Retete de Paste:
Salată de andive cu portocala si otet balsamic
7 December 2011
O
reteta delicioasa de salata de andive cu portocala si otet balsamic
din: andive, portocala, miere, otet balsamic, sare, piper, ulei, miez de
nuca si patrunjel. Ingrediente: 4 andive 2 portocala 1 lingură miere 3
linguri oţet balsamic alb sare piper 4 linguri ulei 2 linguri miez de
nucă 2 fire pătrunjel Mod de…
Read more »
Read more »
Tort cu ciocolată, vin roşu şi scorţişoară
7 December 2011
O
reteta delicioasa de Tort cu ciocolată, vin roşu şi scorţişoară din:
faina, oua, granule de ciocolata, unt, sirop de artar, zahar vanilat,
praf de copt, scortisoara, cacao neagra, vin rosu, sare si zahar pudra.
Ingrediente: 250 g faină albă 4 ouă 50 g granule de ciocolată 180 g unt
180 ml sirop de arţar…
Read more »
Read more »
Cotlete de porc, umplute
7 December 2011
O
reteta delicioasa de cotlete de porc, umplute din: cotlete de porc,
praz, ciuperci champignon, sunca afumata, sare, piper, crema de branza,
oua, patrunjel, faina, pesmet si ulei. Ingrediente: 4 cotlete de porc (a
180g) 3 fire de praz 200 g de ciuperci champig non 50 g de cubuleţe de
şuncă afumată sare piper 150…
Read more »
Read more »
Cocktail Matador
7 December 2011
O
reteta simpla de Cocktail Matador din: tequila, sirop de ananas si
sirop de lamaie. Ingrediente: 5 cl tequila 3 cl sirop de ananas 1 cl
sirop de lamaie Mod de preparare: Ingredientele se agita bine cu
gheata in shaker, apoi se toarna in paharul de whisky peste gheata.
Read more »
Read more »
Sos bolognez pentru paste
7 December 2011
O
reteta delicioasa de sos bolognez pentru paste din: ceapa, usturoi,
morcov, ulei, carne tocata, sare, piper, rosii, vin rosu, supa de carne,
oregano si cimbru. Ingrediente: 1 ceapă 2 căţei de usturoi 1 morcov 2
linguri ulei 500 g carne tocată (400 g carne de vită, 100 g carne de
porc) sare piper 400…
Read more »
Read more »
Cum se prepara piersici la gratar (video)
7 December 2011
O reteta video despre cum se prepara piersici la gratar: Cum se prepara Piersici la gratar
Read more »
Read more »
Retete de post: Snitele din soia cu mustar
7 December 2011
O
reteta delicioasa de snitele din soia cu mustar din: snitele de soia,
ceapa, usturoi, piper, boia, mustar dulce, faina, pesmet, sare, piper,
ulei si vin alb. Ingrediente: 2 pungi snitel de soia o ceapa 2 catei de
usturoi piper boia mustar dulce faina pesmet sare piper ulei 3 linguri
vin alb Mod de…
Read more »
Read more »
Salată de pui cu andive
7 December 2011
Se
curăţă 400 g ficăţei de pui şi se tăvălesc prin făină. Se prăjesc apoi
în 3 linguri unt încins, se sărează, se piperează şi se scot din tigaie.
Se călesc 300 g frunze de andive şi 1 măr tăiat felii. Se aşază pe
farfurii frunzele de la 1 căpăţână salată verde şi ficăţeii. Se…
Read more »
Read more »
Omleta taraneasca cu cartofi si legume
7 December 2011
O
reteta delicioasa de omleta taraneasca cu cartofi si legume din: bacon
afumat, broccoli, sparanghel verde, morcov, ardei rgas, sare, cartofi,
tarhon, oua, lapte si piper. Ingrediente: 50 g bacon afumat 200 g
broccoli 100 g sparanghel verde 1 morcov 1 ardei gras roşu 500 g cartofi
sare 4 fire tarhon 5 ouă 200 ml…
Read more »
Read more »
Tort tiramisu cu capsuni, frisca si ciocolata alba
7 December 2011
O
reteta delicioasa de tort tiramisu cu capsuni, frisca si ciocolata alba
din: oua, sare, zahar, faina, cacao, amidon, praf de copt, cafea, foi
de gelatina, suc de portocale, frisca, mascarpone, zahar, coaja si suc
de lamaie, capsuni si ciocolata alba. Ingrediente: pandişpan: 4 ouă
puţină sare 150 g de zahăr 75 g de făină…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Mancare de vinete (retete de post)
7 December 2011
O
reteta delicioasa de mancare de vinete din: vinete, ulei, ceapa, rosii,
ardei grasi, usturoi, patrunjel si marar. Ingrediente: 4 vinete 4
linguri ulei 2 cepe tăiate rotund 6 roşii mari 5 ardei graşi 3 căţei de
usturoi pătrunjel şi mărar tocat Mod de preparare: Tai vinetele în 4-6
felii pe lungime, iar ardeii…
Read more »
Read more »
Paste cu ceapă la tigaie
7 December 2011
O
reteta de paste cu ceapa la tigaie din: ceapa verde, bacon, cascaval,
ulei, paste, piper si nasturei. Ingrediente: 2 legături ceapă verde 100 g
bacon 150 g caşcaval 1 lingură ulei 500 g paste pe jumătate fierte
piper năsturei Mod de preparare: Se curăţă ceapa verde, se spală şi se
taie mărunt. Se taie…
Read more »
Read more »
Cotlete de porc cu muştar şi rozmarin
7 December 2011
O
reteta delicioasa de cotlete de porc cu mustar si rozmarin din: mustar,
ulei de masline, usturoi, rozmarin, sherry sau otet balsamic si coaste
de porc. Ingrediente: 2 linguri de muştar uşor 3 linguri ulei de măsline
2 căţei de usturoi mari, feliaţi subţire 2 bucheţele de rozmarin,
frunzele 1 lingură de sherry sau oţet…
Read more »
Read more »
Retete de post: Salata de vinete cu pasta de rosii
7 December 2011
O
reteta simpla si delicioasa de salata de vinete cu pasta de rosii din:
ceapa, vanata, usturoi, pasta de rosii, ulei de masline, suc de lamaie
si sare. Ingrediente: 1 ceapa 1 vanata mare 3 catei de usturoi 3 linguri
pasta de rosii 3 linguri ulei masline 3 linguri suc de lamaie sare
Mod…
Read more »
Read more »
Salată de legume cu paste şi friptură
7 December 2011
O
reteta delicioasa de salata de legume cu paste si friptura din:
morcovi, varza rosie, ceapa rosie, ardei iute, ananas, taitei, sare,
ulei, steak de vita, piper, seminte de susan, sos worcester, ulei de
masline, zahar si sos de soia. Ingrediente: 2 morcovi 150 g varză roşie 2
cepe roşii 1 ardei iute roşu 4…
Read more »
Read more »
Cocktail Japala
7 December 2011
O
reteta simpla de Cocktail Japala din: tequila, suc de papaya si sirop
de lamaie. Ingrediente: 2 cl tequila 2 cl suc de papaya 2 cl sirop de
lamaie Mod de preparare: Ingredientele se agita bine cu gheata in
shaker si se toarna in paharul de cocktail, peste doua cuburi de gheata.
Read more »
Read more »
Millefeuille de panettone cu sos de ciocolată şi Cointreau
7 December 2011
O
reteta delicioasa de Millefeuille de panettone cu sos de ciocolată şi
Cointreau din: panettone, cointreau, lapte, ciocolata menaj, zahar,
faina alba, galbenusuri, baton de vanilie, zahar, fulgi de migdale,
albusuri si zahar vanilat. Ingrediente: pentru millefeuille: 1 panettone
pentru cremă: 50 ml lichior Cointreau 1 l lapte 100 g ciocolată menaj
250 g zahăr…
Read more »
Read more »
Pui dulce-acrisor preparat în stil chinezesc
7 December 2011
O
reteta delicioasa de Pui dulce-acrisor preparat în stil chinezesc din:
carne de pui, rosii, castraveti, morcovi, ardei grasi, amidon, pasta de
rosii, usturoi, ardei iute, otet, zahar si sare. Ingrediente: 500 g
carne de pui 4 roşii 2 castraveţi 2 morcovi 2 ardei graşi 1 lingură
amidon 2 linguri pastă de roşii 2 căţei…
Read more »
Read more »
Salata de ruccola cu branza, andive si nuci
7 December 2011
O
reteta delicioasa de salata de ruccola cu branza, andive si nuci din:
andive, ruccola, otet de vin alb, suc de lamaie, miere, mustar, sare,
piper, ulei de nuci, pere, branza albastra si miez de nuca. Ingrediente:
2 andive 125 g ruccola 1 lingura otet de vin alb 2 linguri suc de
lamaie 1 lingura…
Read more »
Read more »
Gulaş de pui cu smântână
6 December 2011
O
reteta delicioasa de gulas de pui cu smantana din: ceapa, ciuperci,
piept de curcan, usturoi, sare, piper, rpaf de chili, ierburi de
provence, ulei, boabe de piper verde, smantana, unt, faina si ketchup.
