Retete de Paste:
Reteta zilei: Fondant de ciocolata
7 April 2013
Fondant
de ciocolata din: galbenus de ou, oua, zahar pudra, unt, ciocolata
neagra, faina, cacao si inghetata de vanilie. Ingrediente: 1 galbenus de
ou 2 oua 40g zahar pudra 65g unt nesarat 65g ciocolata neagra 15g faina
7g cacao Inghetata de vanilie pentru servire Mod de preparare: Puneti
oualele, galbenusul de ou, zaharul, faina…
Read more »
Read more »
Peşte cu broccoli şi roşii
7 April 2013
Peşte
cu broccoli şi roşii din: broccoli, fileuri de peste, rosii, ardei
grasi, masline, oregano, arpagic, cascaval, ulei de floarea soarelui,
sare, piper, smantana si iaurt. Ingrediente: 500 g broccoli 500 g
fileuri de peste 5 rosii doi ardei grasi 100 g masline feliate o…
Read more »
Read more »
Supa de cartofi cu nucsoara si smantana
7 April 2013
Supa
de cartofi cu nucsoara si smantana din: cartofi, morcovi, maghiran,
chimen, nucsoara si smantana. Ingrediente: 2 cartofi mari 2 morcovi mici
1 lingurita maghiran chimen nucsoara rasa 2 linguri smantana Mod de
preparare: Se spala cartofii si se taie cuburi (cu tot cu…
Read more »
Read more »
Legume in sos de brânză
7 April 2013
Legume
in sos de brânză din: morcovi, dovlecel, masline, broccoli, branza cu
mucegai, curry, faina, sare, piper, ulei de floarea soarelui si
patrunjel. Ingrediente: 500 g morcovi un dovlecel 100 g masline 500 g
broccoli 150 g branza cu mucegai 100 g mozzarella 400 ml…
Read more »
Read more »
Paste picante cu somon in sos de smantana
7 April 2013
Paste
picante cu somon in sos de smantana din: ceapa, usturoi, ardei iute,
taitei, sare, piper, unt, vin alb, supa, smantana, emmentaler, file de
somon, suc de lamaie si ceapa verde. Ingrediente: 1 ceapa 1 catel de
usturoi 1 ardei iute rosu 400 g taitei…
Read more »
Read more »
Piept de pui cu prune
7 April 2013
Piept
de pui cu prune din: piept de pui, prune uscate, ulei de masline, unt,
ceai, nuci, marar si sare. Ingrediente: 1 piept de pui mai mare 12 prune
uscate 2 linguri ulei de masline 2 linguri unt 250 ml ceai 12 nuci 1
legatura…
Read more »
Read more »
Bezele cu sos de pere si fructe
7 April 2013
Bezele
cu sos de pere si fructe din: albusuri, zahar tos, pere, suc de lamaie,
zahar vanilinat, ulei din seminte de struguri, sare, fulgi de banane si
rodii. Ingrediente: doua albusuri 130 g zahar tos doua pere doua
lingurite cu suc de lamaie doua pliculete…
Read more »
Read more »
Risotto cu dovleac
7 April 2013
Risotto
cu dovleac din: ceapa, ulei, pulpa de dovleac, sare, piper, curry
dulce, orez, vin, concentrat, mazare si parmezan. Ingrediente: 1/2 ceapa
1/2 lingura ulei 125 g pulpa de dovleac sare piper 1/2 lingurita curry
dulce 125 g orez risotto 50 ml vin alb 1/2…
Read more »
Read more »
Fenicul in sos
7 April 2013
Fenicul
in sos din: bulb de fenicul, ulei de masline, vin, supa de legume,
mustar si alune. Ingrediente: 1 bulb mare de fenicul 1 lingura ulei de
masline 30 ml vin alb 30 ml supa de legume 1 lingura mustar 20 g alune
tocate …
Read more »
Read more »
Gutui cu pui şi sos
7 April 2013
Gutui
cu pui şi sos din: piept de pui, lamaie, frunza de dafin, ceapa,
rozmarin, usturoi, gutui, smochine, cimbru, smantana, maioneza, sare,
piper, ulei de masline si bacon. Ingrediente: doi piepti de pui o lamaie
o frunza de dafin o ceapa doua crengute de rozmarin…
Read more »
Read more »
Miel cu migdale si caise uscate
7 April 2013
Miel
cu migdale si caise uscate din: ceapa, usturoi, radacina de ghimbir,
ulei de masline, fileuri de miel, scortisoara, cuisoare, cardamom,
sofran, foi de dafin, coriandru, migdale, supa de vita si caise uscate.
Ingrediente: 2 cepe mari, tocate mărunt 4 căţei de usturoi, tăiaţi
felii…
Read more »
Read more »
Ravioli cu fructe de padure
7 April 2013
Ravioli
cu fructe de padure din: faina, ulei de masline, oua, sare, apa, mere,
lamaie, zahar tos, unt, fructe de padure, scortisoara, frisca si
inghetata de vanilie. Ingrediente: 500 g faina o lingura cu ulei de
masline 4 oua o jumatate de lingurita cu sare…
Read more »
Read more »
Omleta cu urzici
7 April 2013
Omleta
cu urzici din: oua, cascaval, telemea, ceapa verde, urzici, ulei de
masline, sare si piper. Ingrediente: 4 oua 4 linguri cascaval ras 300 g
telemea 1 legatura ceapa verde 250 g urzici 4 linguri ulei de masline
sare piper Mod de preparare: Alegeţi…
Read more »
Read more »
Salata de legume si peste
7 April 2013
Salata
de legume si peste din: oua, mustar dulce, maioneza, smantana, mar,
cartofi, creveti, fileuri de peste, telina, rosii uscate, castraveti
verzi, morcov, ulei, sare, piper si marar. Ingrediente: 5 oua o lingura
mustar dulce 4 linguri cu maioneza 3 linguri cu smantana un mar…
Read more »
Read more »
Sufleu de conopidă şi cartofi
7 April 2013
Sufleu
de conopidă şi cartofi din: conopida, cartofi, smantana, cascaval, oua,
pesmet, usturoi, miez de nuca, ceapa, cimbru, unt, sare, piper,
stafide, morcovi si mazare. Ingrediente: un kilogram conopida 4 cartofi
200 ml smantana 400 g cascaval 4 oua 3 linguri cu pesmet 3 catei…
Read more »
Read more »
Tort de ciocolata cu migdale
7 April 2013
Tort
de ciocolata cu migdale din: ciocolata amaruie, oua, unt, zahar, faina,
praf de copt, migdale, frisca. Ingrediente: blat: 70 g ciocolata
amaruie 2 oua 75 g unt 75 g zahar 35 g faina 1/2 lingurita praf de copt
40 g migdale macinate crema: 250…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Pui cu fasole neagra
7 April 2013
Pui
cu fasole neagra din: piept de pui, ulei de masline, chimen, praf de
usturoi, fulgi de ardei rosu, sare, fasole neagra, ardei jalapeno, praf
de ceapa, chimen, branza, rosii, ceapa rosie si limeta. Ingrediente
pentru pui: 2 bucati piept de pui 3 lingurite…
Read more »
Read more »
Supă asiatică cu pui şi ceapă
7 April 2013
Supă
asiatică cu pui şi ceapă din: piept de pui, ceapa verde, boabe porumb,
apa, lapte dulce, ardei iute, usturoi, suc de lamaie, ulei, paine, unt,
sare, piper si busuioc. Ingrediente: doi piepti de pui o legatura de
ceapa verde 300 g boabe porumb un…
Read more »
Read more »
Salata de vinete cu ardei gras si castravete
7 April 2013
Salata
de vinete cu ardei gras si castravete din: rosii, ardei gras,
castravete, ceapa verde, suc de lamaie, miere, ulei, usturoi, radacina
de ghimbir, menta, sare, vinete si ulei. Ingrediente: 2 rosii 1/2 ardei
gras galben 50 g castravete 1/2 ceapa verde 1 lingura suc…
Read more »
Read more »
Somon cu spanac
7 April 2013
Somon
cu spanac din: cotlete de somon, spanac, pudra de curry, lapte dulce,
faina, unt, ulei de masline, lamaie, ceapa, usturoi, sare, piper,
patrunjel si miez de nuca. Ingrediente: 4 cotlete de somon mai mari 600 g
spanac congelat o lingurita cu pudra de curry…
Read more »
Read more »
Tort Pavlova din bezea crocanta
7 April 2013
Tort
Pavlova din bezea crocanta din: albusuri, suc de lamaie, praf de cacao,
zahar pudra, oua, faina, amidon, praf de copt, praf de cacao, gelatina,
ciocolata amaruie, lapte si frisca. Ingrediente: bezea: 2 albusuri 1
lingurita suc de lamaie 1 lingurita praf de cacao 125…
Read more »
Read more »
Fileuri de iepure cu bacon si masline
7 April 2013
Fileuri
de iepure cu bacon si masline din: bacon, ceapa, fileuri de iepure,
sare, piper, ulei de masline, usturoi, capere, otet de vin, supa de pui,
zahar, salvie si masline verzi. Ingrediente: 100 g bacon 1 ceapă 500 g
filéuri de iepure sare piper 2…
Read more »
Read more »
Foetaj cu sparanghel şi sos
7 April 2013
Foetaj
cu sparanghel şi sos din: aluat, ceapa, praz, sparanghel, oua, branza
telemea, smantana, ulei de masline, lamaie, amidon, sare, piper,
patrunjel, miez de nuca si alune. Ingrediente: un aluat foetaj o ceapa
un fir de praz 300 g sparanghel 3 oua 200 g branza…
Read more »
Read more »
Penne bolognese cu oregano
