Retete de Paste:
Reteta zilei: Mousse cu ciocolata neagra
8 April 2013
Mousse
cu ciocolata neagra din: galbenusuri de ou, oua, ciocolata neagra,
zahar pudra, sirop de zahar, smantana si unt. Ingrediente: 2
galbenusuri de ou 4 oua 200g ciocolata neagra 60g zahar pudra 1
lingurita de sirop de zahar 120ml smantana 25g unt nesarat Mod de
preparare: Intr-o cratita la bain-marie puneti ciocolata, siropul…
Read more »
Read more »
Salată de ţelină cu pui
8 April 2013
Salată
de ţelină cu pui din: piept de pui, morcovi, telina, mere, usturoi,
miere, boia dulce, ceapa, foaie de dafin, masline, otet, vin alb,
patrunjel, sare, piper, ulei si varza alba. Ingrediente: 3 piepti de pui
doi morcovi o telina doua mere 4 catei de…
Read more »
Read more »
Bors de urzici
8 April 2013
Bors
de urzici din: urzici, ceapa verde, usturoi verde, morcov, telina,
leustean, ulei, orez, bors, smantana si sare. Ingrediente: 500 g urzici 1
legatura ceapa verde 1 legatura usturoi verde 1 morcov 1/2 telina 1
legatura leustean 2 linguri ulei 2 linguri orez 500 ml…
Read more »
Read more »
Tortilla cu piept de pui
8 April 2013
Tortilla
cu piept de pui din: mango, suc de lamaie, patrunjel, miere, file de
piept de pui, ulei, sare, fulgi de ardei iute uscat, tortillas, crema de
branza, nuci de caju si coriandru. Tortillas sunt clătite din făină de
porumb. Simple sau cu verdeaţă, ele…
Read more »
Read more »
Drob de miel in aluat
8 April 2013
Drob
de miel in aluat din: organe de miel, oua, paine, unt, marar,
patrunjel, ceapa, sare, piper, ou, faina, unt. Ingrediente: 700 g organe
miel 4 oua 2 felii de paine 200 g unt 1 legatura marar 1 legatura
patrunjel 2 legaturi ceapa sare piper…
Read more »
Read more »
Salată caldă cu legume şi sos
8 April 2013
Salată
caldă cu legume şi sos din: paste, morcovi, dovlecel, dovleac, ricotta,
mustar dulce, smantana, seminte de dovleac, sare, piper, cimbru, ulei
de masline, miez de nuca si alune. Ingrediente: 400 g paste doi morcovi
un dovlecel 500 g dovleac pentru placinta 200 g ricotta…
Read more »
Read more »
Cornuri cu sos
8 April 2013
Cornuri
cu sos din: oua, lapte, sare, faina, zahar tos, drojdie, ciocolata
neagra, coarne, unt, scortisoara, miere, zahar vanilinat si coaja de
lamaie. Ingrediente: doua oua 200 ml lapte dulce o lingurita cu sare 550
g faina 275 g zahar tos 20 g drojdie 100…
Read more »
Read more »
Salata de orez cu legume
8 April 2013
Salata
de orez cu legume din: orez, mazare, fasole rosie, mustar, suc de
portocala, ulei de masline si sare. Ingrediente: 300 g orez 150 g mazare
congelata o conserva mica fasole rosie boabe pentru sos: 2 linguri
mustar iute 6 linguri suc de portocala 3…
Read more »
Read more »
Coaste de miel cu sos de rosii
8 April 2013
Coaste
de miel cu sos de rosii din: ceapa, ulei, rosii, vin alb, sare, piper,
coaste de miel, coniac si marar. Ingrediente: 1 buc. ceapa 50 ml ulei de
floarea soarelui 5 buc. rosii 20 ml vin alb 1 varf sare,piper 1 buc.
coaste miel…
Read more »
Read more »
Piept de pui cu vinete pane
8 April 2013
Piept
de pui cu vinete pane din: piept de pui, vinete, oua, faina, pudra de
curry, lapte de cocos, ardei iute, ardei capia copt, menta, usturoi,
sare, piper si sos de smantana. Inrgediente: 3 piepti de pui doua vinete
doua oua 200 g faina doua…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Farfalle cu pui si legume
8 April 2013
Farfalle
cu pui si legume din: farfalle, broccoli, ulei de masline, piept de
pui, praf de usturoi, piper, praf de ceapa, patrunjel, sare, lapte, unt,
sos picant, parmezan, mozzarella si ardei gras. Ingrediente: 2 cani
farfalle 2 cesti broccoli 1 lingura de ulei de…
Read more »
Read more »
Frigarui de legume
8 April 2013
Frigarui
de legume din: dovlecei, ardei grasi, ceapa, rosii, oregano, rozmarin,
ulei de masline si sare. Ingrediente: 2 dovlecei 2 ardei grasi de culori
diferite 4 fire ceapa 24 rosii mici o lingurita oregano o lingurita
rozmarin ulei de masline sare Mod de preparare:…
Read more »
Read more »
Supa picanta cu carnati
8 April 2013
Supa
picanta cu carnati din: ceapa, carnati afumati, ardei gras, boia, ulei,
sare, ardei iute si patrunjel. Ingrediente: 2 cepe 2 carnati afumati un
ardei gras 4-5 cartofi o lingurita boia dulce sau iute, dupa gust o
lingura ulei sare 2 ardei iuti o legatura…
Read more »
Read more »
Tarta cu zmeura, afine si coacaze
8 April 2013
Tarta
cu zmeura, afine si coacaze din: faina, unt, zahar pudra, sare, frisca,
galbenusuri, gelatina, lapte, coaja de lamaie, branza de vaci, zmeura,
compot de piersici, mure, afine si coacaze. Ingrediente: blat si crema:
300 g faina 200 g unt 250 g zahar pudra sare…
Read more »
Read more »
Retete de post: Cartofi cu ceapa
8 April 2013
Cartofi
cu ceapa din: cartofi, cimbru, sare grunjoasa, ceapa rosie, ulei, piper
si rozmarin. Ingrediente: 8 cartofi albi o lingurita cimbru uscat o
lingurita sare grunjoasa 2 cepe rosii 2 linguri ulei piper rozmarin
Mod de preparare: Cartofii se spală foarte bine şi se…
Read more »
Read more »
Salata Fatus
8 April 2013
Salata
Fatus din: salata, rosii, frunze de menta, castravete, ceapa, ardei
grasi, usturoi, ulei, sare, menta, condimente sumac, otet din vin, lipie
si patrunjel. Ingrediente: o salata mare 200 g rosii cateva frunze
proaspete de menta 1/2 castravete de sera 2 cepe mari 2 ardei…
Read more »
Read more »
Pulpa de porc cu prune si ceapa verde
8 April 2013
Pulpa
de porc cu prune si ceapa verde din: pulpa de porc, vin de orez, sos de
soia, ghimbir, usturoi, ardei iute, ulei vegetal, ceapa verde, anason,
cinci condimente, scortisoara, zahar, pasta de tomate, supa de pui si
prune. Ingrediente: aproximativ 1,6kg pulpă de porc…
Read more »
Read more »
Chiftele falafel
8 April 2013
Chiftele
falafel din: naut, ceapa, usturoi, coriandru, patrunjel, sare, piper,
chimen, ulei si boia dulce. Ingrediente: 300 g naut o ceapa un catel
usturoi cateva fire coriandru patrunjel sare piper 2 lingurite chimen
macinat ulei pentru prajit o lingurita boia dulce Mod de preparare:…
Read more »
Read more »
Salata de quinoa cu rozmarin si cimbru
8 April 2013
Salata
de quinoa cu rozmarin si cimbru din: apa, boabe de quinoa, sare de
mare, ulei de masline extravirgin, usturoi, patrunjel, rozmarin, cimbru,
piper si frunze de busuioc. Ingrediente: 480 ml apă 200 g boabe de
quinoa 1 linguriță sare de mare 3 linguri ulei…
Read more »
Read more »
Miel cu migdale
8 April 2013
Miel
cu migdale din: carne de miel, ulei, ras el hanout, usturoi, stafide,
migdale, miere, apa si sare. Ingrediente: 2 kg carne de miel 150 ml ulei
o lingura condimente ras el hanout 6 catei usturoi 300 g stafide 200 g
migdale curatate si prajite…
Read more »
Read more »
Pui cu lamaie si cuscus
8 April 2013
Pui
cu lamaie si cuscus din: pui, ceapa, lamaie, suc de lamaie, usturoi,
patrunjel, ghimbir, ulei de masline, ulei de floarea soarelui, sofran,
curcuma, sare, piper si apa. Ingrediente: un pui de 1,5 kg o ceapa o
lamaie sucul unei lamai 4 catei de usturoi…
Read more »
Read more »
Peste afumat cu porumb si mazare
8 April 2013
O
reteta delicioasa de peste afumat cu:orez, porumb, mazare, ardei gras,
ceapa, ulei, usturoi, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 4 fileuri
peşte afumat 100 g orez 100 g porumb din conservă 100 g mazăre un
morcov un ardei gras o ceapă doi căţei de usturoi 75…
Read more »
Read more »
Salată cu fasole, năut si porumb
8 April 2013
O
reteta delicioasa de salata cu:fasole rosie boabe, fasole alba boabe,
naut, porumb, ciuperci, ceapa alba, usturoi, oregano, ulei de masline,
sare, piper, suc de lamaie, arpacas. Ingrediente: 100 g fasole roşie
boabe 100 g fasole albă boabe 100 g năut 100 g porumb din…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Tocana de vita cu legume in sos de vin rosu
8 April 2013
Tocana
de vita cu legume in sos de vin rosu din: morcovi, telina, fasole
verde, ceapa, usturoi, ardei iute, rosii, cartofi, supa de vita, vin
rosu, ulei de masline, carne de vita, oregano, piper, patrunjel, frunze
de dafin, sare si parmezan. Ingrediente: 1/2 kg…
Read more »
Read more »
Peste afumat cu linte si ceapa
8 April 2013
O
reteta delicioasa de peste cu: linte, rosii cherry, ceapa verde,
usturoi, ardei capia, ulei de masline, sare, piper, oregano uscat.