Ingrediente: 150 g ceapă 170 g ciuperci Champignon (conservă) 800 g
piept de curcan 4 căţei de usturoi sare piper praf…
Read more »
Read more »
Prăjitură cu brânză
6 December 2011
O
reteta delicioasa de prajitura cu branza din: biscuiti integrali, unt,
oua, galbenus, zahar, baton de vanilie, coaja de lamaie si portocala,
crema de branza, branza dulce, amidon, suc de portocala, suc de lamaie,
fulgi de migdale, capsune, glazura si suc de capsune. Ingrediente: 150 g
de biscuiţi integrali 75 g de unt 4 ouă…
Read more »
Read more »
Papara cu somon si busuioc
6 December 2011
O
reteta delicioasa de papara cu somon si busuioc din: oua, urda, lapte,
faina, busuioc, sare, piper, anghinare, somon afumat, ulei si samburi de
pin. Ingrediente: 4 ouă 250 g urdă 100 ml lapte 100 g făină 2 legături
busuioc sare piper 180 g inimi de anghinare (conservă) 150 g somon
afumat (felii) 3 linguri…
Read more »
Read more »
Cum se prepara Friptura de Miel cu sos de miere si patrunjel (video)
6 December 2011
O
reteta video despre Cum se prepara Friptura de Miel cu sos de miere si
patrunjel: Cum se prepara Friptura de Miel cu sos de miere si patrunjel
Read more »
Read more »
Pui cu lămâie
6 December 2011
O
reteta delicioasa de pui cu lamaie din: pulpe de pui, rozmarin,
usturoi, lamai, ulei de masline, sare, piper, ceapa si supa de pasare.
Ingrediente: 6 pulpe de pui (a cca 250 g) 3 linguri ace de rozmarin 2
căţei de usturoi 4 lămâi 6 linguri ulei de măsline sare piper 150 g
ceapă 200…
Read more »
Read more »
Cocktailuri: Cocktail Flamingo
6 December 2011
O
reteta simpla de Cocktail Flamingo din: nectar de coacaze rosii, suc de
ananas, lichior red orange, frisca si capsuni. Ingrediente: 3 cl
nectar de coacaze rosii 3 cl suc de ananas 4 cl lichior de Red Orange 1
cl frisca lichida capsuni Mod de preparare: Mixam bine in shaker,
sucurile de fructe, lichiorul…
Read more »
Read more »
Pui glazurat cu miere, lămâie si tarhon
6 December 2011
O
reteta delicioasa de pui glazurat cu miere, lamaie si tarhon din: piept
de pui, ulei, sare, piper, usturoi, ceapa, lamaie, tarho sau patrunjel
si miere. Ingrediente: 4 fileuri de piept de pui (a cca 175 g) 2 linguri
ulei sare piper 2 căţei de usturoi 1 ceapă franţuzească 1/2 lămâie 4
fire tarhon sau…
Read more »
Read more »
Salata din frunze de spanac cu miez de nuca si kaizer
6 December 2011
O
reteta delicioasa de salata din frunze de spanac cu miez de nuca si
kaizer din: frunze de spanac, kaizer afumat, miez de nuca, otet de vin
alb, mustar, sare, piper, ulei de nuca si ulei de floarea soarelui.
Ingrediente: 300 g frunze tinere de spanac 150 g kaizer impanat afumat
taiat felii foarte subtiri…
Read more »
Read more »
Friptură de porc cu garnitură de fasole bătută cu usturoi
6 December 2011
O
reteta delicioasa de friptura de porc cu garnitura de fasole batuta cu
usturoi din: carne de porc, ulei de masline, ceapa, usturoi, fasole
boabe, supa de legume si coriandru. Ingrediente: 1 bucată de carne de
porc pentru friptură, fără grăsime 1 lingură de ulei de măsline o ceapă
mică sau o haşmă, tocată un…
Read more »
Read more »
Pui picant cu legume
6 December 2011
O
reteta delicioasa de pui picant cu legume din: morcov, praz, ananas,
ulei, supa, sare, fulgi de ardei, iaurt, suc de lamaie, piper, piept de
pui, boia dulce si miere. Ingrediente: 500 g morcovi 300 g praz 1 ananas
mare (sau 350 g rondele de ananas neîndulcit din conservă) 7 linguri
ulei 100 ml supă…
Read more »
Read more »
Retete de post: Chiftele din fasole
6 December 2011
O
reteta de chiftele din fasole din: fasole alba uscata, chifla, faina
sau pesmet, ulei, sare, patrunjel, pastarnac, morcov, ceapa, foi de
dafin, usturoi si piper. Ingrediente: 300 g fasole alba uscata 1 chifla
muiata in apa faina sau pesmet ulei sare patrunjel tocat pastarnac
morcov ceapa foi de dafin usturoi piper Mod de…
Read more »
Read more »
Tort cu iaurt şi fructe
6 December 2011
O
reteta delicioasa de tort cu iaurt si fructe din: oua, zahar, faina,
amidon, foite de gelatina, capsune, branza dulce, iaurt natural, zahar
vanilat, suc de lamaie, frisca, lapte si fistic. Ingrediente: blat: 3
ouă 80 g de zahăr 80 g de făină 1 lingură de amidon cremă: 10 foiţe de
gelatină 400 g de…
Read more »
Read more »
Bouches cu pui si sos de vin alb
6 December 2011
O
reteta de bouches cu pui si sos de vin alb din: vin alb, supa de
pasare, enibahar, foaie de dafin, piept de pui, ceapa, ciuperci, unt,
faina, smantana, sare, piper, suc de lamaie si aluat de foi.
Ingrediente: 1/4 l vin alb 1/4 l supa de pasare 2 boabe de enibahar 3
boabe de…
Read more »
Read more »
Prăjitură cu lapte, migdale şi ciocolată
6 December 2011
O
reteta delicioasa de prajitura cu lapte, migdale si ciocolata din: miez
de paine, lapte, migdale, zahar, unt, oua, ciocolata menaj, smantana
dulce si frunze de menta. Ingrediente: pentru aluat: 250 g miez de pâine
700 ml lapte 150 g migdale 150 g zahăr 100 g unt 3 ouă pentru glazură:
300 g ciocolată menaj…
Pui cu smântână şi ciuperci
6 December 2011
O
reteta delicioasa de pui cu smantana si ciuperci din: piept de pui,
ciuperci, smantana vegetala, faina, delikat, cimbru, foid e dafin, boabe
de piper negru, usturoi, sare si piper. Ingrediente: 2 bucati de piept
de pui (circa 1kg) 1/2 kg de ciuperci din conserva 300 g smantana
vegetala 2 linguri faina delikat cimbru 2-3…
Read more »
Read more »
Cum se prepara Pui Chow Mein (video)
6 December 2011
Tortulete cu crema mascarpone
6 December 2011
O
reteta delicioasa de tortulete cu crema mascarpone din: faina, amidon,
zahar, cacao neagra, oua, rom, praf de copt, zahar vanilat, mascarpone,
smantana dulce, foi de gelatina si ciocolata alba. Ingrediente: pentru
pandişpan: 90 g făină albă 80 g amidon 160 g zahăr 20 g cacao neagră 6
ouă 150 ml rom 1/2 plic praf…
Read more »
Read more »
Piept de porc la cuptor
6 December 2011
O
reteta delicioasa de piept de porc la cuptor din: seminte de fenicul,
boabe de piper negru, cimbru, usturoi, ulei de masline, piept de porc si
lamai. Ingrediente: 2 linguri seminţe de fenicul 1 lingură boabe de
piper negru 1 legătură mică de cimbru (doar frunzele) 3 căţei de usturoi
3 linguri ulei de măsline…
Read more »
Read more »
Retete de post: Dovlecei umpluti cu varza
6 December 2011
O
reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu varza din: dovlecei, varza,
rosii sau bulion, ulei, ceapa, sare si cimbru. Ingrediente: 10 dovlecei 1
varza 3 rosii sau 1 lingura cu bulion 4 linguri cu ulei 1 ceapa sare
cimbru Mod de preparare: Dovleceii se curata de coaja, se taie si se
golesc de seminte.…
Read more »
Read more »
Cartofi la tigaie
6 December 2011
O
reteta de cartofi la tigaie din: cartofi, praz, ciuperci, rozmarin,
bacon, ulei, sare si piper. Ingrediente: 1 kg de cartofi mici 1 legătură
de bulbi de praz 250 g de ciuperci champignon 2-3 de crenguţe rozmarin
100 g de bacon (kaizer) 2 linguri de ulei sare piper Mod de preparare:
Fierbeţi cartofii în…
Read more »
Read more »
Deserturi delicioase: Tartă cu struguri
6 December 2011
O
reteta delicioasa de tarta cu struguri din: seminte de pin, branza de
vaci, telemea, ou, smantana, zahar vanilat, struguri, faina, unt, ou si
sare. Ingrediente: 3 linguri cu seminţe de pin 200 g brânză de vaci 100
g telemea 1 ou 2 linguri cu smântână 2 pliculeţe cu zahăr vanilat
struguri albi şi negri…
Read more »
Read more »
Salată de orez
6 December 2011
O
reteta de salata de orez din: orez, seminte de pin, porumb, ceapa
verde, ardei gras rosu, patrunjel, sare, ulei de masline, otet balsamic
si suc de protocale. Ingrediente: 1 ceşcuţă cu orez 2linguriţe cu
seminţe de pin 2 linguri cu porumb 2 fire de ceapă verde 1 ardei gras
roşu pătrunjel sare pentru sos:…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Cozonac auriu
6 December 2011
O
reteta delicioasa de cozonac auriu din: galbenusuri, zahar pudra,
faina, ulei, zahar vanilat, drojdie, rom, coaja de lamaie si lapte.
