Retete de Paste:
Reteta zilei: Tort cu crema de caise si glazura de martipan
24 March 2013
Tort
cu crema de caise si glazura de martipan din: fructe uscate, cirese,
zahar pudra, vin rosu, coniac, coaja de lamaie, suc de lamaie, coaja de
portocale, suc de portocale, scortisoara, faina, unt, zahar brun,
migdale, oua, sare, condimente mixte, scortisoara, coniac, gem de caise,
suc de lamaie, martipan si glazura fondanta. Ingrediente pentru blat:
750g…
Read more »
Read more »
Bărcuţe cu cremă de legume
24 March 2013
Bărcuţe
cu cremă de legume din: faina, ou, unt, apa, castraveti verzi,
smantana, branza de vaci, marar, ciuperci, ardei capia, boia dulce,
portocale, kiwi, sare, piper, usturoi, seminte de chimen si seminte de
in. Ingrediente: 250 g faina un ou 175 g unt apa doi…
Read more »
Read more »
Ton cu avocado
24 March 2013
Ton
cu avocado din: ton, avocado, lamaie verde, maioneza, marar, sare si
piper. Ingrediente: 1 cutie cu ton 5 fructe de avocado 2 lamaie verzi
potrivite 4-5 linguri maioneza 1/2 legatura de marar sare piper Mod de
preparare: Cureti avocado, il tai in jumatati…
Read more »
Read more »
Ciorba banateana
24 March 2013
Ciorba
banateana din: fasole alba, cartofi, ceapa rosie, morcov, ardei, suc de
rosii, boia iute, carnati de casa, patrunjel si ulei de floarea
soarelui. Ingrediente: 300 g fasole alba uscata 4 cartofi 1-2 cepe rosii
un morcov 1-2 ardei 500 ml suc de rosii o…
Read more »
Read more »
Ardei umpluţi cu salată de gulii
24 March 2013
Ardei
umpluţi cu salată de gulii din: gulie, marar, iaurt, mustar, ulei de
masline, lamaie, nuci, ardei si sare. Ingrediente: 1 gulie mare 1
legatura marar 2-3 linguri iaurt 1 lingura mustar 1 lingura ulei de
masline 1/2 lamaie 1 lingura nuci sau alune macinate…
Read more »
Read more »
Budinca de cartofi cu salau
24 March 2013
Budinca
de cartofi cu salau din: file de salau, ulei de masline, cartofi rosii,
unt, smantana, broccoli, sare, piper si boia dulce. Ingrediente: 400 g
file de salau 2-3 lingurite ulei de masline 800 g cartofi rosii 75 g unt
50 ml smantana 100 g…
Read more »
Read more »
Salata aperitiv cu branza de burduf si masline
24 March 2013
Salata
aperitiv cu branza de burduf si masline din: castraveti, salata verde,
ardei, ceapa, piper, sare, branza de burduf, rosii, crutoane, masline,
ulei de masline si otet balsamic. Ingrediente: 6-8 castraveti o salata
verde 2-3 ardei o ceapa medie piper macinat sare 200 g branza…
Read more »
Read more »
Creveti cu rosii la tigaie
24 March 2013
Creveti
cu rosii la tigaie din: rosii, ceapa, usturoi, ulei de masline,
creveti, foaie de dafin, cimbru, sare si piper. Ingrediente: 4 rosii 1
ceapa 2 catei de usturoi 1 lingura cu ulei de masline 12-15 creveti
(gamberi mari), proaspeti sau congelati 1 foaie de…
Read more »
Read more »
Minitarte cu roşii cherry
24 March 2013
Minitarte
cu roşii cherry din: aluat, cascaval, rosii cherry, sunca, masline,
smantana si oua. Ingrediente: 400 g aluat de foietaj 200 g cascaval 1
caserola de rosii cherry cat mai mici 300 g sunca 200 g masline fara
samburi 12 linguri smantana 4 oua …
Read more »
Read more »
Fursecuri cu crema si zmeura
24 March 2013
Fursecuri
cu crema si zmeura din: lapte, drojdie, faina, zahar tos, unt, oua,
sare, zahar pudra, zahar vanilat, amidon alimentar, seminte de susan,
scortisoara, zmeura, stafide, rom si portocale confiate. Ingrediente:
750 ml lapte 7 g drojdie uscata 500 g faina 90 g zahar tos…
Read more »
Read more »
Peste cu susan
24 March 2013
Peste
cu susan din: file de peste, oua, pesmet, susan, piper si sare.
Ingrediente: 500 g file de peste 2 oua 150 g pesmet 50 g susan piper
sare Mod de preparare: Fileul de peşte îl tai în fâşii subţiri si
scurte şi îl…
Read more »
Read more »
Supa crema de ciuperci in paine
24 March 2013
Supa
crema de ciuperci in paine din: ceapa, patrunjel, telina, cartofi,
ciuperci, apa, paine graham, ulei, sare, piper, patrunjel, chimen si
frunze de salata. Ingrediente: 2 cepe mari 1 radacina de patrunjel 1
telina potrivita 4 cartofi mari 300 g ciuperci proaspete 3 l apa…
Read more »
Read more »
Limba cu spanac
24 March 2013
Limba
cu spanac din: limba, slanina, ceapa, morcovi, usturoi, supa de carne,
vin, sare, piper, spanac, unt si verdeata. Ingrediente: 1 limba fiarta
150 g slanina 2 cepe 3 morcovi 3 catei de usturoi 500 ml supa de carne
200 ml vin sare piper 1…
Read more »
Read more »
Muschi de vita in ierburi aromatice
24 March 2013
Muschi
de vita in ierburi aromatice din: muschi de vita, sare grunjoasa, piper
negru, cimbru macinat, rozmarin macinat, usturoi, ulei de masline,
pulpa de rosii, chilli, piper rosu, sare, zahar si ulei de masline.
Ingrediente: un kg muschi de vita sare grunjoasa 100 g piper…
Read more »
Read more »
Pizza cu şuncă, sos si ardei iute
24 March 2013
Pizza
cu şuncă, sos si ardei iute din: faina, apa, ulei de masline, drojdie,
sare, zahar, sos pesto, rosii, bacon, piper, sos de rosii, morcovi,
dovlecei si ardei iute. Ingrediente: 500 g faina 300 ml apa ulei de
masline 8 g drojdie uscata un sfert…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Suc de ghimbir cu limeta
24 March 2013
Suc
de ghimbir cu limeta din: ghimbir, apa, suc de limeta, zahar, gheata si
menta. Ingrediente: 1/2 kg ghimbir apa 1/2 cana suc de limeta 1
cana zahar cuburi de gheata si menta penstru servire Mod de
preparare: Curatati ghimbirul. Tocati…
Read more »
Read more »
Frigărui cu roşii cherry
24 March 2013
Frigărui
cu roşii cherry din: rosii cherry, prosciutto, mozzarella, busuioc,
ulei de masline extravirgin, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 250 g
rosii cherry 100 g prosciutto feliat 200 g bulgarasi de mozzarella 2
ramurele de busuioc 2 linguri de ulei de masline extravirgin sare piper
macinat…
Read more »
Read more »
Burrito cu pui
24 March 2013
Burrito
cu pui din: lipii, ulei de masline, piept de pui, ardei, ceapa, sare,
piper, otet balsamic, patrunjel, salata verde si rosii. Ingrediente: 4
lipii 2-3 lingurite ulei de masline 400 g piept de pui 2 ardei rosii 2
ardei galbeni o ceapa sare piper…
Read more »
Read more »
Reteta de post: Salata de fasole boabe
24 March 2013
Salata
de fasole boabe din: fasole, usturoi, patrunjel, frunze de dafin, ulei
de masline, suc de lamaie, ardei iute si sare. Ingrediente: 300 g fasole
2 catei mari de usturoi 1 legatura patrunjel 4 frunze de dafin ulei de
masline 1 lamaie (doar sucul) ardei…
Read more »
Read more »
Fursecuri cu piure de cartofi dulci
24 March 2013
Fursecuri
cu piure de cartofi dulci din: faina, zahar, unt, lapte, scortisoara,
untura, piure de cartofi dulci, unt. Ingrediente: 250 g faina 3 linguri
zahar 50 g unt 6 linguri lapte un praf scortisoara 3 linguri untura 200 g
piure de cartofi dulci 2 linguri…
Read more »
Read more »
Bulete de soia si linte
24 March 2013
Bulete
de soia si linte din: soia granule, faina alba, linte verde, usturoi,
apa minerala, ulei, sare, piper, patrunjel verde, cimbru, ulei si
pesmet. Ingrediente: 300 g soia granule 150 g faina alba 150 g linte
verde 5 catei de usturoi 50 ml apa minerala…
Read more »
Read more »
Tort de cartofi cu piure de castane
24 March 2013
Tort
de cartofi cu piure de castane din: cartofi dulci, faina, zahar, zahar
vanilinat, galbenusuri, ulei, rom, dovleac si scortisoara. Ingrediente:
pentru blat: 2 cartofi dulci 100 g faina 90 g zahar un plic zahar
vanilinat 3 galbenusuri 30 ml ulei 30 ml rom pentru…
Read more »
Read more »
Ciorba de salata cu costita afumata si smantana
24 March 2013
Ciorba
de salata cu costita afumata si smantana din: supa de pui, ceapa,
zarzavat, salata, costita afumata, oua, smantana, iaurt, bors, usturoi
verde, marar verde si sare. Ingrediente: 2 l supa de pui 1 ceapa medie
100 g zarzavat 1 capatana mare de salata 200…
Read more »
Read more »
Retete de post: Salam de biscuiti
24 March 2013
Salam
de biscuiti din: biscuiti, margarina, cacao, zahar vanilat, esenta de
rom, zahar, stafide si apa. Ingrediente: 1/2 biscuiti simpli un pachet
margarina 3 linguri cacao 2 pliculete zahar vanilat esenta de rom dupa
gust 150 g zahar 200 g stafide 300 ml apa …
Read more »
Read more »
Pâine ţărănească umplută cu salată de cârnaţi şi brânză Emmental
24 March 2013
Pâine
ţărănească umplută cu salată de cârnaţi şi brânză Emmental din: paine
taraneasca, carnati polonezi, ridichi, branza emmental, ridichi,
castravete, patrunjel, otet balsamic, ulei de masline, sare, piper si
zahar. Ingrediente: 1 paine taraneasca potrivit de mare si proaspata 400
g carnati polonezi fierti 250…
Read more »
Read more »
Piftie cu carne de curcan
24 March 2013
Piftie
cu carne de curcan din: carne de curcan, usturoi, foi de dafin, ceapa,
morcovi, radacina de telina, oua, mazare boabe, sare si piper.