7 April 2013
Penne
bolognese cu oregano din: usturoi, ceapa, morcovi, telina, unt, ulei,
carne de vita, sare, piper, coaja de lamaie, oregano, vin rosu, rosii si
paste penne. Ingrediente: 2 catei de usturoi 2 cepe 2 morcovi 2 fire de
telina 1 lingura unt 1 lingura ulei…
Read more »
Read more »
Tarta cu afine si smantana
7 April 2013
Tarta
cu afine si smantana din: faina, zahar, sare, scortisoara, drojdie,
lapte, unt, ou, smantana, budinca de vanilie, zahar, lamaie, afine si
zahar pudra. Ingrediente: blat: 200 g faina 50 g zahar 1 praf sare 1/2
lingurita scortisoara 20 g drojdie 75 ml lapte 30…
Read more »
Read more »
Lasagna cu bacon, busuioc si rosii
7 April 2013
Lasagna
cu bacon, busuioc si rosii din: ceapa, ulei de masline, oregano, bacon,
rosii, frunze de busuioc, foi de lasagna, lapte, unt, faina, nucsoara
si parmezan. Ingrediente: 3 cepe mari, tăiate în jumătate, apoi în felii
subţiri 3 linguri ulei de măsline 1 linguriţă de…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Fusilli cu carnati afumati si legume
7 April 2013
Fusilli
cu carnati afumati si legume din: paste fusilli, carnati afumati,
zucchini, dovleac, ardei gras, ulei de masline, piper negru, oregano,
patrunjel, lapte, parmezan, lamaie, capere si sare. Ingrediente: 1
cana paste fusilli carnati afumati ½ zucchini ½ dovleac ½ ceasca
broccoli ½ ardei…
Read more »
Read more »
Crema de leurda cu cartofi
7 April 2013
Crema
de leurda cu cartofi din: leurda, ceapa verde, morcov, ulei, cartofi,
patrunjel, seminte de dovleac, sare si piper. Ingrediente: 4 legaturi
mari de leurda 2 legaturi de ceapa verde 1 morcov 50 ml ulei 6 cartofi 1
legatura patrunjel 2-3 linguri seminte de dovleac…
Read more »
Read more »
Gofre cu castane
7 April 2013
Gofre
cu castane din: faina, zahar tos, oua, unt, sare, lapte, zahar
vanilinat, castane, scortisoara, sos caramel si frisca. Ingrediente: 250
g faina 225 g zahar tos doua oua 50 g unt un sfert de lingurita cu sare
75 ml lapte dulce doua pliculete zahar…
Read more »
Read more »
Ravioli cu caşcaval
7 April 2013
Ravioli
cu caşcaval din: faina, oua, ulei de masline, sare, albus, ceapa, unt,
menta, cascaval, galbenus, gris, coaja de portocala, sare, piper, albus,
ulei de masline, rosii decojite si busuioc. Ingrediente: aluat: 400 g
faina 4 oua 1 lingura ulei de masline 1 lingurita sare…
Read more »
Read more »
Cartofi cu usturoi verde si naut
7 April 2013
Cartofi
cu usturoi verde si naut din: cartofi, ulei, naut, usturoi verde, marar
verde, sare, piper si boia. Ingrediente: 1 kg cartofi 100 ml ulei 200 g
naut 3 legaturi usturoi verde 1 legatura marar verde sare piper boia
dulce/iute Mod de preparare: Puneţi…
Read more »
Read more »
Penne arabiatta cu ardei iute
7 April 2013
Penne
arabiatta cu ardei iute din: paste, sare, rosii decojite, ardei iute,
ceapa, usturoi, sunca, ulei, piper si zahar. Ingrediente: 400 g paste
tubulare sare 400 g rosii decojite (conserva) 2 ardei iuti rosii 1 ceapa
1 catel de usturoi 175 g sunca 2 linguri…
Read more »
Read more »
Drob de miel cu patrunjel si ceapa verde
7 April 2013
Drob
de miel cu patrunjel si ceapa verde din: sare, piper, carne tocata,
marar, ceapa verde, patrunjel, organe de miel, usturoi si ou.
Ingrediente: 5 gr sare 5 gr piper 500 gr carne tocata 2 legatura marar 2
legaturi ceapa verde 1 legatura patrunjel 1…
Retete gustoase: Baclava
6 April 2013
O
reteta delicioasa de baclava cu: faina, ou, unt, apa, nuci, zahar,
esenta de vanilie. Ingrediente foaie: 1 kg făină 1 ou 1 linguriţă de unt
apă cât cere făina Ingrediente umplutură: 250 g unt topit 1/2 kg nuci
pisate 250 g zahăr Ingrediente sirop: 1 kg zahăr 500 ml apă esenţă de
vanilie …
Read more »
Read more »
Placinta cu branza
6 April 2013
O
reteta delicioasa de placinta cu: faina, ulei, otet, sare, apa, unt,
zahar, cas de oaie, zahar pudra. Ingrediente foaie: 500 g făină 1
lingură ulei 1 lingură oţet 1 linguriţă sare 1 pahar apă caldă 200 g unt
1/2 pahar zahăr Pentru umplutură: 500 g caş de oaie 3ouă zahăr pudră
pentru servit Mod…
Read more »
Read more »
Stavrid marinat
6 April 2013
O
reteta delicioasa de stavrid marinat cu:piper boabe, boabe de mustar,
foi de dafin, sare, otet. Ingrediente: 1 kg stavrid piper boabe boabe de
muştar câte două foi de dafin sare de murături 1l oţet Mod de
preparare: Cureţi peştele, îl speli şi înlături capetele. Aşezi peştele
în borcane, cu piper şi boabe de muştar.…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Prajitura cu branza si compot de cirese
6 April 2013
Prajitura
cu branza si compot de cirese din: crema de branza, zahar pudra, oua,
smantana, baton vanilie, biscuiti digestivi, unt, zahar pudra, cirese,
coniac. Ingrediente pentru umplutura: 500g crema de branza 200g zahar
pudra 4 oua 300g smantana 1 bat vanilie Ingrediente pentru aluat: 200g
biscuiti digestivi 100g unt 50g zahar pudra Ingrediente pentru compot…
Read more »
Read more »
Chec cu fructe şi sos
6 April 2013
Chec
cu fructe şi sos din: faina, praf de copt, cacao, zahar tos, oua, unt,
smantana, zahar vanilinat, zmeura, smochine, miez de nuca, alune, sare
si sos de vanilie. Ingrediente: 220 g faina un pliculet praf d ecopt
doua linguri cu cacao 100 g zahar tos 3 oua 100 g unt 200 ml smantana
doua…
Read more »
Read more »
Piept de pui cu ţelină
6 April 2013
Piept
de pui cu ţelină din: piept de pui, telina, arpacas, zahar pudra, sos
de soia, ulei de masline, usturoi, ceapa, scortisoara, ulei de floarea
soarelui si busuioc. Ingrediente: 4 piepti de pui mai mici o telina mai
mare 150 g arpacas doua linguri cu zahar pudra 80 ml sos de soia 80 ml
ulei…
Read more »
Read more »
Spaghete carbonara în sos de smântână
6 April 2013
Spaghete
carbonara în sos de smântână din: spaghete, bacon, sare, ulei,
parmezan, smantana, oua si piper. Ingrediente: 400 g spaghete 200 g
bacon impanat sare 2 linguri ulei 140 g parmezan proaspat ras 150 g
smantana 2 oua piper Mod de preparare: Spaghetele se fierb al dente în
apă clocotită cu sare, conform indicaţiilor…
Read more »
Read more »
Foi cu cremă
6 April 2013
O
reteta delicioasa de foi:oua, zahar, faina, lapte, unt, esente, frisca,
ciocolata. Ingrediente: ouă 6 linguri zahăr 3 linguri făină Ingrediente
cremă: 4 gălbenuşuri 200 ml lapte 125 g zahăr 200 g unt esenţe, după
gust Ingrediente decor: frişcă ciocolată Mod de preparare: Pentru foi,
amesteci ouăle cu zahărul şi la urmă pui făina. Torni…
Read more »
Read more »
Paste cu peste si praz
6 April 2013
Paste
cu peste si praz din: spaghete, peste, praz, ceapa, vin alb, ghimbir,
ulei de masline, sare, piper, rosii si ardei iute. Ingrediente: 500 g
spaghete un kilogram de peste doua fire praz o ceapa 100 ml vin alb sec o
lingurita cu ghimbir ras 100 ml ulei de masline sare piper patrunjel
rosii ardei…
Read more »
Read more »
Nuga cu esenţă de trandafir
6 April 2013
Nuga
cu esenţă de trandafir din: fructe uscate, albusuri, miere, unt, zahar,
esenta de trandafiri si sare. Ingrediente: 300 g fructe uscate 4
albusuri 350 g miere 120 g unt moale un kg zahar o fiola esenta de
trandafir un praf sare Mod de preparare: La bain-marie, se bat
albuşurile spumă tare cu un…
Read more »
Read more »
Paste gratinate umplute cu spanac
6 April 2013
Paste
gratinate umplute cu spanac din: paste, sare, frunze de spanac, ceapa,
usturoi, ulei de masline, ou, ricotta, ulei de masline, parmezan, piper,
nucsoara, rosii decojite si oregano. Ingrediente: 500 g paste tip
scoici mari sare 350 g frunze de spanac proaspete 1 ceapa 1 catel de
usturoi 1-2 linguri ulei de masline 1 ou…
Read more »
Read more »
Pastă de măcris cu ceapă şi usturoi
6 April 2013
Pastă
de măcris cu ceapă şi usturoi din: macris, frunze de leurda, ceapa
verde, usturoi verde, ceapa rosie, unt, tarate de gras si faina de soia.