Ingrediente: 6 galbenusuri 100 g zahar pudra 1 kg faina 150 ml ulei 1
plic zahar vanilat drojdie proaspata cat o nuca cateva picaturi de rom
coaja rasa de la o lamaie 500 ml…
Read more »
Read more »
Baghetă crocantă
6 December 2011
O
reteta delicioasa de bagheta crocanta din: albusuri, faina, seminte de
pin, fistic, nucsoara, sare si ulei. Ingrediente: 3 albuşuri 110 g făină
2 linguri cu seminţe de pin 100 g fistic nucşoară sare ulei Mod de
preparare: Mixează albuşurile spumă cu un praf de sare. încorporează
uşor făina proaspăt cernută şi amestecată cu…
Read more »
Read more »
Spaghetti cu somon
6 December 2011
O
reteta delicioasa de spaghetti cu somon din: spaghetti, sare, ceapa,
chivas, unt, faina, supa, vin alb, smantana, piper, hrean si somon
afumat. Ingrediente: 400 g de spaghetti sare 1 ceapă 1 legătură chivas 2
linguri de unt 2 linguri de făină 150 ml de supă 150 ml de vin alb 200
ml de smântână…
Read more »
Read more »
Tort de ciocolata cu crema de smantana
6 December 2011
O
reteta delicioasa de tort de ciocolata cu crema de smantana din: faina
alba, unt, zahar, amidon, galbenusuri, albusuri, cacao neagra, drojdie,
smantana dulce, ciocolata menaj, grand marnier, portocale, fursecuri cu
ciocolata si zahar pudra. Ingrediente: pentru blat: 150 g faină albă 90 g
unt 75 g zahăr 30 g amidon 7 gălbenuşuri 5 albuşuri…
Read more »
Read more »
3 Retete cu carne de curcan pentru Craciun
6 December 2011
Pentru
ca mai este putin pana la intrarea in noul an, va propunem o serie de 3
retete cu carne de curcan pentru Craciun pe care le puteti incerca
pentru a da un plus de savoare sarbatorilor de iarna; nu ezitati sa
incercati aceste minunate 3 retete cu carne de curcan pentru Craciun.
Ruladă de…
Read more »
Read more »
3 retete cu creveti pentru Craciun
6 December 2011
Pentru
ca mai este putin pana la intrarea in noul an, va propunem o serie de 3
retete cu creveti pentru Craciun pe care le puteti incerca pentru a da
un plus de savoare sarbatorilor de iarna; nu ezitati sa incercati aceste
minunate 3 retete cu creveti pentru Craciun. Reteta zilei: Creveti
aromaţi O reteta…
Read more »
Read more »
5 retete cu carne de porc pentru Craciun
6 December 2011
Pentru
ca mai este putin pana la intrarea in noul an, va propunem o serie de 5
retete cu carne de porc pentru Craciun pe care le puteti incerca pentru
a da un plus de savoare sarbatorilor de iarna; nu ezitati sa incercati
aceste minunate 5 retete cu carne de porc pentru Craciun. Cotlete…
Read more »
Read more »
3 Cocktailuri pentru Revelion
6 December 2011
Pentru
ca mai este putin pana la intrarea in noul an, va propunem o serie de 3
Cocktailuri pentru Revelion pe care le puteti incerca pentru a da un
plus de savoare sarbatorilor de iarna; nu ezitati sa incercati aceste
minunate 3 Cocktailuri pentru Revelion. Cocktail Between the Sheets
Calitate – alcoolic Bază alcoolică –…
Read more »
Read more »
9 Cocktailuri pentru Craciun
6 December 2011
Pentru
ca mai este putin pana la intrarea in noul an, va propunem o serie de 9
Cocktailuri pentru Craciun pe care le puteti incerca pentru a da un
plus de savoare sarbatorilor de iarna; nu ezitati sa incercati aceste
minunate 9 Cocktailuri pentru Craciun. Fat Boy Cocktail O reteta simpla
de Cocktail Fat Boy…
Read more »
Read more »
Retete delicioase pentru Craciun
6 December 2011
Pentru
ca mai este putin pana la intrarea in noul an, va propunem o serie de
Retete delicioase pentru Craciun pe care le puteti incerca pentru a da
un plus de savoare sarbatorilor de iarna; nu ezitati sa incercati aceste
minunate Retete delicioase pentru Craciun. Cum se prepara Cotlete de
porc marinate in melasa (video)…
Read more »
Read more »
Retete delicioase pentru Revelion
6 December 2011
Pentru
ca mai este putin pana la intrarea in noul an, va propunem o serie de
Retete delicioase pentru Revelion pe care le puteti incerca pentru a da
un plus de savoare sarbatorilor de iarna; nu ezitati sa incercati aceste
minunate Retete delicioase pentru Revelion. Piept de pui umplut O
reteta de piept de pui…
Read more »
Read more »
Piept de pui umplut
5 December 2011
O
reteta de piept de pui umplut din: piept de pui, branza emmentaler,
piept de curcan, sare, piper, faina, ulei de masline, cimbru, vin alb si
unt. Ingrediente: 4 buc. de piept de pui (a 160 g) 2 felii de brânză
emmentaler (a 50 g) 2 felii de piept de curcan afumat sare piper 2…
Read more »
Read more »
Prăjitură de ciocolată cu ricotta şi stafide
5 December 2011
O
reteta delicioasa de prajitura de ciocolata cu ricotta si stafide din:
ricotta, ciocolata menaj, zahar, stafide, albusuri, amidon, scortisoara,
unt si zahar pudra. Ingrediente: 500 g ricotta 100 g ciocolată menaj
200 g zahăr 100 g stafide 3 albuşuri 2 gălbenuşuri 30 g amidon 1/2
linguriţă scorţişoară măcinată 30 g unt pentru decor: zahăr…
Read more »
Read more »
Friptura marinata de berbecut
5 December 2011
O
reteta delicioasa de friptura marinata de berbecut din: carne de
berbecut, boabe de piper, boabe de mustar, lamaie, ceapa, usturoi, ulei
de masline, sare si piper. Ingrediente: 1 kg carne de berbecut boabe de
piper boabe de mustar pentru marinata: 1 lamaie 1 ceapa 2 catei de
usturoi 2 linguri cu ulei de masline…
Read more »
Read more »
Cotlete de porc cu piure cu asmăţui
5 December 2011
O
reteta delicioasa de cotlete de porc cu piure cu asmatui din: cartofi,
sare, morcovi, asmatui, smantana, piper, nucsoara, cotlete de porc si
unt. Ingrediente: 1 kg de cartofi făinoşi sare 250 g de morcovi 1
legătură de asmăţui 100 ml de smântână piper 1 vârf de cuţit de nucşoară
rasă 4 cotlete de porc…
Read more »
Read more »
Plăcintele din griş
5 December 2011
O
reteta delicioasa de placintele din gris din: gris, apa, oua, zahar,
zahar praf, ulei si sare. Ingrediente: 200 g gris 700 ml apa 2 oua 3
linguri zahar 1 lingura zahar praf 100 ml ulei sare Mod de preparare:
Puneţi apa cu zahărul tos şi sarea la fiert şi când începe să
clocotească,…
Read more »
Read more »
Ruladă de curcan cu salvie
5 December 2011
O
reteta delicioasa de rulada de curcan cu salvie din: ficat de pui,
ceapa, mere, ulei, maghiran, sare, piper, snitele subtiri de curcan,
bacon, faina, supa si vermut sec. Ingrediente: 250 g de ficat de pui 1
ceapă 3 mere 3 linguri de ulei 2 linguri de măghiran tocat sare piper 4
şniţele subţiri de…
Read more »
Read more »
Retete de post: Sarmale cu porumb si morcov
5 December 2011
O
reteta delicioasa de sarmale cu porumb si morcov din: morcovi, porumb,
foi de varza, orez, sare, boia de ardei dulce, bulion, ulei, ceapa,
cimbru si rosii. Ingrediente: 2 morcovi mari 50 gr porumb dulce din
conserva 20 foi de varza 180 gr orez sare boia de ardei dulce 30 gr
bulion 50 ml ulei…
Read more »
Read more »
Costiţe cu tocăniţă de legume
5 December 2011
O
reteta delicioasa de costite cu tocanita de legume din: costite, sare,
piper, arpagic, morcovi, ulei de masline, vin alb sec, supa si rozmarin.
Ingrediente: 1,2 kg de costiţe groase sare piper 500 g de arpagic sau
de ceapă mică 2 legături de morcovi tineri 2 linguri de ulei de măsline
125 ml de vin…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Salata de broccoli cu ardei gras
5 December 2011
O
reteta simpla si delicioasa de salata de broccoli cu ardei gras din:
broccoli, ardei gras, ulei, rosie, ciuperci, otet, sare si piper.
Ingrediente: 150 g broccoli 1 ardei gras rosu 1 lingura ulei 1 rosie 75 g
ciuperci 1 lingura otet sare piper Mod de preparare: Speli broccoli,
il tai marunt si il…
Read more »
Read more »
Pui cu măsline şi cartofi
5 December 2011
O
reteta delicioasa de pui cu masline si cartofi din: pui, usturoi, sare,
piper, foi de dafin, ulei de masline, vin, cartofi si masline verzi.
Ingrediente: 1 pui mare (cca 1,4 kg) 5 căţei de usturoi sare piper 8 foi
de dafin 6 linguri ulei de măsline 150 ml vin alb sec 600 g cartofi…
Read more »
Read more »
Tarta cu alune
5 December 2011
O
reteta de tarta cu alune din: alune de padure, zahar, galbenusuri,
albusuri, unt, cacao neagra, faina si zahar pudra. Ingrediente: 300 g
alune de pădure 300 g zahăr 4 gălbenuşuri 6 albuşuri 50 g unt 50 g cacao
neagră 50 g cacao obişnuită 1 lingură faină albă pentru decor: zahăr
pudră Mod de…
Read more »
Read more »
Porc înăbuşit cu chorizo
5 December 2011
O
reteta delicioasa de porc inabusit cu chorizo din: ulei de masline,
spata de porc, ceapa, usturoi, otet de sherry, chorizo, seminte de
fenicul, pasta de tomate, rosii, paine, coaja de lamaie si patrunjel.