Ingrediente: 2 kg carne de curcan o capatana de usturoi 2 foi de dafin o
ceapa 3 morcovi o felie radacina…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Chiftelute cu carne de miel
24 March 2013
Chiftelute
cu carne de miel din: carne tocata de miel, stafide, scortisoara,
pesmet, ou, ceapa verde, lipii, iaurt, frunze de menta, rosii, suc de
limeta, sare si piper. Ingrediente: 1 kg carne tocata de miel 1/4 ceasca
de stafide 1/2 lingurita de scortisoara 5-6 linguri…
Read more »
Read more »
Guguluf cu alune
24 March 2013
Guguluf
cu alune din: alune de padure, unt, zahar, sare, oua, faina, praf de
copt, lapte, gem de caise si zahar pudra. Ingrediente: 75 g alune de
padure 250 g unt moale 250 g zahar sare 4 oua 300 g faina 3 lingurite
praf de…
Read more »
Read more »
Chiftele de vinete cu marar
24 March 2013
Chiftele
de vinete cu marar din: vinete, ardei rgasi, usturoi, patrunjel, oua,
pesmet, sare, piper si ulei. Ingrediente: 4 vinete 4 ardei grasi rosii 2
catei usturoi 3 linguri patrunjel 3 oua 8 linguri pesmet fin sare piper
ulei pentru prajit pentru servit: marar fin…
Read more »
Read more »
Somon cu orez si sos
24 March 2013
Somon
cu orez si sos din: somon, orez, mazare, morcov, limete, smantana,
castravete, migdale, curry, ulei de masline, sare, piper si busuioc
verde. Ingrediente: 4 bucati de somon 200 g orez alb 200 g mazare un
morcov doua limete 300 g smantana un castravete verde…
Read more »
Read more »
Pere cu branza Roquefort
24 March 2013
Pere
cu branza Roquefort din: pere, branza de vaci, stafide galbene,
portocale, zahar tos, miez de nuca, boia dulce, banza roquefort,
nucsoara, lamaie, sare, piper, smantana si rozmarin. Ingrediente: 4 pere
mari 100 g branza de vaci 30 g staide galbene doua portocale 180 g…
Read more »
Read more »
Bors de loboda cu orez si verdeata
24 March 2013
Bors
de loboda cu orez si verdeata din: apa, bors, loboda, ceapa verde,
morcov, radacina de patrunjel, orez, marar, patrunjel verde, leustean,
unt, ou si sare. Ingrediente: 1 ½ l apă ½ l borș 5-6 legături lobodă 4
fire ceapă verde 1 morcov 1 rădăcină…
Read more »
Read more »
Mini-tarte cu nuci
24 March 2013
Mini-tarte
cu nuci din: faina, migdale, zahar, sare, ou, unt, miere, zahar,
frisca, zahar pudra si suc de lamaie. Ingrediente: blat: 250 g faina 50 g
migdale macinate 100 g zahar 1 praf sare 1 ou 150 g unt rece in plus:
100 g miere…
Ciorba de vacuta cu legume si leustean
19 March 2013
Ciorba
de vacuta cu legume si leustean din: antricot de vita, rasol de vita,
cartofi, ceapa, radacina de patrunjel, morcovi, telina, leustean,
mazare, bors si sare. Ingrediente: 600 g antricot de vita 1 rasol de
vita 2 cartofi 1 ceapa 1 radacina patrunjel 2 morcovi 1 telina mica 1
legatura leustean 100 g mazare boabe…
Read more »
Read more »
Pizza cu sunca si chorizo
19 March 2013
Pizza
cu sunca si chorizo din: faina, drojdie, ulei, sare, zahar, rosii,
bulion, oregano, usturoi, sunca de praga, ciuperci, salam picant
chorizo, cimbru si cascaval. Ingrediente: 600 g faina 1 plic drojdie
uscata 3 linguri ulei 1 lingurita sare 1 praf zahar 1 conserva (850 ml)
rosii 2 linguri bulion 1 lingurita oregano 1 catel…
Read more »
Read more »
Placinta ucraineana
19 March 2013
Placinta
ucraineana din: drojdie de bere, lapte, galbenus, sare, zahar, unt,
faina, varza, ceapa, ulei, vin, pasta de rosii, sare, piper si ou.
Ingrediente: pentru aluat: 10-15 g drojdie de bere 125 ml lapte caldut 1
galbenus 1 praf de sare 1 praf de zahar 30 g unt moale faina cat
cuprinde pentru umplutura: 1/2…
Read more »
Read more »
Rulada de curcan cu sunca de Praga
19 March 2013
Rulada
de curcan cu sunca de Praga din: piept de curcan, sunca de praga,
marar, ceapa verde, oua, unt, sare si piper. Ingrediente: 600 g piept de
curcan 200 g sunca de Praga 2 legaturi de marar 3 legaturi de ceapa
verde 4 oua 50 g unt sare piper Mod de preparare: Speli mărarul…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Salsa de rosii
19 March 2013
Salsa
de rosii din: rosii, ceapa rosie, ardei iute, suc de limeta, coriandru,
sare, piper, oregano si chimen. Ingrediente: 2-3 rosii taiate cubulete
1/2 ceapa rosie, tocata marunt 1 ardei iute jalapeño, fara seminte,
tocat marunt 1 ardei iute Serrano, fara seminte, tocat marunt Sucul de
la o limeta 1/2 ceasca coriandru tocat Sare si…
Read more »
Read more »
Paste cu pui si praz
19 March 2013
Paste
cu pui si praz din: paste, rosii cherry, piept de pui, praz, patrunjel,
ciuperci, ulei de floarea soarelui, frunze de busuioc, sare, piper,
pasta de ardei capia si cascaval. Ingrediente: 300 g paste 7-8 rosii
cherry 300 g piept de pui un fir praz o legatura patrunjel 200 g
ciuperci 50 ml ulei de…
Read more »
Read more »
Tocanita aromata
19 March 2013
Tocanita
aromata din: carne macra de porc, ceapa rosie, ulei, usturoi, supa de
vita, vin alb sec, varza murata, chimen, cartofi, foi de dafin, pasta de
tomate, boia de ardei, sare, piper si smantana. Ingrediente: 500 g
carne macra de porc 2 cepe rosii 2 linguri ulei 3 catei de usturoi 500
ml supa de…
Read more »
Read more »
Drob de nuci
19 March 2013
Drob
de nuci din: nuci, ceapa, paine, ulei, oua, suc de rosii si sare.
Ingrediente: 200 g nuci 2 cepe mari 2 felii de paine 50 ml ulei 4 oua
200 ml suc de rosii sare Mod de preparare: Macini nucile în maşina de
tocat, toci ceapa mărunt, înmoi pâinea şi apoi o pasezi…
Read more »
Read more »
Shakshuka picanta
19 March 2013
Shakshuka
picanta din: rosii, feta, ceapa, oua, ardei iute, ulei, chimen, cimbru,
busuioc, sare si piper. Ingrediente: 1 cutie rosii descojite 200 g feta
1 ceapa potrivita 2 oua 1 ardei iute 2 linguri ulei chimen cimbru
busuioc sare piper Mod de preparare: Toci ceapa rondele şi o căleşti
în ulei până devine aurie.…
Read more »
Read more »
Legume coapte picante cu pilaf si varza creata
19 March 2013
Legume
coapte picante cu pilaf si varza creata din: dovleac, ceapa rosie,
ardei gras, harissa, iaurt, ulei de masline, ceapa, usturoi, ghimbir,
ardei iute, varza creata, orez basmati si supa de legume. Ingrediente:
1/2 dovleac placintar (aproximativ 350 g), curatat si taiat in cuburi cu
latura de 3 cm 1 ceapa rosie, taiata in sferturi…
Read more »
Read more »
Morun cu lapte de cocos si lamaie verde
19 March 2013
Morun
cu lapte de cocos si lamaie verde din: fileuri de morun, lamaie verde,
ceapa, lapte de cocos, ceapa verde, boia de ardei, nuca de cocos, sare
si piper. Ingrediente: 600 g fileuri de morun proaspat 3 lamai verzi 1
ceapa alba mica 4 linguri cu lapte de cocos 1 lingura cu cozi de ceapa…
Read more »
Read more »
Cum se prepara pulpa de miel cu vin rosu si fasole alba
19 March 2013
O
reteta video despre cum se prepara pulpa de miel cu vin rosu si fasole
alba, un preparat deosebit de delicios si gustos, rapid si foarte
sanatos. Ingrediente: 3 tbsp olive oil 4 lamb shanks 1 large onion,
sliced 1 red pepper, sliced 2 cloves garlic 300 ml red wine 400 g
chopped tinned tomatoes…
Read more »
Read more »
Langustine la gratar, cu sos verde
19 March 2013
Langustine
la gratar, cu sos verde din: langustine, ulei de masline, sare, piper,
frunze de busuioc, tarhon, lamai, galbenus de ou, mustar si branza de
vaci. Ingrediente: 24 langustine 1 lingura cu ulei de masline sare si
piper macinat pentru sosul verde: 12 frunze mari de busuioc 2 linguri cu
tarhon proaspat 2 lamai 1…
Read more »
Read more »
Curry de vita cu sfecla si ghimbir
19 March 2013
Curry
de vita cu sfecla si ghimbir din: sfecla, ghimbir, usturoi, ardei iute,
coriandru, pastai de cardamom, pasta de rosii, miere, chimion, seminte
de fenicul, cuisoare, ulei, manzat, ceapa, garam masala si orez.