Ingrediente: 500 g macris 100 g frunze de leurda 2 cepe verzi 2 fire de
usturoi verde 2 cepe rosii 200 g unt 1 lingura tarate de grau sau…
Read more »
Read more »
Macaroane cu sos de fasole
6 April 2013
Macaroane
cu sos de fasole din: macaroane, fasole boabe, ceapa, ardei grasi,
usturoi, ardei iute, rosii, morcov, pasta de tomate, ulei de floarea
soarelui, sare, piper si cimbru. Ingrediente: 500 g macaroane 100 g
fasole boabe doua cepe doi ardei grasi doi catei de usturoi un ardei
iute 5 rosii un morcov o lingura pasta…
Read more »
Read more »
Spaghete cu sos de roşii si ton
6 April 2013
Spaghete
cu sos de roşii si ton din: spaghete, sare, ceapa, usturoi, unt, rosii
decojite, piper, zahar, ton in suc propriu, capere si busuioc.
Ingrediente: 500 g spaghete sare 1 ceapa 1 catel de usturoi 1 lingura
unt 500 g rosii decojite (conserva) piper un praf zahar 400 g ton in suc
propriu (conserva) 2…
Read more »
Read more »
Nuga cu miere
6 April 2013
Nuga
cu miere din: miere, zahar pudra, apa, albus si alune de padure.
Ingrediente: 175 g miere 300 g zahar pudra 2 linguri apa un albus 200 g
alune de padure Mod de preparare: Alunele se pun la cuptor pentru
aproximativ 10 minute. Se amestecă mierea, zahărul şi apa şi se pun pe
foc…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: File de somon pe pat de orez brun si ciuperci
6 April 2013
File
de somon pe pat de orez brun si ciuperci din: fileuri de somon, vin
alb, ciuperci, unt, usturoi, sare de mare, piper, orez brun si seminte
prajite de floarea soarelui. Ingrediente: 2 fileuri de somon 1 cana
vin alb 12 ciuperci proaspete 2 linguri de unt 2 catei de usturoi 2
lingurite sare…
Read more »
Read more »
Rulouri de vitel
6 April 2013
Ingrediente:
600 g pulpă de viţel 200 g orez fiert 1 ou 150 g slănină sare boia 1
pahar vin alb 1 lingură untură cimbru Mod de preparare: Tai carnea
bucăţi cât mai subţiri şi drepte pe care să le poţi rula apoi. Le baţi
cu ciocanul de carne, le presari cu boia şi sare.…
Read more »
Read more »
Gnocchi cu sos de carne
6 April 2013
Gnocchi
cu sos de carne din: carne de vita tocata, rosii, ardei iute, ardei
gras, usturoi, ceapa, boia dulce, ulei de floarea soarelui, vin alb,
gnocchi, salvie, sare si piper. Ingrediente: 500 g carne de vita tocata 4
rosii un ardei iute un ardei gras 5 catei de usturoi o ceapa o
lingurita cu boia…
Read more »
Read more »
Tiramisu cu visine
6 April 2013
Tiramisu
cu visine din: mascarpone, zahar, zahar vanilinat, visinata, visine,
piscoturi, cacao si visine. Ingrediente: 500 g mascarpone 2 linguri
zahar 3 plicuri zahar vanilinat 1 lingura visinata 250 g visine 16
piscoturi 2 linguri cacao visine cu codite pentru ornat Mod de
preparare: Se bat cu mixerul mascarpone, zaharul, zahar vanilinat si
visinata.…
Read more »
Read more »
Macrou in sos roşu
6 April 2013
Macrou
in sos roşu din: macrou, usturoi, ceapa, ardei grasi, ardei iute,
rosii, patrunjel, ulei de floarea soarelui, lamaie, apa, sare, piper,
malai si gris. Ingrediente: un kilogram macrou 3 catei de usturoi doua
cepe doi ardei grasi un ardei iute 4 rosii o legatura patrunjel 100 ml
ulei de floarea soarelui o lamaie un…
Read more »
Read more »
Orez cu ananas
6 April 2013
Orez
cu ananas din: orez, amestec de legume, sos de soia, pudra de curry,
usturoi, ulei, ceapa vrde, chimen, sare si ananas. Ingrediente: 250 g
orez 300 g amestec de legume congelate 1 lingurita de sos de soia 1
lingurita pudra de curry nu prea iute 2 catei de usturoi tocati 1
lingura de ulei…
Read more »
Read more »
Tocana de oaie
6 April 2013
O
reteta delicioasa de tocana cu:carne de oaie, ardei gras, ulei, vin
sec, sare, piper. Ingrediente: 2 kg carne de oaie fără oase 2 ardei
graşi 100 ml ulei 300 ml vin sec sare piper Mod de preparare: Cureţi
carnea de toate pieliţele şi zgârciurile şi fierbi în câteva clocote
carnea macră. O scurgi, arunci…
Read more »
Read more »
Cremă de brânză cu alune
6 April 2013
Cremă
de brânză cu alune din: branza de vaci, branza telemea, morcov, marar,
gelatina, smantana, usturoi, ceapa, unt de alune, lapte de cocos, alune,
zahar brun, suc de lamaie, sare si piper. Ingrediente: 500 g branza de
vaci 200 g branza telemea un morcov o legatura de marar 10 g gelatina
100 ml smantana doi…
Read more »
Read more »
Granita de nectarine
6 April 2013
Granita
de nectarine din: lamaie, nectarine, zahar si vin spumos. Ingrediente: 1
lamaie 600 g nectarine 200 g zahar 150 ml vin spumos Mod de
preparare: Se spala lamaie cu apa fierbinte; se sterge si se rade coaja.
Se stoarce sucul de lamaie. Se spala nectarinele, se taie jumatati, se
golesc de samburi si…
Read more »
Read more »
Supă de gulioare
6 April 2013
O
reteta delicioasa de supa cu: gulii, carne de porc, untura, faina,
smantana, usturoi, sare, boia. Ingrediente: 3-4 gulii 1 kg carne de porc
2 linguri untură 1 lingură făină 100 ml smântână câţiva căţei de
usturoi sare 1 linguriţă boia Mod de preparare: Cureţi guliile de coajă
şi le tai cuburi pe care le…
Read more »
Read more »
Gratar coreean (Bulgogi)
6 April 2013
Gratar
coreean din: carne de vita, pudra de nuca, sos, sos de soia, suc de
pere, zahar, suc de ghimbir, miere, ceapa verde, usturoi, sare de dusan,
ulei de susan, piper. Ingrediente: 500 g carne de vită puţină pudră
de nucă sos pentru carnea de vită 4 linguri cu sos de soia maturat 4…
Read more »
Read more »
Supa de pastarnac cu conopida si ghimbir
6 April 2013
Supa
de pastarnac cu conopida si ghimbir din: ulei de masline, conopida,
usturoi, pastarnac, ghimbir, ceapa, seminte de fenicul, ardei iute,
turmeric, zeama de lamaie, coaja de lamaie, supa de legume si coriandru.
Ingrediente: 1 lingura ulei de masline 1 conopida medie taiata in
buchetele 1 lingurita seminte de coriandru 3 catei de usturoi feliati…
Read more »
Read more »
Inghetata cu stafide
6 April 2013
Inghetata
cu stafide din: stafide, vin dulce, sare, galbenusuri, zahar, zahar
vaniinat, zahar pudra, frisca si zahar ars. Ingrediente: 80 g stafide 70
ml vin dulce 400 ml lapte sare 4 galbenusuri 130 g zahar 2 plicuri
zahar vanilinat 1 lingura zahar pudra 200 ml frisca batuta 2 lingurite
zahar ars Mod de preparare:…
Read more »
Read more »
Drob de miel cu marar si ceapa verde
6 April 2013
Drob
de miel cu marar si ceapa verde din: oua, sare, piper, marar, organe de
miel, ceapa verde si usturoi verde. Ingrediente: 8 oua 1 varf sare
piper 1 legatura marar 1,5 kg organe miel 3 legaturi ceapa verde 3
legaturi usturoi verde Mod de preparare: Se taie organele de miel si
se lasa…
Read more »
Read more »
Garnitura de broccoli cu usturoi
6 April 2013
Garnitura
de broccoli cu usturoi din: broccoli, usturoi, ulei de masline si
chilli. Ingrediente: 400g de broccoli, desfăcut bucheţele 3 căţei de
usturoi, tăiaţi felii subţiri 4 linguri ulei de măsline 1 chilli roşu,
cu seminţele scoase şi tăiat felii Mod de preparare: Se aduce la
fierbere o oală mare cu apă sărată. Se…
Read more »
Read more »
Bezele cu sos de ciocolată
6 April 2013
Bezele
cu sos de ciocolată din: albusuri, zahar pudra, zahar tos, scortisoara,
unt, lapte dulce, pere, vin alb, cuisoare, lamaie si ciocolata neagra.