Ingrediente: ulei de măsline 1kg spată de porc, fără piele şi fără
grăsime, tăiată în cuburi de 5cm 1 ceapă mare,…
Read more »
Read more »
Cocktail Tequila Colada
5 December 2011
O
reteta delicioasa de Cocktail Tequila Colada din: tequila, sirop de
ananas si sirop de cocos. Ingrediente: 3 cl tequila 4 cl sirop de ananas
2 cl sirop de cocos Mod de preparare: Ingredientele se mixeaza cu o
jumatate de ceasca de gheata zdrobita (sau in mixerul electric) Se
toarna in paharul pentru bauturi…
Read more »
Read more »
Frecatei prajiti cu ceapa
5 December 2011
O
retetea delicioasa de frecatei prajiti cu ceapa din: oua, ceapa, ulei,
supa de zarzavat sau suc de rosii, patrunjel verde, sare si faina.
Ingrediente: 2 oua 4 cepe 150 ml ulei 500 ml supa de zarzavat sau suc de
rosii 1 legatra patrunjel verde un praf de sare faina cata este
necesara pentru a…
Retete de post: Tocana de soia
5 December 2011
O
reteta delicioasa de tocana de soia din: punga de soia, rosii, ceapa,
ardei grasi, piper, ulei, vin, patrunjel, sare, piper si usturoi.
Ingrediente: 1 punga de soia 3 rosii 3 cepe doi ardei grasi piper 100 ml
ulei 150 ml vin 1 legatura patrunjel sare piper 3 catei de usturoi
Mod de preparare:…
Read more »
Read more »
Tort
5 December 2011
O
reteta delicioasa de tort din: blat din pandispan, smantana dulce ceai
de bergmota, galbenusuri, zahar, miere de salcam, ciocolata menaj,
coacaze rosii si zmeura. Ingrediente: pentru blat: 1 blat rotund din
pandişpan pentru spumă: 200 ml smântână dulce 50 ml lapte 1 plic ceai de
bergamotă (sau de citrice) 25 ml apă 2 gălbenuşuri…
Read more »
Read more »
Pui în stil provensal cu legume de sezon
5 December 2011
O
reteta delicioasa de pui in stil provensal cu legume de sezon din: pui,
cimbru, rozmarin, sare, piper, boia de ardei dulce, pasta de rosii,
ulei de masline, coaja de lamaie rasa, dovlecei, rosii cherry, masline,
cartofi si supa. Ingrediente: 1 pui (cca. 1,2 kg) 2 crenguţe de cimbru
şi 3 de rozmarin sare piper…
Read more »
Read more »
Toast cu Gorgonzola si struguri
5 December 2011
O
reteta delicioasa de toast cu gorgonzola si struguri din: paine, vin
alb, branza gorgonzola, ulei de masline si struguri. Ingrediente: 4
felii de paine (poate fi si paine mai uscata) 50 ml vin alb 400 g branza
Gorgonzola 4 linguri ulei de masline 200 g struguri Mod de preparare:
Se stropeşte pâinea cu…
Read more »
Read more »
Friptura marinata de rata
5 December 2011
O
retete delicioasa de friptura marinata de rata din: piept de rata,
dulceata de cirese, vin, ghimbir, miere, unt, ulei, sare si piper.
Ingrediente: 2 piepţi de raţă 5 linguri cu dulceaţă de cireşe 1 ceşcuţă
cu vin 1 linguriţă cu ghimbir ras 2 linguri cu miere 1 lingură cu unt
ulei sare piper pentru…
Read more »
Read more »
Retete de post: Salata de iarna
5 December 2011
O
retetea simpla si delicioasa de salata de iarna din: cartofi, ceapa,
ardei gras, conopida, telina, gulii, masline, varza rosie, sare, piper,
ulei, suc de lamaie si marar. Ingrediente: trei cartofi o ceapa un ardei
gras o conopida o telina doua gulii 100 g masline fara samburi un sfert
de varza rosie sare piper ulei…
Read more »
Read more »
Pui inabusit cu vin rosu (Pui bordelaise)
5 December 2011
O
reteta delicioasa de pui inabusit cu vin rosu din: morcovi, telina,
ceapa, rozmarin, cimbru, foaie de dafin, vin de bordeaux, pui, ulei,
bulion, vin de porto, ciuperci, slaninuta, sare si piper. Ingrediente: 2
morcovi 1/2 rădăcină de ţelină 2 cepe 1 fir rozmarin 1 fir cimbru 1
foaie de dafin 1 l vin de…
Read more »
Read more »
Porc copt cu fenicul şi piper negru
5 December 2011
O
reteta delicioasa de porc copt cu fenicul si piper negru din: spata de
porc, usturoi, seminte de fenicul, boabe de piper, rozmarin, frunze de
dafin si vin alb sec. Ingrediente: 2 kg spată de porc, fără os 3 căţei
de usturoi, tăiaţi mărunt 1 lingură seminţe de fenicul, zdrobite 1
lingură boabe de piper…
Read more »
Read more »
Clatite la cuptor cu alune
5 December 2011
Se
amestecă 3 ouă cu 5 linguri lapte, 30 g zahăr, coaja rasă de la 1/l
lămâie, 100 g făină şi 2 linguri unt. Din acest aluat se coc 6 clătite,
într-o tigaie cu unt încins. Se încinge cuptorul la 190 °C. Se separă 2
ouă; gălbenuşurile se bat cu 2 linguri unt, 3 linguri…
Read more »
Read more »
Retete de post: Ciuperci cu masline
5 December 2011
O
reteta delicioasa de ciuperci cu masline din: ciuperci, masline, ceapa,
suc de rosii, vin, patrunjel, ulei, piper, foaie de dafin si lamaie.
Ingrediente: 1 kg ciuperci 400g masline 3 cepe 400 ml suc de rosii sau
500 g de rosii 100 ml vin alb 200 ml ulei patrunjel piper 1 foaie de
dafin 1/2…
Read more »
Read more »
Tort de ciocolată cu portocale
5 December 2011
O
reteta delicioasa de tort de ciocolata cu portocale din: faina, zahar,
unt, amidon, oua, portocale, praf de copt, lapte, smantana, zahar,
ciocolata si portocala. Ingrediente: pentru blat: 200 g faină albă 180 g
zahăr 150 g unt 100 g amidon 3 ouă 2 portocale 1 plic praf de copt
pentru cremă: 150 ml lapte…
Read more »
Read more »
Sos de ardei iute cu nuci
5 December 2011
O
reteta simpla si delicioasa de sos de ardei iute cu nuci din: ardei
iute, chimen, nuci, pesmet, ulei de masline, zeama de lamaie, zahar, suc
de rosii, ienibahar, ardei grasi sau capia si patrunjel. Ingrediente: 1
lingura feliute de ardei iute 1 lingurita chimen macinat 300 g nuci
macinate 300 g pesmet 2 linguri…
Read more »
Read more »
Tort imperial cu ciocolată
5 December 2011
O
reteta delicioasa de tort imperial cu ciocolata din: ciocolata menaj,
zahar, unt, faina alba, amidon, galbenusuri, albusuri, praf de copt,
smantana dulce, cacao, granule de ciocolata si fulgi de ciocolata.
Ingrediente: pentru aluat: 100 g ciocolată menaj 100 g zahăr 60 g unt 40
g faină albă 40 g zeamil (sau amidon) 20 g…
Read more »
Read more »
Cum se prepara Porc dulce acrisor in chifla (video)
5 December 2011
O reteta video despre cum se prepara porc dulce acriosr in chifla: Cum se prepara Porc dulce acrisor in chifla
Read more »
Read more »
8 Cocktailuri pentru Craciun
5 December 2011
Pentru
ca mai este putin pana la intrarea in noul an, va propunem o serie de 8
Cocktailuri pentru Craciun pe care le puteti incerca pentru a da un
plus de savoare sarbatorilor de iarna; nu ezitati sa incercati aceste
minunate 8 Cocktailuri pentru Craciun. Cocktail Eastwind O reteta simpla
de Cocktail Eastwind din: votca,…
Read more »
Read more »
Retete de Revelion
5 December 2011
Pentru
ca mai este putin pana la intrarea in noul an, va propunem o serie de
Retete pentru Revelion pe care le puteti incerca pentru a da un plus de
savoare sarbatorilor de iarna; nu ezitati sa incercati aceste minunate
Retete pentru Revelion. Salată de legume pentru iarna O reteta
delicioasa de salata de legume…
Read more »
Read more »
Retete de prajituri de Craciun
5 December 2011
Pentru
ca mai este putin pana la intrarea in noul an, va propunem o serie de
Retete e prajituri de Craciun pe care le puteti incerca pentru a da un
plus de savoare sarbatorilor de iarna; nu ezitati sa incercati aceste
minunate Retete de prajituri de Craciun. Mere coapte umplute cu brânză
Se încinge cuptorul…
Read more »
Read more »
Supa de castane
4 December 2011
Se
curăţă 2 cepe, 200 g rădăcină de ţelină, 1 rădăcină de pătrunjel şi 1
căţel de usturoi; se taie mărunt. Se călesc cca 5 min. în 1 lingură unt.