Ingrediente: 750 g de sfecla cruda 1 bucata de ghimbir cat degetul mare 3
catei de usturoi 1 ardei iute rosu 1…
Read more »
Read more »
Tarte cu ciocolată si vişine
19 March 2013
Tarte
cu ciocolată si vişine din: faina, unt, zahar pudra, cacao, lamaie,
portocala, oua, apa, branza de vaci, zahar tos, smantana, visine, praf
de copt, gris, zahar vanilat, sare si menta verde. Ingrediente: 170 g
faina 100 g unt 60 g zahar pudra 30 g cacao o lamaie o portocala 4 oua
50 ml apa…
Read more »
Read more »
Retete de post: Paste cu legume
19 March 2013
Paste
cu legume din: paste fara ou, ulei de masline, ardei, ceapa rosie,
margarina, rosii cherry, sparanghel, sare, piper si cascaval.
Ingrediente: 300 g paste fara ou 2-3 lingurite ulei de masline 2 ardei
galbeni o ceapa rosie 50 g margarina 5-6 rosii cherry o legatura
sparanghel 2-3 frunze de busuioc sare piper alb cascaval…
Read more »
Read more »
Mancarica la cuptor
19 March 2013
Mancarica
la cuptor din: sunca, ulei, supa de legume, cartofi, varza alba, ceapa,
cascaval, frunze de telina, cimbru uscat, sare si piper. Ingrediente:
300 g sunca 3 linguri ulei 200 ml supa de legume 4 cartofi mari 1/2
varza alba 1 ceapa mare 150 g cascaval frunze de telina cimbru uscat
sare piper Mod…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Toast cu hrean si ceapa verde
19 March 2013
Toast
cu hrean si ceapa verde din: unt, ceapa verde, crema de hrean, sare si
bagheta. Ingrediente: 1 bucata de unt nesarat 2 linguri ceapa verde
proaspata, tocata fin 2 linguri crema de hrean ½ lingurita de sare 1
bagheta Mod de preparare: Amestecati intr-un bol toate ingredientele
cu exceptia baghetei. Taie bagheta felii…
Read more »
Read more »
Cocktail cu miere
19 March 2013
Cocktail
cu miere din: suc de mere, zeama de lime, zahar brun si miere.
Ingrediente: suc de mere zeama de lime zahar brun miere Mod de
preparare: Se tin ingredientele la rece peste noapte. Se amesteca sucul
de mere cu zeama de lime, se lasa 5 minute sa isi amestece aromele, apoi
se adauga…
Read more »
Read more »
Paste cu carne si sos de brânză
19 March 2013
Paste
cu carne si sos de brânză din: oua, faina, ulei de masline, carne de
pui, ceapa, pasta de tomate, usturoi, busuioc verde, smantana, branza cu
mucegai, ardei iute, sare si piper. Ingrediente: 4 oua 350 g faina 60
ml ulei de masline 400 g carne de pui o ceapa doua lingura cu pasta de…
Read more »
Read more »
Vinete in straturi
19 March 2013
Vinete
in straturi din: vinete, rosii, ardei gras, ceapa, usturoi, oua,
smantana, cascaval, ulei, busuioc verde, oregano, marar verde, sare si
piper. Ingrediente: 3 vinete mari 4 rosii mari, tari, bine coapte 1/2
ardei gras 1/2 ceapa 3 catei de usturoi 2 oua 2 linguri smantana 2
linguri cascaval 4 linguri ulei busuioc verde oregano…
Read more »
Read more »
Ciolan de porc cu garnitura de legume
19 March 2013
Ciolan
de porc cu garnitura de legume din: ciolan afumat de porc, sare
grunjoasa, boia dulce si picanta, piper, susan, ulei de floarea
soarelui, vin rosu, dovlecei, ardei copt, cartofi si ulei de floarea
soarelui. Ingrediente: un ciolan afumat de porc sare grunjoasa boia
dulce si picanta piper negru si alb, macinat si boabe susan…
Read more »
Read more »
Tarta cu morcovi si branza
19 March 2013
Tarta
cu morcovi si branza din: faina, sare, unt, galbenusuri, branza feta,
morcovi, sare si piper. Ingrediente: pentru aluat: 175 g faina 1 varf de
cutit cu sare 100 g unt 3 galbenusuri 3 linguri apa rece pentru
umplutura: 500 g branza feta 4 morcovi mari sare piper Mod de
preparare: Amesteci făina într-un…
Read more »
Read more »
Bors de tarhon cu carne de porc si legume
19 March 2013
Bors
de tarhon cu carne de porc si legume din: carne de porc, oase, ceapa,
morcov, telina, patrunjel, tarhon, sare, bors, ou, smantana si apa.
Ingrediente: 500 g carne de porc 500 g oase 2 cepe 1 morcov 1 felie de
telina 1 radacina patrunjel 1 legatura tarhon sare 3/4 l bors 1 ou 150…
Read more »
Read more »
Chiftele de porc cu sos tzatziki
19 March 2013
Chiftele
de porc cu sos tzatziki din: carne slaba de porc, pesmet, ceapa rosie,
usturoi, coaja de lamaie, frunze de oregano, ou, ulei de masline, iaurt,
marar, ridichi, usturoi si zeama de lamaie. Ingrediente: 250 g carne
slaba de porc, tocata 1 mana de pesmet 1/2 ceapa rosie mica, tocata
marunt 1/2 catel de usturoi,…
Read more »
Read more »
Peste cu curry (lotte)
19 March 2013
Peste
cu curry din: lotte, sos de peste, curry pudra, lapte praf degresat,
galbenusuri, suc de lamaie, branza de vaci, sare si piper. Ingrediente: 1
bucata de lotte cu sira, in jur de 800 g 40 cl sos de peste 1 lingura
cu curry pudra 1 lingura cu lapte praf degresat 2 galbenusuri sucul de…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Briose cu dovleac
18 March 2013
Briose
cu dovleac din: ulei vegetal, zahar pudra, zahar brun, oua, faina, praf
de copt, nucsoara, dovleac, unt, crema de branza, coaja de lamaie si
dovleac. Ingrediente pentru aluat: 125ml ulei vegetal 75g zahar pudra
50g de zahar brun 2 oua 110g faina ½ lingurita praf de copt ½ lingurita
nucsoara rasa 150g dovleac ras…
Read more »
Read more »
Frigarui de ton marinat
18 March 2013
Frigarui
de ton marinat din: ton, usturoi, rosii, usturoi, lamaie, ardei iute,
patrunjel, pasta de ansoa, rosii confiate, ceapa alba, coriandru,
patrunjel, capere, vinegreta. Ingrediente: 1 bucata de ton de 500 g 12
catei de usturoi pentru marinata: 2 rosii 2 catei de usturoi 1 lamaie
galbena 2 varfuri de cutit de ardei iute 4…
Read more »
Read more »
Conopida pe pat de peste
18 March 2013
Conopida
pe pat de peste din: fileuri de cod, conopida, lamaie, sare, piper,
ulei si cimbru. Ingrediente: 6 fileuri de cod 1 conopida mare 1 lamaie
sare piper ulei cimbru proaspat Mod de preparare: Dezgheţi fileurile
de cod, le speli şi apoi le fierbi, timp de 5-8 minute, în apă
clocotită, în care ai…
Read more »
Read more »
Orez cu stafide, scortisoara, cardamon si anason stelat
18 March 2013
Orez
cu stafide, scortisoara, cardamon si anason stelat din: orez basmati,
ceapa rosie, ardei iute, stafide, rosie, ulei de masline, cuisoare,
scortisoara, chimen, cardamon, anason stelat, sofran, piper si ardei
capia. Ingrediente: 300 g orez basmati o ceapa rosie un ardei iute 30 g
stafide o rosie 50 ml ulei de masline o floare de…
Read more »
Read more »
Rulada cu gem de afine
18 March 2013
Rulada
cu gem de afine din: oua, zahar pudra, esenta de vanilie, drojdie,
faina, apa, coniac, dulceata de afine si zahar pudra. Ingrediente:
pentru blat: 3 oua 75 g zahar pudra 1 lingurita esenta de vanilie 1
lingurita drojdie uscata 75 g faina 2 linguri apa pentru sirop: 100 ml
apa 50 g zahar 2…
Read more »
Read more »
Retete de post: Supa crema de morcovi
18 March 2013
Supa
crema de morcovi din: morcovi, patrunjel, ceapa alba, telina, patrunjel
verde, sare, piper, ulei de floarea soarelui, usturoi, margarina, nuca,
patrunjel, sare grunjoasa si bagheta. Ingrediente: un kilogran morcovi 2
radacini patrunjel 1-2 cepe albe o radacina telina mare o radacina
patrunjel verde sare piper negru maicnat 3-4 linguri ulei de floarea
soarelui 4-5…
Read more »
Read more »
Rulada de porc cu cascaval
18 March 2013
Rulada
de porc cu cascaval din: muschi de porc, cascaval, ardei, usturoi,
pesmet, sare, piper, alune, vin, ulei de floarea slareui, sare
grunjoasa, piper si cimbru. Ingrediente: 1 kg muschi de porc 100 g
cascaval 2-3 ardei rosii 2-3 catei de usturoi 6 lingu
Cum se prepara noodles cu pui si legume (video)
18 March 2013
O
reteta video despre cum se prepara noodles cu pui si legume, un
preparat deosebit de delicios si gustos, rapid si foarte sanatos.