Ingrediente: 4 fileuri de macrou afumat 250 g linte 200 g roşii cherry
două legături ceapă verde doi căţei de usturoi un ardei capia…
Read more »
Read more »
Cartofi cu sos de legume şi ouă
8 April 2013
O
reteta delicioasa de cartofi cu:dovlecel, cardei capia, ceapa, usturoi,
rosii, pasta de tomate, oua, patrunjel, sare, sare, piper, ulei.
Ingrediente: 500 g cartofi un dovlecel un ardei capia două cepe doi
căţei de usturoi 3 roşii o lingură cu pastă de tomate 4 ouă…
Read more »
Read more »
Mic dejun cu legume
8 April 2013
Un
mic dejun din: paine neagra, cartofi, broccoli, morcov, ardei capia,
porumb, mazare, cas de vaca, rosii cherry, salata verde, sare, piper,
cimbru, nuca, usturoi. Ingrediente: o pâine neagră 400 g cartofi 300 g
broccoli un morcov un ardei capia 100 g porumb din conservă…
Read more »
Read more »
Spirale cu branză şi busuioc
8 April 2013
O
reteta delicioasa de spirale cu:faina, zahar tos, sare, unt, oua,
drojdie, branza telemea, busuioc verde, piper, usturoi, smantana, lapte
dulce. Ingrediente: 500 g făină o linguriţă cu zahăr tos o linguriţă cu
sare 225 g unt două ouă 20 g drojdie 300 g brânză…
Read more »
Read more »
Clatite cu umplutura
8 April 2013
O
reteta delicioasa de clatite:oua, faina, lapte, sare, apa minerala,
crema de branza, zahar, stafide, lamaie. Ingrediente clătite: 2 ouă 2
căni cu făină 2 căni cu lapte 1 praf de sare 4 ceaşcă apă minerală
Ingrediente umplutura1: 100 g cremă de brânză 2 linguri…
Read more »
Read more »
Drob de miel cu usturoi verde
8 April 2013
Drob
de miel cu usturoi verde din: oua, patrunjel verde, sare, piper, ficat
de miel, marar verde, usturoi verde, rinichi de miel, spina de miel,
organe de miel. Ingrediente: 6 oua 4 legatura patrunjel verde 1 lingura
sare si piper macinat 2 buc. ficat de…
Read more »
Read more »
Frigarui de porc cu paine si tzatziki
8 April 2013
Frigarui
de porc cu paine si tzatziki din: file de porc, usturoi, ulei de
masline, vin rosu, oregano, suc de lamaie, sare si piper. Inrgediente:
600 g filé de porc 2–3 căței de usturoi 100 ml ulei de măsline cca 50 ml
vin roșu sec…
Read more »
Read more »
Ciuperci umplute cu branza si ceapa verde
8 April 2013
O
reteta delicioasa de ciuperci umplute cu: branza telemea, branza de
vaci, marar, ceapa verde, smantana, usturoi, sare, piper. Ingrediente:
500 g ciuperci 100 g brânză telemea 100 g brânză de vaci două fire de
mărar două fire de ceapă verde 200 ml smântână 3…
Read more »
Read more »
Cuşcuş cu fasole verde
8 April 2013
O
reteta delicioasa de cuscus cu: cuscus, fasole verde, rosii uscate,
ton, menta, apa,lamaie, ulei de masline, sare, piper, alune, nuca,
patrunjel. Ingrediente: 200g cuşcuş 200 g fasole verde 100 g roşii
uscate în ulei două cutii ton în ulei o lingură cu mentă 400…
Reteta zilei: Fondant de ciocolata
7 April 2013
Fondant
de ciocolata din: galbenus de ou, oua, zahar pudra, unt, ciocolata
neagra, faina, cacao si inghetata de vanilie. Ingrediente: 1 galbenus de
ou 2 oua 40g zahar pudra 65g unt nesarat 65g ciocolata neagra 15g faina
7g cacao Inghetata de vanilie pentru servire Mod de preparare: Puneti
oualele, galbenusul de ou, zaharul, faina…
Read more »
Read more »
Peşte cu broccoli şi roşii
7 April 2013
Peşte
cu broccoli şi roşii din: broccoli, fileuri de peste, rosii, ardei
grasi, masline, oregano, arpagic, cascaval, ulei de floarea soarelui,
sare, piper, smantana si iaurt. Ingrediente: 500 g broccoli 500 g
fileuri de peste 5 rosii doi ardei grasi 100 g masline feliate o
lingurita cu oregano 100 g arpagic 200 g cascaval 100…
Read more »
Read more »
Supa de cartofi cu nucsoara si smantana
7 April 2013
Supa
de cartofi cu nucsoara si smantana din: cartofi, morcovi, maghiran,
chimen, nucsoara si smantana. Ingrediente: 2 cartofi mari 2 morcovi mici
1 lingurita maghiran chimen nucsoara rasa 2 linguri smantana Mod de
preparare: Se spala cartofii si se taie cuburi (cu tot cu coaja). Se
curata mrocovii, se spala si se taie felii…
Read more »
Read more »
Legume in sos de brânză
7 April 2013
Legume
in sos de brânză din: morcovi, dovlecel, masline, broccoli, branza cu
mucegai, curry, faina, sare, piper, ulei de floarea soarelui si
patrunjel. Ingrediente: 500 g morcovi un dovlecel 100 g masline 500 g
broccoli 150 g branza cu mucegai 100 g mozzarella 400 ml lapte dulce o
lingurita cu mustar o lingurita cu curry…
Read more »
Read more »
Paste picante cu somon in sos de smantana
7 April 2013
Paste
picante cu somon in sos de smantana din: ceapa, usturoi, ardei iute,
taitei, sare, piper, unt, vin alb, supa, smantana, emmentaler, file de
somon, suc de lamaie si ceapa verde. Ingrediente: 1 ceapa 1 catel de
usturoi 1 ardei iute rosu 400 g taitei subtiri sare piper 2 linguri unt
100 ml vin alb…
Read more »
Read more »
Piept de pui cu prune
7 April 2013
Piept
de pui cu prune din: piept de pui, prune uscate, ulei de masline, unt,
ceai, nuci, marar si sare. Ingrediente: 1 piept de pui mai mare 12 prune
uscate 2 linguri ulei de masline 2 linguri unt 250 ml ceai 12 nuci 1
legatura marar sare Mod de preparare: Puneţi prunele spălate la…
Read more »
Read more »
Bezele cu sos de pere si fructe
7 April 2013
Bezele
cu sos de pere si fructe din: albusuri, zahar tos, pere, suc de lamaie,
zahar vanilinat, ulei din seminte de struguri, sare, fulgi de banane si
rodii. Ingrediente: doua albusuri 130 g zahar tos doua pere doua
lingurite cu suc de lamaie doua pliculete zahar vanilinat doua lingurita
cu ulei din seminte de struguri…
Read more »
Read more »
Risotto cu dovleac
7 April 2013
Risotto
cu dovleac din: ceapa, ulei, pulpa de dovleac, sare, piper, curry
dulce, orez, vin, concentrat, mazare si parmezan. Ingrediente: 1/2 ceapa
1/2 lingura ulei 125 g pulpa de dovleac sare piper 1/2 lingurita curry
dulce 125 g orez risotto 50 ml vin alb 1/2 cub concentrat pentru supa de
legume 50 g mazare parmezan…
Read more »
Read more »
Fenicul in sos
7 April 2013
Fenicul
in sos din: bulb de fenicul, ulei de masline, vin, supa de legume,
mustar si alune. Ingrediente: 1 bulb mare de fenicul 1 lingura ulei de
masline 30 ml vin alb 30 ml supa de legume 1 lingura mustar 20 g alune
tocate Mod de preparare: Se rup frunzuliţele de fenicul şi se…
Read more »
Read more »
Gutui cu pui şi sos
7 April 2013
Gutui
cu pui şi sos din: piept de pui, lamaie, frunza de dafin, ceapa,
rozmarin, usturoi, gutui, smochine, cimbru, smantana, maioneza, sare,
piper, ulei de masline si bacon. Ingrediente: doi piepti de pui o lamaie
o frunza de dafin o ceapa doua crengute de rozmarin doi catei de
usturoi 3 gutui 4 smochine o lingurita…
Read more »
Read more »
Miel cu migdale si caise uscate
7 April 2013
Miel
cu migdale si caise uscate din: ceapa, usturoi, radacina de ghimbir,
ulei de masline, fileuri de miel, scortisoara, cuisoare, cardamom,
sofran, foi de dafin, coriandru, migdale, supa de vita si caise uscate.