Se adaugă 200 g castane (împachetate sub vid) şi 600 ml supă; se lasă
să fiarbă la foc moale cca 25 min. Se scot 4…
Read more »
Read more »
Cocktail Mocking Bird
4 December 2011
O
reteta simpla de Cocktail Mocking Bird din: tequila, siropd e limeta si
limeta. Ingrediente: 5 cl tequila 1 cl sirop de limeta o felie de
limeta Mod de preparare: Mixam bine siropul si tequila cu cuburi de
gheata in shaker, apoi turnam bautura intr-un pahar de cocktail. Decoram
cu o felie de lamaie.…
Read more »
Read more »
Ruladă de porc cu varză roşie
4 December 2011
O
reteta delicioasa de rulada de porc cu varza rosie din: pulpa de porc,
varza rosie, chimen, ulei, orez, cimbru, sare si piper. Ingrediente: 1
kg pulpa de porc (bucata intreaga) 1 varza rosie 1 lingurita chimen 150
ml ulei 2 linguri orez 1 lingurita rasa cimbru sare si piper Mod de
preparare: Curăţaţi…
Read more »
Read more »
Salata in stil asiatic
4 December 2011
O
reteta delicioasa de salata in stil asiatic din: muschi de vita, sos de
peste, suc de lamaie, zahar tos, ceapa, ardei iute, frunze de menta,
salata verde, busuioc, ulei de masline, rosii si usturoi verde.
Ingrediente: 500 g muschi de vita, taiat in felii groase, de 2,5 cm 2
linguri sos de peste 3…
Read more »
Read more »
Friptură de porc cu unt cu aromă de hrean
4 December 2011
O
reteta delicioasa de friptura de porc cu unt cu aroma de hrean din:
muschi de porc, ulei de masline, unt cu aroma de hrean si arpagic,
salata verde, otet de vin rosu, ceapa, zahar si ulei de masline.
Ingrediente: 4 bucăţi de muşchi de porc ulei de măsline, pentru uns 100g
unt cu aromă…
Read more »
Read more »
Retete de post: Vinete cu masline
4 December 2011
O
reteta simpla de vinete cu masline din: vinete, masline, ulei, ceapa,
rosii, sare, piper, frunze de telina, marar, patrunjel, ardei gras si
foaie de dafin. Ingrediente: 6 vinete 50 de masline 50 ml ulei 4 cepe 8
rosii sare piper frunze de telina marar patrunjel 3 ardei grasi o foaie
de dafin Mod…
Read more »
Read more »
Friptura marinata de vita
4 December 2011
O
reteta delicioasa de friptura marinata de vita din: pulpa de vita,
usturoi, pasta de rosii, ulei, rozmarin, apa, vin alb, otet de vin,
morcovi, ceapa, usturoi si telina. Ingrediente: 1 kg pulpă de vită 3
căţei de usturoi 1 lingură cu pastă de roşii ulei rozmarin pentru
marinată 1,5 l apă 50 ml vin…
Read more »
Read more »
Plăcintă cu hribi şi caş sărat
4 December 2011
O
reteta delicioasa de placinta cu hribi si cas sarat din: foitaj, cas
sarat, hribi, ulei de masline extravirgin, ceapa, ardei iute, sare si
piper. Ingrediente: pentru aluat: 250 g foitaj pentru umplutură: 180 g
caş sărat 250 g hribi 2 linguri ulei de măsline extravirgin 1 ceapă mică
1/2 ardei iute uscat sare şi…
Read more »
Read more »
Piept de pui in stil thailandez
4 December 2011
O
reteta de piept de pui in stil thailandez din: piept de pui, ulei de
masline, amestec condimente, ulei de masline, orez, lapte de cocos si
fulgi de nuca de cocos. Ingrediente: 4 bucati piept de pui, cu os 2
linguri ulei de masline 4 linguri amestec condimente 1 lingura ulei de
masline 350 g…
Read more »
Read more »
Retete de post: Supa crema de conopida
4 December 2011
O
reteta delicioasa de supa crema de conopida din: conopida, patrunjel,
morcov, ceapa, cartofi, patrunjel sau marar, chimen, sare, piper, ardei
gras, ulei si apa. Ingrediente: o conopida potrivita 1 radacina de
patrunjel 1 morcov 1 ceapa 3 cartofi 1 legatura de patrunjel sau de
marar jumatate de lingurita de chimen sare si piper 1…
Read more »
Read more »
Friptura marinata de porc
4 December 2011
O
reteta delicioasa de friptura marinata de porc din: coaste de porc,
ceapa, otet, vin, ceapa, morcovi, usturoi, boabe de piper, foi de dafin,
frunze de telina, patrunjel si sare. Ingrediente: 500 g coaste de porc 2
cepe pentru marinată: 250 ml oţet 1 pahar cu vin 1 ceapă mare 1 morcov
câţiva căţei de…
Read more »
Read more »
Rulouri cu dovleac şi telemea de vacă
4 December 2011
O
reteta delicioasa de rulouri cu dovleac si telemea de vaca din: foi
pentru rulouri, dovleac, telemea de vaca, ulei aromat, parmezan, unt,
cimbru, sare, piper si trufa neagra. Ingrediente: 1 pachet de foi pentru
rulouri pentru umplutură: 1/2 dovleac cu coaja verde (circa 800 g) 150 g
telemea de vacă (puţin sărată) 2-3 picături…
Read more »
Read more »
Mere coapte umplute cu brânză
4 December 2011
Se
încinge cuptorul la 180 °C. Se spală 4 mere; se golesc de cotoare,
eventual se decojesc decorativ. Se aşază într-o formă unsă cu unt şi se
ung peste tot cu 2-3 linguri unt. Se rumenesc în cuptor 35-40 min. Se
amestecă 200 g brânză ricotta sau urdă dulce cu 50 g zahăr pudră, 2…
Read more »
Read more »
Retete delicioase: Legume la cuptor
4 December 2011
O
reteta delicioasa de legume la cuptor din: morcovi, pastarnac, cartofi,
telina, sfecla, ulei, zahar, lamaie, mustar de dijon, rozmarin, sare si
piper. Ingrediente: 2 morcovi mari 2 radacini de pastarnac 4 cartofi 1
telina potrivita 1 sfecla 100 g ulei 1 lingura zahar 1 lamaie 4 linguri
mustar de dijon 2 fire de rozmarin…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Bors de conopida (retete de post)
4 December 2011
O
reteta delicioasa de bors de conopida din: conopida, morcovi, cartofi,
ceapa, supa de legume, ulei, leustean si bors. Ingrediente: 1 conopida
mare 2 morcovi potriviti 3 cartofi 1 ceapa 1 l supa de legume 50 ml ulei
1 legatura leustean 1/2 l bors Mod de preparare: Intr-o oala calesti
ceapa in ulei, apoi…
Read more »
Read more »
Iepure înăbuşit
4 December 2011
Se
curăţă şi se taie felii 4 morcovi şi 3 cepe. Intr-o cratiţă mare se
încing 3 linguri ulei şi se prăjeşte de jur-împrejur 1 iepure (cca 1,5
kg) tăiat bucăţi. Se presară sare şi piper din belşug. Se încinge
cuptorul la 180 °C; se adaugă ceapă şi morcovi şi se prăjesc împreună,
amestecând. Se…
Desert cu fructe marinate în alcool
4 December 2011
O
reteta delicioasa de desert cu fructe marinate in alcool din: visine,
lamaie, cuisoare, scortisoara, zahar, rom, inghetata de vanilie,
piscoturi sau fursecuri si felii de portocala. Ingrediente: 400 g vişine
sau alte fructe de sezon 1 lămâie 2 cuişoare 1/2 linguriţă scorţişoară
100 g zahăr 180 ml rom îngheţată de vanilie gata preparată pişcoturi…
Read more »
Read more »
Cotlete de porc chinezeşti cu salata
4 December 2011
O
reteta delicioasa de cotlete de porc chinezesti cu salata din: cotlete
de porc, amestec chinezesc de cinci condimente, scortisoara, sos hoisin,
sos de soia, sos de zahar brun, miere, sherry, ghimbir, usturoi, sos de
peste, suc de lime, salota, ardei iute, castravete, menta si alune.
Ingrediente: 4 cotlete de porc pentru marinada: 1 linguriţă…
Read more »
Read more »
Chec cu sparanghel în crustă crocantă
4 December 2011
O
reteta delicioasa de chec cu sparanghel in cursta crocanta din: alut
sfaramicios, sparanghel, faina, oua, lapte, branza de capra, ulei de
masline extravirgin, drojdie, cascaval afumat, unt, sare si piper.