Ingrediente: 1 precooked chicken breast (optional) 1 red pepper, thinly
sliced 1 head of broccoli, chop off little florets 1-2 large carrots,
peeled into ribbons 2 tbsp sweet chilli sauce 2 tsp…
Read more »
Read more »
Peste in suc de portocale
18 March 2013
Peste
in suc de portocale din: merluciu, portocale, faina, amidon de grau,
ulei de floarea soarelui, piper negru boabe, foi de dafin, sare.
Ingrediente: 800 g merluciu 5 portocale 100 g faina alba 1 lingura rasa
amidon de grau ulei de floarea soarelui pentru prajit 1 lingura piper
negru boabe 2 foi de dafin sare…
Read more »
Read more »
Supa de pastarnac si conopida cu ardei iute si ghimbir
18 March 2013
Supa
de pastarnac si conopida cu ardei iute si ghimbir din: ulei de masline,
conopida, pastarnac, ceapa, seminte de fenicul, seminte de coriandru,
turmeric, usturoi, ardei iute, ghimbir, zeama de lamaie, coaja de
lamaie, supa de legume si coriandru. Ingrediente: 1 lingura ulei de
masline 1 conopida medie, taiata in buchetele 3 pastarnaci, tocati 2…
Read more »
Read more »
Piept de pui cu piure de praz si pancetta
18 March 2013
Piept
de pui cu piure de praz si pancetta din: piept de pui, pancetta, ceapa,
usturoi, praz, cimbru, smantana, vin alb, patrunjel, condimente si unt.
Ingrediente: 4 bucati piept de pui feliat 12 felii de pancetta 1 ceapa
alba mica, maruntita 1 catel de usturoi 4 fire de praz sapalate si
feliate 2 fire de…
Read more »
Read more »
Degeţele din peşte cu orez
18 March 2013
Degeţele
din peşte cu orez din: fileuri de peste, faina, pesmet, orez, stafide,
curry, nucsoara, pasta de tamarind, limete, sare, piper, ulei,
patrunjel, pudra de ghimbir si boia iute. Ingrediente: 500 g fileuri de
peste 120 g faina 60 g pesmet 100 g orez cu bob lung 25 g stafide 5 g
curry 3 g…
Read more »
Read more »
Pulpe de pui cu masline
18 March 2013
Pulpe
de pui cu masline din: pulpe de pui, masline negre, cartofi, rosii,
carnaciori, ceapa, ardei gras, patrunjel, sare, piper si ulei.
Ingrediente: o caserola de pulpe de pui 200 g masline negre fara samburi
1/2 cartofi noi 1 cutie rosii descojite 2 carnaciori 2 cepe 1 ardei
gras rosu 1 legatura patrunjel sare piper…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Pui aromat cu spanac la tigaie
18 March 2013
Pui
aromat cu spanac la tigaie din: spanac, piept de pui, ulei, boabe de
piper, frunze de dafin, cuisoare, cardamom, ceapa, ardei iute, usturoi,
ghimbir, chimen, praf de ardei, coriandru, turmeric, garam masala, iaurt
si sare. Ingrediente: 1 buchet de spanac 1 piept de pui ulei 8 boabe de
piper negru 2 frunze de dafin…
Read more »
Read more »
Pilaf cu ceapa si piper
18 March 2013
Pilaf
cu ceapa si piper din: orez, apa, ceapa, patrunjel, dovlecel, ardei,
piper, sare, ulei de masline si nuci. Ingrediente: 350 g orez cu bobul
rotund un l apa 2 legaturi ceapa o radacina patrunjel 3-4 frunze
patrunjel un dovlecel un ardei piper boabe verde si rosu sare 12 ml ulei
de masline 50 g…
Read more »
Read more »
Tartă cu brânză şi susan
18 March 2013
Tartă
cu brânză şi susan din: branza de vaci, oua, zahar tos, gris, budinca
de vanilie, zahar vanilinat, fistic, stafide, miez de nuca, seminte de
susan, sare, dulceata de visine si unt. Ingrediente: un kilogram branza
de vaci 5 oua 150 g zahar tos 30 g gris un plic budinca de vanilie doua
pliculete zahar…
Read more »
Read more »
Crap împănat pe pat de fenicul
18 March 2013
Crap
împănat pe pat de fenicul din: crap, fenicul, ceapa, ulei, lamaie,
dafin, cimbru, kaizer, vin alb, sare si piper. Ingrediente: 1 crap mare 1
fenicul 1-2 cepe 3 linguri ulei 1 lamaie 1 foaie dafin 1 crenguta
cimbru 150 g kaizer 200 ml vin alb sec sare piper Mod de preparare:
Cureţi peştele,…
Read more »
Read more »
Tarta cu conopida, broccoli si ciuperci
18 March 2013
Tarta
cu conopida, broccoli si ciuperci din: faina, untura, apa rece, faina,
lapte, cascaval, sofran, conopida, broccoli, ciuperci, ceapa, praz,
dovleac, patrunjel si marar. Ingrediente: pentru foaie: 600 g faina 300 g
untura sau unt 2-3 linguri apa rece pentru sos: 60 g unt 60 g faina 1 l
lapte 50 g cascaval 1 lingurita…
Read more »
Read more »
Plăcintă cu carne de vită si sos de rosii
18 March 2013
Plăcintă
cu carne de vită si sos de rosii din: faina de secara, faina de grau,
ulei de masline, drojdie, zahar tos, apa, carne de vita, boia iute, miez
de nuca, usturoi, ceapa rosie, sare, piper, patrunjel si sos de rosii.
Ingrediente: 200 g faina de secara 50 g faina de grau 150 ml ulei…
Read more »
Read more »
Salată de alge
18 March 2013
Salată
de alge din: alge marine, salata creata, seminte de susan, ulei de
susan si sos de soia. Ingrediente: 1 cana alge marine uscate salata
creata pentru decor seminte de susan ulei de susan sos de soia Mod de
preparare: Algele se lasa la inmuiat in apa calduta timp de 30 de
minute. Se…
Read more »
Read more »
Rata Peking
18 March 2013
Rata
Peking din: rata, apa, sare, ulei de orez, otet, miere, amidon, ghimbir
si sos de soia. Ingrediente: 1 rata de 2 kg 2 l apa sare ulei de orez
bait: 150 ml otet 5 linguri de miere 1 lingura amidon 1/2 lingurita
ghimbir tocat sos de soia Mod de preparare: Se curata rata…
Read more »
Read more »
Gratin de broccoli si cartofi cu praz si telina
18 March 2013
Gratin
de broccoli si cartofi cu praz si telina din: praz, broccoli, telina,
cartofi, unt, iaurt, lapte, faina, mustar, mustar cu boabe, cheddar si
mazare. Ingrediente: 500 g fire de prez subtiri, feliate 300 g broccoli,
taiat in buchetele 3 tulpini de telina Apio, feliate 1,5 kg cartofi
fainosi, taiati cubulete 85 g de unt…
Read more »
Read more »
Somon cu sos de prune
18 March 2013
Somon
cu sos de prune din: cotlete de somon, prune, ceapa verde, lamaie,
ardei iute, ulei de masline, tarhon, menta verde, sare, piper, cartofi,
orez si paste de orez. Ingrediente: 4 cotlete de somon 500 g prune o
legatura ceapa verde o lamaie un ardei iute 100 ml ulei de masline 5
fire de tarhon…
Read more »
Read more »
Blinii cu verdeaţă si sos
18 March 2013
Blinii
cu verdeaţă si sos din: dovlecei, usturoi, faina, lapte, patrunjel,
spanac, praf de copt, suc de rosii, ceapa, sare, piper, ulei de floarea
soarelui, ardei iute si masline. Ingrediente: dou dovlecei doi catei de
usturoi 100 g faina 150 ml lapte dulce o legatura patrunjel 100 g spanac
4 g praf de copt 300…
Read more »
Read more »
Fursecuri colorate cu sos
18 March 2013
Fursecuri
colorate cu sos din: zahar pudra, pudra de migdale, albusuri,
galbenusuri, zahar tos, unt, banana, zahar vanilinat, sare, suc de
lamaie, colorant alimentar, sos de zmeura si sos de menta. Ingrediente:
260 g zahar pudra 160 g pudra de migdale 4 albusuri doua galbenusuri 150
g zahar tos 200 g unt o banana doua…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Supa crema de broccoli cu tahini
18 March 2013
Supa
crema de broccoli cu tahini din: ulei de masline, ceapa, usturoi,
cartofi, pastarnac, frunze de dafin, supa de legume, broccoli, marar,
chimen, scortisoara, piper cayenne, cardamom, sare, piper, pasta tahini
si marar. Ingrediente: 2 linguri ulei de masline 1 ceapa, tocata 2
lingurite usturoi zdrobit 2 cartofi curatati, taiati cubulete 1
pastarnac, curatat si…
Read more »
Read more »
Rulouri pe pat de ciuperci
18 March 2013
Rulouri
pe pat de ciuperci din: pulpa de porc, ciuperci, ficatei de pui,
cascaval afumat, unt, lapte, patrunjel, ulei, piper si sare.