Ingrediente: 5 albusuri 350 g zahar pudra 250 g zahar tos jumatate de
lingurita cu scortisoara 100 g unt 75 ml lapte dulce 4 pere 500 ml vin
alb dulce doua cuisoare…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Pui la cuptor cu salata de cruditati
6 April 2013
Pui
la cuptor cu salata de cruditati din: pui, praf de chilli, praf de
ceapa, boia de ardei, piper negru, praf de usturoi, salvie, sare, fulgi
de ardei rosu, ulei de masline si salata de cruditati. Ingrediente: 1
pui 4 lingurite praf de chili 3 lingurite praf de ceapa 3 lingurite boia
de ardei…
Read more »
Read more »
Salată de leurdă
6 April 2013
Salată
de leurdă din: leurda, varza alba, telina, ulei, tarate de grau, ceapa,
morcov, radacina de patrunjel, leustean, legume uscate, zeama de varza
acra. Ingrediente: 300 g leurda 300 g varza alba 3 linguri telina rasa 3
linguri ulei 3 linguri tarate de grau sau de secara 1 ceapa 1 morcov 1
radacina de patrunjel…
Coaste de miel cu busuioc si rozmarin
6 April 2013
Coaste
de miel cu busuioc si rozmarin din: busuioc, ceapa, vin rosu, rozmarin,
sare, apa, piper, oregano, usturoi, gris, carcasa de miel, maruntaie de
miel, oua, sunculita, patrunjel si condimente miel. Ingrediente: 1
lingurita busuioc 2 buc. ceapa 200 ml vin rosu 1 lingurita rozmarin 1
lingura sare 150 ml apa 1 varf piper 1…
Read more »
Read more »
Biscuiţi domino
6 April 2013
Biscuiţi
domino din: faina, zahar pudra, oua, unt, cacao, lapte, zahar
vanilinat, praf de copt, sare, gem de struguri, ciocolata neagra si boia
de ardei iute. Ingrediente: 200 g faina 125 g zahar pudra 3 oua 125 g
unt 50 g cacao 50 ml lapte dulce doua pliculete zahar vanilinat un
pliculet praf de copt…
Read more »
Read more »
Inghetata de mure
6 April 2013
Inghetata
de mure din: mure, zahar, ou, crema de iaurt, zahar vanilinat.
Ingrediente: 125 g mure 40 g zahar 1 ou 75 g crema de iaurt 1 plic zahar
vanilinat Mod de preparare: Se curăţă murele, se spală si se pasează
împreună cu 1 lingură de zahăr. Se strecoară piureul printr-o sită fină.
Cu…
Read more »
Read more »
Ciorba de miel cu smantana si tahon
6 April 2013
Ciorba
de miel cu smantana si tahon din: piper, morcovi, telina, galbenusuri,
ardei iute, ceapa, otet de vin rosu, sare, smantana, carne de miel, orez
si tarhon. Ingrediente: 5 gr piper negru 2 morcovi 1 telina 3
galbenusuri 2 buc. ardei iute 100 gr ceapa 20 ml otet de vin rosu 10 gr
sare 200…
Read more »
Read more »
Coronita de cozonac cu scortisoara
6 April 2013
O
reteta delicioasa de cozonac cu:faina, lapte, miere, ou, unt, drojdie,
sare, zahar, scortisoara. Ingrediente: 300g făină 120ml lapte cald 1
linguriţă miere sau zahăr 1 gălbenuş 30g unt 15g drojdie un praf de sare
Ingrediente umplutura: 50gunt 3-4 linguri zahăr 2 linguriţe scorţişoară
măcinată Mod de preparare: Dizolvaţi drojdia şi zahărul în laptele…
Read more »
Read more »
Plăcintă cu nuci macadamia caramelizate
6 April 2013
O
reteta delicioasa de placinta cu:biscuiti, unt nesarat, nuci de
macadamia, zahar pudra, crema de branza, esenta de vanilie, oua,
smantana, frisca. Ingrediente blat: 160g biscuiţi digestivi de ovăz,
fără cremă 40g unt nesărat, topit 150g nuci (de preferat, macadamia)
120g zahăr pudră Ingrediente umplutura: 500 g crema de branza 1
linguriţă esenţă de…
Read more »
Read more »
Colacel
6 April 2013
O
reteta delicioasa de colacel cu:unt nesarat, lapte, apa, zahar tos,
sare, drojdie, faina, zahar brun, scortisoara, zahar pudra. Ingrediente
aluat: 2 linguri unt nesărat, topit 1 cană lapte, cald 1 /3 cană apă,
caldă 1/4 ceaşcă zahăr tos 2 linguriţe sare de masă 40g drojdie uscată
3-4 căni făină Ingrediente glazura: 1 cană zahăr…
Read more »
Read more »
Crap cu costita afumata
6 April 2013
O
reteta delicioasa de crap cu:ceapa, cartofi, slanina afumata, vin alb
sec, piper. Ingrediente: 1 crap de 2 kg cepe 1 kg cartofi 200 g slănină
afumată 1/2l vin alb sec piper Mod de preparare: Cureţi peştele de solzi
numai pe o parte. Cureţi ceapa şi cartofii iar slăninuţa o tai mărunt,
într-o tavă torni…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Parfait de caise
5 April 2013
Parfait
de caise din: caise, zahar pudra, esenta de vanilie, albusuri de ou,
apa si smantana. Ingrediente pentru aluatul de caise: 400g caise 150g
zahar pudra 2 lingurite de esenta de vanilie Ingrediente pentru bezea: 2
albusuri de ou 225g zahar pudra 100ml de apa Ingrediente pentru frisca:
300ml smantana Mod de preparare:…
Read more »
Read more »
File de pui cu paste
5 April 2013
File
de pui cu paste din: paste, piept de pui, pesto de busuioc, masline,
ardei iute, lapte de cocos, pudra de curry, cuisoare, ulei de masline,
sare, piper, busuioc si scortisoara. Ingrediente: 300 g paste mici 3
piepti de pui 3 linguri cu pesto de busuioc 100 g masline feliate un
ardei iute 200 ml…
Read more »
Read more »
Nuga de cacao
5 April 2013
Nuga
de cacao din: ciocolata neagra, zahar, miere, migdale, cafea boabe,
albus si apa. Ingrediente: 130 g ciocolata neagra cu 70% cacao 100 g
zahar cristale 100 g miere 100 g migdale 30 g cafea boabe un albus 30 ml
apa Mod de preparare: In tava cuptorului tapetată cu hârtie de copt,
se pun…
Read more »
Read more »
Supă de peşte cu fasole şi praz
5 April 2013
Supă
de peşte cu fasole şi praz din: apa, fileuri de peste, ciuperci, ceapa,
usturoi, fasole verde, praz, mazare, morcov, lamaie, pudra de curry,
ulei de masline, sare, piper si coriandru. Ingrediente: doi litri de apa
un kg fileuri de peste 100 g ciuperci o ceapa un catel de usturoi 200 g
fasole verde un…
Read more »
Read more »
Fursecuri cu mere
5 April 2013
Fursecuri
cu mere din: faina, margarina, lapte de soia, mere, zahar, suc de
lamaie, scortisoara, nucsoara, nuci si zahar pudra. Ingrediente: 800 g
faina 250 g margarina 70 ml lapte de soia pentru umplutura: 4 mere 60 g
zahar sucul a doua lamai 1/2 lingurita scortisoara 1/2 lingurita
nucsoara 100 g nuci macinate 100 g…
Read more »
Read more »
Ravioli cu sos de legume
5 April 2013
Ravioli
cu sos de legume din: faina, oua, praz, parmezan, morcov, boabe de
porumb, fasole verde, ardei gras, rosii, capere, ulei de floarea
soarelui, mar, miez de nuca, sare, piper si busuioc. Ingrediente: 400 g
faina 4 oua un fir praz 100 g parmezan un morcov 100 g boabe de pormb
100 g fasole verde…
Read more »
Read more »
Parfait cu fructe
5 April 2013
Parfait
cu fructe din: lichior de portocale, flori de levantica, zahar,
portocala, frisca, mure si zmeura. Ingrediente: 2 cl lichior de
portocale 2 linguri flori de levantica 50 g zahar 1 portocala 300 ml
frisca garnitura: 250 g mure 250 g zmeura 50 g zahar Mod de preparare:
Se dă în fiert lichiorul de…
Read more »
Read more »
Cannelloni cu branza si sos de rosii
5 April 2013
Cannelloni
cu branza si sos de rosii din: rosii, ceapa, usturoi, ulei, sare,
piper, vin, gorgonzola, ricotta, mozzarella, ou, unt, cannelloni si
busuioc. Ingrediente: 400 g rosii 1 ceapa 1 catel de usturoi 2 linguri
ulei sare piper 3 linguri vin alb 50 g branza Gorgonzola 170 g branza
Ricotta 125 g branza Mozzarella 1…
Read more »
Read more »
Tartă cu praz şi kaiser
5 April 2013
Tartă
cu praz şi kaiser din: apa, unt, oua, faina, zahar tos, drojdie, branza
telemea, kaizer, ciuperci, praz, sare, piper, rozmarin si branza cu
mucegai. Ingrediente: 230 ml apa 100 g unt doua oua 350 g faina o
lingurita zahar tos 10 g drojdie 100 g branza telemea 200 g kaizer 100 g
ciuperci un…
Read more »
Read more »
Garnitura de praz cu mazare
5 April 2013
Garnitura
de praz cu mazare din: praz, mazare, unt si suc de lamaie. Ingrediente:
6 fire de praz, tăiate oblic în câte 5-6 bucăţi 250g de mazăre
congelată 50g de unt rece sucul de la jumătate de lămâie Mod de
preparare: Se fierbe prazul 6 minute în apă sărată, până când se
înmoaie, dar…
Read more »
Read more »
Medalion de crap în sos tomat
5 April 2013
Medalion
de crap în sos tomat din: crap, rosii in bulion, ulei, ceapa, morcov,
radacina de patrunjel, foaie de dafin, usturoi, sare si piper.