Ingrediente: 2 cepe mari, tocate mărunt 4 căţei de usturoi, tăiaţi felii
5cm rădăcină proaspătă de ghimbir, tăiată în felii subţiri 2…
Read more »
Read more »
Ravioli cu fructe de padure
7 April 2013
Ravioli
cu fructe de padure din: faina, ulei de masline, oua, sare, apa, mere,
lamaie, zahar tos, unt, fructe de padure, scortisoara, frisca si
inghetata de vanilie. Ingrediente: 500 g faina o lingura cu ulei de
masline 4 oua o jumatate de lingurita cu sare 50 ml apa 4 mere o
jumatate de lamaie 300…
Read more »
Read more »
Omleta cu urzici
7 April 2013
Omleta
cu urzici din: oua, cascaval, telemea, ceapa verde, urzici, ulei de
masline, sare si piper. Ingrediente: 4 oua 4 linguri cascaval ras 300 g
telemea 1 legatura ceapa verde 250 g urzici 4 linguri ulei de masline
sare piper Mod de preparare: Alegeţi urzicile, spălaţi-le şi
fierbeţi-le 15 minute, apoi scurgeţi-le de apă…
Read more »
Read more »
Salata de legume si peste
7 April 2013
Salata
de legume si peste din: oua, mustar dulce, maioneza, smantana, mar,
cartofi, creveti, fileuri de peste, telina, rosii uscate, castraveti
verzi, morcov, ulei, sare, piper si marar. Ingrediente: 5 oua o lingura
mustar dulce 4 linguri cu maioneza 3 linguri cu smantana un mar 4
cartofi 400 g creveti 300 g fileuri de peste…
Read more »
Read more »
Sufleu de conopidă şi cartofi
7 April 2013
Sufleu
de conopidă şi cartofi din: conopida, cartofi, smantana, cascaval, oua,
pesmet, usturoi, miez de nuca, ceapa, cimbru, unt, sare, piper,
stafide, morcovi si mazare. Ingrediente: un kilogram conopida 4 cartofi
200 ml smantana 400 g cascaval 4 oua 3 linguri cu pesmet 3 catei de
usturoi 100 g miez de nuca o ceapa o…
Read more »
Read more »
Tort de ciocolata cu migdale
7 April 2013
Tort
de ciocolata cu migdale din: ciocolata amaruie, oua, unt, zahar, faina,
praf de copt, migdale, frisca. Ingrediente: blat: 70 g ciocolata
amaruie 2 oua 75 g unt 75 g zahar 35 g faina 1/2 lingurita praf de copt
40 g migdale macinate crema: 250 g ciocolata amaruie 200 g frisca 90 g
unt …
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Pui cu fasole neagra
7 April 2013
Pui
cu fasole neagra din: piept de pui, ulei de masline, chimen, praf de
usturoi, fulgi de ardei rosu, sare, fasole neagra, ardei jalapeno, praf
de ceapa, chimen, branza, rosii, ceapa rosie si limeta. Ingrediente
pentru pui: 2 bucati piept de pui 3 lingurite de ulei de masline ¼
lingurita de chimen ½ lingurita…
Read more »
Read more »
Supă asiatică cu pui şi ceapă
7 April 2013
Supă
asiatică cu pui şi ceapă din: piept de pui, ceapa verde, boabe porumb,
apa, lapte dulce, ardei iute, usturoi, suc de lamaie, ulei, paine, unt,
sare, piper si busuioc. Ingrediente: doi piepti de pui o legatura de
ceapa verde 300 g boabe porumb un litru apa 400 ml lapte dulce un ardei
iute doi…
Read more »
Read more »
Salata de vinete cu ardei gras si castravete
7 April 2013
Salata
de vinete cu ardei gras si castravete din: rosii, ardei gras,
castravete, ceapa verde, suc de lamaie, miere, ulei, usturoi, radacina
de ghimbir, menta, sare, vinete si ulei. Ingrediente: 2 rosii 1/2 ardei
gras galben 50 g castravete 1/2 ceapa verde 1 lingura suc de lamaie 1/4
lingurita miere 1 lingura ulei 1 catel…
Read more »
Read more »
Somon cu spanac
7 April 2013
Somon
cu spanac din: cotlete de somon, spanac, pudra de curry, lapte dulce,
faina, unt, ulei de masline, lamaie, ceapa, usturoi, sare, piper,
patrunjel si miez de nuca. Ingrediente: 4 cotlete de somon mai mari 600 g
spanac congelat o lingurita cu pudra de curry 100 ml lapte dulce o
lingura cu faina 50 g…
Read more »
Read more »
Tort Pavlova din bezea crocanta
7 April 2013
Tort
Pavlova din bezea crocanta din: albusuri, suc de lamaie, praf de cacao,
zahar pudra, oua, faina, amidon, praf de copt, praf de cacao, gelatina,
ciocolata amaruie, lapte si frisca. Ingrediente: bezea: 2 albusuri 1
lingurita suc de lamaie 1 lingurita praf de cacao 125 g zahar pudra
pandispan: 3 oua 120 g zahar 60…
Read more »
Read more »
Fileuri de iepure cu bacon si masline
7 April 2013
Fileuri
de iepure cu bacon si masline din: bacon, ceapa, fileuri de iepure,
sare, piper, ulei de masline, usturoi, capere, otet de vin, supa de pui,
zahar, salvie si masline verzi. Ingrediente: 100 g bacon 1 ceapă 500 g
filéuri de iepure sare piper 2 linguri ulei de măsline 1 cățel de
usturoi 2 linguri…
Read more »
Read more »
Foetaj cu sparanghel şi sos
7 April 2013
Foetaj
cu sparanghel şi sos din: aluat, ceapa, praz, sparanghel, oua, branza
telemea, smantana, ulei de masline, lamaie, amidon, sare, piper,
patrunjel, miez de nuca si alune. Ingrediente: un aluat foetaj o ceapa
un fir de praz 300 g sparanghel 3 oua 200 g branza telemea rasa 180 ml
smantana 75 ml ulei de masline…
Read more »
Read more »
Penne bolognese cu oregano
7 April 2013
Penne
bolognese cu oregano din: usturoi, ceapa, morcovi, telina, unt, ulei,
carne de vita, sare, piper, coaja de lamaie, oregano, vin rosu, rosii si
paste penne. Ingrediente: 2 catei de usturoi 2 cepe 2 morcovi 2 fire de
telina 1 lingura unt 1 lingura ulei 400 g carne de vita tocata sare
piper 1 lingurita…
Read more »
Read more »
Tarta cu afine si smantana
7 April 2013
Tarta
cu afine si smantana din: faina, zahar, sare, scortisoara, drojdie,
lapte, unt, ou, smantana, budinca de vanilie, zahar, lamaie, afine si
zahar pudra. Ingrediente: blat: 200 g faina 50 g zahar 1 praf sare 1/2
lingurita scortisoara 20 g drojdie 75 ml lapte 30 g unt 1 ou umplutura:
400 g smantana 3 oua…
Read more »
Read more »
Lasagna cu bacon, busuioc si rosii
7 April 2013
Lasagna
cu bacon, busuioc si rosii din: ceapa, ulei de masline, oregano, bacon,
rosii, frunze de busuioc, foi de lasagna, lapte, unt, faina, nucsoara
si parmezan. Ingrediente: 3 cepe mari, tăiate în jumătate, apoi în felii
subţiri 3 linguri ulei de măsline 1 linguriţă de oregano uscat 300g de
bacon fără grăsime, tăiat bucăţi 2…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Fusilli cu carnati afumati si legume
7 April 2013
Fusilli
cu carnati afumati si legume din: paste fusilli, carnati afumati,
zucchini, dovleac, ardei gras, ulei de masline, piper negru, oregano,
patrunjel, lapte, parmezan, lamaie, capere si sare. Ingrediente: 1
cana paste fusilli carnati afumati ½ zucchini ½ dovleac ½ ceasca
broccoli ½ ardei gras verde ½ ardei gras rosu 1 lingura de ulei…
Read more »
Read more »
Crema de leurda cu cartofi
7 April 2013
Crema
de leurda cu cartofi din: leurda, ceapa verde, morcov, ulei, cartofi,
patrunjel, seminte de dovleac, sare si piper. Ingrediente: 4 legaturi
mari de leurda 2 legaturi de ceapa verde 1 morcov 50 ml ulei 6 cartofi 1
legatura patrunjel 2-3 linguri seminte de dovleac sare piper Mod de
preparare: Curăţaţi cartofii, spălaţi-i, tăiaţi-i…
Read more »
Read more »
Gofre cu castane
7 April 2013
Gofre
cu castane din: faina, zahar tos, oua, unt, sare, lapte, zahar
vanilinat, castane, scortisoara, sos caramel si frisca. Ingrediente: 250
g faina 225 g zahar tos doua oua 50 g unt un sfert de lingurita cu sare
75 ml lapte dulce doua pliculete zahar vanilinat 200 g castane fierte o
lingura cu menta tocata…
Read more »
Read more »
Ravioli cu caşcaval
7 April 2013
Ravioli
cu caşcaval din: faina, oua, ulei de masline, sare, albus, ceapa, unt,
menta, cascaval, galbenus, gris, coaja de portocala, sare, piper, albus,
ulei de masline, rosii decojite si busuioc. Ingrediente: aluat: 400 g
faina 4 oua 1 lingura ulei de masline 1 lingurita sare 1 albus
umplutura: 1 ceapa 1 lingura unt 1 legatura…
Read more »
Read more »
Cartofi cu usturoi verde si naut
7 April 2013
Cartofi
cu usturoi verde si naut din: cartofi, ulei, naut, usturoi verde, marar
verde, sare, piper si boia. Ingrediente: 1 kg cartofi 100 ml ulei 200 g
naut 3 legaturi usturoi verde 1 legatura marar verde sare piper boia
dulce/iute Mod de preparare: Puneţi năutul la înmuiat în apă sărată,
mai multe ore, scurgeţi-l…
Read more »
Read more »
Penne arabiatta cu ardei iute
7 April 2013
Penne
arabiatta cu ardei iute din: paste, sare, rosii decojite, ardei iute,
ceapa, usturoi, sunca, ulei, piper si zahar. Ingrediente: 400 g paste
tubulare sare 400 g rosii decojite (conserva) 2 ardei iuti rosii 1 ceapa
1 catel de usturoi 175 g sunca 2 linguri ulei piper 1 praf zahar Mod
de preparare: Pastele…
Read more »
Read more »
Drob de miel cu patrunjel si ceapa verde
7 April 2013
Drob
de miel cu patrunjel si ceapa verde din: sare, piper, carne tocata,
marar, ceapa verde, patrunjel, organe de miel, usturoi si ou.