Ingrediente: 700 g pulpa de porc 500 g ciuperci 300 g ficatei de pui 50 g
cascaval afumat 50 g unt 1 ceasca de lapte 1 legatura de patrunjel ulei
piper sare …
Read more »
Read more »
Salata de portocale cu mozzarella, rucola si ceapa rosie
18 March 2013
Salata
de portocale cu mozzarella rucola si ceapa rosie din: portocale,
mozzarella, ceapa rosie, paine, ulei de masline, otet de vin rosu,
zahar, mustar cu boabe si seminte de sumac. Ingrediente: 3 portocale 250
g mozzarella, rupta in bucatele 2 maini de rucola 1/2 ceapa rosie,
feliata subtire paine cu crusta crocanta, pentru servit pentru…
Read more »
Read more »
Cotlete marinate de miel la cuptor
18 March 2013
Cotlete
marinate de miel la cuptor din: cotlete de miel, usturoi, rozmarin,
salvie, vin alb sec, cognac, suc de lamaie, ulei de masline, sare,
piper, apa, vin alb sec, ceapa, telina si morcovi. Ingrediente: 1 cotlet
de miel de circa 1500 g 4 catei de usturoi 4 crengtue de rozmarin 2
frunze de salvie 200…
Read more »
Read more »
Chilli cu carne de berbecut
18 March 2013
Chilli
cu carne de berbecut din: seminte de chimion, ulei de masline, ceapa,
carne de berbecut, ghimbir, usturoi, rosii, boia, scortisoara,
coriandru, harissa, ardei grasi, naut, coriandru si supa de vita.
Ingrediente: 1 1/2 lingura seminte de chimion 1 lingura ulei de masline 3
cepe, taiate pe jumatate si feliate subtire 1,2 carne tocata de…
Read more »
Read more »
Chec cu fructe si seminte
18 March 2013
Chec
cu fructe si seminte din: unt, zahar, oua, galbenusuri, faina, praf de
copt, fructe confiate, rahat, seminte de pin, fistic, kiwi confiat si
gem de caise. Ingrediente: 280 g unt 250 g zahar 2 oua 2 galbenusuri 300
g faina 2 lingurite cu praf de copt 100 g fructe confiate cuburi de
rahat seminte…
Read more »
Read more »
Iepure cu sos de vişine
18 March 2013
Iepure
cu sos de vişine din: pulpe de iepure, ulei de masline, frunze de
dafin, ceapa, vin alb, compot de visine, usturoi, cuisoare, scortisoara,
amidon, sare, piper, frunze de telina, cimbru. Ingrediente: 4 pulpe de
iepure 50 ml ulei de masline doua frunze de dafin o ceapa 200 ml vin alb
un borcan compot de…
Read more »
Read more »
Ciuperci cu cremă de brânză
18 March 2013
Ciuperci
cu cremă de brânză din: ciuperci, marar, ou, faina, lapte, sare, piper,
smantana, usturoi si telemea de vaca. Ingrediente: 1 ciuperci 1
legatura marar 1 ou 1 pahar faina 1 pahar lapte sare piper 5 linguri
smantana 3 catei de usturoi 150 g telemea de vaca Mod de preparare:
Speli ciupercile şi le…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Budinca de ciocolata
17 March 2013
Un
desert simplu, delicios si gustos, budinca de ciocolata este perfecta
pentru o duminica in familie! Ingrediente: 200 de grame de ciocolata
amaruie, tocata 3 linguri de zahar 500 ml lapte 1 lingurița cafea 1 varf
de cuțit de sare 6 galbenușuri de ou 1 lingurița esenta de vanilie
Frisca sau Frunze de menta pentru…
Read more »
Read more »
Salata cu vita, naut si ceapa rosie
17 March 2013
Salata
cu vita, naut si ceapa rosie din: naut, ceapa rosie, rosii cherry,
patrunjel, muschi de vita, iaurt natural si harissa. Ingrediente: 1
conservă de 400g de năut ½ ceapă roşie mică, feliată 100g de roşii
cherry, tăiate în două 1 mână mică de pătrunjel, tăiat 200g de muşchi de
vită, cu grăsimea înlăturată 150ml…
Read more »
Read more »
Turte din peşte
17 March 2013
Turte
din peşte din: sardele in sos tomat, cartofi, ceapa verde, zeama de
lamaie, ulei, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 3 conserve de
sardele in sos tomat 7 cartofi 4 fire de ceapa verde zeama de lamaie
ulei 1 legatura de patrunjel sare piper Mod de preparare: Cureti
cartofii de coajă şi îi fierbi…
Read more »
Read more »
Porc chinezesc cu orez
17 March 2013
Porc
chinezesc cu orez din: orez, zahar, muschiulet de porc, dovlecel verde,
ardei gras, ulei de orez, sos de soia si piper alb. Ingrediente: 1oo g
orez 100 g zahar 1 muschiulet de porc 1 dovlecel verde 1 ardei gras ulei
de orez sos de soia piper alb Mod de preparare: Se taie muschiuletul…
Read more »
Read more »
Taitei de orez picanti
17 March 2013
Taitei
de orez picanti din: taitei din faina de orez, sos de soia, piper,
usturoi si ulei de susan. Ingrediente: 300 g taitei din faina de orez
sos de soia piper usturoi ulei de susan Mod de preparare: Se fierb
taiteii in apa cu sare. Se scurg bine. Se stropesc cu sos de soia…
Read more »
Read more »
Calcan cu orez şi sos picant
17 March 2013
Calcan
cu orez şi sos picant din: calcan, orez salbatic, ardei iute, rosii,
morcov, vin alb, usturoi, amidon alimentar, zahar tos, gem de prune,
sare, piper, patrunjel, ulei, ardei capia si dovlecei. Ingrediente: un
calcan 150 g orez salbatic un ardei iute 4 rosii un morcov 300 ml vin
alb 4 catei de usturoi o…
Read more »
Read more »
Pui cu legume si crema de branza
17 March 2013
Pui
cu legume si crema de branza din: piept de pui, faina, ulei de masline,
kaizer, supa de legume, crema de branza, boabe de fasole, porumb si
rosii cherry. Ingrediente: 8 piepţi de pui 2 linguri de făină 1 lingură
ulei de măsline 8 felii de kaizer, tocate 400ml supă de legume sau de
pui…
Chec cu ciocolata si portocala
17 March 2013
Chec
cu ciocolata si portocala din: faina, oua, zahar, unt, ciocolata
neagra, lapte, portocala confiata, cacao, praf de copt, apa de portocal,
portocala glasata si sare. Ingrediente: 180 g faina 3 oua 150 g zahar
150 g unt 100 g ciocolata neagra 100 ml lapte batut 100 g portocala
confiata 2 linguri cu cacao 1…
Read more »
Read more »
Salată cu sfeclă si fidea
17 March 2013
Salată
cu sfeclă si fidea din: naut, mazare, linte, sfecla rosie, fidea de
orez, ceapa verde, miez de nuca, usturoi, ulei de masline, lamaie, sare,
piper, patrunjel, seminte de floarea soarelui, migdale si capere.
Ingrediente: 100 g naut 200 g mazare 100 g linte doua sfecle rosii mici
150 g fidea de orez ceapa verde…
Read more »
Read more »
Supa Laksa de pui cu taitei
17 March 2013
Supa
Laksa de pui cu taitei din: pui, seminte de coriandru, ghimbir,
lemongrass, coaja de lime, zeama de lime, sos de peste, sos de soia,
lapte de cocos, usturoi, coriandru, ceapa verde, taitei de orez, frunze
de menta si ulei de susan. Ingrediente: 1 pui mediu, taiat in bucati, cu
pielea scoasa 1 lingura seminte…
Read more »
Read more »
Prăjitură de post cu mere şi griş
17 March 2013
Prăjitură
de post cu mere şi griş din: faina, gris, zahar, margarina, praf de
copt, zahar vanilat, nuci, mere si scortisoara. Ingrediente: 1/2 cana
faina 1/2 cana gris 1/2 cana zahar 75 g margarina 1 lingurita praf de
copt 2 plicuri zahar vanilat 1 cana nuci maruntite 4-5 mere 2 lingurite
scortisoara Mod de…
Read more »
Read more »
Somon cu legume si crema de branza
17 March 2013
Somon
cu legume si crema de branza din: ulei de masline, vinete, usturoi,
ardei grasi, dovlecei, suc de rosii, supa de legume, frunze de busuioc,
crema de branza, pesmet, seminte de pin, fileuri de somon si paine
crocanta. Ingrediente: 1 lingura ulei de masline 2 vinete, taiate cuburi
6 catei de usturoi, feliati 5 ardei…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Salata de spanac cu fasole alba, rosii si ridichi
17 March 2013
Salata
de spanac cu fasole alba, rosii si ridichi din: fasole alba, rosii
cherry, ridichi, ceapa verde, branza feta, piper, usturoi, sare, suc de
lamaie si ulei de masline. Ingrediente: 1 cutie fasole alba, clatita si
scursa 200-300 g spanac proaspat 1 cana de rosii cherry taiate jumatati 1
cana de ridichi taiate felii subtiri…
Read more »
Read more »
Chec cu carne de porc afumata
17 March 2013
Chec
cu carne de porc afumata din: paine alba, carne de porc afumata, oua,
usturoi, ceapa, patrunjel verde, ulei, sare si piper. Ingrediente: 500 g
paine alba 500 g carne de porc afumata 7 oua 3 catei de usturoi 1 ceapa
mica patrunjel verde ulei sare piper Mod de preparare: Taie pâinea în
cuburi…
Read more »
Read more »
Desert cu kiwi si coacăze
17 March 2013
Desert
cu kiwi si coacăze din: frisca, branza ricotta, coacaze rosii, kiwi,
zahar pudra, boabe de piper negru, scortisoara, gelatina alimentara,
bezele, zahar vanilat, nuca de cocos, pepene confiat si menta verde.