Ingrediente: 4 felii de crap (circa 3 cm grosime) 800 g rosii in bulion
50 ml ulei 1 ceapa 1 morcov 1 radacina de patrunjel 1 foaie de dafin 1
catel…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Penne cu ciuperci in sos de vin
5 April 2013
Penne
cu ciuperci in sos de vin din: paste penne, ciuperci, ceapa, usturoi,
pui, cimbru, fulgi de ardei, piper, sare, unt, ulei de masline, vin alb,
smantana, parmezan si patrunjel. Ingrediente: 1 ceasca paste penne
300g ciuperci ½ ceasca de ceapa tocata 1 catel usturoi 1 piept de pui
dezosat ½ lingurita cimbru uscat…
Read more »
Read more »
Foitaj cu branza
5 April 2013
Foitaj
cu branza din: aluat de foitaj, mustar dulce, rosii, branza de burduf
si ceapa. Ingrediente: un pachet aluat de foitaj 4 linguri mustar dulce
20 rosii mici 200 g branza de burduf cateva fire ceapa Mod de
preparare: Aluatul de foitaj se pune întâi la decongelat, timp de 2 ore.
Apoi se aşază…
Read more »
Read more »
Taitei cu legume prajite (Japchae)
5 April 2013
Taitei
cu legume prajite din: castravete verde, ceapa, radacina de clopotel,
morcov, carne de vita, sos de soia, zahar tos, ceapa verde, usturoi,
sare de susan, ulei de susan, ciuperci, sare, ou, taitei. Ingrediente:
un castravete verde 50 g ceapă 30 g rădăcină de clopoţel un sfert de
morcov 100 g carne de vită sosul…
Read more »
Read more »
Kebab de pui in paine
5 April 2013
Kebab
de pui in paine din: carne de pui, mazare, dovlecei, ceapa, cartofi,
morcovi, ulei de masline, faina, rozmarin, rosii, pasta de tomate, aluat
de paine, oua, menta, sare si piper. Ingrediente: 700 g carne de pui
dezosata 240 g mazare 100 g dovlecei 100 g ceapa 200 g cartofi 200 g
morcovi 160 ml…
Read more »
Read more »
Tartar de ton
5 April 2013
Tartar
de ton din: ton, lamaie verde, ulei de susan, ulei de masline, sos de
soia, ghimber, coriandru verde, ardei iute, sare si piper. Ingrediente:
300 g ton 3 buc limete (lamaie verde) o lingura ulei de susan 6 linguri
ulei de masline 3 linguri sos de soia o lingura ghimber o legatura
coriandru verde…
Read more »
Read more »
Macrou inabusit
5 April 2013
Macrou
inabusit din: macrou, ceapa, morcov, telina, lamaie, ulei de masline,
vin alb sec, pudra de usturoi, sare si piper. Ingrediente: 600 g macrou 1
ceapa 1 morcov 1 telina mica 1 lamaie 30 ml ulei de masline 200 ml vin
alb sec 1 lingurita rasa pudra de usturoi sare piper Mod de
preparare:…
Read more »
Read more »
Creveti cu ficat de gasca si coaja de portocale
5 April 2013
Creveti
cu ficat de gasca si coaja de portocale din: creveti, ficat de gasca,
usturoi si rosii. Ingrediente: creveti ficat de gasca coaja de portocala
si lamaie usturoi copt rosii Mod de preparare: Crevetii se soteaza cu
ulei de masline, iar ficatul de gasca se pregateste cu unt, astfel
incat preparatul final sa ramana…
Read more »
Read more »
Tort de visine cu piscoturi
5 April 2013
Tort
de visine cu piscoturi din: piscoturi, gelatina, unt, zahar, smantana,
visine, frisca, zahar vanilat si fistic. Ingrediente: blat si crema: 250
g piscoturi 10 g gelatina 160 g unt 160 g zahar 600 g smantana 700 g
visine 400 ml frisca in plus: 200 ml frisca 1 plic zahar vanilat
jumatati de visine 75…
Read more »
Read more »
Muschi de vita cu sos de fructe si broccoli
5 April 2013
Muschi
de vita cu sos de fructe si broccoli din: muschi de vita, crutoane de
paine, legume mexicane, broccoli, piure de cartofi si sos de fructe.
Ingrediente: muschi de vita – 150g crutoane de paine – 100g legume
mexicane – 150g, broccoli – 100g piure de cartofi – 200g sos rosu de
fructe (irlandez) –…
Read more »
Read more »
Muschiulet de porc cu costita si cartofi
5 April 2013
Muschiulet
de porc cu costita si cartofi din: muschiulet de porc, costita, cartofi
fierti, castraveti murati, gogosari murati, porumb si fasole rosie.
Ingrediente: 150g muschiulet de porc 20g costita 150g cartofi fierti 20g
castraveti murati 20g gogosari murati 10g porumb 10g fasole rosie Mod
de preparare: Se imbraca muschiuletul cu costita, dupa care se…
Read more »
Read more »
Rulada de primavara
5 April 2013
Rulada
de primavara din: carne tocata, stevie, loboda, leurda, leustean,
morcov, ceapa verde, carnati, oua, sare si piper. Ingrediente: 800 g
carne tocata (amestec vita, porc) 1 legatura stevie 2 legaturi loboda 2
legaturi leurda 1 legatura leustean 1 morcov 2 legaturi ceapa verde 150 g
carnati crud-uscati 2 oua sare piper Mod de…
Read more »
Read more »
Tocanita de ardei
5 April 2013
Tocanita
de ardei din: ceapa, boia, ardei grasi, rosii in bulion, telina,
usturoi, bulion, pasta de ardei dulce, ulei, ciuperci si sare.
Ingrediente: 2 cepe 2 lingurita boia, dulce sau iute 2 ardei grasi rosii
2 ardei grasi galbeni 4 rosii in bulion o tija telina 2 catei de
usturoi 2 linguri bulion un tub…
Read more »
Read more »
Cotlete de porc cu otet balsamic si rucola
5 April 2013
Cotlete
de porc cu otet balsamic si rucola din: portocale, otet balsamic,
miere, usturoi, mustar dijon, ulei de masline, cotlete de porc, rucola
si avocado. Ingrediente: 2 portocale 2 linguri de otet balsamic 2
lingurite de miere lichida 1 catel de usturoi, zdrobit 1 lingurita de
mustar, Dijon 2 linguri ulei de masline 4 cotlete…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Curcan la gratar
5 April 2013
Curcan
la gratar din: curcan, unt, praf de usturoi, piper si sare.
