega 3 este peştele, însă
există şi surse vegetale de unde pot fi asimilaţi, dieta
mediteraneeană…
Read more »
Read more »
Politica de confidentialitate
16 April 2013
Actualizat
la data de 1 ianuarie 2013 Goldbach Audience Romania SRL, companie ce
furnizeaza servicii mass-media, bazate pe tehnologii avansate, ofera
produse inovative ce permit Advertiser-ilor din online sa ajunga la
publicul tinta si, in acelasi timp, sa sustina Publisher-ii prin
cresterea vanzarilor de reclame. Procedurile sigure, etice si securizate
folosite in colectarea informatiilor despre…
Read more »
Read more »
Supă cremă de praz cu busuioc
16 April 2013
O
reteta delicioasa de supa crema cu:praz, cartofi, dovlecel, morcov,
unt, ulei de masline, sare, piper, busuioc, paine. Ingrediente: 3 fire
de praz doi cartofi un dovlecel un morcov 50 g unt două linguri cu ulei
de măsline sare piper busuioc 4 felii de pâine Mod de preparare: Untul
se topeşte într-o cratiţă, se…
Read more »
Read more »
Reţete de Paşti (2013)
15 April 2013
Retete
de Pasti: Muschi de miel cu fasole verde si gratin de cartofi Muschi
de miel cu fasole verde si gratin de cartofi din: patrunjel, hasmatuchi,
ceapa, cimbru, rozmarin, cartofi, bacon, usturoi, unt, paine, smantana,
lapte, nucsoara, fasole verde, cascaval, muschi de miel, ulei de
masline, mustar, otet, sare si piper. Ingrediente: 1 legătură…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Sos Salsa verde
15 April 2013
Sos
Salsa verde din: gogonele, usturoi, ardei iute, ceapa, supa de pui,
coriandru, piper negru, sare si oregano. Ingrediente: 13 gogonele 4
catei de usturoi 2 ardei iuti jalapeno ½ ceapa 3 cesti supa de pui
coriandru ½ lingurita piper negru ½ lingurita de sare oregano uscat
Mod de preparare: Se incalzeste o…
Read more »
Read more »
15 retete cu carne de miel pentru Paşte
15 April 2013
Retete
cu carne de miel pentru Paste: Spinare de miel la cuptor cu garnitură
de cartofi prăjiţi, crochete de spanac şi sote de fasole fidea
Ingrediente: 1,600 kg spinare din miel 1 1/2 l supă din oase de miel
sare piper 1/2 lărnîie 1 lingură făină 2 gălbenuşuri 1 ou 1 kg spanac
nucşoară…
Read more »
Read more »
10 retete cu carne de miel pentru Paşte
15 April 2013
Retete
cu carne de miel pentru Paste: Stufat delicios de miel O reteta simpla
de stufat delicios de miel din: carne de miel, ceapa verde, usturoi
verde, boia, otet, bulion de rosii, marar, grasime si faina.
Ingrediente: 750 g carne de miel 75-100 fire ceapă verde 15-20 fire
usturoi verde puţină boia oţet 1 lingură…
Read more »
Read more »
9 retete cu carne de miel pentru Paşte
15 April 2013
Retete
cu carne de miel pentru Paste: Miel cu spanac Ingrediente: 1 kg carne
1,500 kg spanac 1 lingură grăsime 1 ceapă mare 1 varf de cuţit boia
roşie 1 lingură bulion de roşii 5 felii lămaie Pentru rantaş : grăsime
făină Curăţăm spanacul şi îl spălăm în 4-5 ane. Il aşezăm într-o
cratiţă,…
Read more »
Read more »
8 retete cu carne de miel pentru Paşte
15 April 2013
Retete
cu carne de miel pentru Paste: Miel cu linte O reteta delicioasa de
miel cu linte din: carne de miel, usturoi, linte, ceapa verde, ardei
capia, morcovi, pasta de tomate, busuioc verde, sare, piper, boia iute,
ulei, malai, castraveti murati si ardei grasi Ingrediente: 800 g carne
de miel 3 catei de usturoi 600…
Read more »
Read more »
7 retete cu carne de miel pentru Paşte
15 April 2013
Retete
cu carne de miel pentru Paste: Miel cu migdale si caise uscate Miel cu
migdale si caise uscate din: ceapa, usturoi, radacina de ghimbir, ulei
de masline, fileuri de miel, scortisoara, cuisoare, cardamom, sofran,
foi de dafin, coriandru, migdale, supa de vita si caise uscate.
Ingrediente: 2 cepe mari, tocate mărunt 4 căţei de…
Read more »
Read more »
6 retete cu carne de miel pentru Paşte
15 April 2013
Retete
cu carne de miel pentru Paste: Friptura de miel cu rozmarin verde
Friptura de miel cu rozmarin verde din: pulpa de miel, ulei de masline,
rozmarin verde, usturoi, vin, miere, sare, piper, zeama de lamaie, pudra
de ghimbir, vin, piper, usturoi, sos de soia, sare si zahar brun.
Ingrediente: 1 pulpa de miel cu…
Read more »
Read more »
5 retete cu carne de miel pentru Paşte
15 April 2013
Retete
cu carne de miel pentru Paste: Miel la cuptor cu lamaie Miel la cuptor
cu lamaie din: cotlet de miel, usturoi, cimbru, lamaie, unt, dovlecei,
morcovi, ulei de masline, otet balsamic, coaja de lamaie, ridichi, sare
si piper. Ingrediente: 1,5 kg cotlet de miel sau pulpa 2 catei de
usturoi 1 legatura de cimbru…
Read more »
Read more »
4 retete cu carne de miel pentru Paşte
15 April 2013
Retete cu carne de miel pentru Paste: Muschi de miel cu fasole
verde si gratin de cartofi Muschi de miel cu fasole verde si gratin de
cartofi din: patrunjel, hasmatuchi, ceapa, cimbru, rozmarin, cartofi,
bacon, usturoi, unt, paine, smantana, lapte, nucsoara, fasole verde,
cascaval, muschi de miel, ulei de masline, mustar, otet,…