Ingrediente: 300 ml frisca 100 g branza ricotta 200 g coacaze rosii 4
kiwi 75 g zahar pudra 4 boabe de piper negru…
Read more »
Read more »
Mancare de linte cu vinete si curry
17 March 2013
Mancare
de linte cu vinete si curry din: linte rosie, curcuma, pasta de
tamarid, ulei vegetal, ceapa, usturoi, ghimbir, praf de curry, vanata.
Ingrediente: 100g de linte roşie, spălată 1 linguriţă de curcuma 1
lingură pastă de tamarind 2 linguri ulei vegetal 1 ceapă medie, feliată
fin 1 căţel de usturoi, tocat mărunt 1 bucată…
Read more »
Read more »
Chec de post
17 March 2013
Chec
de post din: faina, apa, zahar, ulei, zahar vanilat, praf de copt,
sare, stafide, nuca, cacao si dulceata. Ingrediente: 1 pahar faina 1
pahar apa 1 pahar zahar 1/2 pahar ulei 2 plicuri zahar vanilat 1 plic
praf de copt 1 praf de sare 50 g stafide 70 g nuca macinata 30 g cacao…
Read more »
Read more »
Ficat cu legume şi sos
17 March 2013
Ficat
cu legume şi sos din: ficat de vita, lapte dulce, orez salbatic, ardei
grasi, compot de visine, scortisoara, amidon, seminte de susan, sare,
piper, ulei, patrunjel, ardei iute, ceapa si fenicul. Ingrediente: 500 g
ficat de vita 600 ml lapte dulce 100 g orez salbatic 4 ardei grasi un
borcan compot de visine 3…
Read more »
Read more »
Spaghete cu somon pe pat de spanac
17 March 2013
Spaghete
cu somon pe pat de spanac din: suc de lamaie, baby spanac, coaja de
lamaie, capere, busuioc, ulei de masline, somon, piper, sare, ulei de
masline extravirgin, usturoi si spaghete. Ingrediente: 2 linguri suc de
lamaie 500g frunze de baby spanac coaja rasa de la 1 lamaie 3 linguri
capere 60g busuioc proaspat 1…
Read more »
Read more »
Stufat de mazare
17 March 2013
Stufat
de mazare din: mazare, ciuperci, ardei, ceapa verde, usturoi verde,
rosii, marar, ulei, sare si piper. Ingrediente: 2 cutii de mazare 1
ctuie de ciuperci 5 ardei ardei 4-5 legaturi de ceapa verde 2 legaturi
de usturoi verde 3 rosii 1 legatura de marar ulei sare piper Mod de
preparare: Mazărea şi ciupercile…
Read more »
Read more »
Orez cu bacon si mazare
17 March 2013
Orez
cu bacon si mazare din: orez, mazare, bacon, oua, sos de soia si ulei
de susan. Ingrediente: 200 g orez cu bob lung 100 g mazare – boabe 100 g
bacon 2 oua sos de soia ulei de susan Mod de preparare: Se fierbe
orezul in 400 ml apa. Se taie baconul fasii…
Read more »
Read more »
Şprot cu legume
17 March 2013
Şprot
cu legume din: sprot, rosii, ciuperci, ulei de masline, fenicul,
usturoi, patrunjel, ceapa rosie, ardei capia, sare, piper, paine si
malai. Ingrediente: 500 g sprot un kilogram rosii 500 g ciuperci 100 ml
ulei de masline un fenicul o capatana de usturoi o legatura patrunjel
doua cepe rosii doi ardei capia sare piper paine…
Read more »
Read more »
Supa de rosii cu pui si avocado
17 March 2013
Supa
de rosii cu pui si avocado din: rosii, ceapa, pui, ulei de masline,
usturoi, ardei iute, seminte de coariadru, fasole rosie, coaja de lime,
zeama de lime, tortilla, frunze de coarindru, avocado si smantana.
Ingrediente: 1,5 kg de rosii, taiate pe jumatate 2 cepe, taiate in
sferturi (sau optimi in functie de marime) 1…
Read more »
Read more »
Mâncare de post
17 March 2013
Mâncare
de post din: usturoi, ciuperci, bulion, spanac, sare, piper, faina si
patrunjel. Ingrediente: 5-6 catei de usturoi 400 g ciuperci (de orice
fel) 1 cana mare bulion 200 g spanac sare piper 2 linguri faina
patrunjel Mod de preparare: Pui în ulei să se rumenească usturoiul
tăiat mărunt. Adaugi ciupercile spălate, scurse şi…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Supa minestrone
17 March 2013
Supa
minestrone din: ulei de masline extravirgin, ceapa, praz, usturoi,
sunca afumata, morcovi, sare, piper, rosii, supa de pui, oregano, nap,
varza, frunze de salata, fasole si parmezan. Ingrediente: 1 lingura ulei
de masline extravirgin 1 ceapa, cuburi 1 praz, feliat (partea alba
numai) 4 catei de usturoi, tocati 4 bucati sunca afumata, tocata 3…
Read more »
Read more »
Retete de post: Cartofi la cuptor cu lămâie şi pătrunjel
17 March 2013
Cartofi
la cuptor cu lămâie şi pătrunjel din: cartofi, margarina, ceapa, zeama
de lamaie, coaja de lamaie, sare, piper si patrunjel verde. Ingrediente:
1 kg cartofi taiati cubulete de 2 cm 40 g margarina 1 ceapa tocata
zeama si coaja rasa de la o lamaie sare piper 2 fire de patrunjel verde,
taiate marunt …
Read more »
Read more »
Paste cu spanac şi legume
17 March 2013
Paste
cu spanac şi legume din: paste cu spanac, dovleac, broccoli, ciuperci,
miez de nuca, ulei, usturoi, seminte de pin, parmezan, busuioc verde,
sare, piper, rosii cherry, ardei capia si marar. Ingrediente: 300 g
paste cu spanac 500 g dovleac pentru placinta 500 g broccoli 300 g
ciuperci 70 g miez de nuca 150 ml…
Read more »
Read more »
Bors pescaresc dres cu ou
17 March 2013
Bors
pescaresc dres cu ou din: peste, ardei grasi, rosii, hrean, patrunjel,
apa, oua, bors, patrunjel verde, leustean, sare si piper. Ingrediente: 1
kg peste mare (crap sau somn) 2 ardei grasi 4-5 rosii 1 radacina hrean 1
radacina patrunjel 2 1/2 l apa 2 oua bors dupa gust patrunjel verde
leustean (suplimentar) sare piper…
Read more »
Read more »
Tort aromat cu capsune
17 March 2013
Tort
aromat cu capsune din: ciocolata neagra, unt, faina, praf de copt, oua,
zahar tos, sare, zahar vanilinat, esenta de rom, branza de vaci,
frisca, capsune, fursecuri cu cocos si sos de ciocolata. Ingrediente:
200 g ciocolata neagra 125 g unt 100 g faina 3 g praf de copt 4 oua 250 g
zahar tos…
Read more »
Read more »
Chec cu fistic şi ciuperci
17 March 2013
Chec
cu fistic şi ciuperci din: faina, praf de copt, oua, lapte, ulei de
masline, sunca, branza cheddar, ciuperci, fistic, sare si piper.
Ingrediente: 200 g faina 2 lingurite cu praf de copt 4 oua 120 ml lapte 6
linguri cu ulei de masline 50 g sunca 180 g branza cheddar 3 ciuperci
mari 100…
Read more »
Read more »
Supa crema de conopida cu ulei de masline si piper
17 March 2013
Supa
crema de conopida cu ulei de masline si piper din: ulei de masline
extravirgin, piper, sare, apa, conopida, ceapa si ulei de masline.