Ingrediente: 1 curcan 4 linguri unt topit 1 lingura praf de usturoi 1
lingura piper 2 lingurite de sare Mod de preparare: Pregatiti
gratarul. Intre timp pregatiti curcanul. Topiti untul, ungeti curcanul,
adaugati
Ciorba de verdeturi cu carne de pui
5 April 2013
Ciorba
de verdeturi cu carne de pui din: carne de pui, loboda, untisor,
stevie, orez, ceapa, morcov, bors, leustean, sare si piper. Ingrediente:
600 g carne (pui, curcan) 4 legaturi de loboda 4 legaturi untisor 2
legaturi stevie 100 g orez 1 ceapa mare 1 morcov 500 ml bors 1 legatura
leustean sare piper …
Read more »
Read more »
Macrou umplut cu verdeturi
5 April 2013
Macrou
umplut cu verdeturi din: macrou, stevie, spanac, ceapa verde, usturoi
verde, cuscus, ulei, vin alb, sare si piper. Ingrediente: 4 bucati
macrou (circa 200 g bucata) 1 legatura stevie 200 g spanac proaspat 1
legatura ceapa verde 1 legatura usturoi verde 200 g cuscus 30 ml ulei
100 ml vin alb sec sare piper…
Read more »
Read more »
Crema de spanac cu nucsoara si smantana
5 April 2013
Crema
de spanac cu nucsoara si smantana din: unt, ceapa, faina, lapte
integral, frunze de spanac, smantana si nucsoara. Ingrediente: 25 g unt 1
ceapa mica, tocata marunt 2 linguri de faina 200 ml de lapte integral
400 g frunze de spanac 100 ml de smantana nefermentata (pentru frisca)
nucsoara, proaspat rasa Mod de…
Read more »
Read more »
Purcel la tava in sos tomat
5 April 2013
Purcel
la tava in sos tomat din: pulpa de porc, ulei, rosii in bulion, ceapa,
morcov, foi de dafin, usturoi, vin alb, rozmarin, patrunjel, sare si
piper. Ingrediente: 1 kg pulpa de porc 50 ml ulei 800 g rosii in bulion 1
ceapa 1 morcov mic 2 foi de dafin 2 catei de usturoi 200…
Read more »
Read more »
Paella cu legume asortate
5 April 2013
Paella
cu legume asortate din: ceapa, usturoi, dovlecei, broccoli, sare,
piper, ardei gras, mazare, porumb, patrunjel, ulei, unt, boia, chimen,
supa si orez. Ingrediente: 8 cepe 3 catei de usturoi 2 dovlecei 500 g
broccoli sare piper 2 ardei grasi 100 g mazare tucara 1 conserva porumb
(425 ml) 1 legatura patrunjel 2 linguri ulei…
Read more »
Read more »
Crema de pui cu legume
5 April 2013
Crema
de pui cu legume din: piept de pui, ceapa, morcovi, telina, conopida,
ardei gras, patrunjel, unt, sare si piper. Ingrediente: 500 g piept de
pui 2 cepe 2 morcovi 1 telina mica 1 conopida mica 1 ardei gras 1
radacina patrunjel 100 g unt 1 legatura patrunjel sare piper Mod de
preparare: Curăţaţi…
Read more »
Read more »
Miel la cuptor cu vin
5 April 2013
Miel
la cuptor cu vin din: piper negru, bulion, vin rosu, sare, ulei de
floarea soarelui, cimbru, usturoi si carne de miel. Ingrediente: 1
lingurita piper negru 4 lingura bulion 100 ml vin rosu 1 lingurita sare
50 ml ulei de floarea soarelui 1 lingurita cimbru 5-6 catei usturoi 2 kg
carne de miel …
Read more »
Read more »
Mancare de stevie cu marar
5 April 2013
Mancare
de stevie cu marar din: stevie, marar, ceapa, morcov, pasta de tomate,
orez, ulei, sare si piper. Ingrediente: 10 legaturi stevie 3 legaturi
marar 2 cepe 1 morcov 2 lingurite pasta de tomate 50 g orez 50 ml ulei
sare piper Mod de preparare: Curăţaţi ştevia, spălaţi-o şi pu- neţi-o
în apă ce…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Tarta cu mere
4 April 2013
Tarta
cu mere din: mere, zahar pudra, aluat, unt nesarat, oua, galbenus de
oua, migdale, faina si coniac. Ingrediente: 600g mere 3 linguri de zahar
pudra Aluat tarta Ingrediente pentru umplutura: 125g unt nesarat 100g
zahar pudra 2 oua 1 galbenus de ou 125 Migdale maruntite 25g faina 4
linguri coniac Mod de preparare:…
Read more »
Read more »
Peste cu telină si sos
4 April 2013
Peste
cu telină si sos din: peste, telina, broccoli, boia dulce, rosii in
suc, seminte de susan, usturoi, fenicul, ardei iute, ceapa, lamaie,
sare, piper, ulei, cimbru, nuci si migdale. Ingrediente: 800 g peste o
telina mare 400 g broccoli 15 g boia dulce o conserva de rosii in suc 30
g seminte de susan…
Read more »
Read more »
Supa de cartofi cu conopida
4 April 2013
Supa
de cartofi cu conopida din: conopida, cartofi, ulei, ceapa, morcovi,
orez, rosii in bulion, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 1 kg
cartofi 1 conopida potrivita 100 ml ulei 2 cepe 2 morcovi 2 linguri orez
2 linguri rosii in bulion 1 legatura patrunjel sare piper Mod de
preparare: Puneţi la fiert cartofii curăţaţi…
Read more »
Read more »
Briose cu carne
4 April 2013
Briose
cu carne din: telina, ceapa, unt cu verdeata, chifla, cartofi, carne
tocata mixta, oua, sare, boia si susan. Ingrediente: 300 g telina 1
ceapa 40 g unt cu verdeata 1 chifla 2 cartofi 500 g carne tocata mixta 2
oua sare boia 2 linguri susan Mod de preparare: Se curăţă ţelina; se
taie…
Read more »
Read more »
Prajitura cu caise si ghimbir
4 April 2013
Prajitura
cu caise si ghimbir din: unt, zahar, oua, faina, praf de copt, ghimbir,
suc de caise, cacao, caise si lapte. Ingrediente: 250 g unt 180 g zahar
5 oua 400 g faina 4 lingurite praf de copt 1 lingurita ghimbir tocat 60
ml suc de caise 3 linguri cacao 1 kg caise 2 linguri…
Read more »
Read more »
Peste cu sos picant cu alune de padure
4 April 2013
Peste
cu sos picant cu alune de padure din: file de merluciu, seminte de
mustar, alune de padure, vin alb, ulei de masline, sare, piper, frunze
de salvie, menta si patrunjel. Ingrediente: 400 g file de merluciu, cod
sau salau 20 g semintne de mustar 8 masline verzi 50 g alune de padure
150 ml…
Read more »
Read more »
Paste cu sos de ciuperci
4 April 2013
Paste
cu sos de ciuperci din: paste cu spanac, usturoi, ceapa alba, ceapa
rosie, vin, rosii in suc, ciuperci, ardei gras, ardei capia, morcov,
ulei, miez de nuca, sare, piper, marar, parmezan si branza de capra.
Ingrediente: 400 g paste cu spanac usturoi doua cepe albe o ceapa rosie
100 ml vin rosii in suc…
Read more »
Read more »
Paine in sah
4 April 2013
Paine
in sah din: paine integrala, paine alba, unt cu verdeturi si unt cu
chilli. Ingrediente: 4 felii de paine integrala 4 felii de paine alba 50
g unt cu verdeturi 50 g unt cu chilli Mod de preparare: 3 felii de
pâine integrală se ung cu unt cu verdeţuri, iar 3 felii de…
Read more »
Read more »
Varza cu morcovi si bacon
4 April 2013
Varza
cu morcovi si bacon din: varza, morcovi, bacon afumat, ceapa, unt,
concentrat, boia dulce, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: o varza
un kg morcovi 150 g bacon afumat o ceapa 60 g unt un cub concentrat o
lingura boia dulce cateva fire patrunjel sare piper Mod de preparare:
Intr-o oală cu un litru…
Read more »
Read more »
Cosulete cu crema de rodie
4 April 2013
Cosulete
cu crema de rodie din: unt, faina, cacao, zahar tos, zaha vanilinat,
sare, rodie, lapte, ou, galbenusuri, zahar pudra, amidon, sirop de
rodie, sos de ciocolata, menta si fistic. Ingrediente: 125 g unt 225 g
faina 25 g cacao 125 g zahar tos doua pliculete cu zahar vanilinat sare o
rodie 250 ml lapte…
Read more »
Read more »
Tartă verde
4 April 2013
Tartă
verde din: faina, unt cu verdeata, fasole verde, dovlecel, ardei gras
verde, lamaie, patrunjel, cimbru, branza feta, oua, piper si nucsoara.
Ingrediente: 200 g faina 60 g unt cu verdeata fasole verde 1 dovlecel 1
ardei gras verde 1 lamaie 1/2 legatura patrunjel 1 fir cimbru 150 g
branza feta 3 oua piper nucsoara…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Paine prajita cu usturoi, paprika si parmezan
4 April 2013
Paine
prajita cu usturoi, paprika si parmezan din: bagheta, unt, praf de
usturoi, paprika, patrunjel uscat si parmezan. Ingrediente: 1 bagheta
1/2 ceasca de unt 1 lingura praf de usturoi 2 lingurite Paprika 1
lingura patrunjel uscat 2 linguri de parmezan ras Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 180C. Taiati painea felii. Puneti…
Read more »
Read more »
Retete de post: Supa de fasole verde
4 April 2013
Supa
de fasole verde din: ceapa, morcovi, telina, fasole pastai, paste
fainoase, ulei, patrunjel si sare. Ingrediente: o ceapa 2 morcovi 100 g
telina 500 g fasole pastai 4 linguri paste fainoase o lingura ulei
cateva fire patrunjel sare Mod de preparare: Toate legumele se spală
bine în apă rece, se curăţă de coajă…
Read more »
Read more »
Dovlecei umpluti cu ciuperci si sunca
4 April 2013
Dovlecei
umpluti cu ciuperci si sunca din: dovlecei, ceapa, ciuperci, sunca,
pesmet, ou, ulei si lapte. Ingrediente: 4 dovlecei o ceapa medie 6
ciuperci albe 150 g sunca 2 linguri pesmet un ou o lingura ulei 2
linguri lapte Mod de preparare: Dovleceii se spală, se taie în două pe
lung şi li se…
Read more »
Read more »
Friptura cu mustar
4 April 2013
Friptura
cu mustar din: muschi de vita, unt, mustar, concentrat de vita,
usturoi, ceapa, ardei gras, cimbru, sare si piper. Ingrediente: 700 g
muschid e vita 2 linguri unt 2 linguri mustar 2 cuburi concentrat vita 2
catei usturoi o ceapa un ardei gras rosu un ardei gras galben o
lingurita cimbru uscat sare piper…
Read more »
Read more »
Tartă cu mazăre
4 April 2013
Tartă
cu mazăre din: faina neagra, unt, apa, sare, mazare, bacon, ceapa,
lapte, oua, lapte, cascaval, sare si piper. Ingrediente: pentru aluat:
200 g faina neagra 100 g unt 50 ml apa un praf sare pentru umplutura:
100 g mazare conservata 100 g bacon o ceapa 2 oua 500 ml lapte 100 g
cascaval ras…
Read more »
Read more »
Orez cu fructe de padure
4 April 2013
Orez
cu fructe de padure din: lapte, orez, sare, fructe de padure, zahar
vanilinat, lamaie verde, iaurt cu vanilie, zahar si frunze de menta.