Ingrediente: 5 gr sare 5 gr piper 500 gr carne tocata 2 legatura marar 2
legaturi ceapa verde 1 legatura patrunjel 1 buc. organe miel 1 legatura
usturoi verde 6 oua +…
Retete gustoase: Baclava
6 April 2013
O
reteta delicioasa de baclava cu: faina, ou, unt, apa, nuci, zahar,
esenta de vanilie. Ingrediente foaie: 1 kg făină 1 ou 1 linguriţă de unt
apă cât cere făina Ingrediente umplutură: 250 g unt topit 1/2 kg nuci
pisate 250 g zahăr Ingrediente sirop: 1 kg zahăr 500 ml apă esenţă de
vanilie …
Read more »
Read more »
Placinta cu branza
6 April 2013
O
reteta delicioasa de placinta cu: faina, ulei, otet, sare, apa, unt,
zahar, cas de oaie, zahar pudra. Ingrediente foaie: 500 g făină 1
lingură ulei 1 lingură oţet 1 linguriţă sare 1 pahar apă caldă 200 g unt
1/2 pahar zahăr Pentru umplutură: 500 g caş de oaie 3ouă zahăr pudră
pentru servit Mod…
Read more »
Read more »
Stavrid marinat
6 April 2013
O
reteta delicioasa de stavrid marinat cu:piper boabe, boabe de mustar,
foi de dafin, sare, otet. Ingrediente: 1 kg stavrid piper boabe boabe de
muştar câte două foi de dafin sare de murături 1l oţet Mod de
preparare: Cureţi peştele, îl speli şi înlături capetele. Aşezi peştele
în borcane, cu piper şi boabe de muştar.…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Prajitura cu branza si compot de cirese
6 April 2013
Prajitura
cu branza si compot de cirese din: crema de branza, zahar pudra, oua,
smantana, baton vanilie, biscuiti digestivi, unt, zahar pudra, cirese,
coniac. Ingrediente pentru umplutura: 500g crema de branza 200g zahar
pudra 4 oua 300g smantana 1 bat vanilie Ingrediente pentru aluat: 200g
biscuiti digestivi 100g unt 50g zahar pudra Ingrediente pentru compot…
Read more »
Read more »
Chec cu fructe şi sos
6 April 2013
Chec
cu fructe şi sos din: faina, praf de copt, cacao, zahar tos, oua, unt,
smantana, zahar vanilinat, zmeura, smochine, miez de nuca, alune, sare
si sos de vanilie. Ingrediente: 220 g faina un pliculet praf d ecopt
doua linguri cu cacao 100 g zahar tos 3 oua 100 g unt 200 ml smantana
doua…
Read more »
Read more »
Piept de pui cu ţelină
6 April 2013
Piept
de pui cu ţelină din: piept de pui, telina, arpacas, zahar pudra, sos
de soia, ulei de masline, usturoi, ceapa, scortisoara, ulei de floarea
soarelui si busuioc. Ingrediente: 4 piepti de pui mai mici o telina mai
mare 150 g arpacas doua linguri cu zahar pudra 80 ml sos de soia 80 ml
ulei…
Read more »
Read more »
Spaghete carbonara în sos de smântână
6 April 2013
Spaghete
carbonara în sos de smântână din: spaghete, bacon, sare, ulei,
parmezan, smantana, oua si piper. Ingrediente: 400 g spaghete 200 g
bacon impanat sare 2 linguri ulei 140 g parmezan proaspat ras 150 g
smantana 2 oua piper Mod de preparare: Spaghetele se fierb al dente în
apă clocotită cu sare, conform indicaţiilor…
Read more »
Read more »
Foi cu cremă
6 April 2013
O
reteta delicioasa de foi:oua, zahar, faina, lapte, unt, esente, frisca,
ciocolata. Ingrediente: ouă 6 linguri zahăr 3 linguri făină Ingrediente
cremă: 4 gălbenuşuri 200 ml lapte 125 g zahăr 200 g unt esenţe, după
gust Ingrediente decor: frişcă ciocolată Mod de preparare: Pentru foi,
amesteci ouăle cu zahărul şi la urmă pui făina. Torni…
Read more »
Read more »
Paste cu peste si praz
6 April 2013
Paste
cu peste si praz din: spaghete, peste, praz, ceapa, vin alb, ghimbir,
ulei de masline, sare, piper, rosii si ardei iute. Ingrediente: 500 g
spaghete un kilogram de peste doua fire praz o ceapa 100 ml vin alb sec o
lingurita cu ghimbir ras 100 ml ulei de masline sare piper patrunjel
rosii ardei…
Read more »
Read more »
Nuga cu esenţă de trandafir
6 April 2013
Nuga
cu esenţă de trandafir din: fructe uscate, albusuri, miere, unt, zahar,
esenta de trandafiri si sare. Ingrediente: 300 g fructe uscate 4
albusuri 350 g miere 120 g unt moale un kg zahar o fiola esenta de
trandafir un praf sare Mod de preparare: La bain-marie, se bat
albuşurile spumă tare cu un…
Read more »
Read more »
Paste gratinate umplute cu spanac
6 April 2013
Paste
gratinate umplute cu spanac din: paste, sare, frunze de spanac, ceapa,
usturoi, ulei de masline, ou, ricotta, ulei de masline, parmezan, piper,
nucsoara, rosii decojite si oregano. Ingrediente: 500 g paste tip
scoici mari sare 350 g frunze de spanac proaspete 1 ceapa 1 catel de
usturoi 1-2 linguri ulei de masline 1 ou…
Read more »
Read more »
Pastă de măcris cu ceapă şi usturoi
6 April 2013
Pastă
de măcris cu ceapă şi usturoi din: macris, frunze de leurda, ceapa
verde, usturoi verde, ceapa rosie, unt, tarate de gras si faina de soia.
Ingrediente: 500 g macris 100 g frunze de leurda 2 cepe verzi 2 fire de
usturoi verde 2 cepe rosii 200 g unt 1 lingura tarate de grau sau…
Read more »
Read more »
Macaroane cu sos de fasole
6 April 2013
Macaroane
cu sos de fasole din: macaroane, fasole boabe, ceapa, ardei grasi,
usturoi, ardei iute, rosii, morcov, pasta de tomate, ulei de floarea
soarelui, sare, piper si cimbru. Ingrediente: 500 g macaroane 100 g
fasole boabe doua cepe doi ardei grasi doi catei de usturoi un ardei
iute 5 rosii un morcov o lingura pasta…
Read more »
Read more »
Spaghete cu sos de roşii si ton
6 April 2013
Spaghete
cu sos de roşii si ton din: spaghete, sare, ceapa, usturoi, unt, rosii
decojite, piper, zahar, ton in suc propriu, capere si busuioc.
Ingrediente: 500 g spaghete sare 1 ceapa 1 catel de usturoi 1 lingura
unt 500 g rosii decojite (conserva) piper un praf zahar 400 g ton in suc
propriu (conserva) 2…
Read more »
Read more »
Nuga cu miere
6 April 2013
Nuga
cu miere din: miere, zahar pudra, apa, albus si alune de padure.