Ingrediente: ulei de masline extravirgin, dupa gust piper proaspat, dupa
gust sare dupa gust 500g apa 1 conopida desfacuta in buchetele 1 ceapa
medie, taiata 3 linguri ulei de masline …
Read more »
Read more »
Chiftele la cuptor
17 March 2013
Chiftele
la cuptor din: amestec de carne, ceapa verde, usturoi, patrunjel,
marar, paine, oua, faina, sare si piper. Ingrediente: 1,5 kg carne
amestec (porc, vita) 1 legatura ceapa verde sau uscata 4-5 catei de
usturoi 1 legatura patrunjel 1 legatura marar 3 felii de paine 3 oua
faina sare piper Mod de preparare: Pui…
Read more »
Read more »
Pui la cuptor cu gogoşari
17 March 2013
Pui
la cuptor cu gogoşari din: pui, gogosari, limete, usturoi, cimbru,
rozmarin, vin alb sec, ulei de masline, curry, sare, piper, castraveti
verzi, smantana si menta verde. Ingrediente: 1 pui un kg gogosari doua
limete 8 catei de usturoi doua crengute de cimbru doua crengute de
rozmarin 200 ml vin alb sec 100 ml ulei…
Read more »
Read more »
Paste cu sos
16 March 2013
Paste
cu sos din: ou, galbenusuri, faina, sare, seminte de pin, sare
grunjoasa, ulei de masline si branza de oaie. Ingrediente: 1 ou 2
galbenusuri faina de calitate sare pentru sos: seminte de pin sare
grunjoasa ulei de masline branza de oaie Mod de preparare: Intr-un vas
amesteci oul întreg cu cele 2 gălbenuşuri…
Read more »
Read more »
Budinca cu branza de vaci si stafide
16 March 2013
Budinca
cu branza de vaci si stafide din: taitei cu ou, smantana, branza de
vaci, oua, margarina, zahar, scortisoara, sare si stafide. Ingrediente:
350 g taitei cu ou 1 cana smantana 500 g branza de vaci la temperatura
camerei 5 oua batute spuma 75 g unt sau margarina topita 1/3 cana zahar
1/2 lingurita scortisoara…
Read more »
Read more »
Arpacaş cu ghiveci, la cuptor
16 March 2013
Arpacaş
cu ghiveci, la cuptor din: arpacas, ciuperci, ceapa, ardei, ghiveci de
legume, suc de rosii, ulei, faina de grau, paprika, sare, piper, foaie
de dafin si patrunjel. Ingrediente: 250 g arpacas 6 ciuperci 2 cepe 1
ardei 1 borcan ghiveci de legume 1 ardei iute 1 cana suc de rosii
(bulion) ulei 2 linguri…
Read more »
Read more »
Chec cu rosii uscate
16 March 2013
Chec
cu rosii uscate din: rosii uscate, mozzarella, branza emmental, oua,
faina, praf de copt, lapte, ulei de masline, frunze de busuioc, sare si
piper. Ingrediente: 2 linguri cu rosii uscate 200 g mozzarella 100 g
branza emmental 3 oua 150 g faina 10 g praf de copt 125 ml lapte cald 80
ml ulei…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Clatite
16 March 2013
Clatite
din: ou, faina, zahar, praf de copt, apa mierala, ulei si topping.
Ingrediente: 1 ou faina 1 lingurita de zahar 1/2 lingurita praf de copt
1/2 ceasca apa minerala ulei pentru gatit topping-uri la alegere: sirop
de artar, zahar pudra, unt, smantana sau gem Mod de preparare: Intr-un
castron amestecati impreuna faina, oul,…
Read more »
Read more »
Mancarica de linte cu sfecla
16 March 2013
Mancarica
de linte cu sfecla din: linte rosie, ceapa, morcov, sfecla rosie, supa
de carne, faina, sare, foaie de dafin, ulei si patrunjel verde.
Ingrediente: 500 g linte rosie 2 cepe 1 morcov 1 sfecla rosie 1 cana cu
supa de carne (sau apa daca vrei de post) 1 lingura cu faina sare 1
foaie…
Read more »
Read more »
Sarmale de post cu ciuperci
16 March 2013
Sarmale
de post cu ciuperci din: ciuperci, orez, ceapa, morcov, ulei, bulion,
suc de rosii, sare, piper, marar, foaie de dafin si varza murata.
Ingrediente: 1/2 kg ciuperci 1 cana de orez 3 cepe 1 morcov 100 ml ulei 2
linguri bulio
Cornuleţe cu ceapă roşie învelite în bacon
16 March 2013
Cornuleţe
cu ceapă roşie învelite în bacon din: faina, ulei, lapte, zahar,
drojdie, unt, cascaval, bacon afumat si ceapa rosie. Ingrediente: 900 g
faina 200 ml ulei 500 ml lapte caldut 2 linguri zahar drojdie unt 50 g
cascaval 150 – 200 g felii subtiri de bacon afumat 1 ceapa rosie Mod
de preparare:…
Read more »
Read more »
Chec cu ton
16 March 2013
Chec
cu ton din: praz, ceapa, ton in ulei, oua, faina, ulei de masline, praf
de copt, unt, sare si piper. Ingrediente: 1 fir de praz 1 ceapa 200 g
ton in ulei 4 oua 250 g faina 100 ml ulei de masline + 2 linguri 1
pliculet cu praf de copt 30 g unt…
Read more »
Read more »
Gogoşi de cartofi
16 March 2013
Gogoşi
de cartofi din: faina, drojdie, zahar, cartofi, sare si ulei.
Ingrediente: 500 g faina drojdie cat o nuca 4 linguri rase cu zahar 2
cartofi mari bine fierti sare ulei de prajit Mod de preparare: Prepară
o maia: freacă drojdia cu o linguriţă cu zahăr, făină cât iei între
degete şi un pic…
Read more »
Read more »
Piept de pui cu sos picant
16 March 2013
Piept
de pui cu sos picant din: piept de pui, ceapa, usturoi, rosii, ardei
gras, boia iute, sare, piper si ulei. Ingrediente: 2 piepti de pui cu os
2 cepe mici 2-3 catei de usturoi 1 ardei gras 1 cutie cu rosii tocate
in bulion 2 linguri cu bulion 1 lingurita rasa cu boai iute…
Read more »
Read more »
Supă de pui cu praz, morcovi si frunze de dafin
16 March 2013
Supă
de pui cu praz, morcovi si frunze de dafin din: ulei, pui, bacon,
morcovi, telina apio, praz, vin, frunze de dafin, prune uscate si paine.
Ingrediente: 1 lingura de ulei 1 pui mediu, taiat in bucati 180 g de
bacon, taiat cubulete 2 morcovi, tocati 2 tulpini de telina Apio 1-2
fire de praz,…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Gulas cu carne de vita si macaroane
16 March 2013
Gulas
cu carne de vita si macaroane din: ulei de masline, carne tocata de
vita, ceapa, usturoi, sos de rosii, rosii, condimente italiene, frunze
de dafin, sos de soia, praf de usturoi, condimente pentru friptura,
macaroane si smantana. Ingrediente: 2 lingurite ulei de masline 500 g
carne tocata de vita 1 ceapa, tocata 2 lingurite…
Read more »
Read more »
Pastă de linte cu legume coapte
16 March 2013
Pastă
de linte cu legume coapte din: linte, smantana, seminte de casa,
morcovi, pastarnaci, ardei kapia, ceapa rosie, ceapa albe, usturoi,
dovlecel, ierburi de provence, cimbru verde, ulei de masline, sare de
mare si piper. Ingrediente: 1 cutie cu linte 100 g smantana de casa 10 g
seminte de dovleac 7 morcovi mici 5 pastarnaci…
Read more »
Read more »
Prajitura cu ciocolata si cafea
16 March 2013
Prajitura
cu ciocolata si cafea din: oua, zahar tos, cafea macinata, apa rece,
faina, praf de copt, cacao, lapte, esenta de rom, margarina, crema de
ciocolata, esenta de rom si frisca. Ingrediente: pentru blat: 6 oua 200 g
zahar tos 6 linguri cafea fin macinata 6 linguri apa rece 200 g faina
un pachet praf…
Read more »
Read more »
Burgeri cu naut, ceapa rosie si chimion
16 March 2013
Burgeri
cu naut, ceapa rosie si chimion din: naut, coaja de lamaie, suc de
lamaie, chimion, coriandru, ou, pesmet, ceapa rosie, ulei de masline,
chifle integrale, rosie, castravete si sos de chilli. Ingrediente: 400g
năut de la conservă, scurs coaja rasă de la 1 lămâie, plus sucul de la ½
lămâie 1 linguriţă de chimion…
Read more »
Read more »
Friptura de vita cu legume si pesto
16 March 2013
Friptura
de vita cu legume si pesto din: telina, morcovi, salote, telina apio,
ulei de masline, antricoate de vita, andiva, patrunjel, alune caju,
usturoi, ulei de masline extravirgin, zeama de lamaie si parmezan.