Ingrediente: 450 ml lapte 150 g orez sare 300 g fructe de padure
asortate 1 plic zahar vanilinat 1/2 lamaie verde 150 g iaurt cu vanilie 2
linguri zahar frunze de…
Read more »
Read more »
Bors cu taitei si aripi de rata
4 April 2013
Bors
cu taitei si aripi de rata din: aripi de rata, ceapa, morcovi, telina,
patrunjel, ardei gras, taitei, patrunjel, sare si piper. Ingrediente:
700 g aripi de rata 2 cepe 2 morcovi 1 telina mica 1 radacaina de
patrunjel 1 ardei gras rosu 150 g taitei 1 legatura patrunjel sare piper
Mod de preparare:…
Read more »
Read more »
Salată de morcovi cu caise
4 April 2013
Salată
de morcovi cu caise din: morcovi, ulei, sare cu usturoi, caise uscate,
papadie, ceapa verde, nuci, iaurt, suc de lamaie, coaja de lamaie si
piper. Ingrediente: 750 g morcovi 3 linguri ulei sare cu usturoi 50 g
caise uscate 50 g papadie 2-3 cepe verzi 150 g nuci 200 g iaurt sucul si
coaja…
Read more »
Read more »
Prajitura cu amoniac si morcovi
4 April 2013
Prajitura
cu amoniac si morcovi din: faina, morcov, zahar, margarina, gem de
caise, amoniac si sare. Ingrediente: 500 g faina 500 g morcov dat pe
razatoarea mica 300 g zahar 150 g margarina 300 g gem de caise 2
lingurita amoniac stins cu zeama de lamaie un varf de cutit sare Mod
de preparare:…
Read more »
Read more »
Aripi de pui cu legume
4 April 2013
Aripi
de pui cu legume din: aripi de pui, cartofi, sos de soia, sos hoisin,
otet de orez, usturoi, miere, cuisoare, scortisoara, anason, boia dulce,
sare, piper, ulei, cimbru, sos de ardei iute, morcovi si telina.
Ingrediente: 600 g aripi de pui 700 g cartofi mici 30 ml sos de soia 30
ml sos hoisin…
Read more »
Read more »
Macrou la cuptor cu rosii cherry si lamaie
4 April 2013
Macrou
la cuptor cu rosii cherry si lamaie din: macrou, rosii cherry, lamai,
usturoi, morcov, ceapa rosie, boia dulce, ghimbir, sos de soia, ulei de
masline, ardei iute, vin alb, sare, piper, cartofi, telina, fenicul si
cimbru. Ingrediente: 4 bucati de macrou 500 g rosii cherry doua lamai 6
catei de usturoi un morcov o…
Read more »
Read more »
Clătite cu brânză si mărar
4 April 2013
Clătite
cu brânză si mărar din: unt, faina, bicarbonat de sodiu, oua, lapte,
branza de vaci, marar, ceapa verde, castraveti verzi, usturoi, lamaie,
ulei de masline, sare, piper si nuci. Ingrediente: 50 g unt 375 g faina 4
g bicarbonat de sodiu doua oua 250 ml lapte 400 g branza de vaci marar o
legatura…
Read more »
Read more »
Prăjitură cu vanilie şi ciocolată
4 April 2013
Prăjitură
cu vanilie şi ciocolată din: zahar, oua, unt, faina, praf de copt,
zahar vanilinat, sare, budinca de vanilie, lapte, frisca, ciocolata
neagra, dulceata de afine si fursecuri cu cocos. Ingrediente: 400 g
zahar 4 oua 200 g unt 240 g faina praf de copt doua pliculete zahar
vanilinat sare un plic budinca de vanilie…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Orez basmati cu branza panner si garam masala
4 April 2013
Orez
basmati cu branza panner si garam masala din: orez basmati, branza
panner, garam masala, ceapa, ghimbir, pasta de usturoi, rosii, ardei
iute, frunze de menta, iaurt, pudra de ardei iute, biryani masala, pudra
de turmeric, mazare, ardei, unt ghee, sare,
Cartofi dulci cu smantana si parmezan
4 April 2013
Cartofi
dulci cu smantana si parmezan din: cartofi dulci, pastarnac, smantana,
salvie maruntita, mustar cu boabe, unt, paine cu cereale, parmezan si
seminte de pin. Ingrediente: 800g de cartofi dulci, curăţaţi şi tăiaţi
cubuleţe 800g de păstârnac, curăţat de coajă şi tăiat cubuleţe 200ml de
smântână 2 linguri de salvie mărunţită 4 linguriţe de muştar…
Read more »
Read more »
Friptură de porc cu sos picant
4 April 2013
Friptură
de porc cu sos picant din: cotlete de porc, boia dulce, boia iute,
oregano, cimbru, suc de rosii, usturoi, sos de soia, miere, otet
balsamic, broccoli, sare, piper, ulei si mazare. Ingrediente: 800 g
cotlete de porc 5 g boia dulce 5 g boia iute 5 g zahar tos 10 g oregano
10 g…
Read more »
Read more »
Panna cotta cu sos de caise
4 April 2013
Panna
cotta cu sos de caise din: gelatina, baton de vanilie, frisca, zahar,
coaja de lamaie, caise, suc de lamaie, caisata si coniac. Ingrediente:
10 g gelatina 1 baton de vanilie 750 ml frisca 125 g zahar 1 bucata
coaja de lamaie 250 g caise 1 lingura suc de lamaie 2 linguri caisata 1
lingura…
Read more »
Read more »
Lasagna cu praz si orez
4 April 2013
Lasagna
cu praz si orez din: ulei, faina, orez, lapte de soia, nucsoara, praz,
foi de lasagna, cascaval vegetal, sare si piper. Ingrediente: 2 linguri
ulei 1 lingura faina 200 g orez 250 ml lapte de soia 1/2 lingurita
nucsoara rasa 12 fire de praz (numai partea alba) foi de lasagna 200 g
cascaval vegetal…
Read more »
Read more »
Crema cu lichior de oua
4 April 2013
Crema
cu lichior de oua din: zmeura, zahar pudra, branza de vaci, lichior de
oua, frisca si zahar. Ingrediente: 500 g zmeura 50 g zahar pudra 200 g
branza de vaci 200 ml lichior de oua 200 ml frisca 1 lingura zahar Mod
de preparare: Se curăţă zmeura, câteva fructe se pun deoparte pentru…
Read more »
Read more »
Friptura de miel cu sunca afumata si rozmarin
4 April 2013
Friptura
de miel cu sunca afumata si rozmarin din: rozmarin, cimbru, usturoi,
sunca afumata, carne de miel, sare grunjoasa si piper macinat.
Ingrediente: 1 lingura rozmarin 1 lingurita cimbru 1,2 capatana mare de
usturoi 200 gr sunca afumata 3-4 buc. carne de miel 2 lingura sare
grunjoasa 1 lingurita piper macinat Mod de preparare:…
Read more »
Read more »
Creveti in sos picant
4 April 2013
Creveti
in sos picant din: creveti, boia dulce, chimen, coriandru, ardei iute,
fasole fava, ulei, limeta, seminte de susan, vin alb, orez, aluat de
paine, sare, piper, patrunjel, parmezan si fistic. Ingrediente: 600 g
creveti 10 g boia dulce 10 g chimen coriandru un ardei iute o conserva
de fasole fava 100 ml ulei o…
Read more »
Read more »
Parfait de cocos
4 April 2013
Parfait
de cocos din: galbenusuri, zahar, lapte de cocos, lichior de cocos,
frisca, visine, visinata, vin alb, vin de porto alb si scortisoara.
Ingrediente: 3 galbenusuri 100 g zahar 100 ml lapte de cocos 40 ml
lichior de cocos 300 ml frisca 600 g visine 40 ml visinata 250 ml vin
alb 40 ml vin…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Jeleu de capşuni
3 April 2013
Jeleu
de capsuni din: capsuni, zahar pudra, foi de gelatina, suc de lamaie si
apa. Ingrediente: 550g capsuni 250g zahar pudra 10g foi de gelatina
(6 bucati) Sucul la de ¼ lamaie 500ml de apa Mod de preparare:
Curatati si taiati capsunile in sferturi. Puneti intr-un castron mare.
Intr-o cratita adaugati zahar si…
Read more »
Read more »
Cum se prepara trifle tropicale cu rom (video)
3 April 2013
Triflele
sunt un desert englezesc facut din blat pufos, fructe, crema si frisca
la care se adauga rom sau whisky dupa varianta scotiana. Cand spunem
trifle tropicale cu rom nu vorbim neaparat de gatit si mai mult de un
mod rapid si gustos de asamblare a fructelor preferate cu cremele si
blatul deja preparate, Va…
Read more »
Read more »
Ciuperci cu oua de prepelita
3 April 2013
Ciuperci
cu oua de prepelita din: unt, ceapa rosie, vin alb, branza de capra,
oua de prepelita, amestec de salata, telina, morcovi, rosii cherry,
ulei, otet balsamic, usturoi, sare, piper si cimbru. Ingrediente: 50 g
unt o ceapa rosie 50 ml vin alb 100 g branza de capra 16 ciuperci 16 oua
de prepelita 300…
Read more »
Read more »
Chec cu lămâi şi portocale
3 April 2013
Chec
cu lămâi şi portocale din: unt, zahar, oua, portocala, dulceata de
portocale, lamaie confiata, faina, zahar vanilinat, rom, sare, cuisoare,
anason, praf de copt si sos de menta. Ingrediente: 175 g unt 175 g
zahar 3 oua o portocala 80 g dulceata de portocale 50 g portocala
confiata 50 g lamaie confiata 175 g…
Read more »
Read more »
Ciorba de loboda cu usturoi verde si morcov
3 April 2013
Ciorba
de loboda cu usturoi verde si morcov din: loboda, morcov, ceapa,
usturoi verde, ou, faina, bors, leustean, sare si piper. Ingrediente: 6
legatura loboda 1 morcov 1 ceapa 1 legatura de usturoi verde 1 ou 1
lingura faina 1 litru bors 1 legatura leustean sare piper Mod de
preparare: Spălaţi loboda şi rupeţi-o…
Read more »
Read more »
Tarta cu ciuperci si branza topita
3 April 2013
Tarta
cu ciuperci si branza topita din: faina, unt, galbenus, lapte, zahar,
sare, ciuperci, usturoi, patrunjel, branza topita, ulei, sare si piper.