Ingrediente: 175 g miere 300 g zahar pudra 2 linguri apa un albus 200 g
alune de padure Mod de preparare: Alunele se pun la cuptor pentru
aproximativ 10 minute. Se amestecă mierea, zahărul şi apa şi se pun pe
foc…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: File de somon pe pat de orez brun si ciuperci
6 April 2013
File
de somon pe pat de orez brun si ciuperci din: fileuri de somon, vin
alb, ciuperci, unt, usturoi, sare de mare, piper, orez brun si seminte
prajite de floarea soarelui. Ingrediente: 2 fileuri de somon 1 cana
vin alb 12 ciuperci proaspete 2 linguri de unt 2 catei de usturoi 2
lingurite sare…
Read more »
Read more »
Rulouri de vitel
6 April 2013
Ingrediente:
600 g pulpă de viţel 200 g orez fiert 1 ou 150 g slănină sare boia 1
pahar vin alb 1 lingură untură cimbru Mod de preparare: Tai carnea
bucăţi cât mai subţiri şi drepte pe care să le poţi rula apoi. Le baţi
cu ciocanul de carne, le presari cu boia şi sare.…
Read more »
Read more »
Gnocchi cu sos de carne
6 April 2013
Gnocchi
cu sos de carne din: carne de vita tocata, rosii, ardei iute, ardei
gras, usturoi, ceapa, boia dulce, ulei de floarea soarelui, vin alb,
gnocchi, salvie, sare si piper. Ingrediente: 500 g carne de vita tocata 4
rosii un ardei iute un ardei gras 5 catei de usturoi o ceapa o
lingurita cu boia…
Read more »
Read more »
Tiramisu cu visine
6 April 2013
Tiramisu
cu visine din: mascarpone, zahar, zahar vanilinat, visinata, visine,
piscoturi, cacao si visine. Ingrediente: 500 g mascarpone 2 linguri
zahar 3 plicuri zahar vanilinat 1 lingura visinata 250 g visine 16
piscoturi 2 linguri cacao visine cu codite pentru ornat Mod de
preparare: Se bat cu mixerul mascarpone, zaharul, zahar vanilinat si
visinata.…
Read more »
Read more »
Macrou in sos roşu
6 April 2013
Macrou
in sos roşu din: macrou, usturoi, ceapa, ardei grasi, ardei iute,
rosii, patrunjel, ulei de floarea soarelui, lamaie, apa, sare, piper,
malai si gris. Ingrediente: un kilogram macrou 3 catei de usturoi doua
cepe doi ardei grasi un ardei iute 4 rosii o legatura patrunjel 100 ml
ulei de floarea soarelui o lamaie un…
Read more »
Read more »
Orez cu ananas
6 April 2013
Orez
cu ananas din: orez, amestec de legume, sos de soia, pudra de curry,
usturoi, ulei, ceapa vrde, chimen, sare si ananas. Ingrediente: 250 g
orez 300 g amestec de legume congelate 1 lingurita de sos de soia 1
lingurita pudra de curry nu prea iute 2 catei de usturoi tocati 1
lingura de ulei…
Read more »
Read more »
Tocana de oaie
6 April 2013
O
reteta delicioasa de tocana cu:carne de oaie, ardei gras, ulei, vin
sec, sare, piper. Ingrediente: 2 kg carne de oaie fără oase 2 ardei
graşi 100 ml ulei 300 ml vin sec sare piper Mod de preparare: Cureţi
carnea de toate pieliţele şi zgârciurile şi fierbi în câteva clocote
carnea macră. O scurgi, arunci…
Read more »
Read more »
Cremă de brânză cu alune
6 April 2013
Cremă
de brânză cu alune din: branza de vaci, branza telemea, morcov, marar,
gelatina, smantana, usturoi, ceapa, unt de alune, lapte de cocos, alune,
zahar brun, suc de lamaie, sare si piper. Ingrediente: 500 g branza de
vaci 200 g branza telemea un morcov o legatura de marar 10 g gelatina
100 ml smantana doi…
Read more »
Read more »
Granita de nectarine
6 April 2013
Granita
de nectarine din: lamaie, nectarine, zahar si vin spumos. Ingrediente: 1
lamaie 600 g nectarine 200 g zahar 150 ml vin spumos Mod de
preparare: Se spala lamaie cu apa fierbinte; se sterge si se rade coaja.
Se stoarce sucul de lamaie. Se spala nectarinele, se taie jumatati, se
golesc de samburi si…
Read more »
Read more »
Supă de gulioare
6 April 2013
O
reteta delicioasa de supa cu: gulii, carne de porc, untura, faina,
smantana, usturoi, sare, boia. Ingrediente: 3-4 gulii 1 kg carne de porc
2 linguri untură 1 lingură făină 100 ml smântână câţiva căţei de
usturoi sare 1 linguriţă boia Mod de preparare: Cureţi guliile de coajă
şi le tai cuburi pe care le…
Read more »
Read more »
Gratar coreean (Bulgogi)
6 April 2013
Gratar
coreean din: carne de vita, pudra de nuca, sos, sos de soia, suc de
pere, zahar, suc de ghimbir, miere, ceapa verde, usturoi, sare de dusan,
ulei de susan, piper. Ingrediente: 500 g carne de vită puţină pudră
de nucă sos pentru carnea de vită 4 linguri cu sos de soia maturat 4…
Read more »
Read more »
Supa de pastarnac cu conopida si ghimbir
6 April 2013
Supa
de pastarnac cu conopida si ghimbir din: ulei de masline, conopida,
usturoi, pastarnac, ghimbir, ceapa, seminte de fenicul, ardei iute,
turmeric, zeama de lamaie, coaja de lamaie, supa de legume si coriandru.
Ingrediente: 1 lingura ulei de masline 1 conopida medie taiata in
buchetele 1 lingurita seminte de coriandru 3 catei de usturoi feliati…
Read more »
Read more »
Inghetata cu stafide
6 April 2013
Inghetata
cu stafide din: stafide, vin dulce, sare, galbenusuri, zahar, zahar
vaniinat, zahar pudra, frisca si zahar ars. Ingrediente: 80 g stafide 70
ml vin dulce 400 ml lapte sare 4 galbenusuri 130 g zahar 2 plicuri
zahar vanilinat 1 lingura zahar pudra 200 ml frisca batuta 2 lingurite
zahar ars Mod de preparare:…
Read more »
Read more »
Drob de miel cu marar si ceapa verde
6 April 2013
Drob
de miel cu marar si ceapa verde din: oua, sare, piper, marar, organe de
miel, ceapa verde si usturoi verde. Ingrediente: 8 oua 1 varf sare
piper 1 legatura marar 1,5 kg organe miel 3 legaturi ceapa verde 3
legaturi usturoi verde Mod de preparare: Se taie organele de miel si
se lasa…
Read more »
Read more »
Garnitura de broccoli cu usturoi
6 April 2013
Garnitura
de broccoli cu usturoi din: broccoli, usturoi, ulei de masline si
chilli. Ingrediente: 400g de broccoli, desfăcut bucheţele 3 căţei de
usturoi, tăiaţi felii subţiri 4 linguri ulei de măsline 1 chilli roşu,
cu seminţele scoase şi tăiat felii Mod de preparare: Se aduce la
fierbere o oală mare cu apă sărată. Se…
Read more »
Read more »
Bezele cu sos de ciocolată
6 April 2013
Bezele
cu sos de ciocolată din: albusuri, zahar pudra, zahar tos, scortisoara,
unt, lapte dulce, pere, vin alb, cuisoare, lamaie si ciocolata neagra.
Ingrediente: 5 albusuri 350 g zahar pudra 250 g zahar tos jumatate de
lingurita cu scortisoara 100 g unt 75 ml lapte dulce 4 pere 500 ml vin
alb dulce doua cuisoare…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Pui la cuptor cu salata de cruditati
6 April 2013
Pui
la cuptor cu salata de cruditati din: pui, praf de chilli, praf de
ceapa, boia de ardei, piper negru, praf de usturoi, salvie, sare, fulgi
de ardei rosu, ulei de masline si salata de cruditati. Ingrediente: 1
pui 4 lingurite praf de chili 3 lingurite praf de ceapa 3 lingurite boia
de ardei…
Read more »
Read more »
Salată de leurdă
6 April 2013
Salată
de leurdă din: leurda, varza alba, telina, ulei, tarate de grau, ceapa,
morcov, radacina de patrunjel, leustean, legume uscate, zeama de varza
acra. Ingrediente: 300 g leurda 300 g varza alba 3 linguri telina rasa 3
linguri ulei 3 linguri tarate de grau sau de secara 1 ceapa 1 morcov 1
radacina de patrunjel…
Coaste de miel cu busuioc si rozmarin
6 April 2013
Coaste
de miel cu busuioc si rozmarin din: busuioc, ceapa, vin rosu, rozmarin,
sare, apa, piper, oregano, usturoi, gris, carcasa de miel, maruntaie de
miel, oua, sunculita, patrunjel si condimente miel. Ingrediente: 1
lingurita busuioc 2 buc. ceapa 200 ml vin rosu 1 lingurita rozmarin 1
lingura sare 150 ml apa 1 varf piper 1…
Read more »
Read more »
Biscuiţi domino
6 April 2013
Biscuiţi
domino din: faina, zahar pudra, oua, unt, cacao, lapte, zahar
vanilinat, praf de copt, sare, gem de struguri, ciocolata neagra si boia
de ardei iute. Ingrediente: 200 g faina 125 g zahar pudra 3 oua 125 g
unt 50 g cacao 50 ml lapte dulce doua pliculete zahar vanilinat un
pliculet praf de copt…
Read more »
Read more »
Inghetata de mure
6 April 2013
Inghetata
de mure din: mure, zahar, ou, crema de iaurt, zahar vanilinat.
Ingrediente: 125 g mure 40 g zahar 1 ou 75 g crema de iaurt 1 plic zahar
vanilinat Mod de preparare: Se curăţă murele, se spală si se pasează
împreună cu 1 lingură de zahăr. Se strecoară piureul printr-o sită fină.