Ingrediente: 250 g aluat sfarâmicios 8 fire mari de sparanghel 180 g
faină albă 3 ouă 100 ml lapte 100 g brânză proaspătă de…
Read more »
Read more »
Cocktail Wake Me Up
4 December 2011
O
reteta simpla de Cocktail Wake Me Up din: sangrita, vin, zeama de
lamaie, zeama de portocale, sare, piper, zahar, frisca, oua, creson si
menta. Ingrediente: 1/4 l Sangrita picanta 1 ceasca vin rosu zeama unei
lamai zeama unei portocale sare si piper proaspat macinat putin zahar 4
linguri de frisca lichida proaspata 4 oua…
Read more »
Read more »
Tort negru cu cacao şi cafea
4 December 2011
O
reteta delicioasa de tort negru cu cacao si cafea din: lapte, zahar,
faina, cacao neagra, oua, praf de copt, unt, zahar pudra, galbenusuri si
cafea. Ingrediente: 250 ml lapte 250 g zahăr 200 g faină albă 100 g
cacao neagră 2 ouă 1 plic praf de copt pentru cremă: 200 g unt 200 g…
Read more »
Read more »
Retete de post: Mancare de praz cu telina
4 December 2011
O
reteta delicioasa de mancare de praz cu telina din: praz, ulei, ceapa,
masline, lamaie, telina, frunze de telina, marar, sare, piper, rosii si
cartofi. Ingrediente: 1 kg praz 1 ceasca ulei 1 ceapa 300 g masline
negre 1 lamaie 2 capatani de telina 1 legatura frunze de telina 1
legatura marar sare piper 4…
Read more »
Read more »
Prăjitură de ciocolată cu migdale
4 December 2011
O
reteta delicioasa de prajitura de ciocolata cu migdale din: migdale,
zahar, unt, ciocolata menaj, cacao neagra, oua si zahar pudra.
Ingrediente: 300 g migdale 300 g zahăr 200 g unt 100 g ciocolată menaj 7
linguri cacao neagră 6 ouă pentru decor: zahăr pudră Mod de
preparare: Toacă migdalele şi ciocolata, cu cuţitul,…
Read more »
Read more »
Salata de morcovi si telina
4 December 2011
O
reteta delicioasa de salata de morcovi si telina din: morcovi, telina,
mar, usturoi, seminte de coriandru, ulei de masline, otet balsamic,
zahar, boia, sare si piper. Ingrediente: 2 morcovi 1 telina mai mare 1
mar acriosr 3 catei de usturoi 2 linguri seminte de coriandru bine
pisate 4 linguri ulei de masline 2 linguri…
Read more »
Read more »
Costiţe de porc picante
4 December 2011
O
reteta delicioasa de costite de porc picante din: ceapa verde, boabe de
ienibahar, costite de porc, supa de pui, ardei iute, ghimbir, suc de
lamaie, cimbru, coriandru, scrotisoara, usturoi, zahar brun si ulei de
arahide. Ingrediente: 1 legătură de ceapă verde 1 linguriţă boabe de
ienibahar 2 şire costiţe de porc sau 2kg costiţe,…
Read more »
Read more »
Desert de vara cu Piersici (video)
4 December 2011
O reteta despre cum se prepara desert de vara cu piersici: Cum se prepara Desert de vara cu Piersici
Read more »
Read more »
Retete de post: Spaghete cu sos de usturoi
4 December 2011
O
reteta delicioasa de spaghete cu sos de usturoi din: spaghete, usturoi,
ulei de masline, mustar, lamaie, piper, dovlecei, ciuperci si suc de
rosii. Ingrediente: 500 g spaghete 4 capatani de usturoi 4 linguri ulei
masline mustar 1 lamaie piper negru 2 dovlecei 300 g ciuperci suc de
rosii Mod de preparare: Se curata…
Read more »
Read more »
Cocktail Passion Flame
4 December 2011
O
reteta simpla de Cocktail Passion Flame din: tequila, suc de ananas,
angostura, siropd e grenadine, zeama de lamaie, lamaie si cirese.
Ingrediente: 4 cl tequila 4 cl suc de ananas 2 cl Angostura 1 lingurita
de sirop de grenadine zeama unei jumatati de lamaie o felie de lamaie
cirese Mod de preparare: Ingredientele…
Read more »
Read more »
Tortuleţ de ciocolată şi banane, cu aromă de scorţişoară şi rom
4 December 2011
O
reteta delicioasa de tortulet de ciocolata si banane, cu aroma de
scrotisoara si rom din: ciocolata menaj, zahar brun, unt, faina,
migdale, galbenusuri, oua, bananae, rom, scortisoara, lime si zahar
pudra. Ingrediente: 100 g ciocolată menaj 125 g zahăr brun 100 g unt 30 g
faină albă 30 g migdale 2 gălbenuşuri 2 ouă…
Read more »
Read more »
Cartofi cu boia si usturoi
4 December 2011
O
reteta de cartofi cu boia si usturoi din: cartofi, boia de ardei iute
si dulce, usturoi, sare grunjoasa, piper, ulei si marar. Ingrediente: 12
cartofi un vârf de cuţit boia de ardei iute 1 lingură boia de ardei
dulce 4-5 căţei de usturoi 1 lingură sare grunjoasă un vârf de cuţit
piper proaspăt măcinat…
Read more »
Read more »
7 Cocktailuri pentru Craciun
4 December 2011
Pentru
ca mai este putin pana la intrarea in noul an, va propunem o serie de 7
Cocktailuri pentru Craciun pe care le puteti incerca pentru a da un
plus de savoare sarbatorilor de iarna; nu ezitati sa incercati aceste
minunate 7 Cocktailuri pentru Craciun. Cocktail Tropical Sun O reteta
simpla de Cocktail Tropical Sun…
Read more »
Read more »
Macrou gratinat cu gulii
3 December 2011
O
reteta delicioasa de macrou gratinat cu gulii din: file de macrou,
gulii, ceapa rosie, ulei, morcovi, oua, smantana, cascaval, marar, sare
si piper. Ingrediente: 700 g file de macrou 4 gulii 1 ceapa rosie 100 ml
ulei 4 morcovi 2 oua 50 g smantana 100 g cascaval 1 legatura marar sare
si piper …
Read more »
Read more »
Salam glazurat din cozonac şi seminţe de pin
3 December 2011
O
reteta delicioasa de salam glazurat din cozonac si seminte de pin din:
cozonac, ciocolata alba, glazura de ciocolata, smantana, seminte de pin
si frisca. Ingrediente: 500 g cozonac (panettone) 200 g ciocolată albă
250 g glazură de ciocolată 150 ml smântână dulce 60 g seminţe de pin
pentru decor: frişca Mod de preparare:…
Read more »
Read more »
Cocktail Black Egg
3 December 2011
O
reteta simpla de Cocktail Black Egg din: galbenus, tequila, kahlua,
frisca lichida si cafea macinata. Ingrediente: 1 galbenus 3 cl tequila 3
cl Kahlua 2 cl frisca lichida cafea macinata Mod de preparare: Mixam
bine galbenusul, tequila si Kahlua cu 6-7 cuburi de gheata in shaker.
Turnam bautura intr-un pahar de cocktail racit…
Read more »
Read more »
Tort glazurat cu ciocolată
3 December 2011
O
reteta delicioasa de tort glazurat cu ciocolata din: ciocolata menaj,
unt, migdale, faina alba, oua, zahar, drojdie si smantana dulce.
Ingrediente: 300 g ciocolată menaj 250 g unt 100 g migdale 150 g faină
albă 5 ouă 4 linguri zahăr 1 plic drojdie uscată pentru glazură: 125 g
ciocolată menaj 100 ml smântână dulce…
Read more »
Read more »
4 retete cu carne de porc pentru Craciun
3 December 2011
Pentru
ca mai este putin pana la intrarea in noul an, va propunem o serie de 4
retete cu carne de porc pentru Craciun pe care le puteti incerca pentru
a da un plus de savoare sarbatorilor de iarna; nu ezitati sa incercati
aceste minunate 4 retete cu carne de porc pentru Craciun. Friptura de…
Read more »
Read more »
Retete de post: Supa de rosii cu fenicul
3 December 2011
O
reteta delicioasa de supa de rosii cu fenicul din: fenicul, fasole
verde, rosii, praz, ardei gras, telina, morcovi, pasta de tomate,
usturoi, chimen, ulei de masline, piper, sare si busuioc. Ingrediente: 1
fenicul 500 g fasole verde 1 kg de rosii 1 praz 1 ardei gras 1 telina 2
morcovi pasta de tomate 2…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Tartă cu pricomigdale şi dovleac
3 December 2011
O
reteta delicioasa de tarta cu pricomigdale si dovleac din: dovleac,
pricomigdale, faina alba, zahar, oua, cacao neagra, unt si drojdie
uscata. Ingrediente: 700 g dovleac 180 g pricomigdale 150 g faină albă
150 g zahăr 2 ouă 2 linguri cacao neagră 50 g unt 1 plic drojdie uscată
Mod de preparare: Spală dovleacul,…
Read more »
Read more »
Friptura de porc cu umplutură de salvie şi ceapă şi cu sos
3 December 2011
O
reteta delicioasa de friptura de porc cu umplutura de salvie si ceapa
si cu sos din: ulei de masline, ceapa, frunze de salvie, pesmet, carne
de carnati, cotlet de porc, faina, supa de pui sau de vita si cidru.
Ingrediente: 1 lingură ulei de măsline 1 ceapă tocată fin câteva frunze
de salvie rupte…
Read more »
Read more »
Delicii cu pere şi ciocolată
3 December 2011
O
reteta delicioasa de delicii cu pere si ciocolata din: faina, zahar,
migdale, unt, pere, cacao, ou, zahar brun, faina alba si zahar vanilat.
Ingrediente: 165 g faină albă 30 g zahăr 30 g migdale 125 g unt 3-4
linguri apă pentru umplutură: 4-5 pere bine coapte 90 g unt 45 g cacao 1
ou…
Read more »
Read more »
Cod cu paste multicolore
3 December 2011
O
reteta delicioasa de cod cu paste multicolore din: file de cod, paste
multicolore, ulei de masline, aprmezan, coriandru, usturoi, sare si
piper. Ingrediente: 400 g file de cod 250 g paste multicolore 50 g ulei
de masline 50 g parmezan un varf de cutit coriandru macinat 1 catel de
usturoi sare si piper …
Read more »
Read more »
Tartă de cacao cu aromă de migdale
3 December 2011
O
reteta de tarta de cacao cu aroma de migdale din: zahar, cacao neagra,
faina, oua, amidon, esenta de vanilie, esenta de migdale, sare si cacao.