Ingrediente: pentru aluat: 250 g faina 180 g unt moale un galbenus 50 ml
lapte caldut 10 g zahar sare pentru umplutura: 250 g ciuperci proaspete
3 catei usturoi 3 fire patrunjel 2…
Read more »
Read more »
Prajitura cu alune
3 April 2013
Prajitura
cu alune din: faina, zahar, alune, coaja de lamaie, oua, lapte, unt,
zahar praf si sare. Ingrediente: 150 g faina 100 g zahar 250 g alune 1
lingura coaja rasa de lamaie 2 oua 100 ml lapte 130 g unt 2 linguri
zahar praf un varf de cutit de sare Mod de preparare:…
Read more »
Read more »
Chiftelute in sos de lamaie
3 April 2013
Chiftelute
in sos de lamaie din: carne de vitel, tocata, miez de paine, parmezan,
patrunjel verde, lamaie, oua, supa de legume, cin alb, faina, ulei, sare
si piper. Ingrediente: 500 g carne de vitel tocata 50 g miez de paine
inmuiat in lapte 20 g parmezan ras 1 legatura patrunjel verde 1 lamaie 2
oua…
Read more »
Read more »
Tort de spuma cu coacaze
3 April 2013
Tort
de spuma cu coacaze din: coacaze albe, coacaze rosii, gelatina, lapte,
branza de vaci, zahar, coaja de lamaie, suc de lamaie, frisca, lichior
de lamaie, lichior de afine, albusuri si zahar pudra. Ingrediente: 140 g
coacaze albe 140 g coacaze rosii 5 g gelatina 70 ml lapte 200 g branza
de vaci 50 g…
Read more »
Read more »
Drob de miel cu oua si usturoi
3 April 2013
Drob
de miel cu oua si usturoi din: oua, ulei de masline, piper, sare,
patrunjel, ficat de miel, usturoi si marar. Ingrediente: 6 oua 2
linguri ulei de masline 1 varf cutit piper 1 varf cutit sare 2 fire
patrunjel 400 gr ficat de miel 2 catei usturoi 2 fire marar Mod de
preparare:…
Read more »
Read more »
Tarte cu branza si ardei
3 April 2013
Tarte
cu branza si ardei din: faina, unt, galbenus, apa rece, sare, ardei
grasi, rosii in bulion, pasta de tomate, branza, ulei, muguri de pin,
sare si piper. Ingrediente: pentru aluat: 250 g faina 125 g unt un
galbenus 50 ml apa rece sare pentru umplutura: 2 ardei grasi rosii 3
rosii in bulion o…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Salata rece cu noodles si legume
3 April 2013
Salata
rece cu noodles si legume din: noodles, fasole de soia, ridichi,
castravete, salata asortata, coriandru, seminte de susan, ulei de
masline, sos de soia, otet de orez, zahar, ghimbir si pasta de chilli.
Ingrediente: 500g noodles 1 cana edamame (fasole de soia) 4 ridichi,
taiate felii subtiri 1/2 castravete, taiat felii subțiri 1…
Read more »
Read more »
Ciorba cu aripi de pui
3 April 2013
Ciorba
cu aripi de pui din: aripi de pui, morcovi, telina, ceapa alb, ceapa
rosie, ardei capia, dovlece, bors, fidea, pasta de tomate, rosii in suc,
ulei, sare, piper, patrunjel, bagheta, smantana si iaurt. Ingrediente:
600 g aripi de pui doi morcovi o telina mica 4 cepe albe o ceapa rosie
un ardei capia un…
Read more »
Read more »
Tort de zmeura si migdale
3 April 2013
Tort
de zmeura si migdale din: migdale, unt, zahar, oua, faina, praf de
copt, sare, zmeura, zahar, zahar vanilinat, suc de lamaie, gelatina,
frisca, boabe de zmeura si fulgi de migdale. Ingrediente: 75 g migdale
dulci macinate 100 g unt 75 g zahar 2 oua 75 g faina 1/2 lingurita praf
de copt sare crema:…
Read more »
Read more »
Brânză la tigaie cu ardei şi ceapă
3 April 2013
Brânză
la tigaie cu ardei şi ceapă din: ardei grasi, ceapa, ulei, rozmarin,
cimbru, paine, usturoi, branza feta, sare si piper. Ingrediente: 500 g
ardei grasi 6 cepe 6 linguri ulei 1 fir rozmarin 1 fir cimbru 2 felii
paine 1 catel de usturoi 200 g branza feta sare piper Mod de
preparare: .Se…
Read more »
Read more »
Minitarte cu cascaval, salvie si ceapa verde
3 April 2013
Minitarte
cu cascaval, salvie si ceapa verde din: faina, ou, unt, sare, oua,
lapte, cascaval, ceapa verde, salvie, usturoi si boia dulce.
Ingrediente: pentru aluat: 150 g faina un ou 75 g unt un praf sare
pentru umlutura: 2 oua 200 ml lapte 100 g cascaval 2 legaturi ceapa
verde 1/2 lingurita salvie uscata un…
Read more »
Read more »
Rulouri de pui cu varza de Bruxelles
3 April 2013
Rulouri
de pui cu varza de Bruxelles din: piept de pui, patrunjel verde,
busuioc, sunca de praga, oua, varza de bruxelles, morcov, vin alb, ulei,
sare si piper. Ingrediente: 600 g piept de pui 1 legatura de patrunjel
verde 2 crengte de busuioc 100 g sunca de Praga 2 oua 150 g varza de
Bruxelles…
Read more »
Read more »
Varza rosie cu sfecla rosie si condimente
3 April 2013
Varza
rosie cu sfecla rosie si condimente din: zahar brun, varza rosie,
ceapa, mere, sfecla, scortisoara, ananson, vin rosu, otet de vin rosu,
supa de legume si unt. Ingrediente: 85g de zahăr brun 1,25kg de varză
roşie, tăiată în sferturi, cu mijlocul scos şi apoi tocată mărunt 2 cepe
mari, tăiate în jumătate, apoi tocate…
Read more »
Read more »
Ciorba de afumatura cu verdeturi
3 April 2013
Ciorba
de afumatura cu verdeturi din: carne de porc afumata, oase de porc
afumate, leurda, orez, ulei, smantana, sare si piper. Ingrediente: 500 g
carne de porc afumata 1 kg oase de porc afumate 500 g macris sau
leurda, lodoba, untisor, spanac, urzici 50 g orez 50 ml ulei 200 ml
smantana sare piper …
Read more »
Read more »
Crema de visine
3 April 2013
Crema
de visine din: visine, caju, apa, miere sau sirop de agave, ulei de
cocos extravirgin si fulgi de cocos. Ingrediente: 250 g visine 200 g
caju crud 200 ml apa 3 linguri cu miere sau sirop de agave 4 linguri cu
ulei de cocos extravirgin 1 lingura cu fulgi de cocos Mod de…
Read more »
Read more »
Somon pane cu legume preparate
3 April 2013
Somon
pane cu legume preparate din: fileuri de somon, pesmet, faina, oua,
spanac verde, ceapa alba, usturoi, ardei capia, rodie, seminte de susan,
seminte de in, portocale, salata verde, sare, piper, ulei si sos de
ardei dulce. Ingrediente: 4 fileuri de somon 130 g pesmet 60 g faina
doua oua 400 g spanac verde doua…
Read more »
Read more »
Curry de sparanghel cu carne
3 April 2013
Curry
de sparanghel cu carne din: carne tocata, ulei, susan, fulgi de cocos,
oua, sare, chimen, boia, curry, sparanghel verde, ceapa verde, usturoi,
unt, vin si supa. Ingrediente: 400 g carne tocata 2 linguri ulei 2
linguri susan 2 linguri fulgi de cocos 2 oua sare chimen boia curry 1 kg
sparanghel verde 1 legatura…
Read more »
Read more »
Tort de fructe de pădure
3 April 2013
Tort
de fructe de pădure din: oua, zahar, alune macinate, praf de copt,
faina, gelatina, lapte, zahar vanilinat, galbenusuri, zahar pudra,
frisca si fructe de padure. Ingrediente: blat: 2 oua 60 g zahar 70 g
alune macinate 2 lingurite praf de copt 50 g faina crema: 5 g gelatina
500 ml lapte 2 plicuri zahar…
Read more »
Read more »
Drob de miel cu ceapa si ciuperci
3 April 2013
Drob
de miel cu ceapa si ciuperci din: oua, ceapa alba, sare, ciuperci,
ceapa verde, piper, maruntaie de miel, usturoi verde, marar verde si
prapur. Ingrediente: 9 oua 2 ceape albe 3 lingurita sare 300 gr ciuperci
din conserva 1 legatura ceapa verde 1 lingurita piper 500 gr maruntaie
de miel 3 fire usturoi verde…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Sos de pere cu portocale si piure de mango
3 April 2013
Sos
de pere cu portocale si piure de mango din: portocale, para, fistic,
scortisoara, coaja de portocala, lamaie si piure de mango.
Ingrediente: 2 Portocale 1 para fistic scortisoara Coaja de portocala 1
lamaie 1 lingura de piure de mango Mod de