Cu…
Read more »
Read more »
Ciorba de miel cu smantana si tahon
6 April 2013
Ciorba
de miel cu smantana si tahon din: piper, morcovi, telina, galbenusuri,
ardei iute, ceapa, otet de vin rosu, sare, smantana, carne de miel, orez
si tarhon. Ingrediente: 5 gr piper negru 2 morcovi 1 telina 3
galbenusuri 2 buc. ardei iute 100 gr ceapa 20 ml otet de vin rosu 10 gr
sare 200…
Read more »
Read more »
Coronita de cozonac cu scortisoara
6 April 2013
O
reteta delicioasa de cozonac cu:faina, lapte, miere, ou, unt, drojdie,
sare, zahar, scortisoara. Ingrediente: 300g făină 120ml lapte cald 1
linguriţă miere sau zahăr 1 gălbenuş 30g unt 15g drojdie un praf de sare
Ingrediente umplutura: 50gunt 3-4 linguri zahăr 2 linguriţe scorţişoară
măcinată Mod de preparare: Dizolvaţi drojdia şi zahărul în laptele…
Read more »
Read more »
Plăcintă cu nuci macadamia caramelizate
6 April 2013
O
reteta delicioasa de placinta cu:biscuiti, unt nesarat, nuci de
macadamia, zahar pudra, crema de branza, esenta de vanilie, oua,
smantana, frisca. Ingrediente blat: 160g biscuiţi digestivi de ovăz,
fără cremă 40g unt nesărat, topit 150g nuci (de preferat, macadamia)
120g zahăr pudră Ingrediente umplutura: 500 g crema de branza 1
linguriţă esenţă de…
Read more »
Read more »
Colacel
6 April 2013
O
reteta delicioasa de colacel cu:unt nesarat, lapte, apa, zahar tos,
sare, drojdie, faina, zahar brun, scortisoara, zahar pudra. Ingrediente
aluat: 2 linguri unt nesărat, topit 1 cană lapte, cald 1 /3 cană apă,
caldă 1/4 ceaşcă zahăr tos 2 linguriţe sare de masă 40g drojdie uscată
3-4 căni făină Ingrediente glazura: 1 cană zahăr…
Read more »
Read more »
Crap cu costita afumata
6 April 2013
O
reteta delicioasa de crap cu:ceapa, cartofi, slanina afumata, vin alb
sec, piper. Ingrediente: 1 crap de 2 kg cepe 1 kg cartofi 200 g slănină
afumată 1/2l vin alb sec piper Mod de preparare: Cureţi peştele de solzi
numai pe o parte. Cureţi ceapa şi cartofii iar slăninuţa o tai mărunt,
într-o tavă torni…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Parfait de caise
5 April 2013
Parfait
de caise din: caise, zahar pudra, esenta de vanilie, albusuri de ou,
apa si smantana. Ingrediente pentru aluatul de caise: 400g caise 150g
zahar pudra 2 lingurite de esenta de vanilie Ingrediente pentru bezea: 2
albusuri de ou 225g zahar pudra 100ml de apa Ingrediente pentru frisca:
300ml smantana Mod de preparare:…
Read more »
Read more »
File de pui cu paste
5 April 2013
File
de pui cu paste din: paste, piept de pui, pesto de busuioc, masline,
ardei iute, lapte de cocos, pudra de curry, cuisoare, ulei de masline,
sare, piper, busuioc si scortisoara. Ingrediente: 300 g paste mici 3
piepti de pui 3 linguri cu pesto de busuioc 100 g masline feliate un
ardei iute 200 ml…
Read more »
Read more »
Nuga de cacao
5 April 2013
Nuga
de cacao din: ciocolata neagra, zahar, miere, migdale, cafea boabe,
albus si apa. Ingrediente: 130 g ciocolata neagra cu 70% cacao 100 g
zahar cristale 100 g miere 100 g migdale 30 g cafea boabe un albus 30 ml
apa Mod de preparare: In tava cuptorului tapetată cu hârtie de copt,
se pun…
Read more »
Read more »
Supă de peşte cu fasole şi praz
5 April 2013
Supă
de peşte cu fasole şi praz din: apa, fileuri de peste, ciuperci, ceapa,
usturoi, fasole verde, praz, mazare, morcov, lamaie, pudra de curry,
ulei de masline, sare, piper si coriandru. Ingrediente: doi litri de apa
un kg fileuri de peste 100 g ciuperci o ceapa un catel de usturoi 200 g
fasole verde un…
Read more »
Read more »
Fursecuri cu mere
5 April 2013
Fursecuri
cu mere din: faina, margarina, lapte de soia, mere, zahar, suc de
lamaie, scortisoara, nucsoara, nuci si zahar pudra. Ingrediente: 800 g
faina 250 g margarina 70 ml lapte de soia pentru umplutura: 4 mere 60 g
zahar sucul a doua lamai 1/2 lingurita scortisoara 1/2 lingurita
nucsoara 100 g nuci macinate 100 g…
Read more »
Read more »
Ravioli cu sos de legume
5 April 2013
Ravioli
cu sos de legume din: faina, oua, praz, parmezan, morcov, boabe de
porumb, fasole verde, ardei gras, rosii, capere, ulei de floarea
soarelui, mar, miez de nuca, sare, piper si busuioc. Ingrediente: 400 g
faina 4 oua un fir praz 100 g parmezan un morcov 100 g boabe de pormb
100 g fasole verde…
Read more »
Read more »
Parfait cu fructe
5 April 2013
Parfait
cu fructe din: lichior de portocale, flori de levantica, zahar,
portocala, frisca, mure si zmeura. Ingrediente: 2 cl lichior de
portocale 2 linguri flori de levantica 50 g zahar 1 portocala 300 ml
frisca garnitura: 250 g mure 250 g zmeura 50 g zahar Mod de preparare:
Se dă în fiert lichiorul de…
Read more »
Read more »
Cannelloni cu branza si sos de rosii
5 April 2013
Cannelloni
cu branza si sos de rosii din: rosii, ceapa, usturoi, ulei, sare,
piper, vin, gorgonzola, ricotta, mozzarella, ou, unt, cannelloni si
busuioc. Ingrediente: 400 g rosii 1 ceapa 1 catel de usturoi 2 linguri
ulei sare piper 3 linguri vin alb 50 g branza Gorgonzola 170 g branza
Ricotta 125 g branza Mozzarella 1…
Read more »
Read more »
Tartă cu praz şi kaiser
5 April 2013
Tartă
cu praz şi kaiser din: apa, unt, oua, faina, zahar tos, drojdie, branza
telemea, kaizer, ciuperci, praz, sare, piper, rozmarin si branza cu
mucegai. Ingrediente: 230 ml apa 100 g unt doua oua 350 g faina o
lingurita zahar tos 10 g drojdie 100 g branza telemea 200 g kaizer 100 g
ciuperci un…
Read more »
Read more »
Garnitura de praz cu mazare
5 April 2013
Garnitura
de praz cu mazare din: praz, mazare, unt si suc de lamaie. Ingrediente:
6 fire de praz, tăiate oblic în câte 5-6 bucăţi 250g de mazăre
congelată 50g de unt rece sucul de la jumătate de lămâie Mod de
preparare: Se fierbe prazul 6 minute în apă sărată, până când se
înmoaie, dar…
Read more »
Read more »
Medalion de crap în sos tomat
5 April 2013
Medalion
de crap în sos tomat din: crap, rosii in bulion, ulei, ceapa, morcov,
radacina de patrunjel, foaie de dafin, usturoi, sare si piper.
Ingrediente: 4 felii de crap (circa 3 cm grosime) 800 g rosii in bulion
50 ml ulei 1 ceapa 1 morcov 1 radacina de patrunjel 1 foaie de dafin 1
catel…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Penne cu ciuperci in sos de vin
5 April 2013
Penne
cu ciuperci in sos de vin din: paste penne, ciuperci, ceapa, usturoi,
pui, cimbru, fulgi de ardei, piper, sare, unt, ulei de masline, vin alb,
smantana, parmezan si patrunjel. Ingrediente: 1 ceasca paste penne
300g ciuperci ½ ceasca de ceapa tocata 1 catel usturoi 1 piept de pui
dezosat ½ lingurita cimbru uscat…
Read more »
Read more »
Foitaj cu branza
5 April 2013
Foitaj
cu branza din: aluat de foitaj, mustar dulce, rosii, branza de burduf
si ceapa. Ingrediente: un pachet aluat de foitaj 4 linguri mustar dulce
20 rosii mici 200 g branza de burduf cateva fire ceapa Mod de
preparare: Aluatul de foitaj se pune întâi la decongelat, timp de 2 ore.
Apoi se aşază…
Read more »
Read more »
Taitei cu legume prajite (Japchae)
5 April 2013
Taitei
cu legume prajite din: castravete verde, ceapa, radacina de clopotel,
morcov, carne de vita, sos de soia, zahar tos, ceapa verde, usturoi,
sare de susan, ulei de susan, ciuperci, sare, ou, taitei. Ingrediente:
un castravete verde 50 g ceapă 30 g rădăcină de clopoţel un sfert de
morcov 100 g carne de vită sosul…
Read more »
Read more »
Kebab de pui in paine
5 April 2013
Kebab
de pui in paine din: carne de pui, mazare, dovlecei, ceapa, cartofi,
morcovi, ulei de masline, faina, rozmarin, rosii, pasta de tomate, aluat
de paine, oua, menta, sare si piper. Ingrediente: 700 g carne de pui
dezosata 240 g mazare 100 g dovlecei 100 g ceapa 200 g cartofi 200 g
morcovi 160 ml…
Read more »
Read more »
Tartar de ton
5 April 2013
Tartar
de ton din: ton, lamaie verde, ulei de susan, ulei de masline, sos de
soia, ghimber, coriandru verde, ardei iute, sare si piper. Ingrediente:
300 g ton 3 buc limete (lamaie verde) o lingura ulei de susan 6 linguri
ulei de masline 3 linguri sos de soia o lingura ghimber o legatura
coriandru verde…
Read more »
Read more »
Macrou inabusit
5 April 2013
Macrou
inabusit din: macrou, ceapa, morcov, telina, lamaie, ulei de masline,
vin alb sec, pudra de usturoi, sare si piper. Ingrediente: 600 g macrou 1
ceapa 1 morcov 1 telina mica 1 lamaie 30 ml ulei de masline 200 ml vin
alb sec 1 lingurita rasa pudra de usturoi sare piper Mod de
preparare:…
Read more »
Read more »
Creveti cu ficat de gasca si coaja de portocale
5 April 2013
Creveti
cu ficat de gasca si coaja de portocale din: creveti, ficat de gasca,
usturoi si rosii. Ingrediente: creveti ficat de gasca coaja de portocala
si lamaie usturoi copt rosii Mod de preparare: Crevetii se soteaza cu
ulei de masline, iar ficatul de gasca se pregateste cu unt, astfel
incat preparatul final sa ramana…
Read more »
Read more »
Tort de visine cu piscoturi
5 April 2013
Tort
de visine cu piscoturi din: piscoturi, gelatina, unt, zahar, smantana,
visine, frisca, zahar vanilat si fistic. Ingrediente: blat si crema: 250
g piscoturi 10 g gelatina 160 g unt 160 g zahar 600 g smantana 700 g
visine 400 ml frisca in plus: 200 ml frisca 1 plic zahar vanilat
jumatati de visine 75…
Read more »
Read more »
Muschi de vita cu sos de fructe si broccoli
5 April 2013
Muschi
de vita cu sos de fructe si broccoli din: muschi de vita, crutoane de
paine, legume mexicane, broccoli, piure de cartofi si sos de fructe.