Ingrediente: 100 g zahăr 75 g cacao neagră 50 g faină albă 4 ouă 15 g
amidon 1 linguriţă esenţă de vanilie 1 linguriţă esenţă de migdale sare
pentru…
Read more »
Read more »
Cartofi cu fleica de porc
3 December 2011
O
reteta delicioasa de cartofi cu fleica de porc din: cartofi, fleica de
porc, ceapa, morcov, foi de dafin, pasta de tomate, boia de ardei dulce,
ulei, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 1 kg cartofi 500g fleică
de porc 2 cepe 1 morcov 2-3 foi de dafin 1 lingură pastă de tomate 1
linguriţă boia…
Read more »
Read more »
Chec de ciocolată cu ricotta
3 December 2011
O
reteta delicioasa de chec de ciocolata cu ricotta din: faina, ricotta,
ciocolata menaj, zahar, alune, unt, oua, zahar vanilat, drojdie, lapte,
pesmet, sare si zahar pudra. Ingrediente: 250 g faină albă 100 g ricotta
100 g ciocolată menaj 200 g zahăr 100 g alune 50 g unt 2 ouă 1 plic
zahăr vanilat 3…
Read more »
Read more »
6 cocktailuri pentru Craciun
3 December 2011
Pentru
ca mai este putin pana la intrarea in noul an, va propunem o serie de 6
Cocktailuri pentru Craciun pe care le puteti incerca pentru a da un
plus de savoare sarbatorilor de iarna; nu ezitati sa incercati aceste
minunate 6 Cocktailuri pentru Craciun. Cocktail Rum Daisy O reteta
simpla de Cocktail Rum Daisy…
Read more »
Read more »
Retete de post: Paste cu nuca si miere
3 December 2011
O
reteta delicioasa de paste cu nuci si miere din: paste, nuci, apa,
zahar, sare, scortisoara si vin. Ingrediente: 1 punga paste 200 g nuci 3
l apa 3 linguri zahar sare scortisoara vin Mod de preparare: Pastele
se fierb in apa clocotita cu putina sare si scortisoara, timp de 8
minute. Se scurg…
Read more »
Read more »
Friptură de porc cu castane
3 December 2011
Se
taie cubuleţe 100 g pâine toast fără coajă. Se toacă 1 ceapă
franţuzească şi se căleşte în 2 linguri unt. Se bat 6 linguri smântână
cu 1 ou şi se amestecă împreună cu ceapa franţuzească, 1 lingură
pătrunjel tocat, cuburile de pâine, sare, piper şi nucşoară. Se adaugă 4
castane comestibile (în vid) tăiate…
Read more »
Read more »
Sorbet de pepene verde şi gin
3 December 2011
O
reteta delicioasa de sorbet de pepene verde si gin din: zahar, lamai,
gin si pepene verde. Ingrediente: 200 g zahăr 4 lămâi 150 ml gin 1
pepene verde de cca 3-4 kg Mod de preparare: Intr-un vas aflat pe foc
mic, pune 200 g zahăr şi 200 ml apă. încălzeşte amestecul până când…
Read more »
Read more »
Placinta cu brânză sărată
3 December 2011
O
reteta delicioasa de placinta cu branza sarata din: branza sarata, oua,
smantana, margarina, faina, ulei, otet si apa rece. Ingrediente: 1 kg
brânză sărată 3 ouă 200 g smântână 1 pachet cu margarină 11 linguri cu
făină 3 linguri cu ulei 1 lingură cu oţet 1 ceşcuţă cu apă rece Mod de
preparare:…
Tartă cu migdale şi ciocolată
3 December 2011
O
reteta delicioasa de tarta cu migdale si ciocolata din: ciocolata
menaj, migdale, zahar, unt, oua, ulei, pesmet si zahar pudra.
Ingrediente: 100 g ciocolată menaj 140 g migdale 120 g zahăr 100 g unt 3
ouă 1 lingură ulei 1 lingură pesmet pentru decor: zahăr pudră Mod de
preparare: Topeşte ciocolata într-o crăticioară, adaugă…
Read more »
Read more »
Costiţe de porc dulci-iuţi
3 December 2011
O
reteta delicioasa de costite de porc dulci iuti din: costite de porc,
sos de soia, zahar brun, vin de orez, ghimbir, ketchup, usturoi, mustar
iute si sos de soia. Ingrediente: 2 kg şiruri de costiţe de porc, tăiate
în bucăţi de câte 4 50 ml sos de soia pentru marinada: 100g de zahăr
brun…
Read more »
Read more »
Tort cu alune şi cappuccino
3 December 2011
O
reteta delicioasa de tort cu alune si cappucino din: alune, ciocolata
menaj, zahar, unt, oua, amidon, cafea, praf de copt, zahar vanilat,
lapte si cafea. Ingrediente: 300 g alune 300 g ciocolată menaj 200 g
zahăr 100 g unt 5 ouă 3 linguri amidon 1 ceaşcă de cafea 1 plic praf de
copt 2…
Read more »
Read more »
Retete de post: Chiftele din soia
3 December 2011
O
reteta delicioasa de chiftele din soia din: boabe de soia, foaie dafin,
paine, ceapa, usturoi, cartofi, morcov, patrunjel, marar verde, faina
de grau integral, pesmet, sare, piper, coriandru, chimen, rozmarin si
busuioc. Ingrediente: 1/2 cana boabe soia cca 150g 4 cani apa 1 foaie
dafin 2 felii paine 2 cepe 3 catei de usturoi…
Read more »
Read more »
Spuma de lamaie cu frisca si capsuni
3 December 2011
O
reteta delicioasa de spuma de lamaie cu frisca si capsuni din: frisca,
zahar pudra, vin alb, crema de lamaie, capsuni, frunze de menta si
lamaie. Ingrediente: 300 ml frisca lichida 4 linguri zahar pudra 75 ml
vin alb 8 linguri crema de lamaie (o poti pregati rapid din drema
puding) 200 g capsuni sau…
Read more »
Read more »
Orez cu ficat de pasare
3 December 2011
O
reteta delicioasa de orez cu ficat de pasare, ceapa, ulei, apa,
smantana, pasta de tomate, sare, piper. Ingrediente: 700g ficat 400g
orez 2-3 cepe mari 100ml ulei 1.5 ml apa 200 ml smântână 2 linguri pastă
de tomate sare piper Mod de preparare: Spălaţi orezul şi împărţiţi-l în
două părţi egale. Puneţi jumătate din…
Read more »
Read more »
Deserturi: Prajitura cu prune
3 December 2011
O
reteta delicioasa de prajitura cu prune, faina, zahar pudra, ulei,
lamaie, bicarbonat, zahar vanilat. Ingrediente: 400g făină 300g zahăr
pudră 200g ulei 800g prune coaja rasă şi zeama de la 1 lămâie 1
linguriţă bicarbonat 4 linguriţe zahăr vanilat Mod de preparare:
Amestecaţi zahărul cu uleiul. Adăugaţi făina şi bicarbonatul stins cu
zeamă de…
Read more »
Read more »
Varză cu orez
3 December 2011
O
reteta delicioasa de varza cu orez, mezeluri, ceapa, ulei, pasta de
tomate, sare, piper. Ingrediente: 1 varză 250g mezeluri 1 ceapă 1
lingură orez 3-4 linguri ulei 1 lingură pastă de tomate sare piper Mod
de preparare: Tocaţi varza fideluţă şi frecaţi-o bine cu sare. Ceapa
tocată căliţi-o în ulei împreună cu mezelurile, tăiate…
Read more »
Read more »
Ciorbă moldovenească
3 December 2011
O
reteta delicioasa de ciorba moldoveneasca din: piept de porc, cartofi,
zeama de varza, morcov, radacina de patrunjel, ceapa, rosii in bulion,
ulei, leustean, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 1 kg piept afumat
de porc 500g cartofi 11 zeama de varză 1 morcov 1 rădăcina de pătrunjel 1
ceapă mare 400g roşii in bulion 50 ml…
Read more »
Read more »
Ciulama cu pui si nuci
3 December 2011
O
reteta delicioasa de ciulama cu carne de pui, nuci, faina, usturoi,
unt, ulei. Ingrediente: 800g carne de pui 500g nuci 2 capatani de
usturoi 2 linguri făina 1 lingura unt 3 linguri ulei sare piper Mod de
preparare: Fierbeti carnea de pui in apa cu sare, doar pe jumatate.
Pisati nucile impreuna cu usturoiul,…
Read more »
Read more »
Retete delicioase: Bors de rata
3 December 2011
O
reteta delicioasa de bors de rata cu: carne rata, ceapa, ardei gras,
oua, leustean, rachiu, piper, sare, bors. Ingrediente: 1 raţă 2-3cepe 6
ardei graşi 3 ouă 1 l borş 1 leg. leuştean 1 păhărel rachiu piper sare
Mod de preparare: Curăţaţi raţa, pârliţi-o la flacără, spălaţi-o,
tăiaţi-o în bucăţi potrivite şi puneţi-o…
Read more »
Read more »
Bavareza de ciocolata alba
3 December 2011
O
reteta delicioasa de bavareza cu ciocolata alba, galbenusuri, zahar
pudra, cacao, lapte, foi de gelatina, frisca, smantana, zahar tos.