Ingrediente: 250 g telina, curatata si taiata cubulete 300 g de morcovi,
taiati in sferturi pe lungime 3 salote mari, taiate in…
Read more »
Read more »
Macaroane cu branza si curry
16 March 2013
Macaroane
cu branza si curry din: macaroane, unt, ou, branza telemea, branza de
burduf si curry. Ingrediente: 500 g macaroane 100 g unt 1 ou 200 g
branza telemea 100 g branza de burduf 1/2 lingurita de curry Mod de
preparare: Pune macaroanele la fiert în apă clocotită, cu un praf de
sare.Lasă-le 8-10…
Read more »
Read more »
Gulaş cu ciuperci si galusti
16 March 2013
Gulaş
cu ciuperci si galusti din: ciuperci, ceapa, ulei, slanina afumata,
carne de porc, bulion, sare si piper. Ingrediente: 450 g ciuperci 4 cepe
50 ml ulei 4 felii slanina afumata 800 g carne de porc (pulpa) 2
linguri bulion sare piper Mod de preparare: Ceapa, curăţată şi tăiată
solzişori, o căleşti în uleiul…
Read more »
Read more »
Quiche cu oua de prepelita
16 March 2013
Quiche
cu oua de prepelita din: faina, unt, oua, praf de copt, sare, spanac,
usturoi, branza de burduf, oua de prepelita, smantana, busuioc,
parmezan, unt, sare si piper. Ingrediente: 1 cana faina 50 g unt 1 ou 1
lingurita cu praf de copt 1 praf de sare pentru umplutura: 450 g spanac
congelat 3-4 catei…
Read more »
Read more »
Cochilii cu ficat de pui
16 March 2013
Cochilii
cu ficat de pui din: chochilii, ceapa, costita, ficat de pui, unt, ulei
de masline, faina, supa si smantana. Ingrediente: 1 pachet cochilii
(sau orice tip de paste) 2 cepe 3 felii de costita (bacon) 500 g ficat
de pui 50 g unt ulei de masline 1 lingura faina 1 cana supa 2 lingurita…
Read more »
Read more »
Taitei cu legume si chiftele
16 March 2013
Taitei
cu legume si chiftele din: carne tocata de vita, pesmet, sos, sos dulce
de ardei iute, ketchup, amestec chinezesc de cinci condimente, ulei de
floarea soarelui, taitei cu ou, legume, sos de soia, seminte de susan si
menta. Ingrediente: 300 g carne tocata de vita 200 g de pesmet 12o g
sos pentru wok…
Read more »
Read more »
Coroniţă cu stafide si vanilie
16 March 2013
Coroniţă
cu stafide si vanilie din: margarina, ulei de floarea soarelui, sare,
coaja de lamaie, esenta de vanilie, miere de salcam, stafide, faina,
drojdie, lapte de soia, zahar pudra. Ingrediente: 100 g margarina 65 ml
ulei de floarea soarelui un praf sare coaja de la doua lamai 2-3
picaturi esenta de vanilie 3 linguri miere…
Read more »
Read more »
Salata calda de cartofi cu sos de ansoa
16 March 2013
Salata
calda de cartofi cu sos de ansoa din: cartofi, rosii uscate, usturoi,
lamaie, pasta de ansoa, patrunjel verde, masline, ulei de masline si
sare. Ingrediente: 4 cartofi 2-3 rosii uscate 4-5 catei de usturoi 1
lamaie 1/2 lingurita cu pasta de ansoa patrunjel verde 1 lingura cu varf
de masline fara samburi 1 lingura…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Cocktail Margarita cu portocale rosii
16 March 2013
Margarita
cu portocale rosii din: suc de portocale rosii, suc de limeta, vin alb,
tequilla, gheata si felii de portocale rosii. Ingrediente: 1/2 ceasca
de suc de portocale rosii 2 linguri de suc proaspat de limeta 3
linguri vin sec alb 7 linguri Tequila felii de portocale rosii/limeta
pentru servire gheata Mod de…
Read more »
Read more »
Mâncare ungurească cu varză acră
16 March 2013
Mâncare
ungurească cu varză acră din: varza acra, supa instant, cabanos, unt,
pasta de rosii, praz, gogosar rosu si boia dulce. Ingrediente: 500 g
varza acra 500 ml supa instant 200 g cabanos 20 g unt sau margarina 50 g
pasta de rosii 1 legatura de praz 1 gogosar rosu boia dulce Mod de…
Read more »
Read more »
Pui la cuptor cu salata
16 March 2013
Pui
la cuptor cu salata din: piept de pui, ulei de masline, boia, avocado,
otet de vin rosu, patrunjel, rosie si ceapa rosie. Ingrediente: 1 piept
de pui fără piele 2 linguriţe ulei de măsline (dintre care una pentru
salată) 1 linguriţă cu vârf de boia pentru salata: ½ avocado mic, tăiat
cubuleţe 1 linguriţă…
Read more »
Read more »
Prăjitură cu morcov şi nucă
16 March 2013
Prăjitură
cu morcov şi nucă din: oua, zahar, ulei, faina, nuca, morcov, praf de
copt si unt. Ingrediente: 5 oua 10 lingura cu zahar 6 linguri cu ulei 9
linguri cu faina 150 g nuca 1 morcov ras 1 praf de copt 1 cub de unt
Mod de preparare: Bate ouăle cu zahărul până…
Read more »
Read more »
Sufleu de ficat de pasăre
16 March 2013
Sufleu
de ficat de pasăre din: ficat de pasare, faina, oua, unt, lapte, sare
si piper. Ingrediente: 300 g ficat pasare 100 g faina 6 oua 150 g unt
300 ml lapte sare si piper dupa gust Mod de preparare: Cureţi ficatul,
îl speli, îl zvânţi bine cu un prosop şi îl înăbuşi în…
Read more »
Read more »
Retete de post: Strudel cu mere si scortisoara
16 March 2013
Strudel
cu mere si scortisoara din: margarina, otet, sare, faina, apa minerala,
mere, scortisoara, zahar, coaja de lamaie, zeama de lamaie, zahar
pudra, menta si cuisoare. Ingrediente: pentru aluat: 175 g margarina 2
linguri otet un praf sare 300 g faina 75 ml apa minerala pentru
umplutura: 500 g mere o lingurita scortisoara 4 linguri…
Read more »
Read more »
Supa de rosii cu chifle
16 March 2013
Supa
de rosii cu chifle din: faina, unt, oregano, mozzarella, ulei, ceapa,
morcov, rosii, supa de legume, smantana si zahar. Ingrediente: 500 g
faina pentru paine 100 g de unt cu usturoi, moale 2 lingurite de oregano
uscat 175 g cheddar, moazzarella sau un amestec, dat pe razatoare ulei,
pentru uns 1 ceapa tocata 1…
Read more »
Read more »
Legume la cuptor cu piept de pui
16 March 2013
Legume
la cuptor cu piept de pui din: piept de pui, mazare, rosii, ceapa,
ardei gras, morcov, ulei, sare si busuioc. Ingrediente: 2 bucati de
piept de pui dezosat 300 g mazare 500 g rosii proaspete (sau 1 conserva)
1 ceapa 1 ardei gras rosu 1 morcov ulei sare busuioc Mod de
preparare: Taie…
Read more »
Read more »
Ciolan afumat cu varză murată
16 March 2013
Ciolan
afumat cu varză murată din: ciolan afumat, varza murata, bacon, piper,
marar uscat, ulei de masline, supa de carne si smantana. Ingrediente: 1
ciolan afumat mai mare, de peste 1 kg 1 kg varza murata 200 g bacon
piper marar uscat ulei de masline 200 ml supa de carne sau de zarzavat
circa 200…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Melcisori cu stafide
15 March 2013
Un
desert delicios, melcisorii cu stafide sunt perfecti pentru o
dupa-amiaza racoroasa. Puteti servi alaturi de o ceasca de ceai
fierbinte. Ingrediente pentru aluat: 500g faina 260g lapte 1 ou 10g
drojdie 5g de sare 50g unt 40g zahar pudra Ingrediente pentru crema: 3
galbenusuri de ou 25g faina 30g zahar pudra 15g de esenta…
Read more »
Read more »
Gulas de vita cu ardei gras
15 March 2013
Gulas
de vita cu ardei gras din: carne de vita, ceapa, untura, boia dulce,
boia iute, supa, vin rosu, foi de dafin, sare, piper alb, cartofi, ardei
gras si patrunjel. Ingrediente: 600 g carne de vita pentru gulas 250 g
ceapa 2 linguri untura 1 lingura boia dulce 1 lingurita boia iute 400 ml
supa…
Read more »
Read more »
Salata cu fasole, porumb si ardei iute
15 March 2013
Salata
cu fasole, porumb si ardei iute din: fasole alba, fasole rosie, porumb
dulce, ardei verzi, ardei iute, ardei capia, patrunjel, zeama de lamaie,
coaja de lamaie, miere, piper, sare grunjoasa, ulei de masline, otet
balsamic, crutoane aromate cu usturoi. Ingrediente: 300 g faole alba 200
g fasole rosie 150 g porumb dulce 2 ardei…
Read more »
Read more »
Chifteluţe de păstrăv
15 March 2013
Chifteluţe
de păstrăv din: file de pastrav, ceapa verde, marar, usturoi, paine,
pesmet, ulei, iaurt de soia, usturoi, ulei de floarea soarelui, marar,
frunze de menta si zeama de lamaie. Ingrediente: 600 g file de pastrav 6
fire ceapa verde 2 legatura marar 1-2 fire usturoi 200 g paine alba
inmuiata in lapte de soia…
Read more »
Read more »
Pulpe cu sos de rosii si masline
15 March 2013
Pulpe
cu sos de rosii si masline din: pulpe de pui, rosii, ceapa, usturoi,
masline verzi, ulei, sare, piper si patrunjel. Ingrediente: 4 pulpe de
pui 1 cutie cu rosii intregi 1 ceapa mica 1 catel de usturoi 100 g
masline verzi ulei sare piper patrunjel Mod de preparare: Curăţă
pulpele, spală-le şi tamponează-le…
Read more »
Read more »
Paste cu ton si rosii cherry
15 March 2013
Paste
cu ton si rosii cherry din: tagliatelle, ton, rosii cherry, patrunjel
verde, sare si piper. Ingrediente: 400 g tagliatelle 3 conserve de ton
bucati (in ulei) 300 g rosii cherry patrunjel verde sare piper Mod de
preparare: Pune apa la fiert într-un vas mare. Când stă să fiarbă,
adaugă sare şi amestecă. Toarnă…
Read more »
Read more »
Portofele cu carne tocata
15 March 2013
Portofele
cu carne tocata din: aluat foitaj, carne tocata, ceapa, galbenusuri,
vin alb, ulei, sare si piper. Ingrediente: 1 pachet de aluat foitaj 300 g
carne tocata 1 ceapa alba 2 galbenusuri 100 ml vin alb ulei sare piper
Mod de preparare: Lasă aluatul să se decongeleze la temperatura
camerei. Toacă