Ingrediente: muschi de vita – 150g crutoane de paine – 100g legume
mexicane – 150g, broccoli – 100g piure de cartofi – 200g sos rosu de
fructe (irlandez) –…
Read more »
Read more »
Muschiulet de porc cu costita si cartofi
5 April 2013
Muschiulet
de porc cu costita si cartofi din: muschiulet de porc, costita, cartofi
fierti, castraveti murati, gogosari murati, porumb si fasole rosie.
Ingrediente: 150g muschiulet de porc 20g costita 150g cartofi fierti 20g
castraveti murati 20g gogosari murati 10g porumb 10g fasole rosie Mod
de preparare: Se imbraca muschiuletul cu costita, dupa care se…
Read more »
Read more »
Rulada de primavara
5 April 2013
Rulada
de primavara din: carne tocata, stevie, loboda, leurda, leustean,
morcov, ceapa verde, carnati, oua, sare si piper. Ingrediente: 800 g
carne tocata (amestec vita, porc) 1 legatura stevie 2 legaturi loboda 2
legaturi leurda 1 legatura leustean 1 morcov 2 legaturi ceapa verde 150 g
carnati crud-uscati 2 oua sare piper Mod de…
Read more »
Read more »
Tocanita de ardei
5 April 2013
Tocanita
de ardei din: ceapa, boia, ardei grasi, rosii in bulion, telina,
usturoi, bulion, pasta de ardei dulce, ulei, ciuperci si sare.
Ingrediente: 2 cepe 2 lingurita boia, dulce sau iute 2 ardei grasi rosii
2 ardei grasi galbeni 4 rosii in bulion o tija telina 2 catei de
usturoi 2 linguri bulion un tub…
Read more »
Read more »
Cotlete de porc cu otet balsamic si rucola
5 April 2013
Cotlete
de porc cu otet balsamic si rucola din: portocale, otet balsamic,
miere, usturoi, mustar dijon, ulei de masline, cotlete de porc, rucola
si avocado. Ingrediente: 2 portocale 2 linguri de otet balsamic 2
lingurite de miere lichida 1 catel de usturoi, zdrobit 1 lingurita de
mustar, Dijon 2 linguri ulei de masline 4 cotlete…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Curcan la gratar
5 April 2013
Curcan
la gratar din: curcan, unt, praf de usturoi, piper si sare.
Ingrediente: 1 curcan 4 linguri unt topit 1 lingura praf de usturoi 1
lingura piper 2 lingurite de sare Mod de preparare: Pregatiti
gratarul. Intre timp pregatiti curcanul. Topiti untul, ungeti curcanul,
adaugati praful de usturoi, sarea și piperul. Puneti curcanul…
Ciorba de verdeturi cu carne de pui
5 April 2013
Ciorba
de verdeturi cu carne de pui din: carne de pui, loboda, untisor,
stevie, orez, ceapa, morcov, bors, leustean, sare si piper. Ingrediente:
600 g carne (pui, curcan) 4 legaturi de loboda 4 legaturi untisor 2
legaturi stevie 100 g orez 1 ceapa mare 1 morcov 500 ml bors 1 legatura
leustean sare piper …
Read more »
Read more »
Macrou umplut cu verdeturi
5 April 2013
Macrou
umplut cu verdeturi din: macrou, stevie, spanac, ceapa verde, usturoi
verde, cuscus, ulei, vin alb, sare si piper. Ingrediente: 4 bucati
macrou (circa 200 g bucata) 1 legatura stevie 200 g spanac proaspat 1
legatura ceapa verde 1 legatura usturoi verde 200 g cuscus 30 ml ulei
100 ml vin alb sec sare piper…
Read more »
Read more »
Crema de spanac cu nucsoara si smantana
5 April 2013
Crema
de spanac cu nucsoara si smantana din: unt, ceapa, faina, lapte
integral, frunze de spanac, smantana si nucsoara. Ingrediente: 25 g unt 1
ceapa mica, tocata marunt 2 linguri de faina 200 ml de lapte integral
400 g frunze de spanac 100 ml de smantana nefermentata (pentru frisca)
nucsoara, proaspat rasa Mod de…
Read more »
Read more »
Purcel la tava in sos tomat
5 April 2013
Purcel
la tava in sos tomat din: pulpa de porc, ulei, rosii in bulion, ceapa,
morcov, foi de dafin, usturoi, vin alb, rozmarin, patrunjel, sare si
piper. Ingrediente: 1 kg pulpa de porc 50 ml ulei 800 g rosii in bulion 1
ceapa 1 morcov mic 2 foi de dafin 2 catei de usturoi 200…
Read more »
Read more »
Paella cu legume asortate
5 April 2013
Paella
cu legume asortate din: ceapa, usturoi, dovlecei, broccoli, sare,
piper, ardei gras, mazare, porumb, patrunjel, ulei, unt, boia, chimen,
supa si orez. Ingrediente: 8 cepe 3 catei de usturoi 2 dovlecei 500 g
broccoli sare piper 2 ardei grasi 100 g mazare tucara 1 conserva porumb
(425 ml) 1 legatura patrunjel 2 linguri ulei…
Read more »
Read more »
Crema de pui cu legume
5 April 2013
Crema
de pui cu legume din: piept de pui, ceapa, morcovi, telina, conopida,
ardei gras, patrunjel, unt, sare si piper. Ingrediente: 500 g piept de
pui 2 cepe 2 morcovi 1 telina mica 1 conopida mica 1 ardei gras 1
radacina patrunjel 100 g unt 1 legatura patrunjel sare piper Mod de
preparare: Curăţaţi…
Read more »
Read more »
Miel la cuptor cu vin
5 April 2013
Miel
la cuptor cu vin din: piper negru, bulion, vin rosu, sare, ulei de
floarea soarelui, cimbru, usturoi si carne de miel. Ingrediente: 1
lingurita piper negru 4 lingura bulion 100 ml vin rosu 1 lingurita sare
50 ml ulei de floarea soarelui 1 lingurita cimbru 5-6 catei usturoi 2 kg
carne de miel …
Read more »
Read more »
Mancare de stevie cu marar
5 April 2013
Mancare
de stevie cu marar din: stevie, marar, ceapa, morcov, pasta de tomate,
orez, ulei, sare si piper. Ingrediente: 10 legaturi stevie 3 legaturi
marar 2 cepe 1 morcov 2 lingurite pasta de tomate 50 g orez 50 ml ulei
sare piper Mod de preparare: Curăţaţi ştevia, spălaţi-o şi pu- neţi-o
în apă ce…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Tarta cu mere
4 April 2013
Tarta
cu mere din: mere, zahar pudra, aluat, unt nesarat, oua, galbenus de
oua, migdale, faina si coniac. Ingrediente: 600g mere 3 linguri de zahar
pudra Aluat tarta Ingrediente pentru umplutura: 125g unt nesarat 100g
zahar pudra 2 oua 1 galbenus de ou 125 Migdale maruntite 25g faina 4
linguri coniac Mod de preparare:…
Read more »
Read more »
Peste cu telină si sos
4 April 2013
Peste
cu telină si sos din: peste, telina, broccoli, boia dulce, rosii in
suc, seminte de susan, usturoi, fenicul, ardei iute, ceapa, lamaie,
sare, piper, ulei, cimbru, nuci si migdale. Ingrediente: 800 g peste o
telina mare 400 g broccoli 15 g boia dulce o conserva de rosii in suc 30
g seminte de susan…
Read more »
Read more »
Supa de cartofi cu conopida
4 April 2013
Supa
de cartofi cu conopida din: conopida, cartofi, ulei, ceapa, morcovi,
orez, rosii in bulion, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 1 kg
cartofi 1 conopida potrivita 100 ml ulei 2 cepe 2 morcovi 2 linguri orez
2 linguri rosii in bulion 1 legatura patrunjel sare piper Mod de
preparare: Puneţi la fiert cartofii curăţaţi…
Read more »
Read more »
Briose cu carne
4 April 2013
Briose
cu carne din: telina, ceapa, unt cu verdeata, chifla, cartofi, carne
tocata mixta, oua, sare, boia si susan. Ingrediente: 300 g telina 1
ceapa 40 g unt cu verdeata 1 chifla 2 cartofi 500 g carne tocata mixta 2
oua sare boia 2 linguri susan Mod de preparare: Se curăţă ţelina; se
taie…
Read more »
Read more »
Prajitura cu caise si ghimbir
4 April 2013
Prajitura
cu caise si ghimbir din: unt, zahar, oua, faina, praf de copt, ghimbir,
suc de caise, cacao, caise si lapte. Ingrediente: 250 g unt 180 g zahar
5 oua 400 g faina 4 lingurite praf de copt 1 lingurita ghimbir tocat 60
ml suc de caise 3 linguri cacao 1 kg caise 2 linguri…
Read more »
Read more »
Peste cu sos picant cu alune de padure
4 April 2013
Peste
cu sos picant cu alune de padure din: file de merluciu, seminte de
mustar, alune de padure, vin alb, ulei de masline, sare, piper, frunze
de salvie, menta si patrunjel. Ingrediente: 400 g file de merluciu, cod
sau salau 20 g semintne de mustar 8 masline verzi 50 g alune de padure
150 ml…
Read more »
Read more »
Paste cu sos de ciuperci
4 April 2013
Paste
cu sos de ciuperci din: paste cu spanac, usturoi, ceapa alba, ceapa
rosie, vin, rosii in suc, ciuperci, ardei gras, ardei capia, morcov,
ulei, miez de nuca, sare, piper, marar, parmezan si branza de capra.