Ingrediente: 80 g ciocolata alba 4 gălbenusuri 75g zahăr pudră 30g cacao
250 ml lapte 4 foi de gelatină 125ml frişca 4 linguri smântână
proaspătă 40g zahăr tos Mod de preparare: Frecaţi gălbenuşurile cu
zahărul…
Read more »
Read more »
Steak cu salată de roşii rumenite
3 December 2011
O
reteta delicioasa de steak cu salata de rosii rumenite din: coaja de
lamaie, usturoi, boabe de piper negru, oregano uscat, piper de cayenne,
sare grunjoasa, vrabioara macra de vita, rosii, coriandru, menta, ceapa
rosie, ardei iute, ulei de masline, zeama de lamaie si salata.
Ingrediente: coaja rasa de la 1 lamaie 2 catei de…
Read more »
Read more »
Porumb la grătar
2 December 2011
O
reteta delicioasa de porumb la gratar din: porumb, lamai verzi, sare si
piper cayenne. Ingrediente: 4 stiuleti de porumb 2 lamai verzi, fiecare
taiata in 4 felii 1 lingurita sare 1/2 lingurita piper de Cayenne Mod
de preparare: Frunzele se trag de pe ştiuleţi şi se aruncă mătasea. Se
freacă fiecare ştiulete cu…
Read more »
Read more »
Cum se preprata aluatul de paine (video)
2 December 2011
O reteta video delicioasa si gustoasa despre cum se prepara aluatul de paine. Cum se preprara aluatul de paine
Read more »
Read more »
Placinte cu carne
2 December 2011
O
reteta de placinta cu carne din: faina, margarina, smantana, sare,
carne tocata, morcov, ou, ceapa, ulei, sare si piper. Ingrediente: 400 g
făină 200 g margarina 200 ml smântână sare pentru umplutura: 400 g
carne tocată slabă 1 morcov 1 ou 1 ceapă 1 ceşcuţă cu ulei sare piper
Mod de preparare: făina cu…
Read more »
Read more »
Piept de pui la grătar, umplut cu ananas
2 December 2011
O
reteta delicioasa de piept de pui la gratar, umplut cu ananas din:
piept de pui, ananas, ceapa verzi, zahar tos, fulgi de chili, sare si
piper. Ingrediente: 6 piepţi de pui mari, dezosaţi, fără piele 225 g
ananas proaspăt, tăiat, sau din conservă în suc natural 2-3 cepe verzi,
tăiate în felii subţiri 50…
Read more »
Read more »
3 retete cu carne de porc pentru Craciun
2 December 2011
Pentru
ca mai este putin pana la intrarea in noul an, va propunem o serie de 3
retete cu carne de porc pentru Craciun pe care le puteti incerca pentru
a da un plus de savoare sarbatorilor de iarna; nu ezitati sa incercati
aceste minunate 3 retete cu carne de porc pentru Craciun. File de…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Creveti aromaţi
2 December 2011
O
reteta delicioasa de creveti aromati din: creveti, ceapa, rosii,
ghimbir, usturoi, tumernic, coriandru, nuca de cocos, ardei iute,
patrunjel verde, lamaie, otet balsamic, ulei si sare. Ingrediente: 200 g
creveti sau cocktail de fructe de mare 2 cepe 400 g rosii tocate 1
lingurita cu ghimbir ras 4 catei de usturoi 1/2 lingurita cu…
Read more »
Read more »
File de porc în sos dulce-acrişor
2 December 2011
O
reteta delicioasa de file de porc dulce acrisor din: muschi file de
porc, lapte de cocos, supa de peste, ardei iute, radacina de ghimbir,
praf de chimen, frunze de lamaie, ulei de floarea soarelui, sare si
piper. Ingrediente: 600g muşchi file de porc 150ml lapte de cocos 3
linguri supă de peşte 2 ardei…
Read more »
Read more »
Cocktail Happy Inca
2 December 2011
O
reteta simpla de Cocktail Happy Inca din: tequila, lime juice,
cointreau, suc de cactus, lamaie si cirese. Ingrediente: 5 cl tequila 1
cl Lime Juice 1 cl Cointreau 7 cl suc de cactus o felie de lamaie cirese
Mod de preparare: Ingredientele se agita bine cu gheata in shaker.
Turnam bautura intr-un pahar…
Read more »
Read more »
Retete de post: Conopida rumenita
2 December 2011
O
reteta delicioasa de conopida rumenita din: conopida, boabe de mustar,
sare, piper, ulei si coriandru. Ingrediente: 1 conopida boabe de mustar
sare piper ulei coriandru Mod de preparare: Conopida se spala si se
lasa in apa vreme de 30 min. Se pune la rumenit in ulei incins, impreuna
cu boablele de mustar, timp…
Read more »
Read more »
Spaghete bolognese
2 December 2011
O
reteta simpla si delicioasa de spaghete bolognese din: spaghete, carne
tocata de vita, bacon, rosii, sos de rosii, vin rosu sec, parmezan,
busuioc, piper si ulei. Ingrediente: 250 g spaghete 200 g carne tocată
de vită 5 felii de bacon afumat 3 roşii 250 ml apă sos de rosii 1
ceşcuţă cu vin roşu…
Read more »
Read more »
Suc de dovleac cu mere
2 December 2011
O
reteta simpla si foarte sanatoasa de suc de dovleac cu mere din: pulpa
de dovleac, mere verzi, zahar brun, lamai si apa. Proprietăţile sucului
de dovleac benefice pentru organism nu-s deloc puţine, consumul lui
fiind recomandat persoanelor supraponderale, în caz de calculi renali,
contra febrei, setei excesive, intoxicaţiilor şi hemoragiilor.
Ingrediente: 800 g pulpa…
Read more »
Read more »
Cum se prepara Cotlete de porc marinate in melasa (video)
2 December 2011
O reteta video despre cum se prepara cotlete de porc marinata in melasa: Cum se prepara Cotlete de porc marinate in melasa
Read more »
Read more »
Cotlete de porc cu ierburi şi lămâie
2 December 2011
O
reteta delicioasa de cotlete de porc cu ierburi si lamaie din: cotlete
de porc, usturoi, patrunjel, seminte de fenicul, suc si coaja de lamaie,
lamaie, ulei de masline si frunze de dafin. Ingrediente: 6 cotlete de
porc 3 căţei de usturoi striviţi 1 legătură mică de pătrunjel, tocat ½
linguriţă seminţe de fenicul tocate…
Read more »
Read more »
Retete de post: Supa de conopida
2 December 2011
O
reteta simpla si delicioasa de supa de conopida din: conopida, cartofi,
ulei, apa, faina, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 1 conopida
mare 4 cartofi 3 linguri de ulei 1,5 l apa 3 linguri faina 1 legatura de
patrunjel sare piper Mod de preparare: Dupa ce conopida a fost
spalata, sunt indepartate cotoarele groase.…
Read more »
Read more »
Tocăniţă de peşte cu ardei
2 December 2011
O
reteta delicioasa de tocanita de peste cu ardei din: file de limada,
suc de lamaie, cartofi, rosii, ceapa, ardei grasi, supa de peste, ulei,
boia de ardei dulce, frunze de busuioc, sare si piper. Ingrediente: 1,2
kg file de limandă sucul de la 2 lămâi 600 g cartofi 6 roşii 4 cepe 3
ardei…
Read more »
Read more »
Prăjitură cu mere, nuci si glazură de ciocolată
2 December 2011
O
reteta delicioasa de prajitura cu mere, nuci si glazura de ciocolata
din: mere, nuci, stafide, faina, zahar, oua, ulei, praf de copt,
grasime, zahar pudra, unt, galbenusuri, cacao, rom, marmelada, glazura
de ciocolata, frisca si nuci. Ingrediente: 1 kg mere fără coajă 70 g
nuci 50 g stafide 600 g făină 400 g zahăr…
Read more »
Read more »
Porc cu sos de mere
2 December 2011
O
reteta delicioasa de porc cu sos de mere din: fileuri de porc, faina,
unt, sare, praz, seminte de mustar, vin rosu, mere si smantana dulce
nefermentata. Ingrediente: 4 fileuri de porc 1 lingură de făină 2
linguri de unt sare 4 fire de praz tânăr, spălat bine pentru a îndepărta
nisipul şi feliat subţire…
Read more »
Read more »
Sote de tăiţei în stil chinezesc
2 December 2011
O
reteta delicioasa de sote de taitei in stil chinezesc din: taitei de
orez, broccoli, germeni de soia, muguri de bambus, ananas, sos de soia,
radacina de ghimbir, ulei de susan si sare. Ingrediente: 200 g tăiţei de
orez 150 g broccoli 1 lingură germeni de soia 50 g muguri de bambus
1/2 ananas proaspăt…
Read more »
Read more »
Supă de mazăre cu mentă
2 December 2011
O
reteta simpla de supa de mazare cu menta din: mazare, supa de pasare,
ceapa, smantana, unt, menta, sare si piper. Ingrediente: 1 kg mazăre
proaspătă 1 litru de supă de pasăre 1 ceapă 2 linguri smântână 25 g unt 5
rămurele de mentă sare piper Mod de preparare: Se spală mazărea. Se
curăţă ceapa…
Read more »
Read more »
Salată de varză murată şi mandarine
2 December 2011
O
reteta delicioasa de salata de varza murata si mandarine din: varza
murata, mandarine, stafide, marar, migdale, miere, sare, suc de
portocale si ulei de masline. Ingrediente: 200 g varză murată 2
mandarine mari 2 linguri de stafide 1 legătură de mărar 2 linguri fulgi
de migdale 1 lingură de miere