Ingrediente: 400 g paste cu spanac usturoi doua cepe albe o ceapa rosie
100 ml vin rosii in suc…
Read more »
Read more »
Paine in sah
4 April 2013
Paine
in sah din: paine integrala, paine alba, unt cu verdeturi si unt cu
chilli. Ingrediente: 4 felii de paine integrala 4 felii de paine alba 50
g unt cu verdeturi 50 g unt cu chilli Mod de preparare: 3 felii de
pâine integrală se ung cu unt cu verdeţuri, iar 3 felii de…
Read more »
Read more »
Varza cu morcovi si bacon
4 April 2013
Varza
cu morcovi si bacon din: varza, morcovi, bacon afumat, ceapa, unt,
concentrat, boia dulce, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: o varza
un kg morcovi 150 g bacon afumat o ceapa 60 g unt un cub concentrat o
lingura boia dulce cateva fire patrunjel sare piper Mod de preparare:
Intr-o oală cu un litru…
Read more »
Read more »
Cosulete cu crema de rodie
4 April 2013
Cosulete
cu crema de rodie din: unt, faina, cacao, zahar tos, zaha vanilinat,
sare, rodie, lapte, ou, galbenusuri, zahar pudra, amidon, sirop de
rodie, sos de ciocolata, menta si fistic. Ingrediente: 125 g unt 225 g
faina 25 g cacao 125 g zahar tos doua pliculete cu zahar vanilinat sare o
rodie 250 ml lapte…
Read more »
Read more »
Tartă verde
4 April 2013
Tartă
verde din: faina, unt cu verdeata, fasole verde, dovlecel, ardei gras
verde, lamaie, patrunjel, cimbru, branza feta, oua, piper si nucsoara.
Ingrediente: 200 g faina 60 g unt cu verdeata fasole verde 1 dovlecel 1
ardei gras verde 1 lamaie 1/2 legatura patrunjel 1 fir cimbru 150 g
branza feta 3 oua piper nucsoara…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Paine prajita cu usturoi, paprika si parmezan
4 April 2013
Paine
prajita cu usturoi, paprika si parmezan din: bagheta, unt, praf de
usturoi, paprika, patrunjel uscat si parmezan. Ingrediente: 1 bagheta
1/2 ceasca de unt 1 lingura praf de usturoi 2 lingurite Paprika 1
lingura patrunjel uscat 2 linguri de parmezan ras Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 180C. Taiati painea felii. Puneti…
Read more »
Read more »
Retete de post: Supa de fasole verde
4 April 2013
Supa
de fasole verde din: ceapa, morcovi, telina, fasole pastai, paste
fainoase, ulei, patrunjel si sare. Ingrediente: o ceapa 2 morcovi 100 g
telina 500 g fasole pastai 4 linguri paste fainoase o lingura ulei
cateva fire patrunjel sare Mod de preparare: Toate legumele se spală
bine în apă rece, se curăţă de coajă…
Read more »
Read more »
Dovlecei umpluti cu ciuperci si sunca
4 April 2013
Dovlecei
umpluti cu ciuperci si sunca din: dovlecei, ceapa, ciuperci, sunca,
pesmet, ou, ulei si lapte. Ingrediente: 4 dovlecei o ceapa medie 6
ciuperci albe 150 g sunca 2 linguri pesmet un ou o lingura ulei 2
linguri lapte Mod de preparare: Dovleceii se spală, se taie în două pe
lung şi li se…
Read more »
Read more »
Friptura cu mustar
4 April 2013
Friptura
cu mustar din: muschi de vita, unt, mustar, concentrat de vita,
usturoi, ceapa, ardei gras, cimbru, sare si piper. Ingrediente: 700 g
muschid e vita 2 linguri unt 2 linguri mustar 2 cuburi concentrat vita 2
catei usturoi o ceapa un ardei gras rosu un ardei gras galben o
lingurita cimbru uscat sare piper…
Read more »
Read more »
Tartă cu mazăre
4 April 2013
Tartă
cu mazăre din: faina neagra, unt, apa, sare, mazare, bacon, ceapa,
lapte, oua, lapte, cascaval, sare si piper. Ingrediente: pentru aluat:
200 g faina neagra 100 g unt 50 ml apa un praf sare pentru umplutura:
100 g mazare conservata 100 g bacon o ceapa 2 oua 500 ml lapte 100 g
cascaval ras…
Read more »
Read more »
Orez cu fructe de padure
4 April 2013
Orez
cu fructe de padure din: lapte, orez, sare, fructe de padure, zahar
vanilinat, lamaie verde, iaurt cu vanilie, zahar si frunze de menta.
Ingrediente: 450 ml lapte 150 g orez sare 300 g fructe de padure
asortate 1 plic zahar vanilinat 1/2 lamaie verde 150 g iaurt cu vanilie 2
linguri zahar frunze de…
Read more »
Read more »
Bors cu taitei si aripi de rata
4 April 2013
Bors
cu taitei si aripi de rata din: aripi de rata, ceapa, morcovi, telina,
patrunjel, ardei gras, taitei, patrunjel, sare si piper. Ingrediente:
700 g aripi de rata 2 cepe 2 morcovi 1 telina mica 1 radacaina de
patrunjel 1 ardei gras rosu 150 g taitei 1 legatura patrunjel sare piper
Mod de preparare:…
Read more »
Read more »
Salată de morcovi cu caise
4 April 2013
Salată
de morcovi cu caise din: morcovi, ulei, sare cu usturoi, caise uscate,
papadie, ceapa verde, nuci, iaurt, suc de lamaie, coaja de lamaie si
piper. Ingrediente: 750 g morcovi 3 linguri ulei sare cu usturoi 50 g
caise uscate 50 g papadie 2-3 cepe verzi 150 g nuci 200 g iaurt sucul si
coaja…
Read more »
Read more »
Prajitura cu amoniac si morcovi
4 April 2013
Prajitura
cu amoniac si morcovi din: faina, morcov, zahar, margarina, gem de
caise, amoniac si sare. Ingrediente: 500 g faina 500 g morcov dat pe
razatoarea mica 300 g zahar 150 g margarina 300 g gem de caise 2
lingurita amoniac stins cu zeama de lamaie un varf de cutit sare Mod
de preparare:…
Read more »
Read more »
Aripi de pui cu legume
4 April 2013
Aripi
de pui cu legume din: aripi de pui, cartofi, sos de soia, sos hoisin,
otet de orez, usturoi, miere, cuisoare, scortisoara, anason, boia dulce,
sare, piper, ulei, cimbru, sos de ardei iute, morcovi si telina.
Ingrediente: 600 g aripi de pui 700 g cartofi mici 30 ml sos de soia 30
ml sos hoisin…
Read more »
Read more »
Macrou la cuptor cu rosii cherry si lamaie
4 April 2013
Macrou
la cuptor cu rosii cherry si lamaie din: macrou, rosii cherry, lamai,
usturoi, morcov, ceapa rosie, boia dulce, ghimbir, sos de soia, ulei de
masline, ardei iute, vin alb, sare, piper, cartofi, telina, fenicul si
cimbru. Ingrediente: 4 bucati de macrou 500 g rosii cherry doua lamai 6
catei de usturoi un morcov o…
Read more »
Read more »
Clătite cu brânză si mărar
4 April 2013
Clătite
cu brânză si mărar din: unt, faina, bicarbonat de sodiu, oua, lapte,
branza de vaci, marar, ceapa verde, castraveti verzi, usturoi, lamaie,
ulei de masline, sare, piper si nuci. Ingrediente: 50 g unt 375 g faina 4
g bicarbonat de sodiu doua oua 250 ml lapte 400 g branza de vaci marar o
legatura…
Read more »
Read more »
Prăjitură cu vanilie şi ciocolată
4 April 2013
Prăjitură
cu vanilie şi ciocolată din: zahar, oua, unt, faina, praf de copt,
zahar vanilinat, sare, budinca de vanilie, lapte, frisca, ciocolata
neagra, dulceata de afine si fursecuri cu cocos. Ingrediente: 400 g
zahar 4 oua 200 g unt 240 g faina praf de copt doua pliculete zahar
vanilinat sare un plic budinca de vanilie…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Orez basmati cu branza panner si garam masala
4 April 2013
Orez
basmati cu branza panner si garam masala din: orez basmati, branza
panner, garam masala, ceapa, ghimbir, pasta de usturoi, rosii, ardei
iute, frunze de menta, iaurt, pudra de ardei iute, biryani masala, pudra
de turmeric, mazare, ardei, unt ghee, sare, frunze de coriandru.
Ingrediente: 2 cesti de orez basmati 250 de